Nyilván nem Shula találta fel a meleg vizet/videoelemzést. Csak arra gondoltam, h igenis lehet videoval hergelni-motiválni, nekem pl felcseszné az agyam..Halfkey írta:Nflben minden meccs után végignéznek minden jelenetet többször, hogy kielemezzék ki mit rontott el. Nem csak a Dolhpins csinálta egyszerraul 4 ever írta: Nem akarom eth-t védeni, de pl. Shula is csinált egyszer hasonlót a Dolphinsszal (ha jól emlékszem, pont a dallas elleni bukott sb után, végignézték játékról játékra ki mit rontott el és mindenkiről leszedte a keresztvizet, aztán jött a 17-0-s szezon).
Pont hogy Varane+Case azok (a győztesek), akikre lehet így hatni, hogy felszabod az agyát. Szerintem nem rossz pedagógia, illetve a mögöttes gondolatmenet érthető.
Az ellenfél meccseit is ugyanígy play by play cincálják szét a felkészülés közben.
Nyilván maga a formátum kedvez ebben, gyakorlatilag a támadóknak is 60-80 klipet jelent ez, meg a védőknek is. Az európai fociban a folyamatos játék miatt ez nehezebb, de azért szerintem itt is megvan valamilyen szinten.
Vérbeli menjuhoknak azt nézni, hogy a pool bulizik, mert rosszak voltunk, nem hinném, hogy fáj-e bármi is jobban?