Özil?No?Nincs az a játékos amúgy aki miatt rendszeresen MU meccseket néznék, még Modric-ért sem.
Már pedig Svájni átmegy a szigetre,münchenben már biztosra veszik.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 11., szombat 13:52
Özil?No?Nincs az a játékos amúgy aki miatt rendszeresen MU meccseket néznék, még Modric-ért sem.
HozzászólásSzerző: kodo » 2015. július 11., szombat 11:29
mindig ott volt a fontos meccseken amikor kellett és oda is tette magát. tökéletes kiegészítőember, úgy néz ki ez a neki való és tetsző szerepkör. nem veri az asztalt, hogy játsszon, időnként ilyen-olyan okokból úgyis oda kerül, mivel Marcelo hajlamos sajnos a sérülésekre és az eltiltásokra.csabi87 írta:Ezért adnám el Coentraot.
Most is mibe sérült bele bassza meg?
Mióta itt van,körülbelül 6 hónapot nem volt sérült.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 11., szombat 9:44
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 11., szombat 9:11
Róla is írnak mindenfélét, de szerintem abból nem lesz semmi. Nincs az a játékos amúgy aki miatt rendszeresen MU meccseket néznék, még Modric-ért sem. Szerintem Te is gondold át 2x. Mondjuk nálam nem hiszem, hogy bárki is utálná őket, de borzalmasak voltak még a tavasszal is a meccseik. Pedig akkor már azt lehet mondani, hogy formában voltak. De Gean és Rooney-n kívül nincs olyan játékosuk, akinek a játéka élvezhető lenne. Talán még Carrick meg Mata.Galacticos írta:Schweinsteiger ennyire a mu-ba tart? Jezusom a vegen meg.kenytelen leszek megnezni a meccseiket.
Csak a szokásos. Kezdődött azzal, hogy sajtóhírként volt kezelve, hogy 40ért jön. Utána cáfolva lett minden, erre jött a hír, hogy a Juve 60ért adná, de mi "csak" 50-55-öt adnánk érte. Szóval kiszámíthatatlan, hogy mi lesz belőle, mindenki ír mindent.Galacticos írta:mivan vidallal?
R24 írta, hogy elvileg nem utazik el a MU túrájára sem. Meg amúgy is minden hír és fejlemény azt sugallja, hogy már idén vált. Őt már letudhatjuk, szerintem. Ugyanez Casillas is. Ezek már komoly hírek voltak azért (az ügynöke nyilatkozata, hogy szimpatikus a Porto, a búcsúztató, stb stb) hogy a végén ne legyen semmi belőle és mégis maradjon.Galacticos írta: Degea nar szinte 100% meg iker?
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. július 11., szombat 9:00
Hát erre kifùjtem a betűlevest baszkiKerlon írta:Belesérült az orvosi vizsgálatokba????Marci írta:Coentrao minimum egg hónapra off.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 11., szombat 8:57
Hát nem tudom. Bármi történne De Geaval, sokkal nyugodtabb lennék ha egy Navas helyettesítené és nem egy Casilla. Azon kívül, hogy saját nevelés és spanyol, semmi nem szól mellette. Legalább is én gyengébb kapusnak tartom mint amilyen Keylor. EgyDe Gea-Navas duó... na az nagyon baba lenne. A védelem is adott és bomba erős, elől is meg vagyunk, már csak a Modric-Kroos duóhoz kéne egy top kkp és akkor azt mondom, hogy tökéletes a keret.CS0ki írta:Ha jönne mellé De Gea, akkor tökéletes lenne. Még némi pénzt is nyernénk a dolgon várhatóan, és lenne egy saját nevelésű játékos a keretben. Ennél jobb megoldás nem is lehetne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 11., szombat 0:14
Belesérült az orvosi vizsgálatokba????Marci írta:Coentrao minimum egg hónapra off.
HozzászólásSzerző: Marci » 2015. július 11., szombat 0:07
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. július 11., szombat 0:00
HozzászólásSzerző: ferike » 2015. július 10., péntek 23:40
Rvp már vasárnap fener játékos lesz. Darmian és sweisteiger hétvégén United játékosok lesznek. Hétfőn pedig irány az USA.Realista24 írta:A hírek szerint DDG és RvP sem utazik a MU-val a felkészülésre.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 10., péntek 18:26
Ha jönne mellé De Gea, akkor tökéletes lenne. Még némi pénzt is nyernénk a dolgon várhatóan, és lenne egy saját nevelésű játékos a keretben. Ennél jobb megoldás nem is lehetne.Pont most akartam írni, hogy nekem nem tetszik ez a Casilla-Navas "csere".
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 10., péntek 17:47
Pont most akartam írni, hogy nekem nem tetszik ez a Casilla-Navas "csere".Jim írta:1 évet csináljunk már végig Casillas - Casilla párossal
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. július 10., péntek 17:43
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 10., péntek 16:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 10., péntek 16:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 10., péntek 16:30
Rodrigo 30 milliós ára a legnagyobb bumm ezen a listán.palesz77 írta:Nem tudom ez a jó topic-e, de szerintem jó lesz itt. Valaki mondta a napokban, hogy elég lagymatag ez az átigazolási szezon.. Eddigi top10 igazolás idén. Hát tényleg nem túl veretes névsor.. Kíváncsi leszek mikor robban az első igazán nagy bomba - már ha egyáltalán fog.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 10., péntek 15:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 10., péntek 12:27
Jaja,ő az,mondom én hogy ez a sietség Houllier természetesenAmúgy persze Houllier lesz az. Morientes már a kiejtésben segített. :D
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. július 10., péntek 12:23
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. július 10., péntek 1:20
Ő volt az, aki tavaly azt mondta, hogy teljesen megérdemelte Messi a vb-aranylabdát. Persze, mert a választóbizottság tagja volt.Sierra írta:who?morientes írta:egy bizonyos Gerard Ulliel nevű úriember
Jelenlévő fórumozók: 136 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem