Persze,itt is mint sok más dolognál,a rendszert kell nézni,egy adott éven,vagy egy adott meghatározott időszakra,mennyi az errdmény. Azt senki soha sem fogja megvalósítani,hogy csak pluszba menjenek a játékosok.....vannak bukók mindenütt.Nyilván lesz egy-két bukó is, de ez benne van
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Örülök Jesús Vallejo leigazolásának, továbbra is tetszik ez az irány. Nyilván nem kevés pénzről van szó, és még annyira nem is látszik, melyikből mi lesz, de ezt igazán 3-4 év múlva tudjuk majd értékelni, amikor megbízható emberek lesznek belőlük, vagy éppen 15-20 milliókért el tudjuk passzolni őket. Nyilván lesz egy-két bukó is, de ez benne van. És azért az se olyan nagy baj, hogy spanyolokat is veszünk, elég jó generációnak tűnik ez is az eredmények alapján, nem lenne meglepő, ha 2-3 kiemelkedő játékos is kijönne közülük, remélhetőleg 1-2-öt el is találunk.
A norvég srác meg hihetetlenül fiatal, , akár 2-3 évet is tölthet kölcsönben, vagy a castillában, és még akkor is bőven ráérne berobbanni az első csapatba.
A norvég srác meg hihetetlenül fiatal, , akár 2-3 évet is tölthet kölcsönben, vagy a castillában, és még akkor is bőven ráérne berobbanni az első csapatba.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Asszem írtam mást is utána, várj megnézem...és tényleg
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kedves wZoLee7,(amit elèg nehèz leirni),ha pontos akarnèk lenni,meg lenne olyan klaviatura a telomon,akkor cirill betukkel kellene irnom a nevet hivatalosan,ugyhogy sztm jo az a Cserisev.Csehov nevėt sem Chehovnak szoktuk irni.De nyilván az egèsz hsz-ben ez volt a legfontosabb. A lènyeg...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
Cheryshev, nem nehéz leírni
Előre 4 ember kell, CR, Bale, Benzema, Isco, James, Jesé itt lesz. Valaki még kell, igazolás nem lesz, és a jelenlegi keretből ezt két féle képen lehetne megoldani. Modric feljebb is léphetne, de akkor meg a kp szűk, nagyon is. Nem bánnám ha az orosz végül maradna. Kupában, kis csapatok ellen a bajnokságban bőven játszhat. Nem csak az elnöknek kell megtanulnia, hogy nem ülhetnek 50 milliós sztárok a padon...
Előre 4 ember kell, CR, Bale, Benzema, Isco, James, Jesé itt lesz. Valaki még kell, igazolás nem lesz, és a jelenlegi keretből ezt két féle képen lehetne megoldani. Modric feljebb is léphetne, de akkor meg a kp szűk, nagyon is. Nem bánnám ha az orosz végül maradna. Kupában, kis csapatok ellen a bajnokságban bőven játszhat. Nem csak az elnöknek kell megtanulnia, hogy nem ülhetnek 50 milliós sztárok a padon...
- morientes
Cserisev...azt irja valaki hogy nagyon jo kiegeszito ember.Sztm meg nem az.Egy lebutitott Gareth Bale,s ha o nem fer bele a rendszerbe akkor az orosz sem.Bar az oroszban van legalább akarat.De sztm ez ide kevès.Ahogy Illarra,Casemiro,Lucas Silva nem uti meg a szintet,kp-n,ugy Cserisev sem támadoba.Nagyon kiszamithato.Volt par tamadas amit ha akkor es ott,mashogy old meg,marmint megcsinalja azt a kva cselt,a vedo meg most is csuszik az ausztral tengerpartig...de o elfut,bead,elfut lo...ennyi.Dijjazom en ezt az akaratot de ide meg ez cserenek is keves mikor egy Jese is ott van a padon akivel meg sokan (jogosan),nincsenek megelegdve,(en sem),de meterekkel jobb focista.
A norveg srac meg annyira fiatal,hogy en legalabb is nemtom megitelni mi lesz belole,vagy hogy per pillanat mi lenne neki a legjobb...hiaba,nem mindenki Rooney,hogy 16 evesen alapember a klubjaba,17 evesen meg sztenderd (angol),nagyvalogatott...
De en ha neki lennek maradnek Zidane keze alatt,hallgatnek ra ss tanulnek tole...
A norveg srac meg annyira fiatal,hogy en legalabb is nemtom megitelni mi lesz belole,vagy hogy per pillanat mi lenne neki a legjobb...hiaba,nem mindenki Rooney,hogy 16 evesen alapember a klubjaba,17 evesen meg sztenderd (angol),nagyvalogatott...
De en ha neki lennek maradnek Zidane keze alatt,hallgatnek ra ss tanulnek tole...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
Még annyit, hogy azért ha eltölt ott pár évet, érezni fogja mi az a madridizmus, miért is küzd minden meccsen. Ha karrierje A csapatba kerülése előtti részét mindig máshol fogja tölteni ez nem lesz meg benne. Szokja csak a környezetet, az embereket, 19-20 évesen mennyen el egy csapathoz 1-2 évre. Valaki komoly középcsapathoz, akkor már az sem baj ha az Németországban lesz. Nem igazán van az a komoly élvonalbeli csapat ahol pozitívan fejlődhetne és állandóan játszana is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha valaki szerint a Real Madridban fel ev utan nem tud egy 16-17 éves jatekos semmi ujat tanulni, azzal valahogy nem tudok mit kezdeni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En sem értek egyet. Fiatal, egy plusz ev annál a csapatnál ahol majd számítanak ra, nagy előny lehet a jövőre. Nyelvismeret, klub ismeret, stb. Minden olyan tényező hogy felfogja mi az amit elérhet, ha kellően alázatos.
Szerinted az jo lenne neki, hogy elviszik egy csapathoz ahol játszania kell, mert csak ugy adjuk kölcsön? Ha a Castillaban kineztek, akkor egy elso osztályú csapatnál plane ki fogjak.
Na meg ki az a csapat aki aláírja hogy évi 20-30-40 meccsen fix kezdobe rakja, mikor meg csak egy ígéret?
Szerinted az jo lenne neki, hogy elviszik egy csapathoz ahol játszania kell, mert csak ugy adjuk kölcsön? Ha a Castillaban kineztek, akkor egy elso osztályú csapatnál plane ki fogjak.
Na meg ki az a csapat aki aláírja hogy évi 20-30-40 meccsen fix kezdobe rakja, mikor meg csak egy ígéret?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Hát ha szerinted egy Zidane már most nem taníthat neki semmi újat akkor én nem tudom milyen képet alkottál magadban róla. Azzal sem értek egyet, hogy saját posztjának követelményeit kell csak megtanulnia.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem értek egyet. Ha benne van a zseni, akkor leginkább játékkal fog kijönni. Amitől zseni a zseni, azt nem lehet megtanítani. Amire szüksége van, azt meg nem a CR-rel való közös edzéssel fogja felszedni, pláne nem akkor, ha ő a 23. játékos az edzésen, és nyilván nem vele fogják gyakorolni, hogyan játszanak a hétvégén a kövi ellenfél ellen. Ellenben ha olyan csapatban lenne, ahol valószínűsíthető a játéka, akkor a fent említett edzéstípusokból többet profitálna. Ha 16 évesen van olyan jó, mint más 19-20 évesen, akkor kezeljük is úgy, mint egy 19-20 évest, és ne úgy, mint egy 16 évest.A cel az hogy minel elobb kijöjjön belole az állat, a tehetség, a zseni. Ehhez meg sokat kell tanulnia.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A cel az hogy minel elobb kijöjjön belole az állat, a tehetség, a zseni. Ehhez meg sokat kell tanulnia.Matt009 írta:Neki nem tanulni kell, hanem játszania a legmagasabb szinten. A korához képest nincs mit tanulnia. Technikailag kimagasló, a pályán látást nem lehet tanulni. Két dolgot kell megtanulnia: a saját posztjának követelményeit, illetve hozzá kell szoknia a legmagasabb szintű védők ellen való játékhoz. Mindkettőhöz a legjobb módszer, ha folyamatosan kezdő. Ha itt marad és a nagyokkal edz, hétvégén meg Zidane keze alatt játszik, akkor a játékpercei talán meglesznek, de egy idegen csapatban fog focizni, idegen játékosokkal, és nem fogja tudni kihozni magából a maximumot. Ráadásul szerintem a spanyol harmadosztály nem a megfelelő osztály a fejlődésére, erősebb liga kell neki. Sem a Castillanak sem Ödegaardnak nem lenne ez jó. Keresni kell egy csapatot, amelyik hajlandó 25-30 meccsre kezdőbe rakni. Angliában talán könnyebb ilyen csapatot találni, de talán Spanyolországban is lesz hasonló. Ha más nem, akkor adjuk kölcsönbe az előző norvég klubjának, és ott játsszon rendszeresen.Realista24 írta:Nem biztos.
Ha marad meg egy evet, tud edzeni a nagyokkal es mellette Zidane rendelkezésére is all, akkor sztem jo opció.
1,5 profi körülmények kozott a legmagasabb szinten jo lehet neki. Baromi fiatal meg, raer egy ev mulva is kölcsönbe menni, ha mar tanult "eleget".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Én szerintem Asensiót, Ödegaardot kölcsön kell adni mindenképpen, de olyan opcióval, hogy ki kell kötni hány meccset kell játszanak a szezonban. A legmegfelelőbb a Getafe lenne szerintem számukra v. az Espanyol, ahol Callejón, Lucas Vazquez és Casilla is szépen beértek. Lucas Silvát padmelegítőnek ill., hogy a leltón Pacheco ne unatkozzon megtartanám. Illarán mindenképp túladnék. Egyszerűen irritál annyira nem üti meg a csapat szintjét. Cherysevnek én szívem mélyén örülnék, ha maradna, de el kell dönteni, hogy kell-e a szémélyében egy kiváló kiegészítő ember, vagy túladunk az oroszon egy jó ajánlat esetén. Casemiróból, ha már az élet így hozta, akkor egy fain kis szűrőt kell csinálni. Elől sajnos Bale nem távozik, de ha esetleg Benzemát mégis eladjuk én akkor sem hoznék helyette senkit!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Neki nem tanulni kell, hanem játszania a legmagasabb szinten. A korához képest nincs mit tanulnia. Technikailag kimagasló, a pályán látást nem lehet tanulni. Két dolgot kell megtanulnia: a saját posztjának követelményeit, illetve hozzá kell szoknia a legmagasabb szintű védők ellen való játékhoz. Mindkettőhöz a legjobb módszer, ha folyamatosan kezdő. Ha itt marad és a nagyokkal edz, hétvégén meg Zidane keze alatt játszik, akkor a játékpercei talán meglesznek, de egy idegen csapatban fog focizni, idegen játékosokkal, és nem fogja tudni kihozni magából a maximumot. Ráadásul szerintem a spanyol harmadosztály nem a megfelelő osztály a fejlődésére, erősebb liga kell neki. Sem a Castillanak sem Ödegaardnak nem lenne ez jó. Keresni kell egy csapatot, amelyik hajlandó 25-30 meccsre kezdőbe rakni. Angliában talán könnyebb ilyen csapatot találni, de talán Spanyolországban is lesz hasonló. Ha más nem, akkor adjuk kölcsönbe az előző norvég klubjának, és ott játsszon rendszeresen.Realista24 írta:Nem biztos.
Ha marad meg egy evet, tud edzeni a nagyokkal es mellette Zidane rendelkezésére is all, akkor sztem jo opció.
1,5 profi körülmények kozott a legmagasabb szinten jo lehet neki. Baromi fiatal meg, raer egy ev mulva is kölcsönbe menni, ha mar tanult "eleget".
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem biztos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Igazad van, csak ebben a gyerekben én semmit nem látok, játékot pörgetni Ő szerintem nem tud, ahhoz gyenge. Eldőlt meccsen pihentetni jó max.Szóval egy egyértelműen kiegészítő játékos helyett, aki arra való, hogy 15 percekre pörgesse a játékot, üljön a padon egy 16 éves akinek fejlődnie és játszania kell. Aha.
Ödegaardnak bátrabban adnék lehetőséget, mint neki, ennyit akartam érzékeltetni, alapjáraton szerintem is kölcsönbe kellene mennie, de nem Skóciába, hanem valami "játszó", latinos csapatba. A mostani hírek, amik szerint marad a Castillában, szerintem a legrosszabb megoldás jelenleg.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szóval egy egyértelműen kiegészítő játékos helyett, aki arra való, hogy 15 percekre pörgesse a játékot, üljön a padon egy 16 éves akinek fejlődnie és játszania kell. Aha.RealMadridFanatic írta:Cheryshev, Illarra, Lucas Silva, Asensio, Odegaard, Mayoral; az ő jövőjük az utolsó pillanatig kérdéses lesz.
Ezek szerint Lucas Vazquezt komolyan gondolják... Sok vizet nem fog zavarni mondjuk, de akkor már sokkal inkább Ödegaard maradjon a helyén a keretben.
Nem illik.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Iden tuti osszefutunk a bl ben a cselzivel. Annyira adja magat a dolog. Nem kis ket meccs lennenek azok. Mourinho meg az eltaplosodo bandaja nem focizni akarna az tuti.
- RealMadridFanatic
Cheryshev, Illarra, Lucas Silva, Asensio, Odegaard, Mayoral; az ő jövőjük az utolsó pillanatig kérdéses lesz.
Ezek szerint Lucas Vazquezt komolyan gondolják... Sok vizet nem fog zavarni mondjuk, de akkor már sokkal inkább Ödegaard maradjon a helyén a keretben.
Továbbra is várnám egy vérbeli középső középpályás érkezését, de egyre kevesebb rá az esély. Így pedig megint óriási kockázatot vállalunk, mert a Kroos - Modric duónak nincs megfelelő alternatívája. Isco és James jó játékosok, de nem az az eredeti helyük, ott minőségben nem versenyezhetnek a fentebb említett két spílerrel.
Casemiro színtelen-szagtalan, Illarában úgy fest Benítez sem lát sokat, kezdőbe amúgy is kevés, a többi szóra sem érdemes.
Ezen megint elmehet a szezonunk, pedig a keret ezt leszámítva bivalyerős.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- morientes
2007-ben kėtszer verte ki a pool a chelseat a BL-bol,na vajon ki volt az edzo?Persze az emlèkezet szelektiv...Realista24 írta:Mourinho: "2013-ban, mikor visszatértem a Chelseahez, azt hittem, hogy Benítez véget vetett Terry karrierjének"
Na ez Mourinho. Egyszer kapott, visszavágott, de nem bírja befogni a pofáját.
LEGIO PATRIA NOSTRA