Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Már a gyirmótos dolgot is lehozták
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az egy dolog, de onnan is csak azt fordítják, amivel belénk lehet kötni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
marca alapján hozták le ezt a cikket.d.gergo írta:Az NSO-nak minden ba..a a csőrét, ami Real Madrid
- wZoLee7
Bosszantó, hogy igazuk van, nevetséges, hogy még csak most vették észre
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Az NSO-nak minden ba..a a csőrét, ami Real Madrid
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Ezt irtak:
"Visszatérve a jelenbe: a 28 éves világbajnok szűrő, Sami Khedira távozása veszteség (ha éppen egészséges a német, és van is kedve futballozni, azt roppant hasznosan teszi)"
Hiaba Khedira, nem egy rossz jatekos, es azert ebben lehet valami:D
"Visszatérve a jelenbe: a 28 éves világbajnok szűrő, Sami Khedira távozása veszteség (ha éppen egészséges a német, és van is kedve futballozni, azt roppant hasznosan teszi)"
Hiaba Khedira, nem egy rossz jatekos, es azert ebben lehet valami:D
- wZoLee7
NSO spanyol átigazolásokról szóló cikkében, a legnagyobb veszteségünknek nevezik Khedira távozását Ezek kajak egy meccset se láttak?
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
nekem nagyon tetszik az idei átigazolási politikánk. csomó saját nevelésű, vagy szorosan a klubhoz köthető játékos, sok fiatal, egyre mélyebb a keret, lesz kit cserélni. még a középpályát kell megoldani és én elégedett leszek. évek óta mondogattam a tv előtt, hogy ezt a Casillát elhoznám, úgyhogy most boldog vagyok. Jóval boldogabb, mintha elhoztuk volna a Manchesterből De Geát 40 misiért, mert a ManUtd-vel nem lehet üzletelni, állandóan baszakodnak. Nagyon kíváncsi leszek a következő szezonra...
Legalább ma kiderül, hogy csapat vagyunk-e, mint a Gyilmót.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
Szerintem minden edzesen vannak kemenyebb odacsuszasok vagy osszeszolalkozasok, csak most kivetelesen a kamera mindent felvesz.M1Ö írta:Ami kicsit aggaszt (nem tudom mennyire kell komolyan venni) viszont az a csapaton belüli viszálykodás. Erről vannak is videók, hogy olyan komolyak lennének? Mert nem lenne jó, ha mindenki csúszna rá mindenkire az edzéseken.
Szerintem az csak a bizonyítási vagy. Biztos elmondta Benítez, hogy nincs kezdő tagság, meg kell küzdeni a helyért, és ezért páran túlpörögtek.M1Ö írta:
Ami kicsit aggaszt (nem tudom mennyire kell komolyan venni) viszont az a csapaton belüli viszálykodás. Erről vannak is videók, hogy olyan komolyak lennének? Mert nem lenne jó, ha mindenki csúszna rá mindenkire az edzéseken.
1-2 heten valaki rakott be egy vine? videót asensioról. valamit trükközött az u19 meccsen. nem lett gól aztán belőle de nem találom a videót. valaki betudná linkelni újra?
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem a kapusainkon fog múlni ez a szezon, mint ahogy az előző sem Ikeren múlott. Voltak vele gondok, de azok meccsek, amelyeken a szezon elment, nem Ikeren mentek el. Éppen ezért nem is voltam odáig meg vissza DDG idei leigazolásától. Simán elég lett volna jövőre ingyen, addig meg elfért volna Iker. Jelenleg úgy gondolom, hogy Casillas, Navas, Casilla hármasból mindegy melyik van ott, egyik sem jobb jelenleg a másiknál. Annyiból jobb, hogy nem Iker, hogy nem gerjeszti tovább a feszkót.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
középszer Casilla, de Keylor is az
nem biztos, hogy nem Casilla lesz a kezdőkapus sztem ...
nem biztos, hogy nem Casilla lesz a kezdőkapus sztem ...
keylor jobb volt tavaly is mint casillas. idén is jobb. casillas elment. ha keylor lesz a kapuban akkor már nyertünk. ha ddg csak jövőre jön akkor sem lehet kérdés hogy kapus poszton javultunk.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Hát nem tudom...jobban örültem volna DDG-nak...ez a Casilla kapus nekem nagyon középszernek tűnik...Keylort jobbnak tartom nála...úgy látszik idén is maradnak a C tervek...
- wZoLee7
Lehet szurkolni hogy valami bűn gyenge szezonja legyen az MU-nak ha ott marad. De nem hiszem hogy meggondolná magát
- wZoLee7
Nagyon adja magát, hogy 5 milla DDG-nek ha jövőre jön ingyen. ide akar jönni, nem fog ő hosszabbítani. Van két olyan kapusunk akiktől én nem félek. Nyugodtan állhat kapuban egyik is meg másik is. Az 1-es mezszámot félre kell tenni jövőre, megadni mindkét kapusnak a lehetőséget, hogy idén bizonyítson. De közölni hogy jövőre jön az első számú kapus.BBeno írta:J. Collet: "Hem tancat el traspàs de @KikoCasilla13 per 6 milions d'euros" #RCDE
ennyiért jó vétel. kérdés mi lesz navassal és ddg-vel.
üdv újra itthon. végre újra egy magas kapus.
Remélem jövőre jön ingyen DDG, okos lépés lenne tőlünk... végre..