A te es Remy altal irt velemeny sem azt tamasztja ala, hogy ez egy jo film.ELSiete írta:De mi az oka a bukásának?Remy írta:
Akkorat bukik a film, mint a fene. Szoval, aki menteni akarja a mozit es a jo filmeket, az ne belem alljon, hanem be lehet ulni ra.
Népszerű a rendező, a színészek abszolut néző mágnesek, az első részt pedig imádta mindenki. A trailer megnézése 25 millió fölött jár a youtuben. Mi az oka, hogy nem mennek a folytatásra? A kritikák szerint is ez egy jó film.
Mozi, filmek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
De mi az oka a bukásának?Remy írta:Akkorat bukik a film, mint a fene. Szoval, aki menteni akarja a mozit es a jo filmeket, az ne belem alljon, hanem be lehet ulni ra.ELSiete írta: Menjetek rá a moziba.
Népszerű a rendező, a színészek abszolut néző mágnesek, az első részt pedig imádta mindenki. A trailer megnézése 25 millió fölött jár a youtuben. Mi az oka, hogy nem mennek a folytatásra? A kritikák szerint is ez egy jó film.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkorat bukik a film, mint a fene. Szoval, aki menteni akarja a mozit es a jo filmeket, az ne belem alljon, hanem be lehet ulni ra.ELSiete írta: Menjetek rá a moziba.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Furiosa szerintem is jó volt. Az első 1 óra picit lapos volt kezdésnek, de végül is idő volt míg felépítik a karaktereket és a világot. Aztán bumm, beindult a roncsderbi. Mondjuk Dementus karakterét picit nehezen tudtam komolyan venni, de nem Chris Hemsworth miatt. Picit esetlennek és butának tűnt, egy pillanatig nem volt kérdés, hogy a végén Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elbukik. Furiosa nagyon badass volt, Anya - Taylor Joy hibatlan. Chris Hemsworth is remekelt, bár itt is volt izom villantás, de ez azért más volt, mint amit eddig megszoktunk tőle és ügyesen lehozta. Zene tényleg nagyon kevés volt, pedig az előző résznek az fontos eleme volt. Tetszett összességében, menjetek rá a moziba.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Volt angol vetites a Furiousabol itt Madridban, mondom megnezem.
Ez a vilag meg mindig kurvajo. Miller is erti, jol csinalja, jol csuszik.
De azert ez jo par fokozattal gyengebben hasit, mint a Fury Road. Zene alul lett szerintem hasznalva, CGI valami botrany. De maga a sztori, Anya, Tom Burke és Hemsworth is jok voltak.
Jo ebbe a vilagba visszamenni.
Viszont boven van meg benne. Hardyval nyomassanak egy benzingozos vergozfurdot, hozzak vissza valamilyen szerepben Mel Gibsont is, aztan lehet nyomatni!
Ez a vilag meg mindig kurvajo. Miller is erti, jol csinalja, jol csuszik.
De azert ez jo par fokozattal gyengebben hasit, mint a Fury Road. Zene alul lett szerintem hasznalva, CGI valami botrany. De maga a sztori, Anya, Tom Burke és Hemsworth is jok voltak.
Jo ebbe a vilagba visszamenni.
Viszont boven van meg benne. Hardyval nyomassanak egy benzingozos vergozfurdot, hozzak vissza valamilyen szerepben Mel Gibsont is, aztan lehet nyomatni!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
na csak sikerült legyűrni.hehetheoriginal írta:==>Engem nem erdekel ki mondja,ha hulyeseg,barki szajabol az.Ezert hiszem el amit egy balazs mond.
ma megpróbálom befejezni a filmet, hátha változik a véleményem...
2 megjegyzés:
- nagy potenciál lett volna benne, ha a ford fairlane féle alpári paraszt überfaszi irányba viszik el, de sajnos megmaradtak a szirupos tinglitangli édesbogyóspöttyöshabosbabos amerikai fosnál
- miami vice-ra viszont rá lehetne tenni az embert, de nem ez a gagyi vonal - bár a colin farrell féle remake nem volt annyira szar. négernek meg egy michael b jordan pl, és blockbuster gigafilmet csinálni belőle, rendes kőkemény forgatókönnyvel és reális, nemkérdezekkétszer felfogással
jut eszembe, ugyanigy várnám a den of thieves 2-t is, az első rész kurvajó volt. asszem a covid miatt szarba került a film, lehet ki se jön
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A youtube bár jó dolognak indult mára már nagyobb szenny lett mint a kereskedelmi tv szerintem. Reakció videók arról, hogy reagálnak egy reakció videóra, még betegebb influenszerek mint bármelyik tvs celeb volt annó. Persze vannak jó tartalmak ott is mint ahogy értelmes tv műsorok is voltak mindig csakhát abból van több amire igény van. De ugyanez a facebook meg minden, egyszerűen hülye az emberek többsége a kínálat meg alkalmazkodik a kereslethez. TheVr sem a catmarioval akart befutni mégis azzal törtek fel de ott van fluor és Sp akik nem voltak rossz underground rapperek.
Biztos lemaradtam puzsér nagy oktatásairól, én annyit látok, hogy egy kamaszkori baromság (amiről már 140milliószor beszélt) miatt próbál valakit 2 órán át bullynak beállítani, ő meg kurvaanyázik a dopemannek meg a beteg hugának a csillagszületikben 30-40 évesen meg minden szerencsétlent úgy oltott le, hogy szerintem a föld is elnyelte őket szégyenükben.
Biztos lemaradtam puzsér nagy oktatásairól, én annyit látok, hogy egy kamaszkori baromság (amiről már 140milliószor beszélt) miatt próbál valakit 2 órán át bullynak beállítani, ő meg kurvaanyázik a dopemannek meg a beteg hugának a csillagszületikben 30-40 évesen meg minden szerencsétlent úgy oltott le, hogy szerintem a föld is elnyelte őket szégyenükben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BlancoMark
Puzsér egy remek szónok közéleti, filozófiai, és morális kérdésekben. Nekem személy szerint nincs még egy olyan magyar ember, aki ismeretlenül is annyi mindent tett volna hozzá az életemhez és gondolkodásmódomhoz mint ő. És hiszed vagy sem, sok hasonló embert ismerek rajtam kívül aki így vélekedik. Alekoszhoz és megélhetési celebekhez hasonlítani arra utal, hogy nem tudsz eleget a munkásságáról. Nem egy és nem kettő állásából azért állt fel - kockáztatva az akkori megélhetését - mert belepofáztak az alkotói és véleményszabadságába. Persze nem tévedhetetlen, mint ahogy senki sem, de morálisan kevés ilyen közéleti figura van.dzsi91 írta: Nekem a puzsérról mindig az alekosz jut eszembe. Egyik se hülye de nincs is tehetségük semmihez, kiszagolták miből lehet megélni és azt nyomják éjjel nappal, hogy a felszínen maradjanak.
Puzsér néha mond jó dolgokat de legtöbb esetben csak választékosan fogalmaz meg baromságokat.
Az a kínlódás meg amit a balázzsal művelt... Nem mondtam volna meg így vakon, hogy melyik a kártékony tv celeb és melyik az értelmes kritikus.
De az egész világot értelmezi félre az ember. Nem azért hülye a társadalom mert ilyen műsorok mennek. Azért mennek ilyen műsorok mert az emberek 90%nak ez a szórakoztató. És nem csak a zsákfaluban élő cigányoknak.
Aki meg kicsit is jártasabb a transzcendens és spiritualitás témakörében az pontosan értette, hogy mit várt abban a felkérdezésben Balázstól és hogy mennyire visszás a médiatevékenysége annak fényében, hogy milyen megvilágosodást állít magáról. Nárci Balázs ebből természetesen semmit nem értett.
Szerintem sem azért hülyék az emberek mert ilyen műsorok mennek, de ez is hozzájárul. Az RTL pl. a Való Világgal pénzt csinál az erőszakból, a bántalmazásból, és kiforgatja az emberi kapcsolatokat a normalitásból. Helyes ez? Csak azért mert valami pénzt termel már semmilyen más érték nem is számíthat? De ez egy ilyen világ már sajnos, morálisan teljesen lezüllött, kicsit az ókori Róma utolsó évtizedeire emlékeztet. Manapság ha valami pénzt termel, akkor zöld lámpát kap, legyen akármennyire aljas is a tartalom. Youtubeon rengeteg értékes tartalom van hatalmas nézettséggel, így is lehetne. De ehhez kreativítás, kemény befektetett munka és intelligencia kellene. Aljas tartalmakkal könnyebb nagy lóvét kaszálni meg triggerelni a pórnépet.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem a puzsérról mindig az alekosz jut eszembe. Egyik se hülye de nincs is tehetségük semmihez, kiszagolták miből lehet megélni és azt nyomják éjjel nappal, hogy a felszínen maradjanak.
Puzsér néha mond jó dolgokat de legtöbb esetben csak választékosan fogalmaz meg baromságokat.
Az a kínlódás meg amit a balázzsal művelt... Nem mondtam volna meg így vakon, hogy melyik a kártékony tv celeb és melyik az értelmes kritikus.
De az egész világot értelmezi félre az ember. Nem azért hülye a társadalom mert ilyen műsorok mennek. Azért mennek ilyen műsorok mert az emberek 90%nak ez a szórakoztató. És nem csak a zsákfaluban élő cigányoknak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Tolem?hehetheoriginal írta:nem tudtam mi ez, csak lattam ki jatszik benne....Utalod a lehuto filmeket.
Azert elkezded nezni.
Leirod,hogy egy kalapszar,es inkabb halljon meg aki nem minoseget alkot.
Majd ma folytatnad a nezeset.
Az a bizonyos roncstarsadalom
Mert nyilvan ugy ul le az ember filmet nezni, hogy tud a filmrol mindent
Egyszer az a baj, hogy van rajta sapka, masszor az a baj, hogy nincs.
Most akkor adhatok eselyt neki, hatha valtozik pozitiv iranyba a velemenyem, vagy engedelyt kell toled kerni?
Isten ments.
Mindenki azt csinal amit akar hehito,ez a szep benne.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
nem tudtam mi ez, csak lattam ki jatszik benne....Utalod a lehuto filmeket.
Azert elkezded nezni.
Az a bizonyos roncstarsadalom
Mert nyilvan ugy ul le az ember filmet nezni, hogy tud a filmrol mindent
Egyszer az a baj, hogy van rajta sapka, masszor az a baj, hogy nincs.
Most akkor adhatok eselyt neki, hatha valtozik pozitiv iranyba a velemenyem, vagy engedelyt kell toled kerni?
thereisonly1ronaldo
- miro.
Hexor: “ Regen sokszor elmondta, azert vallalta el, hogy ne csak egy szűk kör hallgassa meg nezze a musorait, hanem a mainstream mediat fogyasztok is megismerjek. “hehetheoriginal írta:meredek, hogy ugyanazt hajtod, es hiaba magyarazzuk, hogy nem ugy van, te nem tudod/akarod megerteni.miro. írta:
Ezekkel abszolut nincs semmi gond.
A mai vilagban igy tudsz ervenyesulni ilyen szinten,ha beallsz a sorba,hangos vagy,lathato vagy,hogy utana legyen nezettseged.
Csak ezt nem szep letagadni,mert azert szamomra az keves,hogy o nem allt fel tapsolni,mig masok igen.
Hehe azt irta,hogy “ mig a többi zsűritag ajnározva óvatoskodva nyalizott - hisz ők is nézettségből, gázsiból élnek”
Erre meg kivancsi lennek,hogy mibol el akkor Puzser?
Puzser soha nem tagadta le, ha felvett penzt ezektol. Egeszen addig minden rendben van, amig nem szolnak bele mit es hogy kell/szabad mondani.
Nem egyszer szidta a sajat munkaadojat, pl spirit fm nemethsanyibacsi, stb, aztan volt, hogy kibasztak emiatt, es van, hogy hagyjak a szolasszabadsagot.
Az a baj, hogy a sajat allitasod alapjan is nem vagod a teljes kepet. Akkor kerlek legy annyira nyitott, hogy mikor probaljuk megmagyarazni, akkor nem csak folyamat ugyanazt a feligazsagot/hamis valosagot hajtogatod.
Nepszerusitette magat,hogy utana tobben erdeklodjenek iranta.
“Nezettseg es gazsi.”
Nekem emiatt nem lesz kevesebb,mert igy mukodik a vilagunk.
De latod ez olyan,mint te.
Utalod a lehuto filmeket.
Azert elkezded nezni.
Az a bizonyos roncstarsadalom.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
meredek, hogy ugyanazt hajtod, es hiaba magyarazzuk, hogy nem ugy van, te nem tudod/akarod megerteni.miro. írta:Ezekkel abszolut nincs semmi gond.h3x0r írta:
…….
Annyi remlik, hogy 1-1 jo produkcio utan nem kezdett el felallva tapsolni, meghajolni, ömlengeni meg ugy tenni, mintha epp a fiatal Michael Jacksont fedeztek volna fel, mint ahogy a zsuri tarsai viselkedtek, hanem ugy tett, mint egy zsuri, aki a produkciot tobbnyire realisan ertekeli. Biztos voltak meg ilyen kulonbsegek, de ennyi ev utan ez ugrik be elsore. Hogy ez eleg-e egy gorbe tukornek vagy sem, azon persze lehet vitatkozni.
A mai vilagban igy tudsz ervenyesulni ilyen szinten,ha beallsz a sorba,hangos vagy,lathato vagy,hogy utana legyen nezettseged.
Csak ezt nem szep letagadni,mert azert szamomra az keves,hogy o nem allt fel tapsolni,mig masok igen.
Hehe azt irta,hogy “ mig a többi zsűritag ajnározva óvatoskodva nyalizott - hisz ők is nézettségből, gázsiból élnek”
Puzser soha nem tagadta le, ha felvett penzt ezektol. Egeszen addig minden rendben van, amig nem szolnak bele mit es hogy kell/szabad mondani.
Nem egyszer szidta a sajat munkaadojat, pl spirit fm nemethsanyibacsi, stb, aztan volt, hogy kibasztak emiatt, es van, hogy hagyjak a szolasszabadsagot.
Az a baj, hogy a sajat allitasod alapjan is nem vagod a teljes kepet. Akkor kerlek legy annyira nyitott, hogy mikor probaljuk megmagyarazni, akkor nem csak folyamat ugyanazt a feligazsagot/hamis valosagot hajtogatod.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az kozonseg es az igenye atalakult az elmult 1-2 generaciovaltassal.h3x0r írta:Remy es co a hibas azert, hogy idaig fajult a filmipar vagy az, aki szereti nezni a jo filmeket, elvarja, hogy legyen beloluk minel tobb, de amikor meg jottek ki, soha nem fizetett ertuk, csak letorrentezte mindet?Realista24 írta:
Szar hetes ertekelese van, de nyilvan csak a "mi fajtanknak" nem tetszik.
Az mar mas kerdes es szamodra irrelevans, hogy az olyanok miatt fajult idaig a filmipar, mint te, mert hiaba hoz egy jo ötös-hatos szintet egy Fast epizod, Remy es co esz nelkul megy a moziba, fizet erte, es tamogatja, hogy meg tobb szemet keruljon a moziba.
(szerintem kicsit igazsagtalan csak az egyik oldalt elovenni)
A sok ilyen "igenytelen" miatt fajult odaig a dolog, hogy a mozizas elmenye es varazsa is eltunt, mert pofaznak, nem birnak ki 10 percet kepernyo nelkul, stb.stb., pluszban fel sem fogjak, amit latnak, mert kicsit osszetettebb, mint amikor ket robot lovi egymast, vagy valaki padloig nyomja a gazt.
Ennek ellenere ismerosi korben meg mindig tobb az olyan, aki megnezi a jo filmet a moziban, es ujrazza letoltes utan. Vagy sok esetben ketszer is elmegy ra moziba. A (varhatoan) fost meg inkabb letolti, ha mar meg akarja nezni megis, mert penzt nem ad erte.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Remy es co a hibas azert, hogy idaig fajult a filmipar vagy az, aki szereti nezni a jo filmeket, elvarja, hogy legyen beloluk minel tobb, de amikor meg jottek ki, soha nem fizetett ertuk, csak letorrentezte mindet?Realista24 írta:Szar hetes ertekelese van, de nyilvan csak a "mi fajtanknak" nem tetszik.Remy írta:
De ez egy faszsag, mar bocsanat. Attol, hogy neked vagy hehenek nem teteszenek ezek a filmek (meg nem lattam en sem), egy konyedebb, marhulosabb film is lehet jo film. Sot… boven kellenek ezek is, hogy legyen blockbuster felhozatal.
Meg hat konyorgom. Folyamatosan kopkodve van Hollywood, hogy csak folytatasok, ezredik FastandFurious, remakeek jonnek.
Aztan jon egy uj otlet, jo szineszekkel. Aztan ez is le van kopve.
Igazabol. Jol is teszik, hogy nem akarnak kockaztatni. Pont a ti fajtatok miatt folosleges. Ugyis szar minden. Akkor legalabb jojjon a konnyu penz.
Az mar mas kerdes es szamodra irrelevans, hogy az olyanok miatt fajult idaig a filmipar, mint te, mert hiaba hoz egy jo ötös-hatos szintet egy Fast epizod, Remy es co esz nelkul megy a moziba, fizet erte, es tamogatja, hogy meg tobb szemet keruljon a moziba.
(szerintem kicsit igazsagtalan csak az egyik oldalt elovenni)
- miro.
Ezekkel abszolut nincs semmi gond.h3x0r írta:
…….
Annyi remlik, hogy 1-1 jo produkcio utan nem kezdett el felallva tapsolni, meghajolni, ömlengeni meg ugy tenni, mintha epp a fiatal Michael Jacksont fedeztek volna fel, mint ahogy a zsuri tarsai viselkedtek, hanem ugy tett, mint egy zsuri, aki a produkciot tobbnyire realisan ertekeli. Biztos voltak meg ilyen kulonbsegek, de ennyi ev utan ez ugrik be elsore. Hogy ez eleg-e egy gorbe tukornek vagy sem, azon persze lehet vitatkozni.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
valszeg ez volt a celja de ezt a felkerdezos videoban nem emlitette, hebegett habogott a gorbe tukorrol csak ne kelljen kimondani hogy igen, szemmel jol lathato osszeget kaptam egy kertevetol egy posvany musorba.Regen sokszor elmondta, azert vallalta el, hogy ne csak egy szűk kör hallgassa meg nezze a musorait, hanem a mainstream mediat fogyasztok is megismerjek. Na meg igen, jo volt a penz is.
az mar gorbe tukor volt amit a viva cometen lehozott
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- h3x0r
Regen sokszor elmondta, azert vallalta el, hogy ne csak egy szűk kör hallgassa meg nezze a musorait, hanem a mainstream mediat fogyasztok is megismerjek. Na meg igen, jo volt a penz is.gutihaz14 írta: azert ott nme kicsit meg lett fogva a puzser, szerinte egy gorbe tukrot mutatott de o sem erezte hogy ezt benyelik. kapkodta a levegot hogy abbol hogy jojjon ki
Azert nem ugyanaz, hogy valaki egyszer elmegy egy musorba zsurizni, hogy a nagy tomeg megismerje, majd utana ugyanugy folytatja tovabb a sajat filmkritikait, politikai temaju radio musorait, tarsadalmi kerdesekrol a beszelgeteseit csak epp egy joval nagyobb kozonseg elott vagy az, hogy elmegy zsurinek, majd fel ev mulva mar a dzsungelben eszi a bogarakat meg csinal magabol bohocot es egyik ilyen musort vallalja el a masik utan.miro. írta: Aztan a sebestyen balazs ravilagitotta,hogy ugyanugy termeket ad el,es ugyanazt csinalja ami ellen kuzd es hangoskodik.
Mindenkinek az a vilaga,amire figyel.
Annyi remlik, hogy 1-1 jo produkcio utan nem kezdett el felallva tapsolni, meghajolni, ömlengeni meg ugy tenni, mintha epp a fiatal Michael Jacksont fedeztek volna fel, mint ahogy a zsuri tarsai viselkedtek, hanem ugy tett, mint egy zsuri, aki a produkciot tobbnyire realisan ertekeli. Biztos voltak meg ilyen kulonbsegek, de ennyi ev utan ez ugrik be elsore. Hogy ez eleg-e egy gorbe tukornek vagy sem, azon persze lehet vitatkozni.miro. írta: De erdekel amugy,hogy milyen szellemi termeket tudott ahhoz a musorhoz hozzaadni.
Kiment a 45 eves ferfi enekelni eleteben eloszor,es megmondta hogy szar vagy ne csinald tovabb,ezzel tudott letenni valami olyat,ami a tarsadalmat elore segitette,vagy valami nagyobb dologra ravilagitott egy szelesebb retegnek?
Vagy volt valami meg? Komolyan kerdezem.
- miro.
De erdekel amugy,hogy milyen szellemi termeket tudott ahhoz a musorhoz hozzaadni.
Kiment a 45 eves ferfi enekelni eleteben eloszor,es megmondta hogy szar vagy ne csinald tovabb,ezzel tudott letenni valami olyat,ami a tarsadalmat elore segitette,vagy valami nagyobb dologra ravilagitott egy szelesebb retegnek?
( Ahhoz nincs koze,hogy odament,”mas” volt mint a tobbi,irtak rola,megbotrankoztak,es ez is hozzasegitette ahhoz,hogy most ne csak egy legyen a tobbi 100 ujsagiro,kritikus kozul,hanem o legyen a puzser?)
Gondoltam a te intelligenciaddal,meg tudasoddal ez leesik,hogy erre ertem. Az “egy balazst” te hasznaltad,azert is irtam en is igy.
Ugye hat az ertes,amire dobalsz.
( Ahhoz nincs koze,hogy odament,”mas” volt mint a tobbi,irtak rola,megbotrankoztak,es ez is hozzasegitette ahhoz,hogy most ne csak egy legyen a tobbi 100 ujsagiro,kritikus kozul,hanem o legyen a puzser?)
Leirtam elotte,hogy miert hiszem ezt el neki,kifejtettem szerintem.hehetheoriginal írta:==>Engem nem erdekel ki mondja,ha hulyeseg,barki szajabol az.Ezert hiszem el amit egy balazs mond.
ma megpróbálom befejezni a filmet, hátha változik a véleményem...
Gondoltam a te intelligenciaddal,meg tudasoddal ez leesik,hogy erre ertem. Az “egy balazst” te hasznaltad,azert is irtam en is igy.
Ugye hat az ertes,amire dobalsz.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023