Milyen munkaja erett be? A bajnoksagban korabban sem voltak gondjaik, BL-t meg nyertek Pep elott Jupp-pal, meg utana is par evvel. Pont a zseni nem nyert.ferni írta: Guardiola azért azt a Bayernt nagyon összerakta a 3. évre, erre Simeone olyan szinten taknyosra szopatta, hogy arra szavak nincsenek...
2. évben a Barca verte szét őket, de akkor sok sérültjük volt, elsőre meg emlékszik mindenki...
Végül beérett ott is a munkája amúgy, viszont a BL nem jött össze és ami a legdurvább az egészben, hogy képes volt egy magasan top csapat alapból idősödő keretéből elpazarolni bazdmeg 2 évet és kidobni a kukába... Mert hogy meg kell tanulni a titkitakát, hiába nyertek előtte BLt.... Érthetetlen volt a egész, ott volt a tökéletes lehetőség előtte, hogy átlépjen a saját beszürkült faszságán, és nem.
Az a harmadik egy hatalmas all-in szezon volt Pepnek és csodásan elhasaltak
Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Guardiola azért azt a Bayernt nagyon összerakta a 3. évre, erre Simeone olyan szinten taknyosra szopatta, hogy arra szavak nincsenek...
2. évben a Barca verte szét őket, de akkor sok sérültjük volt, elsőre meg emlékszik mindenki...
Végül beérett ott is a munkája amúgy, viszont a BL nem jött össze és ami a legdurvább az egészben, hogy képes volt egy magasan top csapat alapból idősödő keretéből elpazarolni bazdmeg 2 évet és kidobni a kukába... Mert hogy meg kell tanulni a titkitakát, hiába nyertek előtte BLt.... Érthetetlen volt a egész, ott volt a tökéletes lehetőség előtte, hogy átlépjen a saját beszürkült faszságán, és nem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Bayern BL gyoztes brutal csapatat destroyalta, a mi hathatos segitsegunkkel egyuttdzsi91 írta: Gvardiola full bolond ezt eddig is tudtuk. És mindenkuvel megygült a baja aki nem számít szürke kisegérnek hanem egyéniség. Yaya touré ibra etoo…
A fotballt meg nem destroyolta soha semelyik csapatával. Semmit nem tud felmutatni amit más csapatok vagy edzők ne tettek volna már meg. Annyira újította meg a fotballt mint neuer a kapusposztot pedig azóta sem látom a világ legjobb kapusait félpályánál passzolgatni meg cselezgetni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gvardiola full bolond ezt eddig is tudtuk. És mindenkuvel megygült a baja aki nem számít szürke kisegérnek hanem egyéniség. Yaya touré ibra etoo…
A fotballt meg nem destroyolta soha semelyik csapatával. Semmit nem tud felmutatni amit más csapatok vagy edzők ne tettek volna már meg. Annyira újította meg a fotballt mint neuer a kapusposztot pedig azóta sem látom a világ legjobb kapusait félpályánál passzolgatni meg cselezgetni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En nem tudom sokra tartani azt az edzot, aki nem a csapat erdekeit nezi, hanem a sajat hirnevet es akaratat akarja mindenaron eloterbe helyezni es a meggyozodeset, ami gyakran a csapatteljesitmenyt visszaveti, azt erolteti.
A problema ott van, hogy az a barcelona egy masik edzovel is szarranyeri magat, mondhatni az ember jokor volt jo helyen, egy cruyff altal eloszor egy röpke 50 eve jatszott, majd edzokent 30 eve alkalmazott felfogast masolt le es vitt tovabb, az aranygeneracioval, szoval ertem, hogy sok a serleg odahaza a vitrinben, de azert na.
Kicsit szerenyebben.
A problema ott van, hogy az a barcelona egy masik edzovel is szarranyeri magat, mondhatni az ember jokor volt jo helyen, egy cruyff altal eloszor egy röpke 50 eve jatszott, majd edzokent 30 eve alkalmazott felfogast masolt le es vitt tovabb, az aranygeneracioval, szoval ertem, hogy sok a serleg odahaza a vitrinben, de azert na.
Kicsit szerenyebben.
thereisonly1ronaldo
Ahogy minden edző, szerepükből adódóan meg azok is.Minden hibája ellenére Guardiola az öltöző ura akar lenni, és ezért nem tudom elítélni.
Az meg nem tudom miért edző függő, hogy a kezdőből kieső játékos váltani akar. Igazából nekem meglepő, hogy ilyen sokáig elég jól elvoltak a Cityben, amikor évente jött egy 80 milliós védő.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát vannak helyzetek és helyzetek. Mourinhonak is hatalmas egója van, és egy Internél oda tudott csapni az asztalra, mert ő BL győztes edző volt, az interes játékosok meg kis senkik. Ez a Realnál kicsit nehezebben ment az EB-VB győztes Ramosékkal meg CR-el, meg is romlott a viszony.
Hasonló most a helyzet a Realnál, Ancelotti nem az a fajta, de nem is lenne könnyű az asztalra csapni, mert itt mindenki megnyert mindent, ő is, de a csapatnál az utolsó szertáros is. Úgy látom ez gond, mert egyesek, pl. Vini nagyon elszállt a BL győztes gólja miatt.
A Unitednél ugye Ten Hag most odacsapott az asztalra, majd meglátjuk milyen sikerrel. Ott is a brit játékosok és társaik semmi fontosat nem nyertek életükben, igaz Ten Hag sem sokat, de ettől még működhet is a dolog (Varane és Case ugye kicsit más szint, dehát belekerültek a shitstormba, így jártak).
Minden hibája ellenére Guardiola az öltöző ura akar lenni, és ezért nem tudom elítélni.
Hasonló most a helyzet a Realnál, Ancelotti nem az a fajta, de nem is lenne könnyű az asztalra csapni, mert itt mindenki megnyert mindent, ő is, de a csapatnál az utolsó szertáros is. Úgy látom ez gond, mert egyesek, pl. Vini nagyon elszállt a BL győztes gólja miatt.
A Unitednél ugye Ten Hag most odacsapott az asztalra, majd meglátjuk milyen sikerrel. Ott is a brit játékosok és társaik semmi fontosat nem nyertek életükben, igaz Ten Hag sem sokat, de ettől még működhet is a dolog (Varane és Case ugye kicsit más szint, dehát belekerültek a shitstormba, így jártak).
Minden hibája ellenére Guardiola az öltöző ura akar lenni, és ezért nem tudom elítélni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem kétszínű, csak o az elso, minden jatekos alljon be a sorba, es a futballba, amit jatszat.
Vegletekig begyakoroltatott kielemzett statisztikan alapulo futball, nem egyszer tulsagosan tulgondolva, emiatt sima nyert/nyerheto meccseken pl a beellben csunya leeges es kieses lett a vege.
Gondolom az oltozoben eltiporja az egyenisegeket, mas gondolatait, amikor meghallottam a mondokajat, hogy a barcelonaval ő megölte (ertsd: kivegezte, lealazta, kimaxolta, kivitte) a futballt, ott valt teljesen bizonyossa, hogy ennel az embernel nem lehet egy csapatnal nagyobb egoja senkinek.
Vegletekig begyakoroltatott kielemzett statisztikan alapulo futball, nem egyszer tulsagosan tulgondolva, emiatt sima nyert/nyerheto meccseken pl a beellben csunya leeges es kieses lett a vege.
Gondolom az oltozoben eltiporja az egyenisegeket, mas gondolatait, amikor meghallottam a mondokajat, hogy a barcelonaval ő megölte (ertsd: kivegezte, lealazta, kimaxolta, kivitte) a futballt, ott valt teljesen bizonyossa, hogy ennel az embernel nem lehet egy csapatnal nagyobb egoja senkinek.
thereisonly1ronaldo
Laporte-ot a Barcaval hoztak szoba.Realista24 írta: Laporte távozna a Citybol, akik Gvardiolt akarjak.
Guardiola tuti kiutalt par embert, Cancelo eset is erre utalt.
Akkor ketszinu ratata lehet az ember.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Laporte távozna a Citybol, akik Gvardiolt akarjak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha mar a villanykortes csavo...akkor a mai hirek szerint a Real Madrid is szivesen latna Carlo utan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A Liverpool játszott haza pályán. De igaz, ez idegenben is fájó.raul 4 ever írta:Egy 0-7 otthon azért nem egy nagyobb vereség. Az már kell, hogy fájjon.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Valamivel sikerült bomlasztania a csapatot még jobban
Mondjuk azért nem ártott volna, ha a bl visszavágó után élesztik fel a poolt. Annyira nem örülök annak, hogy most lelket öntött beléjük, főleg hogy a mi csapatunk sincs a toppon.
Mondjuk azért nem ártott volna, ha a bl visszavágó után élesztik fel a poolt. Annyira nem örülök annak, hogy most lelket öntött beléjük, főleg hogy a mi csapatunk sincs a toppon.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyebkent nem hiszem, hogy barmivel is oda tudna egy edzo igazan vagni nekik lelkileg.
megnezeti az ellenfel unnepleset, megvonja egy heti fizujukat, bunteto koroket futtat vagy tarcsikhoz szamuz valameddig...es akkor ?
fogjak magukat es hazagurulnak a bugattival a villajukba a topmodell asszony melle es az esti playstation alatt mar tovabb is lepnek ezen.
persze vannak kivetelek, egy puyolnak, egy ramosnak, egy gattusonak vagy hozzajuk hasonlo verbeli csupasziv harcos tipusnak, aki igazan kotodik a klubhoz is emelle, annak biztosan megviselo egy zako,vagy peldaul a valogatottakban szerintem sokkal jobban faj a vereseg a tobbsegnek.
de szerintem osszessegeben a mai zsoldosokkal telitett, 10-en eves kora ota euro multimilliomos generacio lelkenek max a social media es a mem aradat esik szarul igazan.
megnezeti az ellenfel unnepleset, megvonja egy heti fizujukat, bunteto koroket futtat vagy tarcsikhoz szamuz valameddig...es akkor ?
fogjak magukat es hazagurulnak a bugattival a villajukba a topmodell asszony melle es az esti playstation alatt mar tovabb is lepnek ezen.
persze vannak kivetelek, egy puyolnak, egy ramosnak, egy gattusonak vagy hozzajuk hasonlo verbeli csupasziv harcos tipusnak, aki igazan kotodik a klubhoz is emelle, annak biztosan megviselo egy zako,vagy peldaul a valogatottakban szerintem sokkal jobban faj a vereseg a tobbsegnek.
de szerintem osszessegeben a mai zsoldosokkal telitett, 10-en eves kora ota euro multimilliomos generacio lelkenek max a social media es a mem aradat esik szarul igazan.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
PONT erre gondoltam. Persze lehet rá azt is mondani, h villanykörtés bohóckodás, meg h zseniális motivációs próbálkozás, kinek hogy esik jól.h3x0r írta: Azert ne keverjuk mar ossze, hogy masnap visszanezzuk es kielemezzuk a meccset vagy csak egyes momentumait, azzal, hogy az ellenfel oltozoi unnepleset hallgatjuk. Elobbi egy teljesen megszokott dolog, utobbi meg csak a Guardiola iskola fele bohockodas. Mint mikor Arteta egy mukodo villanykortevel jelent meg az oltozoben es azt szerette volna, hogy a jatekosok is igy ragyogjanak. Biztos van olyan, akit ez motival, de hogy a tarsasag egy resze azt gondolta, hogy 'ez hulye, nehogy elrohogjem magam, mert azonnal kitesz a csapatbol', abban is meg vagyok gyozodve.
Shula célja az volt, hogy megutáljanak vereséget szenvedni/kikapni/hibázni, eth is akart valamit. Ha 2-3 embernél felment a pumpa, már elért vele valamit.
Nem, ők a vérbeli győztesek, akik kurván utálnak kikapni (szerintem). Egy 0-7 otthon azért nem egy nagyobb vereség. Az már kell, hogy fájjon.Realista24 írta: Ki ott a verbeli Unitedes? Case meg Varane? Megeltek ok mar par nagyobb vereseget a Barca ellen is, tudja, hogy shit happens, aztan tovabblepnek.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- h3x0r
Azert ne keverjuk mar ossze, hogy masnap visszanezzuk es kielemezzuk a meccset vagy csak egyes momentumait, azzal, hogy az ellenfel oltozoi unnepleset hallgatjuk. Elobbi egy teljesen megszokott dolog, utobbi meg csak a Guardiola iskola fele bohockodas. Mint mikor Arteta egy mukodo villanykortevel jelent meg az oltozoben es azt szerette volna, hogy a jatekosok is igy ragyogjanak. Biztos van olyan, akit ez motival, de hogy a tarsasag egy resze azt gondolta, hogy 'ez hulye, nehogy elrohogjem magam, mert azonnal kitesz a csapatbol', abban is meg vagyok gyozodve.
Nem azt mondtam hogy ő találta fel vagy nem, hanem hogy konkréten ha 40-0ra megnyer egy meccset a csapat, ott akkor is végignézik ki mit rontott el. Part of the game.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ki ott a verbeli Unitedes? Case meg Varane? Megeltek ok mar par nagyobb vereseget a Barca ellen is, tudja, hogy shit happens, aztan tovabblepnek.raul 4 ever írta:Nyilván nem Shula találta fel a meleg vizet/videoelemzést. Csak arra gondoltam, h igenis lehet videoval hergelni-motiválni, nekem pl felcseszné az agyam..Halfkey írta:
Nflben minden meccs után végignéznek minden jelenetet többször, hogy kielemezzék ki mit rontott el. Nem csak a Dolhpins csinálta egyszer
Az ellenfél meccseit is ugyanígy play by play cincálják szét a felkészülés közben.
Nyilván maga a formátum kedvez ebben, gyakorlatilag a támadóknak is 60-80 klipet jelent ez, meg a védőknek is. Az európai fociban a folyamatos játék miatt ez nehezebb, de azért szerintem itt is megvan valamilyen szinten.
Vérbeli menjuhoknak azt nézni, hogy a pool bulizik, mert rosszak voltunk, nem hinném, hogy fáj-e bármi is jobban?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nyilván nem Shula találta fel a meleg vizet/videoelemzést. Csak arra gondoltam, h igenis lehet videoval hergelni-motiválni, nekem pl felcseszné az agyam..Halfkey írta:Nflben minden meccs után végignéznek minden jelenetet többször, hogy kielemezzék ki mit rontott el. Nem csak a Dolhpins csinálta egyszerraul 4 ever írta: Nem akarom eth-t védeni, de pl. Shula is csinált egyszer hasonlót a Dolphinsszal (ha jól emlékszem, pont a dallas elleni bukott sb után, végignézték játékról játékra ki mit rontott el és mindenkiről leszedte a keresztvizet, aztán jött a 17-0-s szezon).
Pont hogy Varane+Case azok (a győztesek), akikre lehet így hatni, hogy felszabod az agyát. Szerintem nem rossz pedagógia, illetve a mögöttes gondolatmenet érthető.
Az ellenfél meccseit is ugyanígy play by play cincálják szét a felkészülés közben.
Nyilván maga a formátum kedvez ebben, gyakorlatilag a támadóknak is 60-80 klipet jelent ez, meg a védőknek is. Az európai fociban a folyamatos játék miatt ez nehezebb, de azért szerintem itt is megvan valamilyen szinten.
Vérbeli menjuhoknak azt nézni, hogy a pool bulizik, mert rosszak voltunk, nem hinném, hogy fáj-e bármi is jobban?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
Nflben minden meccs után végignéznek minden jelenetet többször, hogy kielemezzék ki mit rontott el. Nem csak a Dolhpins csinálta egyszerraul 4 ever írta: Nem akarom eth-t védeni, de pl. Shula is csinált egyszer hasonlót a Dolphinsszal (ha jól emlékszem, pont a dallas elleni bukott sb után, végignézték játékról játékra ki mit rontott el és mindenkiről leszedte a keresztvizet, aztán jött a 17-0-s szezon).
Pont hogy Varane+Case azok (a győztesek), akikre lehet így hatni, hogy felszabod az agyát. Szerintem nem rossz pedagógia, illetve a mögöttes gondolatmenet érthető.