Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Itt a kezdő 11-ek:
RM: Kiko Casilla; Danilo, Ramos, Varane, Marcelo; James, Kroos, Modric, Isco; Bale y Jesé.
TH: Vorm; Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Alli, Dier; Dembele, Lamela, Eriksen; Kane
RM: Kiko Casilla; Danilo, Ramos, Varane, Marcelo; James, Kroos, Modric, Isco; Bale y Jesé.
TH: Vorm; Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Alli, Dier; Dembele, Lamela, Eriksen; Kane
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egy dolog ami miatt többet érne mint Illara, hogy neki ténylegesen szűrő a posztja és gyorsabb is. Technikásnak nem biztos, hogy technikásabb de az említett 2 dologban tuti, hogy erősebb. (Sebesség/szűrés)Kerlon írta:Hát a VB-n nagyon bizonytalan volt, azóta nem tudom, hogy mennyit fejlődhetett a Sportingban, de garantálom, hogy ő is kerülne annyiba, mint Illarra és sokkal több benne sem lehet.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Hát a VB-n nagyon bizonytalan volt, azóta nem tudom, hogy mennyit fejlődhetett a Sportingban, de garantálom, hogy ő is kerülne annyiba, mint Illarra és sokkal több benne sem lehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
nem lenne rossz választás william carvalho. nem tudom milyen sérülése van de ha nem sokára felépül akkor jobb opció mint illarra.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Silva biztos távozó lesz, jelenleg úgy fest Illarra is. És ha kitalálják, hogy Isco játsszon ott akkor elmennek mind a jó fenébe
Illarra, ha távozik, akkor tuti jönni fog új ember a helyére, mert amúgy Silvat sehogy tudják benevezni a 3 EU-s hely miatt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha megy Silva (szinte biztos)
Illarát nem engedhetik el, mert létszámban nem lennénk meg középen ...
vagy rosszul gondolom ?
Illarát nem engedhetik el, mert létszámban nem lennénk meg középen ...
vagy rosszul gondolom ?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Max pár hullámvölgy de mi az nekünk.I’m sure he’s going to have a great season.
Oh wait...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szegény Rafa is be van ám oltva Bale szérummal
Bale: Obviously Gareth is a key player for us but I can't talk about offers for our players. He's an important member of the squad; I know he wants to play well and that he is happy. I’m sure he’s going to have a great season.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na de melyik csapat mezében?Realista24 írta: Karim meg instán üzent a népnek, hogy erősebben fog visszatérni.
Pepéért meg kár lenne, de jövőre, 33 évesen..ott kaphat még egy jó szerződést, és bármelyik védőjüknél mérföldekkel jobb.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A legfrissebb hírek szerint Pepével azért nem hosszabbítunk, mert ingyen engedjük át a MU-nak DDG elengedéséért cserébe.
Karim meg instán üzent a népnek, hogy erősebben fog visszatérni.
Karim meg instán üzent a népnek, hogy erősebben fog visszatérni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Őszintén szólva én eddig annyit láttam rajta, hogy próbálja variálni a dolgokat, de úgy, hogy Bale egyszer végre jó legyen. És ha majd az lesz, akkor marad az a felállás. Ha ehhez Cé balhátvéd kell hogy legyen, akkor az lesz.Kerlon írta: Eddig egy biztatót láttam Beníteztől: próbálta a tavalyi 442-t átvenni, ami nem tetszett benne, hogy Ronaldot kirakta a bal oldalra és általában az a fele lógott, mert senki sem zárt rendesen. Szóval, ha ott még Marcelo kalandozásokba kezd, akkor Ramos meg Toni azzal lesz elfoglalva egész idénybe, hogy a bal oldalon tisztázzon.
Benzema eladása hatalmas hiba lenne, kb szétesne a játék nélküle.
MU nem fog venni senkit tőlünk, egy reálisnak mondható üzlet lehet itt, az pedig az Arsenal-Benzema. Erre mondom azt, ha megnézzük a körülményeket, akkor lehet sajnos gyanakodni.
Nem illik.
Di Maria távoztával és, hogy nincs a Unitednek Rooneyn kívül normális csatára, így azon sem lepődnék meg, ha ők Ronaldo és Bale után Benzemáért is küldenének egy ajánlatot.
Amúgy a leglogikátlanabb lépés lenne eladni az egyetlen csatárunkat és, ha ez bekövetkezik és mondjuk Reus jön csak, akkor nálam teljesen beigazolódik, hogy Perez egy idióta, Benítez meg egy dilettáns, aki nem ért a munkájához. Már leírtam, hogy a jelenlegi csapatban senki sem képes háttal a kapunak játszani és megtartani, visszajátszani a labdákat a második hullámnak, erre őt is eladnánk. Sőt megkockáztatom, hogy ezt a szerepet még Agüero sem hozná le. De igazából én még mindig maximum csak akkor engedném el, ha Lewandowski jönne fixen a helyére. Azt a szőrös walesi csodát kéne eltakarítani, mert nem elég, hogy remek pénzt akaszthatnánk, de neki még a csapatban helye sincs.
Eddig egy biztatót láttam Beníteztől: próbálta a tavalyi 442-t átvenni, ami nem tetszett benne, hogy Ronaldot kirakta a bal oldalra és általában az a fele lógott, mert senki sem zárt rendesen. Szóval, ha ott még Marcelo kalandozásokba kezd, akkor Ramos meg Toni azzal lesz elfoglalva egész idénybe, hogy a bal oldalon tisztázzon.
Amúgy a leglogikátlanabb lépés lenne eladni az egyetlen csatárunkat és, ha ez bekövetkezik és mondjuk Reus jön csak, akkor nálam teljesen beigazolódik, hogy Perez egy idióta, Benítez meg egy dilettáns, aki nem ért a munkájához. Már leírtam, hogy a jelenlegi csapatban senki sem képes háttal a kapunak játszani és megtartani, visszajátszani a labdákat a második hullámnak, erre őt is eladnánk. Sőt megkockáztatom, hogy ezt a szerepet még Agüero sem hozná le. De igazából én még mindig maximum csak akkor engedném el, ha Lewandowski jönne fixen a helyére. Azt a szőrös walesi csodát kéne eltakarítani, mert nem elég, hogy remek pénzt akaszthatnánk, de neki még a csapatban helye sincs.
Eddig egy biztatót láttam Beníteztől: próbálta a tavalyi 442-t átvenni, ami nem tetszett benne, hogy Ronaldot kirakta a bal oldalra és általában az a fele lógott, mert senki sem zárt rendesen. Szóval, ha ott még Marcelo kalandozásokba kezd, akkor Ramos meg Toni azzal lesz elfoglalva egész idénybe, hogy a bal oldalon tisztázzon.
K
K
Kár ilyenekről fantáziálni, hogy elmegy Bale. Perez előbb engedné el Ronaldót, mint őt...
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egyébként én eladnám simán Bale-t, mert annak ellenére, hogy baromira nem jött be és nem mutatott nálunk szinte semmit, annak ellenére hatalmasat kaszálnánk vele és így ahogy lentebb írják, pénzügyileg még sikeres lehetne a sztori.
Én úgy lennék ezzel, hogy egyáltalán nem hibáztatnám Perezt, ha belátná, hogy a walesi nem illik ebbe a közegbe, mert éppenséggel jól is elsülhetett volna a dolog, de mivel nem így lett, most időben meg lehetne szabadulni tőle...
Így James és Isco egyszerre lehetne a pályán, középre meg még szereznék valami komolyabb arcot és faszányosak is lennénk, még lóvé is maradna.
Én úgy lennék ezzel, hogy egyáltalán nem hibáztatnám Perezt, ha belátná, hogy a walesi nem illik ebbe a közegbe, mert éppenséggel jól is elsülhetett volna a dolog, de mivel nem így lett, most időben meg lehetne szabadulni tőle...
Így James és Isco egyszerre lehetne a pályán, középre meg még szereznék valami komolyabb arcot és faszányosak is lennénk, még lóvé is maradna.
Amúgy az EB legjobb játékosa Messi lesz. :ĐJön az aktuális EB sztár..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reeed_ati 2015. augusztus 3., hétfő 15:09-kor.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Jön az aktuális EB sztár..madridronie írta:2016-ban ilyenkor szerintem is komoly változások lehetnek majd a csapatban.
Pogba
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még csak elképzelni sem tudod mennyireNagyon rá vagy feszülve erre a "Karim el" témára
ÖSSZEESKÜVÉS!!!!! Összeesküvés mindenhol!Egyébként mióta visszajöttek pénteken Kínából azóta tudtommal pihike volt mindenkinek a hétvégén, így miért ne mehetett volna ő is haza (?)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nagyon rá vagy feszülve erre a "Karim el" témára , miközben szerintem nagyobb a füstje, mint a lángja. Egyébként mióta visszajöttek pénteken Kínából azóta tudtommal pihike volt mindenkinek a hétvégén, így miért ne mehetett volna ő is haza (?), látva a csütörtöki meccsét és mozgását pedig egyáltalán nem lenne meglepő, ha az a múlt heti sérülés tényleg nem jött volna rendbe. Személy szerint én idén kizártnak tartom a távozását (főleg minőségi pótlás, mindenféle előkészítés hiányában), a jövő nyár viszont már más kávéház; mert 2016-ban ilyenkor szerintem is komoly változások lehetnek majd a csapatban.Karim amúgy Párizsban volt egész hétvégén állítólag...Ibra bejelentette, hogy lejátszotta utolsó meccsét Párizsban.
Milyen fejet rakja ide, magam sem tudom...
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Az igazán durva az, hogy szerintem Péreznek nem is kellene kudarcként vagy bukásként felfognia egy Bale transzfert. Idejött 91 millióért, az elsô évében szerzett két fontos gólt, most pedig távoznak 120 millióért. Ez nem bukás, ez az évtized biznisze lenne. Idén bebizonyosodott, hogy nem való ebbe a közegbe, minden a távozása mellett szólna.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Az hagyja ám, hogy nem ért hozzá, de az milyen már, hogy meg sem akarja hallani, hogy Bale nem Madrid szint, igazából olyan mint az a 3 majmos totem. Nem értem ezt az embert, szerintem attól tart ha eladná, akkor megbukna mint elnök és leváltanák. Bár jelzem szerintem nincs is kire.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦