Elektronika
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Elektronika
mivel sajna én nem vagyok a téma szakértője valaki írjon már rám püben aki ért a pc-khez hardverileg, árban, kompatibilitásban.
köszi
köszi
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Teljesen egyénfüggő. Haverom például nem vált Sonyról. Most is meg van elégedve teljesen a Z3 compacttal.
Nekem meg nem jönnek be a Sonyk. LG G-ről váltottam Samsung Galaxy Alphara és teljesen meg vagyok vele elégedve. Egyetlen egy hibája van, hogy a 3G-t eldobálja néha, leginkább buszon. Ezt remélem kijavítják a frissítéssel.
Lumiákkal sem voltam kibékülve, viszont haverom vett egy 830-at és nagyon fasza telefon, meg is lepődtem. Viszont nekem a Windows nem bejövős, így max iPhonera váltanám le az Androidot, ha nem kerülne közel 3-szor annyiba pl az iphone 6, mint a mostani Alphám. Szóval én a G3-ra szavazok a felsorolt telefonok közül, szerettem a G-met.
Nekem meg nem jönnek be a Sonyk. LG G-ről váltottam Samsung Galaxy Alphara és teljesen meg vagyok vele elégedve. Egyetlen egy hibája van, hogy a 3G-t eldobálja néha, leginkább buszon. Ezt remélem kijavítják a frissítéssel.
Lumiákkal sem voltam kibékülve, viszont haverom vett egy 830-at és nagyon fasza telefon, meg is lepődtem. Viszont nekem a Windows nem bejövős, így max iPhonera váltanám le az Androidot, ha nem kerülne közel 3-szor annyiba pl az iphone 6, mint a mostani Alphám. Szóval én a G3-ra szavazok a felsorolt telefonok közül, szerettem a G-met.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen, ezt akartam volna még írni, mindenképp menj előtte be, hogy kipróbálhasd.Marky írta:az 5s is egy jó telefon, de menj be egy üzletbe, nyomkodd végig őket, nézd meg melyik áll neked kézre, élőben melyik tetszik neked.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
samsungokat felejtsd el, a sonyk nagyon melegednek.
ha bejön a windows akkor a lumia egy jó opció lehet, főleg, ha bejön a windows 10 és tényleg futtathatók lesznek az ios-android appok.
az 5s is egy jó telefon, de menj be egy üzletbe, nyomkodd végig őket, nézd meg melyik áll neked kézre, élőben melyik tetszik neked.
a hardveres teljesítmény annyira nem számít már, majdnem minden androidos telóba belepakolnak 3 giga ramot meg egy quadcore procit. az elérhető romok fontosabbak szerintem.
ha bejön a windows akkor a lumia egy jó opció lehet, főleg, ha bejön a windows 10 és tényleg futtathatók lesznek az ios-android appok.
az 5s is egy jó telefon, de menj be egy üzletbe, nyomkodd végig őket, nézd meg melyik áll neked kézre, élőben melyik tetszik neked.
a hardveres teljesítmény annyira nem számít már, majdnem minden androidos telóba belepakolnak 3 giga ramot meg egy quadcore procit. az elérhető romok fontosabbak szerintem.
-
Én mindenképp G3-t választanék. A G3 sem tökéletes, de a Z3-nál van asszem az, hogy 810-es chipje van. Nah az azt csinálja (ha jól tudom ), hogy nagyon durván felmelegszik, és egy idő után ha nagyon felforrósodik, akkor kikapcsolja a telót. Ez a Z3 esetében ha fullHD vagy nem tudom milyen magas felbontásban csinálsz videót, akkor nem kell neki 1-2 óra és már forró is. Én már próbáltam G3-t, ilyen van ismerősömnek, és hát eldobom az agyam tőle. Gyors, minden. A Z3-t nem próbáltam de a procija miatt én tuti nem venném meg.Marci77 írta:Kösz a válaszokat
A.D., én is gondolkoznék más márkában és fajtában mind a felsoroltak,de most vodánál ezek vannak mint lehetőségek
rashidm, akkor az LG3> Sony Z3 ?
(csak mert elég kedvezményes áruk lenne,és lehet hogy beleférne a Z3. (Ilyen 200ezret most nem perkálnék ki érte,hanem előfizetéses,meg családi/vállalkozás csomag mittoménmi,a lényeg h elég jó áron lennének ahogy néztem )
Ha viszont Sony-t akarsz, akkor inkább Z2, mint Z3. Olcsóbb, és tudásban szinte semmiben nem marad el a Z3-tól.Marci77 írta:akkor az LG3> Sony Z3 ?
(csak mert elég kedvezményes áruk lenne,és lehet hogy beleférne a Z3.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Kösz a válaszokat
A.D., én is gondolkoznék más márkában és fajtában mind a felsoroltak,de most vodánál ezek vannak mint lehetőségek
(csak mert elég kedvezményes áruk lenne,és lehet hogy beleférne a Z3. (Ilyen 200ezret most nem perkálnék ki érte,hanem előfizetéses,meg családi/vállalkozás csomag mittoménmi,a lényeg h elég jó áron lennének ahogy néztem )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem tudom mennyire opció neked, de én kb. 2 hónapja vettem Xiaomi MI3-at. 200-220 körül megúszod, az egyedüli gond vele,hogy nem megy bele memória kártya. Akkuja 2 napot kibír közepes használat mellett, nem akadozik semmi, teljes mértékben megéri a pénzét.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ár érték arányban sokkal jobb, mint a Samsung akármelyik készüléke
Nem véletlen lett az első a kínai piacon, lekörözve a Iphonet...
http://mobilarena.hu/teszt/xiaomi_mi-3_ ... zekok.html
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ár érték arányban sokkal jobb, mint a Samsung akármelyik készüléke
Nem véletlen lett az első a kínai piacon, lekörözve a Iphonet...
http://mobilarena.hu/teszt/xiaomi_mi-3_ ... zekok.html
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
-
Ha van zséd, akkor az LG G 3-mat mondanám, én is a között vacilálok (a másik a Lumia 930).Marci77 írta:? Mégegyszer,háthaMarci77 írta:Új telefon vásárlása előtt állok,de nem vagyok biztos abban,hogy melyiket kellene választanom,szóval szeretném a segítségeteket kérni (nem mind egy árban van természetesen)
Szóval a lehetőségek:
Nokia Lumia 830,Samsung Galaxy A5,Iphone 5C 8GB,Sony Xperia Z3 Compact,LG G3,Samsung Galaxy S5,Sony Xperia Z3,Iphone 5S 16 GB.
Gondolom az utolsók az erősebbek,csak arányosan tényleg annyival jobbak-e,hogy háromszoros az ár
Elsősorban internetezésre/facebook-ra használom és zenehallgatásra a telefont. Játékra most már gimnázium után kevésbé . Szóval gondolom jó akku kellene meg nagy nemtudommikell,hogy ne akadozzon. Sok hely is kéne,mert több giga zene lenne rajta. Ja,meg néha nem árt ha jó a kamera (előlapi is). (Kinézet se mindegy,ezért is gondolkozok hogy váltanom kéne Samsungról...)
Remélem nagyjából érthetők az igényeim Előre is köszönöm a segítséget
Mellék kérdés: Az új telók hátlapja miért nem levehető?
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
? Mégegyszer,háthaMarci77 írta:Új telefon vásárlása előtt állok,de nem vagyok biztos abban,hogy melyiket kellene választanom,szóval szeretném a segítségeteket kérni (nem mind egy árban van természetesen)
Szóval a lehetőségek:
Nokia Lumia 830,Samsung Galaxy A5,Iphone 5C 8GB,Sony Xperia Z3 Compact,LG G3,Samsung Galaxy S5,Sony Xperia Z3,Iphone 5S 16 GB.
Gondolom az utolsók az erősebbek,csak arányosan tényleg annyival jobbak-e,hogy háromszoros az ár
Elsősorban internetezésre/facebook-ra használom és zenehallgatásra a telefont. Játékra most már gimnázium után kevésbé . Szóval gondolom jó akku kellene meg nagy nemtudommikell,hogy ne akadozzon. Sok hely is kéne,mert több giga zene lenne rajta. Ja,meg néha nem árt ha jó a kamera (előlapi is). (Kinézet se mindegy,ezért is gondolkozok hogy váltanom kéne Samsungról...)
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szó volt itt a telefonos játékokról. Ma cikkeztek az indexen Soccer Stars-ról. Elég addiktív a játék
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Az biztos, én is évekig szenvedtem a Telekommal, horribilis árakkal, aztán váltottam egy kisebb szolgáltatóhoz, de az sem vált be igazán, aztán végre behúzták hozzánk is a Digit. Azonnal váltottam, és a lehető legjobb szolgáltató.d.gergo írta:Akkor ne fájdítsd a szíved a Digi áraival és sebességeivel - feltéve, hogy nálatok be lehet kötni, mert mi itt speciel ki vagyunk szolgáltatva a Telekom monopóliumának, és csak sírok
Most van 100/50-es netem, 70 akárhány csatornám, plusz DigFon ( ), igaz ezt nem használjuk, és ezért fizetek havi 5200-at.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Én nem vagyok érzékeny rá tehát első sorban nem ezt néztem amikor vettem, de a telón van két tekergetős okosság: 1 fényerős és 1 színskála. Ott be lehet állítani egész különböző fényeket is.Marky írta:a fényerővel vannak kikötéseim, a natúr led színhőmérséklete nagyon fejfájdítós nekem, de láttam, hogy néhány típusnál egész széles skálán lehet optimalizálni. a tiéd is ilyen?
Som i Serem!
6oat
6oat
-
a fényerővel vannak kikötéseim, a natúr led színhőmérséklete nagyon fejfájdítós nekem, de láttam, hogy néhány típusnál egész széles skálán lehet optimalizálni. a tiéd is ilyen?
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Nekem a dolgozószobámban van egy és eddig csodálatosan működik. Takarékos (modellfüggő de átlagban tizedannyit, mint egy volfram szálas), a LEDek miatt alig melegszik fel és állítólag( nekem csak mostanában lett beszerelve) de az élettartama isjóval hosszabb, mint a hagyományos izzóknak. Ha bírod a ledfényt akkor nincs gond a fényerővel sem. Perkálni kell érte de én csak ajánlani tudom!Marky írta:valakinek van tapasztalata az okoségőkkel? mennyire tudnak minőségi fényt kibocsátani? szeretnék egyet a szobámba, mert elkerült a villanykapcsolótól az ágyam és nem akarok vakolni és kábelt húzni idáig.
Som i Serem!
6oat
6oat
-
valakinek van tapasztalata az okoségőkkel? mennyire tudnak minőségi fényt kibocsátani? szeretnék egyet a szobámba, mert elkerült a villanykapcsolótól az ágyam és nem akarok vakolni és kábelt húzni idáig.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
fuck, kevesebb mint egy hete írtam és behalt srácok, lenne egy orbitálisanbrutálisaneszméletlenül buta kérdésem (nézzétek el, semennyire nem vagyok otthon a témában)samsung gt s5830 telefonom van, ám az utóbbi hetekben kezd nagyon rosszalkodni. egyszer csak fogja magát, és az érintőképernyő (főleg a kijelző alja) szinte teljesen meghal, majd megjavul és utána napokig semmi baja nincsen. mit lehet tenni vele, és mitől lehet?
létezik olyan telefon, amire a google playes appokat fel lehet rakni, lehet rajta netezni, de nem érintőképernyős? nekem nem kell többet érintős...
- Marci77
Új telefon vásárlása előtt állok,de nem vagyok biztos abban,hogy melyiket kellene választanom,szóval szeretném a segítségeteket kérni (nem mind egy árban van természetesen)
Szóval a lehetőségek:
Szóval a lehetőségek:
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
d.gergo írta:Akkor ne fájdítsd a szíved a Digi áraival és sebességeivel - feltéve, hogy nálatok be lehet kötni, mert mi itt speciel ki vagyunk szolgáltatva a Telekom monopóliumának, és csak sírokcsababarca írta:Véga az ínséges időknek, beköttettem a Telekomos netet, 30mbit-es.
Eddig 4 megabites volt....
most 3,5 megabájttal töltök lefelé. GTA V utolsó néhány gigája 20 perc alatt lecsorgott.
1080p-s youtube videók is pillanatok alatt betöltődnek,nem kell várni semmire.
Eddig jó.
Árban 5150/hó, a upc-sért fizettünk 4500-at.
digi a legjobb opció.
BP-n albérletben az volt:)
De itt nem elérhető...nálunk UPC monopólium volt, botrány árakkal...
így is jobban járunk ez a 30mbit-es net óriási előrelépés.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Akkor ne fájdítsd a szíved a Digi áraival és sebességeivel - feltéve, hogy nálatok be lehet kötni, mert mi itt speciel ki vagyunk szolgáltatva a Telekom monopóliumának, és csak sírokcsababarca írta:Véga az ínséges időknek, beköttettem a Telekomos netet, 30mbit-es.
Eddig 4 megabites volt....
most 3,5 megabájttal töltök lefelé. GTA V utolsó néhány gigája 20 perc alatt lecsorgott.
1080p-s youtube videók is pillanatok alatt betöltődnek,nem kell várni semmire.
Eddig jó.
Árban 5150/hó, a upc-sért fizettünk 4500-at.