Ángel di María - 22
Re: Ángel di María - 22
megint sikerült az idegrendszeremet tönkrebasznia.
benzemával karöltve.
benzemával karöltve.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ott van Jese es talan Ronaldo is szabadon, erre fel meg jobb labbal (!!!) kapura lovi kb olyan erosen mint en 13 evesen..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013. december 14., szombat 17:59-kor.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A másik okos fiú, élményszámba mentek ma is az ütempasszai...oh wait.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
olyan gyorsan és természetesen csinálta, hogy elsőre felse tűnt...bár nem a legszebb streamen néztem a meccset az igazrealbeckham írta:+ egy rabonna már megint
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A szezonban nagy formában van megint úgy vélem. Az elejétől kezdve jól játszik, tegnap is jól szállt be.
Azt hiszem r.m.c.f. írta nemrég valamelyik topicban, hogy kiváló taktikai fegyver.....hasonlóan látom. Elég sokat kontrázunk még mindig a mai napig, s kontrákban DM-nél jobb elemet keresve sem találhatna az ember (halkan megjegyzem, jobb fegyver ezekben, mint Isco....még halkabban megjegyzem, Isco egy zseni, futureiniesta) Mindezek mellett a kis passzos tili-toliban sem elveszett gyerek az Argentín. Szereti színezni a játékot, tegnap is volt egy no look "gól"passza CR-nek + egy rabonna már megint. Én személy szerint ezektől olvadozok rendesen. Volt is egy jó kis gyomorgörcsöm, a Monaco-s pletykák miatt az elmúlt napokban, mert úgy vélem szükségünk van erre a srácra. Erre a buta, féleszű gyerekre
Azt hiszem r.m.c.f. írta nemrég valamelyik topicban, hogy kiváló taktikai fegyver.....hasonlóan látom. Elég sokat kontrázunk még mindig a mai napig, s kontrákban DM-nél jobb elemet keresve sem találhatna az ember (halkan megjegyzem, jobb fegyver ezekben, mint Isco....még halkabban megjegyzem, Isco egy zseni, futureiniesta) Mindezek mellett a kis passzos tili-toliban sem elveszett gyerek az Argentín. Szereti színezni a játékot, tegnap is volt egy no look "gól"passza CR-nek + egy rabonna már megint. Én személy szerint ezektől olvadozok rendesen. Volt is egy jó kis gyomorgörcsöm, a Monaco-s pletykák miatt az elmúlt napokban, mert úgy vélem szükségünk van erre a srácra. Erre a buta, féleszű gyerekre
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
tegnap nem tolta rosszul Isco helyén. jó passzokat adott a védők között és a védekezésben is besegített...hanyagolta a felesleges cseleket végre, egyszerű megoldásokat választotta
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én sajnálnám ha elmenne, bár megértem hogy azzal a kis mogyoróval az agya helyén most matekozik. Bár szerintem jó helyen van itt, a két terminátor igaz nem sokat hagy ki, de sok lehetőség, variáció kedvez az argentínnak, kezdőként is, de főleg supersub-ként. Most elmehet rajkodni valami gazdag csapatba, de onnan is kiszorul majd ha vesznek valami jobbat.
Nem illik.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Szerintem télen eladni/elpocsékolni hatalmas baki lenne. Akkor maradna egy CR-Bale szélsőpáros és egy Jesé aki tudna ott játszani, ami elképesztően karcsú ha tényleg az a célja a vezetőségnek, hogy mind3 fronton harca maradjon a csapat. és mivel télen kötve hiszem hogy bárkit is meg tudna szerezni a vezetőség a helyére így még nagyobb baromság lenne elengedni. szóval minimum a nyárig maradjon csak és akkor majd ráérnek egyeztetni.mocsok írta:amúgy szerintem és remélem nem fog elmenni most télen. nyáron már sanszosabb.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- mocsok
szerintem egy újabb dolog amit felfújtak, hogy lehessen róla beszélni és lehessen kit utálni.
főleg carlo nyilatkozata után tűnik így.
például ha cé jött volna le így a pályáról, akkor most itt páran nem azt írnátok, hogy mekkora féreg, hanem hogy mennyire maximalista és, hogy frusztrálta, hogy nem tudta segíteni eléggé a csapatát és még mindig 0-0.
amúgy szerintem és remélem nem fog elmenni most télen. nyáron már sanszosabb.
de akkor se suarezt kéne megvenni helyette, és nem falcaot.
szvsz nem működne egyik se.
főleg carlo nyilatkozata után tűnik így.
például ha cé jött volna le így a pályáról, akkor most itt páran nem azt írnátok, hogy mekkora féreg, hanem hogy mennyire maximalista és, hogy frusztrálta, hogy nem tudta segíteni eléggé a csapatát és még mindig 0-0.
amúgy szerintem és remélem nem fog elmenni most télen. nyáron már sanszosabb.
de akkor se suarezt kéne megvenni helyette, és nem falcaot.
szvsz nem működne egyik se.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ideje lenne már eltakarítani Mourinho szemetét innen, Modric kivételével.
Ha kapnánk Khediráért és érte mondjuk fejenként 35-öt személyesen csomagolnék össze nekik.
Ha kapnánk Khediráért és érte mondjuk fejenként 35-öt személyesen csomagolnék össze nekik.
nem tudom, nekem nem tűnt idegesnek. olyan mintha kérdezett volna valamit és mutatott is egy irányba ahova aztán elindult. szerintem csak szipogott és attól volt olyan fura a reakciója mikor válaszoltak.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Szerintem senkit nem lep meg, ha egy focista hisztis kislányként, és pénzéhes féregként viselkedik, ráadásul szimultán. De hogy ehhez ilyen mentális, pszichés teljesítmények is társuljanak, mint a mi kis rohanós zsebtolvajunknál, azért az nagyon komoly.http://www.youtube.com/watch?v=U4pK2Gy0Q38
Ideges volt a fiú
Sportfilozófia: Roger Federer
Nagyon remélem, hogy lép és jön helyette egy Falcao/Suárez.
Csípem Benzemát meg minden, csak sajnos nagyon nem vagyok biztos abban,hogy ő formában marad 1-2 hónapnál hosszabb távra.
Azért egy CR-Suárez-Bale hármas kicsit szabna.
Csípem Benzemát meg minden, csak sajnos nagyon nem vagyok biztos abban,hogy ő formában marad 1-2 hónapnál hosszabb távra.
Azért egy CR-Suárez-Bale hármas kicsit szabna.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most fordítom a munyt, amiben Carlo beszél róla, és DM kérte, hogy cseréljék le, szóval nem értem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kíváncsi vagyok, hogy fog-e még idén játszani, illetve, hogy fog-e még valaha pályára lépni a Real színeiben.Realista24 írta:http://www.youtube.com/watch?v=U4pK2Gy0Q38
Ideges volt a fiú
Amúgy, ha tényleg elmegy a Monacoba, akkor van egy érzésem, hogy rövidesen lesz egy Falcaonk is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Remélem eltakarodik, mert még egy ilyen gerinctelen emberrel nem találkoztam. Sír állandóan közben volt összesen talán jó féléve, amikor teljesített. Amúgy meg max technikailag top játékos, mert teljesítményileg és fejben csak egy amatőr. Remélem legalább lesz olyan hülye csapat aki a 35-40 milliót kifizet érte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://www.youtube.com/watch?v=U4pK2Gy0Q38
Ideges volt a fiú
Ideges volt a fiú
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Nem tudom eldönteni, hogy ezt iróniának szántad-e...BL-győzelem Higuaínnal, az egyszemélyes csatársorral. Hálistennek a Khedira-Lass középpályán ember nem menne át, ezért minden meccset egy negyven méterről megpattanó Sneijder-lövéssel hoznánk 1:0-ra .Anthony írta:Meg sem kellett volna venni soha, már rég BL-t kellett volna nyerjen a csapat:
-------Khedira-Lass------
-Özil - Sneijder - Robben
--------Higuain-----------
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem public agent is megteszi kint a mezőn a motorháztetőn
No, de a lényeg annyi, hogy meglepne, ha igaz lenne, de amennyiben igaz szerintem nyáron Perez túl ad rajta...
No, de a lényeg annyi, hogy meglepne, ha igaz lenne, de amennyiben igaz szerintem nyáron Perez túl ad rajta...
- mocsok
és faketaxival menne edzésekre.IkerCasillas írta:Inkább fake agent járna neki, if you know what i mean.
csalódnék ha igaz lenne.
biztos nem fog új szerződést kapni a közeljövőben.