Bundesliga
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Bundesliga
Már hivatalos.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
elvileg távozott Tuchel a BVB-től. érdekes.
dárdaihoz egy kis pénz érkezik. John Anthony Brooks 17 millió euróért lesz a Wolfsburg játékosa.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerencsétlen szervezetének most nem szóltak nyár előtt, hogy nem lesz nagy torna, nem kell lesérülni.BBeno írta:reus fél évre kidőlt.
Nem illik.
reus fél évre kidőlt.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Nagyon kíváncsi leszek mire mennek jövőre, plusz terheléssel.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Paliék a főtáblán.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Berúgta, pedig nagyon élveztem volna, ha a Frankfurt megfricskázza a BVB-t.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Süt a nap, fújdogál a szél, a szomszéd flexel, reus megsérül.... nem történt semmi különös papírból van szegény...
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
A BVB lerabolta, hogy oly népszerű kifejezéssel éljek, Dahoudot és Toprakot. A Kusen és a Gladbach is alapembert veszített ezzel.
Ugyanakkor egyik csapat sem lesz érdekelt Európában, ezért jó eséllyel ott fognak tülekedni az első 6-7 hely valamelyikén, egyetemben a Schalkeval.
A Hoffenheim Szerintem el fog süllyedni a plusz terhelés miatt, a Köln egész biztosan, Lipcse is vissza fog esni talán egy kicsit. Ezekből kiindulva a Hertha esélyei igen szarok. Főleg ha a Werder tartja a tavaszi szintet, és esetleg a VW is tol egy kis zsetont a csapatába.
Jövőre komolyabb visszaesést várok tőlük.
Ugyanakkor egyik csapat sem lesz érdekelt Európában, ezért jó eséllyel ott fognak tülekedni az első 6-7 hely valamelyikén, egyetemben a Schalkeval.
A Hoffenheim Szerintem el fog süllyedni a plusz terhelés miatt, a Köln egész biztosan, Lipcse is vissza fog esni talán egy kicsit. Ezekből kiindulva a Hertha esélyei igen szarok. Főleg ha a Werder tartja a tavaszi szintet, és esetleg a VW is tol egy kis zsetont a csapatába.
Jövőre komolyabb visszaesést várok tőlük.
igen. erre gondoltam én is. viszont szeritnem semmi baj nincs vele ha csoportkörben lejátszanak 6 meccset és megköszönik a részvételt. 3 hazai meccs. plusz bevétel. lehet így jobban nyílik a pénztárca is idén nyáron. ja és ősszel még nem para a német kupa sem. azt vihetik addig B kerettel is.
- h3x0r
Ha a Dortmund nyeri a kupat, akkor a Hertha biztos csoportkoros, a 7. Freiburg pedig megy selejtot jatszani.BBeno írta:nem tudom hogy megint selejtezőt játszik-e a hertha vagy elérték a csoportkört, mert hajdub az utolsó fordulóban még azt mondta hogy biztos EL indulást ért el a hertha....
de lehet a kupadöntő eredménye befolyásolja ezt. ha meglenne a csoportkör az még hozhatna nekik egy kis pénzt.
Ha a Frankfurt nyeri a kupat, akkor a Frankfurt biztos csoportkoros, a Hertha pedig selejtot jatszik.
Ha bekerülnek az EL csoportkörbe, akkor a kiesés ellen fognak menekülni. Ezzel a kerettel nem fogják bírni és erősíteni nem nagyon fognak.
a köln szeritem nem lesz tényező. modestét szerintem kiárusítják ha van eszük. rajta múlott csak az 5. hely.
werder tényleg összekapta magát de ott is kérdés hogy kruse-gnabry tud-e maradni.
hoffitól lerabolt két alapjátékost a BM
wolfsburgnál valami csodaedző kéne hogy ott csapatot csináljon, egyelőre éljék túl a mai osztályozót.
schalke-gladbach-bayerből nem tudom mi lesz. ők tényleg bármilyen szezon hozhatnak.
nem tudom hogy megint selejtezőt játszik-e a hertha vagy elérték a csoportkört, mert hajdub az utolsó fordulóban még azt mondta hogy biztos EL indulást ért el a hertha....
de lehet a kupadöntő eredménye befolyásolja ezt. ha meglenne a csoportkör az még hozhatna nekik egy kis pénzt.
werder tényleg összekapta magát de ott is kérdés hogy kruse-gnabry tud-e maradni.
hoffitól lerabolt két alapjátékost a BM
wolfsburgnál valami csodaedző kéne hogy ott csapatot csináljon, egyelőre éljék túl a mai osztályozót.
schalke-gladbach-bayerből nem tudom mi lesz. ők tényleg bármilyen szezon hozhatnak.
nem tudom hogy megint selejtezőt játszik-e a hertha vagy elérték a csoportkört, mert hajdub az utolsó fordulóban még azt mondta hogy biztos EL indulást ért el a hertha....
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy a Köln, Hoffenheim, Lipcse duóval senki nem számolt. Mármint, hogy ennyire erős idényt hoznak le. Ráadásul a Wolfsburg, Leverkusen, Schalke, Glandbach négyes pedig a vártnál rosszabbul teljesített.
Ebből jövőre csúnya vége lehet. Pali jó, de nem mindenható. Mindenképpen kéne a minőségi erősítés, mert nem hiszem, hogy jövőre is tudják hozni az első 6 hely valamelyikét. Ráadásul a Werder is kezd erőre kapni.
Ebből jövőre csúnya vége lehet. Pali jó, de nem mindenható. Mindenképpen kéne a minőségi erősítés, mert nem hiszem, hogy jövőre is tudják hozni az első 6 hely valamelyikét. Ráadásul a Werder is kezd erőre kapni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
ibisevic is újra elkezdte lőni a gólokat a herthánál. sajnos nem lesz több pénzük idén sem szerintem. tavaly 6 millió euróért vásároltak és 4-ért adtak el ha jól emlékszem. ebből kihozta a 6. helyet.
egy zseni a csávó. remélem jövőre meglehet a 4-5 hely is.
egy zseni a csávó. remélem jövőre meglehet a 4-5 hely is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért szomorú, hogy egy német fővárosi csapat, amelyik érdekelt (lehet) 2x egymás után is Európában (EL), nem képes épkézláb embereket igazolni.
Mathew Leckie már hivatalosan is ott van.
André Hahn a következő kiszemelt a Glandbachból. Mindkettő támadó, de alig van gól a nevük mellett. Ráadásul támadókban elég jól állnak Paliék, nem is értem miért oda igazolnak.
Mathew Leckie már hivatalosan is ott van.
André Hahn a következő kiszemelt a Glandbachból. Mindkettő támadó, de alig van gól a nevük mellett. Ráadásul támadókban elég jól állnak Paliék, nem is értem miért oda igazolnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
The official attendance for last night's U19 final between Bayern Munich and Borussia Dortmund was 33,450.
German football, take a bow. A new record!
German football, take a bow. A new record!