Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Valaki írta régebben hogy jude es mbappe se lesz egész ősszel a műtétek miatt, ez mennyire valid?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nekunk is volt általánosban 13 éves osztálytársunk.Pad'em írta:Alvaro Rodriguez. Ha minden igaz még Castillás, de szó volt róla hogy távozhat első osztályba.KAG írta:
Mi van azzal a colos dél-amerikai gyerekkel aki par eve be be szállt?
Anno nem tűnt elveszettnek.
meanwhile mi többiek mind 8 évesek voltunk
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Alvaro Rodriguez. Ha minden igaz még Castillás, de szó volt róla hogy távozhat első osztályba.KAG írta:Mi van azzal a colos dél-amerikai gyerekkel aki par eve be be szállt?Pad'em írta: Joselura számított Ancelotti és a stábja jövőre is, klasszikus target manként lettek volna percei Mbappé és Endrick mellett is. Így viszont, hogy távozni akart, igazolni nem fogunk, teljes a támadószekció, Arda is fog lehetőséget kapni elől. @relevo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mi van azzal a colos dél-amerikai gyerekkel aki par eve be be szállt?Pad'em írta: Joselura számított Ancelotti és a stábja jövőre is, klasszikus target manként lettek volna percei Mbappé és Endrick mellett is. Így viszont, hogy távozni akart, igazolni nem fogunk, teljes a támadószekció, Arda is fog lehetőséget kapni elől. @relevo
ZIDANE
Jó azért egy Rodrygo hiába vannak hibái egy nagyon minőségi játékos.
Komoly meccseket hozhat ha ő vele pihentetjük a Bappé/Vini/Endrick triót vagy ha beállhat csereként.
Meg lehet nézni a többi csapat támadószekcióját.
Ahogy írták is ez a Vini, Bappé, Endrick, Rodrygo, Brahim, Güler sor nagyon extra, ha sikerül összeszokniuk, tényleg ha maradt volna Joselu hiba nem lenne benne.
Komoly meccseket hozhat ha ő vele pihentetjük a Bappé/Vini/Endrick triót vagy ha beállhat csereként.
Meg lehet nézni a többi csapat támadószekcióját.
Ahogy írták is ez a Vini, Bappé, Endrick, Rodrygo, Brahim, Güler sor nagyon extra, ha sikerül összeszokniuk, tényleg ha maradt volna Joselu hiba nem lenne benne.
- Pad'em
Joselura számított Ancelotti és a stábja jövőre is, klasszikus target manként lettek volna percei Mbappé és Endrick mellett is. Így viszont, hogy távozni akart, igazolni nem fogunk, teljes a támadószekció, Arda is fog lehetőséget kapni elől. @relevo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Realista24 írta:Mondjuk melyik fiatal, ambiciokkal teli jatekos szereti a csere szerepet vagy ha lecserelik?realmadrid95 írta:
Nalam egyertelmuen Rodrygo menne, o nem hiszem, hogy hosszutavon birna a padot. Sokszor nyilatkozott, hogy azt is utalja, ha lecserelik egy meccsen. A fiatalok jok lehetnek a padrol, raadasul nalam Brahim amugy is jobb focista. City, Pool ha ajanl mondjuk egy jo 120-130 at, nagyon boldogan elfogadnam erte.
Szerintem amugy iden nyaron sem maradunk meglepetes tavozo nelkul.
Brahimmal nincs ilyen gond ilyen teren, nem hangoztat ilyeneket a sajtoban.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Kroosal szerintem már kipipáltuk Lunint tudom esetleg elképzelni és az teljesen jogos is lenne.Realista24 írta:Mondjuk melyik fiatal, ambiciokkal teli jatekos szereti a csere szerepet vagy ha lecserelik?realmadrid95 írta:
Nalam egyertelmuen Rodrygo menne, o nem hiszem, hogy hosszutavon birna a padot. Sokszor nyilatkozott, hogy azt is utalja, ha lecserelik egy meccsen. A fiatalok jok lehetnek a padrol, raadasul nalam Brahim amugy is jobb focista. City, Pool ha ajanl mondjuk egy jo 120-130 at, nagyon boldogan elfogadnam erte.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk melyik fiatal, ambiciokkal teli jatekos szereti a csere szerepet vagy ha lecserelik?realmadrid95 írta:Nalam egyertelmuen Rodrygo menne, o nem hiszem, hogy hosszutavon birna a padot. Sokszor nyilatkozott, hogy azt is utalja, ha lecserelik egy meccsen. A fiatalok jok lehetnek a padrol, raadasul nalam Brahim amugy is jobb focista. City, Pool ha ajanl mondjuk egy jo 120-130 at, nagyon boldogan elfogadnam erte.cart írta: Kivancsi vagyok kinek kell majd mennie elolrol. Vini, Rodrygo, Arda, Brahim, Endrick, Mbappe sor eleg erosnek tunik. Kozuluk is Mbappe es Vini fixen jatszani fognak a meccsek 95%-an. A maradek 1 helyet kellene elosztani 4 ember kozott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Remélem a barca vezetőség és Hansi is így látja, akkor nem lehet gond.wZoLee7 írta:ezt itt írta vaslaki? nem találom...ha nem akkor nem értem miért kell ide hozni, a normálisabbja úgyis is itt fórumozik. Ha meg valaki itt íta akkor érdekelne, hogy mikor, reggel részeg vagy csak este Gavi meg De Jong annyira kreatívak mint egy oszlop kb, Gavi nem is emlékeztet focistára az alapján amit művel sokszor. Na mind1, alapból akinél a kapusok terén is kb egál az nem lehet normálisp.csabi1 írta:
Imádom!
Olyan szinten vagyunk előttük szakmailag, csapategységileg, egyéni tudásban és gazdaságilag is, hogy a minimum elvárás egy 3peat a bajnokságban. A kövi ketőtt muszáj behúznunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Nalam egyertelmuen Rodrygo menne, o nem hiszem, hogy hosszutavon birna a padot. Sokszor nyilatkozott, hogy azt is utalja, ha lecserelik egy meccsen. A fiatalok jok lehetnek a padrol, raadasul nalam Brahim amugy is jobb focista. City, Pool ha ajanl mondjuk egy jo 120-130 at, nagyon boldogan elfogadnam erte.cart írta: Kivancsi vagyok kinek kell majd mennie elolrol. Vini, Rodrygo, Arda, Brahim, Endrick, Mbappe sor eleg erosnek tunik. Kozuluk is Mbappe es Vini fixen jatszani fognak a meccsek 95%-an. A maradek 1 helyet kellene elosztani 4 ember kozott.
Nem itt írták és nem is azoknak szól akik itt fórumoznak.ezt itt írta vaslaki? nem találom...ha nem akkor nem értem miért kell ide hozni, a normálisabbja úgyis is itt fórumozik. Ha meg valaki itt íta akkor érdekelne, hogy mikor, reggel részeg vagy csak este Gavi meg De Jong annyira kreatívak mint egy oszlop kb, Gavi nem is emlékeztet focistára az alapján amit művel sokszor. Na mind1, alapból akinél a kapusok terén is kb egál az nem lehet normális
Persze ide is betéved mindig egy két bolond mint például szombaton.
Másik oldalon találtam.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ezt itt írta vaslaki? nem találom...ha nem akkor nem értem miért kell ide hozni, a normálisabbja úgyis is itt fórumozik. Ha meg valaki itt íta akkor érdekelne, hogy mikor, reggel részeg vagy csak este Gavi meg De Jong annyira kreatívak mint egy oszlop kb, Gavi nem is emlékeztet focistára az alapján amit művel sokszor. Na mind1, alapból akinél a kapusok terén is kb egál az nem lehet normálisp.csabi1 írta:Amúgy a 2 riválist összehasonlítva:
Courtois
ter Stegen
Kapuban talán kicsit jobb a Real, de kb egál.
Balde, Cubarsi, Araujo, Koundé
Mendy, Rüdiger, Militao, Carvajal
Védelemben sztem jobb a Barca
Pedri, de Jong, Gavi
Bellingham, Tschouameni, Valverde
Értékben jobb a Real, meg robosztusabbak, de technikában, kreativitásban a Barca erősebb.
Raphinha, Lewa, Yamal
Vini, Mbappe, Rodrygo
Nah itt nyert a Real egyértelműen.
Imádom!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
És akkor most jöhet hogy ezekbol ki van épp kórházban, és ki áll be a helyére.p.csabi1 írta:Amúgy a 2 riválist összehasonlítva:
Courtois
ter Stegen
Pedri, de Jong, Gavi
Értékben jobb a Real, meg robosztusabbak, de technikában, kreativitásban a Barca erősebb.
Raphinha, Lewa, Yamal
Vini, Mbappe, Rodrygo
Imádom!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Atyaég. A technikás Gavi. Vagy a nagy party arc, full atlag tucat spanyol Pedri.p.csabi1 írta:Amúgy a 2 riválist összehasonlítva:
Courtois
ter Stegen
Pedri, de Jong, Gavi
Raphinha, Lewa, Yamal
Vini, Mbappe, Rodrygo
Imádom!
Araujo, akin idén minden döntő meccs elment.
Cubarsi
Ezek még mindig álom világban élnek.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Amúgy a 2 riválist összehasonlítva:
Courtois
ter Stegen
Pedri, de Jong, Gavi
Raphinha, Lewa, Yamal
Vini, Mbappe, Rodrygo
Imádom!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
Kölcsönben érkezett, de van a klubnak opciós joga a kivásárlására, amivel a hírek szerint élni fog. Szerintem helyesen, megérdemli.tibi18 írta:Joselu nem kölcsönbe érkezett erre az egy évre? Nem tiszták már az emlékeim..Csabi írta:
nagy hiba lenne. endrick mehet kölcsönbe, rodrygot meg eladnám. és akkor még joselu meg se volt említve.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Joselu nem kölcsönbe érkezett erre az egy évre? Nem tiszták már az emlékeim..Csabi írta:nagy hiba lenne. endrick mehet kölcsönbe, rodrygot meg eladnám. és akkor még joselu meg se volt említve.Realista24 írta:
Ardaval szerintem egy sorral hatrebb kell szamolni.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nagy hiba lenne. endrick mehet kölcsönbe, rodrygot meg eladnám. és akkor még joselu meg se volt említve.Realista24 írta:Ardaval szerintem egy sorral hatrebb kell szamolni.cart írta: Kivancsi vagyok kinek kell majd mennie elolrol. Vini, Rodrygo, Arda, Brahim, Endrick, Mbappe sor eleg erosnek tunik. Kozuluk is Mbappe es Vini fixen jatszani fognak a meccsek 95%-an. A maradek 1 helyet kellene elosztani 4 ember kozott.