Szerencsejátékok
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Re: Szerencsejátékok
Levante meg rohadjon meg az emberlőnyével és kihagyott tizijével együtt.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
faszért kellett megrakjamfringsquad írta:de mintha látnám a marseille meccsen elmegy...
holnapra manu, arsenal, napoli hendi, monaco, psg, gaz metan, newcastle, as roma apróval mehet?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fringsquad 2013. szeptember 24., kedd 21:40-kor.
carvajal.bale.vidal.jesé
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Remélhetőleg a Barca már nem lő több gólt. Tettem rá, ha már az eredmények.com jól átszabott.. Bár a Chelsea is lőhetne még kettőt.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
na most már tényleg 2-vel mennek a kékek.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
hát nem sok gól esik ezeken a gyökér kupákon
Németországba mindenhol 0-0, Angliában sem potyognak azért..Remélem gólokra senki nem húzott
Németországba mindenhol 0-0, Angliában sem potyognak azért..Remélem gólokra senki nem húzott
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Na, most vezet a Chelsea... Torres.
Levante kéne még nagyon... emberelőnyben vannak, de tizit hibáztak...
Levante kéne még nagyon... emberelőnyben vannak, de tizit hibáztak...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
hala real írta:3 perc után már 2-vel megy a cselzi, az úgy nem rossz...
bl-ben kellett volna így...
szerk.: most meg 0-0-t ír az eredmenyek.com....ez mi?
Ne is mond, én meg megtettem 2,5 szorzóért, hogy több, mint 3,5 gól... Erre átírják. Jól besz.pattak...
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
3 perc után már 2-vel megy a cselzi, az úgy nem rossz...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
Anis lehet a szerencsejáték zrtnél dolgozik és itt adja a tippeket nekünk, h gazdagodjanak.
vajon hányan mennek az ő tippjei után?
egy kevés becsúszhat, de mintha látnám a marseille meccsen elmegy... holnapra egy 8/7es kombival szeretnék támadni, mondjuk míg oda jutok lehet 2x újat csinálok
de ma bízzunk a szerencsébe
vajon hányan mennek az ő tippjei után?
hát én ezt nézegettem, de nem mertem meghúzni. sunderland tök utolsó, a petersbourgh meg 3. liga ellenére a readinget szarrá verte és az előtt is, megnem mondom kit asszem 5el haza küldte. (?)Ferencváros írta:Sunderland-Petersbourgh H
egy kevés becsúszhat, de mintha látnám a marseille meccsen elmegy... holnapra egy 8/7es kombival szeretnék támadni, mondjuk míg oda jutok lehet 2x újat csinálok
de ma bízzunk a szerencsébe
carvajal.bale.vidal.jesé
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Anis, megkérdezhetem, hogy mik eddig a legnagyobb nyereményeid?
Van egy ismerősöm, aki mindig nyer rengeteg pénzt, minden szerencsejátékon, nagyon szerencsés ürge. Na vele találkoztam múlt héten, és mutatta, hogy milyen mixet rakott, amivel 18.000 forintot nyert.
Múlthéten kipróbáltam, a taktika: 7/6 kombi, 300 alaptét, csak papírforma meccsek.
Nekem lehetett volna ebből 10.000 forint, de a Plzen vitte-mint ahogy írtam is előző oldalon- így csak 1.500 lett. Na ma ezt a taktikát próbáltam meg újra:
Biefeld-Leverkusen V
Hull City-Huddersfield jut tovább H
Sunderland-Petersbourgh H
Swindon-Chelsea V
Monaco-Bastia H
Darmington-Schalke V
Elche-Real V
így jöhet 11.000
Van egy ismerősöm, aki mindig nyer rengeteg pénzt, minden szerencsejátékon, nagyon szerencsés ürge. Na vele találkoztam múlt héten, és mutatta, hogy milyen mixet rakott, amivel 18.000 forintot nyert.
Múlthéten kipróbáltam, a taktika: 7/6 kombi, 300 alaptét, csak papírforma meccsek.
Nekem lehetett volna ebből 10.000 forint, de a Plzen vitte-mint ahogy írtam is előző oldalon- így csak 1.500 lett. Na ma ezt a taktikát próbáltam meg újra:
Biefeld-Leverkusen V
Hull City-Huddersfield jut tovább H
Sunderland-Petersbourgh H
Swindon-Chelsea V
Monaco-Bastia H
Darmington-Schalke V
Elche-Real V
így jöhet 11.000
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ehhez képest közük nincs a meccshez...20 perc alatt tönkreverik őket....A baszkok nem az a csapat, akiket nagyon megvernek
(no offense )
- realmadridfan
Így van, ez a nap ajándéka, csalóka a málagai kezdés, brutális sorsolásuk volt, játszottak Valenciában, Sevillában és San Sebastianban is, ezt 2 ponttal hozták, otthon jött a Barca, ahol nem érdemeltek vereséget, a Rayo-t 5-tel küldték haza. Jó kis csapatot épít ott Schuster, neki úgy látszik fekszenek a spanyol kis(ebb)csapatok.Tádám írta:Málagára meg otthon 1.65
Bátrabbaknak mehet a Barca-Sociedad 2.5 alá 3.30ért. A baszkok nem az a csapat, akiket nagyon megvernek, idén viszont a támadójáték döcög, nem nagyon látok sok esélyt, hogy gőlt lőjenek. A meccseiken 5 meccs alatt 7 gól esett. Persze a Barca az Barca, bárkit meg tudnak szórni, ha az elején betalálnak. De matematikailag ha nézzük akkor 3ból ha 1szer már bejön a tipp akkor már nyereséges, szerintem az meglehet. De remélem elmegy egy sima 0-3-mal
3/4be tökéletes
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Málaga meg a Levante oddsa nagyon csábít ma.
Utóbbiak végül is csak egyszer kaptak ki, akkor is a Barcától (7-0).. azóta egy győzelem, és döntetlenek. Szerintem hazai pályán győzhetnek ma, ha szűken is.. 2-es oddsért jó lehet.
Málagára meg otthon 1.65.. múltkor is 1.95 volt rájuk és meggyőzően 5-0-ra nyertek, akkor raktam is rájuk egy 10est...
Utóbbiak végül is csak egyszer kaptak ki, akkor is a Barcától (7-0).. azóta egy győzelem, és döntetlenek. Szerintem hazai pályán győzhetnek ma, ha szűken is.. 2-es oddsért jó lehet.
Málagára meg otthon 1.65.. múltkor is 1.95 volt rájuk és meggyőzően 5-0-ra nyertek, akkor raktam is rájuk egy 10est...
VARANE
VARANE
Babacsörgő.Zsombor írta:Mára egy tipp a neteseknek: Wes Welker TD-t szerez,1.72. Első NFL héten is megjátszottam, akkor 2-es szorzó volt rá, jött is. Remélem ma is szerencsém lesz.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
jól látod, akkor kezdtem el, ezekkel a szelókkal. ezek voltak az elsők. akkor csináltam róla képeket, hogy megmutassam másnak is. amúgy nem lettek volna rosszak, csak pechemre elmentek. voltak olyanok is ami egy meccs legvégén lévő Eto'o góllal ment el nagyon sok. valami kazan-Anzsi X volt.ferni írta:jól látom, hogy amiket feltöltöttél szelvényeket Raisen az mind májusi?
amúgy nem hiába kezdtem el ide is írni. anno talán soha nem írtam ebbe a topicba, jogosan. semmi közöm nem volt hozzá, de most már azért van. amúgy 90%-ban csak 200-300-as tétekkel játszik, semmi komoly. :Đ
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
jól látom, hogy amiket feltöltöttél szelvényeket Raisen az mind májusi?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Félsz, hogy netalán a tippjeiden szedjük meg magunkat bár látva ezeket erre kicsi a sanszAnis írta:Friss szelóimat nem fogom lefotózni csak ezért, de parancsolj:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem néztem be, azért írtam, hogy töltsd fel. Az okoskodásból volt már elég, bőven.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ezt most nagyon benézted, nem kapsz privátot.Realista24 írta:Raisen, legközelebb akkor írj ide, ha legalább három szelvényedet feltöltöd ide. Addig hagyd meg ezt a topicot azoknak, akik tényleg fogadnak. És nem kérek privát üzenetet.
Friss szelóimat nem fogom lefotózni csak ezért, de parancsolj:
EGY + KETTŐ + HÁROM + NÉGY + ÖT + HAT
Bizonyítékként pár szeló teteje is rajta van a képen és ott a Sopron, ha nem hinnéd el!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Raisen, legközelebb akkor írj ide, ha legalább három szelvényedet feltöltöd ide. Addig hagyd meg ezt a topicot azoknak, akik tényleg fogadnak.
És nem kérek privát üzenetet.
És nem kérek privát üzenetet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema