Melyik fórumon?Ha már röhej, olvassátok a DM topicot
Kommentáld a híreket
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha már röhej, olvassátok a DM topicotSierra írta:„Nem vagyok elégedett azzal, amit az első angliai szezonomban nyújtottam. Az én kihívásom nem egy idényre szól, a Manchester United történelmének része akarok lenni.”Banán írta:DM hivatalosan is PSG-ben
„Hogy távozom-e? Nem, én nem így gondolkodom. Madridban is volt olyan, hogy kifütyültek, de aztán szembenéztem a problémákkal, és sikerült jóra fordítani a helyzetemet. Szeretek megbirkózni a nehézségekkel.”
röhej.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha így lett volna, akkor az MU lenne a legmadarabb klub, mivel nem kevés pénzt vesztettek ezzel. Sőt, ha ráadásul igaz a 8 milliós dolog velünk kapcsolatban...dannen írta:azért a 4 év nálunk ha nem is hosszútáv, de nem 1 év. meg van egy olyan érzésem, hogy ez alapból le volt zsírozva a psg-vel már tavaly is, hogy idén szinte mindenképp megy oda a unitedből. bár lehet ezt már csak én képzelem be.Realista24 írta:Azért írtam két évet és nem egyet. Di Mariára meg kár is alapozni hosszú távon, bizonyította ezt már a Realban és most a ManUban is, mind tetteivel, mind pedig a nyilatkozataival.
Csodálom a PSG-t is, hogy meglépték a leigazolását.
Merci Zizou!
„Nem vagyok elégedett azzal, amit az első angliai szezonomban nyújtottam. Az én kihívásom nem egy idényre szól, a Manchester United történelmének része akarok lenni.”Banán írta:DM hivatalosan is PSG-ben
„Hogy távozom-e? Nem, én nem így gondolkodom. Madridban is volt olyan, hogy kifütyültek, de aztán szembenéztem a problémákkal, és sikerült jóra fordítani a helyzetemet. Szeretek megbirkózni a nehézségekkel.”
röhej.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Maradt volna o a manchesterben de egyszeruen nem felelt meg mikor játszott,azután meg meg LvG-nek nem kellett.Es igy kizárásos alapon,ami mind neki,mind Mendesnek megfelel anyagilag,csak ennek a klubnak volt realitása.
De nem biztos ám hogy ott is fix kezdo lesz csak mer o Di Maria...kemèny az a keret.
De nem biztos ám hogy ott is fix kezdo lesz csak mer o Di Maria...kemèny az a keret.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azért írtam két évet és nem egyet. Di Mariára meg kár is alapozni hosszú távon, bizonyította ezt már a Realban és most a ManUban is, mind tetteivel, mind pedig a nyilatkozataival.dannen írta:nem tudom, szerintem mendes most egy ideig hagyni fogja, elég pénzt lekaszált belőle 2 nyár alatt. plusz dm kis(nagy)király lehet a psg-ben, ha kijön nekik a lépés a BL elődöntő is reális lehet, onnan meg bármi, szóval.. meglátjuk, az biztos, hogy ibrát lehet tömni labdákkal, ha marad persze.
Csodálom a PSG-t is, hogy meglépték a leigazolását.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Barcát kétlem, inkább lesz egy DM-Pogba csere. Sok tényezős ez az egész, ha Pogba a Barcába megy, akkor is mehet még a Juve DM-ért, vagy esetleg Verrattiért. Ha pl létrejönne az először leírt csere, akkor lenne egy Real-Barca harc Verrattiért. A lényeg hogy én nagyon kétlem DM visszatérését a la ligába.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
DM nem az eszéről híres, oda megy, ahova Mendes mondja illetve be tudja nyomni.dannen írta:Realista24 írta:2 éven belül vagy Monaco vagy Barca
mondjuk ha ajánlata lenne a barcától hülye lenne nem oda menni, de amúgy meg szerintem marad a psgben egy ideig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
2 éven belül vagy Monaco vagy BarcaBanán írta:DM hivatalosan is PSG-ben
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
DM hivatalosan is PSG-ben
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Bale: “Szeretném meghálálni a belém fektetett bizalmat”
Na végre. Mikor indulsz?
Na végre. Mikor indulsz?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Most ezt egyebkent mire alapozzak? Marmint, hogy 8 millio jar Di Maria utan a Madridnak.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ibranak lesz par fintorgasa DM iranyaba.dannen írta:di maria: "i am very happy to join psg"
akkor ez már félig hivatalos, az onda cero szerint pedig a real madridot 8 millió euro illeti a 63 milliós átigazolás után, fasza
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Morata már megtette a szolgálatát idén.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Esetleg a Morata-Khedira kettős
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Még mindig a tavalyi "a Real eladott egy világklasszist" nótán röhögök ilyenkor hol vannak ?dannen írta:di maria: "i am very happy to join psg"
akkor ez már félig hivatalos, az onda cero szerint pedig a real madridot 8 millió euro illeti a 63 milliós átigazolás után, fasza
ja és lehet megrakni a téteket,hogy ki fog minket kiejteni a bl-ből Iker a Portoval vagy DM a PSG-vel?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
De gáz.Norbii írta:http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 38761.html
ki találja meg a hibát?
szerk: áh, kit érdekel, nem is vicces már belegondolva..csak elírták Casilla(s) nevét.
Daniloért is elírták (Danillo)
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 38761.html
ki találja meg a hibát?
szerk: áh, kit érdekel, nem is vicces már belegondolva..csak elírták Casilla(s) nevét.
ki találja meg a hibát?
Hát ez tuti tol valamit.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.