Jön az aktuális EB sztár..madridronie írta:2016-ban ilyenkor szerintem is komoly változások lehetnek majd a csapatban.
Pogba
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. augusztus 3., hétfő 15:02
Jön az aktuális EB sztár..madridronie írta:2016-ban ilyenkor szerintem is komoly változások lehetnek majd a csapatban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 3., hétfő 15:01
Még csak elképzelni sem tudod mennyireNagyon rá vagy feszülve erre a "Karim el" témára
ÖSSZEESKÜVÉS!!!!! Összeesküvés mindenhol!Egyébként mióta visszajöttek pénteken Kínából azóta tudtommal pihike volt mindenkinek a hétvégén, így miért ne mehetett volna ő is haza (?)
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 3., hétfő 15:00
Nagyon rá vagy feszülve erre a "Karim el" témára , miközben szerintem nagyobb a füstje, mint a lángja. Egyébként mióta visszajöttek pénteken Kínából azóta tudtommal pihike volt mindenkinek a hétvégén, így miért ne mehetett volna ő is haza (?), látva a csütörtöki meccsét és mozgását pedig egyáltalán nem lenne meglepő, ha az a múlt heti sérülés tényleg nem jött volna rendbe. Személy szerint én idén kizártnak tartom a távozását (főleg minőségi pótlás, mindenféle előkészítés hiányában), a jövő nyár viszont már más kávéház; mert 2016-ban ilyenkor szerintem is komoly változások lehetnek majd a csapatban.Karim amúgy Párizsban volt egész hétvégén állítólag...Ibra bejelentette, hogy lejátszotta utolsó meccsét Párizsban.
Milyen fejet rakja ide, magam sem tudom...
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2015. augusztus 3., hétfő 14:58
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 3., hétfő 14:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 3., hétfő 14:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 3., hétfő 14:47
Írhattam volna Cét is, csak azt senki nem hiszi el.Remy írta:Megint Bale... Ez az ember a Sátán!
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 3., hétfő 14:43
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 3., hétfő 14:41
Ronaldo sem utazik sérülés miatt. Megy a Ronaldo-Karim pakk Párizsba, és az értük kapott 200 millióért veszünk még két Bale-t, és mindegy lesz kit hova pakolgatunk a támadóharmadban, mindnek meg lesz a helyeRealista24 írta:De Karim nem, hogy rohadna meg a kuaéslkdfjaésldkfjwaeéoijgag
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 3., hétfő 14:41
Azt hallani bizonyos forrásokból, hogy a vezetőség ténykedéséből van elege, illetve abból, ahogyan kezelnek bizonyos játékosokat, például Bale-t. Ha mindezek mellé vesszük a pénzügyi motivációt, akkor nem olyan elképzelhetetlen.MesQueUnClub írta:Lassan olyan lesz itt Bale mint a Bloody Mary, 3x kimondod a nevét a tükörben és megjelenik.. Egyébként nem tudom mi motiválhatná Karimot, hogy elmenjen az Arsenálba vagy a PSG-be.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 3., hétfő 14:38
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 3., hétfő 14:35
FaszaKarim amúgy Párizsban volt egész hétvégén állítólag...Ibra bejelentette, hogy lejátszotta utolsó meccsét Párizsban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 3., hétfő 14:34
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 3., hétfő 14:28
Kérd el GT-től. Amúgy szerintem sokan építenének sok mindent Bale köré, pl.: 4 falat.Realista24 írta: Hát most szívesen kivágnálak
fújj b+
Veszek is egy Bale-es Tottenhames mezt és befutok a pályára.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 3., hétfő 14:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 3., hétfő 14:23
Hát most szívesen kivágnálakCS0ki írta:Na, legalább látjuk a jövő madridját már most, CR-Benzema nélkül, Bale köré építve!
Pláne, hogy kevesebbért adják el.Nem szeretnék bunkónak tűnni, de szerinted ha egyszer fizettek már érte a Real Madridnak 70(?) mil euro-t még kapni fognak valamit? Te sem érzed reálisnak ugye?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 3., hétfő 14:22
Nem szeretnék bunkónak tűnni, de szerinted ha egyszer fizettek már érte a Real Madridnak 70(?) mil euro-t még kapni fognak valamit? Te sem érzed reálisnak ugye?MorataMartin írta:Ha united eladja Di Mariát a franciáknak, akkor abból a pénzből a Real Madrid még kap valamit?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. augusztus 3., hétfő 14:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 3., hétfő 14:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 3., hétfő 14:10
Fáj a lába....wZoLee7 írta:Miért nem???
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem