KAG írta:
Pad'em írta:
JUST IN: Dani Carvajal has muscle injury & is OUT for tomorrow. @JLSanchez78
Jó volt míg tartott
Lehozza majd lv
Mint tudjuk, cancelo felesleges lett volna.
Komolyan egy olyan játékosért megy a nyünyörgés rendszeresen, akit velünk egy szinten lévő top klubok passzolnak el és végül a jelenlegi állapotban lévő Barca, aki alkalmazza?
Balra hoztuk Fran Garciát fika pénzért, és bár tudtuk előre, hogy Carvajal a két lábon járó "vékony jég" a sérülése miatt, viszont egy 50-70 milliós, 29 éves Cancelo szerintem csak rövid távon jelentett volna előnyt nekünk. Biztos, hogy hozzáadott volna a játékhoz (főleg így, hogy a szezon nagy részében LV lenne a megugrandó szint), azt azonban nem lehet véletlen, hogy se City, se a Bayern nem mellette döntött végül.
Amit mi látunk, az 90/180 perc hetente, de a foci nem csak ebből áll, ahogyan egy játékos sem csak azt teszi hozzá egy csapat életéhez, amit a pályán látunk, hanem komplett profilokat vizsgálnak az igazolásokhoz. Látszólag nem nagyon szoktunk "balhés"/nehezebben kezelhető játékost igazolni, főleg nem olyat, akit egyik csapattól hajtanak a másikhoz. Vele pedig a hírek (és saját bevallása) alapján főleg a személyisége a cink, miközben nálunk pont, hogy a csapategység és a profi mentalitás az, ami egy erősségünk.
Én kicsit ígyis szarok, hogy egy esetleges Mbappe igazolással mennyire marad meg a CR,Ramos,Kroos,Modric,Benzi féle profizmus/hozzáállás hosszú távon, viszont Cancelotól eltérően a francia olyan játékminőséget képvisel, amit nem kérdés, hogy be kell próbálni.
szerk.: Nyilván én is jobban örülnék, ha a két szélsőhátvédünk minél minőségibb lenne, főleg ha lehetne is számolni velük az év nagy részében, de jelenleg abból kell főzni, ami van és szerintem Cancelo korántsem annyira hiánycikk, ahányszor látom itt a fórumon.