Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 10., vasárnap 18:59

OutSider írta:Bevetted Te is a szennylapok írásait...

Gratulálok hozzá csak ismét :)

Jogosan padra rakni ilyet írsz, mikor az-az Adan játszott először helyette aki mindannyian tudjuk milyen teljesítményt adott le amikor láthattuk játszani (semilyet vagy inkább annál is rosszabbat)

De mondom nyeld csak be a sajtót. Kellemes szórakozást a blikk olvasásához is :)
Nem nekem irtal, de.. Mourinho maga az ordog, a gonosz, Iker a szent, a szegeny aldozat. Nem tudom akkoriban hol voltal, vagy mit csinaltal, de ha valoban kovetted az esemenyeket, akkor tudhatod, hogy ennel azert joval bonyolultabb a helyzet. Eleg csak Arbeloa nyilatkozataira gondolni, amikben elmondta, hogy a jatekosok is boven felelosek voltak az akkor kialakult helyzetert. Na de ez mar oldalakon keresztul ezerszer ki lett targyalva, nem is akarok ujra belemenni.

OutSider
Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 10., vasárnap 18:57

Nem írtam, hogy hidegen hagy hehe.

Azt írtam, hogy: "az ilyen hehe féle példák" >>>>>> vagyis ezt a példát megalapozatlannak éreztem.
Érveket ez ellen nehéz írni. Hiszen vagy elhiszed azt amit írnak a lapok vagy sem.
Én részemről nem hiszem el, hogy Iker távolíttatta el Muo-t. Ha 1 játékosnak ilyen hatalma volna 1 klubbon belül akkor már Raul inkább megtette/megtehette volna. De érdekes módon ő nem maradt mikor jött Muo és fúrta ki hanem távozott pedig állítólag Raúl is megfúrt előtte igazolásokat is stbstb... nem hinném, hogy pont Muo ellen fogyott volna el a "varázsereje".

Én hehe-t haragosként beállítottam, szóval nem láttam, hogy miről beszélgettetek. :mrgreen:
Megértelek :)
Casillas-szal kapcsolatban: attól, hogy valaki ikon, azzal már nem lehet bl-t, bajnokságot, kupát nyerni. Eljárt felette az idő. Egy szavam sem lenne, ha megbeszélte volna Carlo-val vagy Pérezzel, hogy "figyu, nem megy már annyira, de szeretnék maradni, ezért bevállalom a cserekapus szerepét".
Nehéz elképzelni, hogy 1 játékos önnön magától leül a padra, hogy figyi én már gyenge vagyok a kezdőhöz... Ez így utópisztikus elgondolás.
Bale-t meg jogosan szapuljuk, konkrétan semmit nem csinál a pályán.
Leírtam Bale topikjában, hogy szerintem is. A stílus viszont szerintem túlzó elég gyakran.
De ez csak az én véleményem. De ez egy fórum. Elvileg azért van, hogy megossza az ember.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 10., vasárnap 18:52

rashidm írta:
OutSider írta:Így van a teljesítménye miatt néhány alkalommal jogosan volt "lebaszva"
De hehevel most nem erről beszéltünk.
Amúgy pedig a stílus egy klubikonnal kapcsolatban szégyenletes. Itt a fórumon is sokszor ami Ikerrel kapcsolatosan megengednek maguknak. Még Bale-el kapcsolatban is aki alig 2 éve van itt... nem még Ikerrel kapcsolatban aki kölyök korától a Madridért küzd.

Az ilyen hehe féle példák meg hidegen hagynak... miszerint ha megcsal a párod akkor már nem tartozol neki tisztelettel..
Írhatnám ellenpéldának, hogy ha a szüleid felnevelnek tisztességben rendesen...: de mondjuk egyszer felnőtt korodban úgymond egy ügyben nem segítenek rajtad ... akkor már nem tartozol nekik minimum tisztelettel?
Mindegy... be is fejeztem. hehe csak sarkítani tud meg a maga vélt igazát szajkózni illetve roppant humoros képeket belinkelni.
Én hehe-t haragosként beállítottam, szóval nem láttam, hogy miről beszélgettetek. :mrgreen:

Casillas-szal kapcsolatban: attól, hogy valaki ikon, azzal már nem lehet bl-t, bajnokságot, kupát nyerni. Eljárt felette az idő. Egy szavam sem lenne, ha megbeszélte volna Carlo-val vagy Pérezzel, hogy "figyu, nem megy már annyira, de szeretnék maradni, ezért bevállalom a cserekapus szerepét". Vagy valami hasonlót. Bale-t meg jogosan szapuljuk, konkrétan semmit nem csinál a pályán.
Volt nemrég amúgy egy nyilatkozata, miszerint ha második számú kapus lesz, elfogadja, és akkor majd a "fiatalok útjának egyengetésével és a tapasztalatával" fog segíteni a padról, ha kell. Ez erősen a De Gea pletykák megindulása körül volt lehozva. Szóval ez erősíti ezt, hogy érkezni fog De Gea. A kérdés, hogy a vezetőség bevállalja-e Casillast a padon, mert azért ebben lehet feszültség elnézve akár csak a most itt zajló vitát, hiszen nagyon megosztó lett mára ez a helyzet, vagy elküldik Casillast, ami szintén kockázatos Raúl, Hierro után, ahol a klubot sokan tiszteletlenséggel vádolták. Szóval nem egyszerű jó döntést hozni egy legenda karrierének utolsó szakaszában, de ha De Gea érkezik, a közhangulat meg fog nyugodni szerintem.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 10., vasárnap 18:45

OutSider írta:Így van a teljesítménye miatt néhány alkalommal jogosan volt "lebaszva"
Amúgy pedig a stílus egy klubikonnal kapcsolatban szégyenletes. Itt a fórumon is sokszor ami Ikerrel kapcsolatosan megengednek maguknak. Még Bale-el kapcsolatban is aki alig 2 éve van itt... nem még Ikerrel kapcsolatban aki kölyök korától a Madridért küzd.

Az ilyen hehe féle példák meg hidegen hagynak... miszerint ha megcsal a párod akkor már nem tartozol neki tisztelettel..
Írhatnám ellenpéldának, hogy ha a szüleid felnevelnek tisztességben rendesen...: de mondjuk egyszer felnőtt korodban úgymond egy ügyben nem segítenek rajtad ... akkor már nem tartozol nekik minimum tisztelettel?
Mindegy... be is fejeztem. hehe csak sarkítani tud meg a maga vélt igazát szajkózni illetve roppant humoros képeket belinkelni.

Casillas-szal kapcsolatban: attól, hogy valaki ikon, azzal már nem lehet bl-t, bajnokságot, kupát nyerni. Eljárt felette az idő. Egy szavam sem lenne, ha megbeszélte volna Carlo-val vagy Pérezzel, hogy "figyu, nem megy már annyira, de szeretnék maradni, ezért bevállalom a cserekapus szerepét". Vagy valami hasonlót. Bale-t meg jogosan szapuljuk, konkrétan semmit nem csinál a pályán.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 18:42

Ahhoz képest, hogy hehe hidegen hagy... :roll:
Lassan jöhetnek az érvek, vagy szusszanj egyet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

OutSider

HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 10., vasárnap 18:40

hehe írta:az átlag meccsre járó ember nem tudja máshogy kifejezni az érzéseit, csak ha a meccsen küldi el a picsába.

de biztos több ezer ember lett félrevezetve 2013-14-ben, az internet fénykorában.
Már az internet fénykora volt mikor felvette az az 1 millió ember a svájci frank alapú hitelt Magyarországon. :lol:

Peace

*elnézést a dupláért

OutSider

HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 10., vasárnap 18:38

rashidm írta: Nem szeretnék beleszólni a vitába, de úgy írod ezt, mintha te teljesen képben lennél a dologgal. :hmmm: Casillas jogosan volt néhány alkalommal lebaszva.
Így van a teljesítménye miatt néhány alkalommal jogosan volt "lebaszva"

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 10., vasárnap 18:30

OutSider írta:
hehe írta:ha magadat helyezed a csapat elé, pláne csapatkapitányként és ikonként, csak azért, mert - jogosan - valaki a teljesítménye miatt leültetett a padra, és emiatt megmérgezed az egész öltözőt és teszel róla, hogy balhé legyen és elromoljon az idény, eltávolítsák az edzőt, az bőven kimerít mindent, ami miatt okádni lehet.

te jössz :mrgreen:
Bevetted Te is a szennylapok írásait...

Jogosan padra rakni ilyet írsz, mikor az-az Adan játszott először helyette aki mindannyian tudjuk milyen teljesítményt adott le amikor láthattuk játszani (semilyet vagy inkább annál is rosszabbat)

De mondom nyeld csak be a sajtót. Kellemes szórakozást a blikk olvasásához is :)
Nem szeretnék beleszólni a vitába, de úgy írod ezt, mintha te teljesen képben lennél a dologgal. :hmmm: Casillas jogosan volt néhány alkalommal lebaszva.

OutSider

HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 10., vasárnap 18:22

hehe írta:ha magadat helyezed a csapat elé, pláne csapatkapitányként és ikonként, csak azért, mert - jogosan - valaki a teljesítménye miatt leültetett a padra, és emiatt megmérgezed az egész öltözőt és teszel róla, hogy balhé legyen és elromoljon az idény, eltávolítsák az edzőt, az bőven kimerít mindent, ami miatt okádni lehet.

te jössz :mrgreen:
Bevetted Te is a szennylapok írásait...

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 10., vasárnap 18:08

hehe írta:az átlag meccsre járó ember nem tudja máshogy kifejezni az érzéseit, csak ha a meccsen küldi el a picsába.
Tény, mivel nem vagyok madridi, így nincs erről tapasztalatom, hogy én hogy fejezném ki a nemtetszésemet. Mégis látok példákat a tévén keresztül, ahol klasszis különbség van a szurkolásban - és nem a mi javunkra. A Bernabeu közönsége sajnos kijelenthető, egy finnyás sznob közönség a szurkoló táborok összehasonlításában, nem is tudom, van-e egyáltalán ennél destruktívabb, intoleránsabb a világon (nyilván ezt nem általánosságban mondom az összes Real drukkerre, hiszen rengetegen vagyunk, de a Bernabeu egyszerűen így viselkedik többnyire. Plusz szerintem online is felülreprezentált nálunk a fikázáson túl szurkolni nem képes szurker. Szerencse, hogy sok-sok igazi madridistát is ismerek, meg itt is a fórumon sokan vagytok ilyenek, szóval szerencsére ők is sokan vannak.)
hehe írta: de biztos több ezer ember lett félrevezetve 2013-14-ben, az internet fénykorában.
Rendkívül sokat gondolsz az emberi értékítéletről, ez a naiv jóindulat mindenképp dicsérendő.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 18:02

Az a szép, hogy mind a két félnek igaza van.
Egy meccsen nem bacogatni kéne a játékosokat, hanem támogatni, aztán meg lehet várni meccs után és paradicsommal megdobálni a Ferrarijukat, ha úgy van.

De, aki egyszer jut el évente és ki akarja fejezni nemtetszését az ki is fogja. Na meg, ha egy csoport rákezd, akkor követik sok ezren, más fórumuk nincsen, ahol véleményt tudnának formálni és ekkora sajtót kapna.

Ezért kell már június közepén/BL döntő után rövidre zárni a dolgot. Iker felmászik a Cibelesre, feldíszíti és elköszön, pár nappal később meg De Gea pózol vígan a Realos szerződésével a kezében. End of story.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 10., vasárnap 17:59

az átlag meccsre járó ember nem tudja máshogy kifejezni az érzéseit, csak ha a meccsen küldi el a picsába.

de biztos több ezer ember lett félrevezetve 2013-14-ben, az internet fénykorában.
Kép
Kép
Kép

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 10., vasárnap 17:56

Pipita írta:Meccsen kívül úgy szarozzák ahogy akarják, leszarom, ő dolguk.

De meccs közben alázni a csapat játékosát, ez mennyiben segíti a klubot?
Szánalmas idióta gyökerek. Senkiházi divat csírák, nem valók ilyenek a stadionba. Ott szurkolni kéne, de az nem megy. Csak a szarozás.

Oh, ez ismerős valahonnan. :roll: mondjuk egy fórum legalább azért van, hogy lehessen szarozni, a stadion nem. főleg nem egy kicseszett bajnoki döntőn. Nem tudok mást mondani, idióta gyökerek.
+1.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 10., vasárnap 17:54

hehe írta:
Pipita írta:Mert szánalmas idióta gyökerek?
ne haragudj, ennyi ember nem tévedhet.
hétről hétre, hónapról hónapra.

ramos meg a másik jómadár, vele is van bőven gond, ő sem atomfizikus, az ő pályafutását a tavalyi elődöntő és döntő mentették meg.

Egyrészt tévedhet, a világ számtalan példája mutatja, hogy a birka nép igenis téved (és akkor felsorolhatnék diktatúrákat, Iszlám államot, és demagógkodhatnék, de az már off lenne).

Másfelől továbbra is az a fontos, hogy miről beszélünk: a mostani teljesítményéről vagy a madridizmusáról? Előbbit szerintem nincs ember aki jelenleg jónak látná, főként ismerve Casillas korábbi világklasszis éveit. Óriási a különbség e téren. Az utóbbiról pedig leírtam, mit gondolok, szerintem sok embert megtévesztettek ott a csapat körüli botrány kapcsán. Számomra az is sokat mond Casillas jelleméről, hogy Casillas minden füttyszó ellenére is itt maradt azóta is. Hiszen lelécelhetett volna, könnyebb lett volna sokkal neki, megúszta volna a "saját szobra ledöntését", meg az "önmaga paródiája" kritikákat.

Szerintem év végén elbúcsúzunk tőle, és akkor végre talán helyre kerül a fejekben, mert nagyrészt a gyűlölet abból is fakad irányában most már, hogy egyszerűen már nincs a világ legjobb kapusai között, a Real drukkerek meg mindig a legjobbat akarják. Jönni fog De Gea, és megkapja mindenki, amit akar. Kivéve szegény Navast.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 10., vasárnap 17:44

Meccsen kívül úgy szarozzák ahogy akarják, leszarom, ő dolguk.

De meccs közben alázni a csapat játékosát, ez mennyiben segíti a klubot?
Szánalmas idióta gyökerek. Senkiházi divat csírák, nem valók ilyenek a stadionba. Ott szurkolni kéne, de az nem megy. Csak a szarozás.

Oh, ez ismerős valahonnan. :roll: mondjuk egy fórum legalább azért van, hogy lehessen szarozni, a stadion nem. főleg nem egy kicseszett bajnoki döntőn. Nem tudok mást mondani, idióta gyökerek.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 10., vasárnap 17:36

Pipita írta:Mert szánalmas idióta gyökerek?
ne haragudj, ennyi ember nem tévedhet.
hétről hétre, hónapról hónapra.

ramos meg a másik jómadár, vele is van bőven gond, ő sem atomfizikus, az ő pályafutását a tavalyi elődöntő és döntő mentették meg.
Kép
Kép
Kép

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 10., vasárnap 17:20

hehe írta:akkor szted miért fütyülik minden meccsen?
Szerintem kezdetben azért fütyülték, mert a tábor fele (főleg az ultrák) bevették a feketítő sztorikat Casillasról. A tábor másik fele meg Mourinhot fütyülte, mert ők meg nem dőltek be.

Ma viszont két okból fütyülik már, az egyik az előző (maradtak sokan, akikkel megutáltatták), a másik az azóta drasztikusan leromlott teljesítménye. Ne keverjük össze a kettőt.

Manapság sokszor jogos a fütty a teljesítményét illetően - bár én mindig utáltam az ilyen szurkert, mert szerintem a legrosszabb pillanatokban is az utolsó percig kell bíztatni a játékost, az többet segít meccs közben. Meccs után meg mindenki szépen leírhatja, elmondhatja a véleményét. De a pályán küzdő játékost fikázni értelmetlen. (Egy eset kivétel, ha valaki Balotelli módjára sétálgat a pályán és nem küzd vért izzadva a csapatért.)

Casillas madridizmusát támadó fújolókkal nem tudok mást kezdeni, mint hogy leírom újra és újra a tényeket, ahogy most is. Hátha összeáll a kép, hogy mi is volt akkor, én nagyon aktívan követtem ott a történéseket, és emlékszem, hogy honnan kezdődött (megjegyzem, nem is Casillas-szal!. Ramosról már szeptemberben! olyan cikkek jelentek meg, hogy Mouval való nézeteltérése miatt távozhat a Realból. 2012 szeptember! Keressétek vissza.).

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 10., vasárnap 17:12

Mert szánalmas idióta gyökerek?

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 10., vasárnap 17:07

akkor szted miért fütyülik minden meccsen?
Kép
Kép
Kép

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 10., vasárnap 17:02

h3x0r írta:
Simi írta:Mert aztán Mourinho nem helyezte magát a Real Madrid, vagy akármelyik klubja érdekei elé. Soha. Ő sose a saját trófeáival, a saját sikereivel van elfoglalva, nem ő adta magának a "Special One" becenevet.
Mintha csak a par evvel ezelotti Higu - Benz vitakat olvasnam. Higuain szarul teljesit a nagyok ellen, majd amikor elfogynak a vedelmezoitol az ervek, elokerul, hogy Benzema is gyenge. :lol: Attol, hogy nem csak te lopod az aramot, hanem a szomszed is, meg nem vagy kevesbe bunos. Mourinhonak is megvoltak a hulyesegei, o is a klub ele helyezte sajat magat, meg is bukott, tavoznia kellett. Casillasnal se sokkal masabb a helyzet.. vagyis de, mert ot nem lehet elkuldeni, meg akkor se, ha mar jo ideje a csapat egyik(!) gyenge pontja.
("de hat bale sokkal szarabb" kommentek 3..2..1..)

Te meg teljesen félreértetted és ne forgasd ki a szavaimat, mert nem erről folyik a vita. Olvass vissza, onnan kezdődött, hogy hehe mondta, hogy a füttynek köze sincs a teljesítményhez.

Én sem Casillas pályán mutatott teljesítményéről, hanem az ellene induló támadások okáról és jogosságáról beszélek, ami már akkor sem a teljesítményéről szólt, hanem Mourinho és a fél keret közti belháborúról.

Megjegyzem, ma Casillast a teljesítménye miatt joggal érik a kritikák. De Mou nem ezért padoztatta 2012 decemberében. Erről megy itt a diskurzus, így már talán érteni fogod.

Vissza: