Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Nonononono, senior Casillas ne lenni keretbe, senior Casillas menni el.
Kétségkívül mennie kell.
1. Magas fizu
2. Szokásos támadási felület, plusz teher
Kétségkívül mennie kell.
1. Magas fizu
2. Szokásos támadási felület, plusz teher
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Iker pad, kezdobe meg Navas. Jovore johet DdG ingyen, aztan vagy Casillasnak csinalunk egy bucsumeccset, vagy Navast lepattintjuk.
Legalabbis sztem igy lenne esszeru.
Legalabbis sztem igy lenne esszeru.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Plusz, ha bajnokságba kapna egy-két meccset, akkor én már meglennék elégedve ezzel is.Realista24 írta: Kupát megkapja, aztán ennyi.
Még annyit kérek, hogy jöjjön idén egy középpályás egy cserecsatár és hogy Ramos hosszabbítson
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kupát megkapja, aztán ennyi.hunmadridista írta:Ennek örülök. Nem kell ide középszer kapus. Keylor-DDG páros brutál lehet...csak Keylor is kapjon meccseket!Realista24 írta:Casilla érkezése hivatalosan is kizárva. Espanyol részéről tagadták az infókat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ennek örülök. Nem kell ide középszer kapus. Keylor-DDG páros brutál lehet...csak Keylor is kapjon meccseket!Realista24 írta:Casilla érkezése hivatalosan is kizárva. Espanyol részéről tagadták az infókat.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Carvajal szerződése meghosszabbítva.
Ezek szerint annyira nem rázta meg Danilo érkezése...
Ezek szerint annyira nem rázta meg Danilo érkezése...
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Vagy nem, mert időközben hosszabbit. Most biztosan el lehet hozni, most hozza el a vezetőség. Van ráció a döntés mögött.Ingyen jöhetett volna egy év múlva.
Mert az nem is számit annak. Azt viszont tényleg nem tudtad hogy a két vezetőség megállapodott abban hogy nem környékezik meg egymás játékosait. Továbbmegyek, a PSG még Ancelottiival is csak úgy volt hajlandó felbontani a szerződést, hogy a szemöldök nem vihetett magával játékost a Realhoz. Ezért nem jöhetett akkor Zlatan, még ha akart volna se.nem tudtam hogy lopásnak számít valaki leigazolni egy másik csapatból
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Casilla érkezése hivatalosan is kizárva. Espanyol részéről tagadták az infókat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nekem teljesen megfelelne Navas 1 évig mint kezdő kapus, DDG-vel aláírni az előszerződést, azt csókolom...R.M.C.F írta:Bődületes baromság...de a madridnál megszoktuk....40 milla nevetséges. Nagyon nevetséges. Ingyen jöhetett volna egy év múlva.Az El Confidencial a Real Madrid megegyezett a Manchester Uniteddel, aminek értelmében a Királyi Gárda 40 millió eurót fog fizetni De Geáért. A spanyol kapus hat évre fog aláírni, évi nettó 5 milliós fizetésért. Forrás: Madridom.hu
Taktikázhatnánk így is mondjuk és, akkor értelmet nyerne a Casilla hír is, de szerintem idén DDG lesz a bombahír.Sierra írta:Ha mondjuk Casillas lépne, ott lenne még Navas, azért nála -rendszeres játék mellett- nem kéne úgy félni, mint Casillasnal. Szóval optimális esetben én várnék jövő nyárig, és ingyen elhoznánk a világ egyik legjobb kapusát, addig meg Keylor állná a sarat szerintem.Kerlon írta:Elég Kroost nézni, ő is rengeteget adott, DDG is rengeteget adhat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pedig jó lenne az Arsenalba büntetőt rùgniRealista24 írta:Napoli have rejected Arsenal’s €60 million (£43m) bid for Gonzalo Higuain.
Tényleg röhej, pláne, hogy egy kapusról van szó... Sehogy sem szabadna ennyit fizetni egy kapusért, így pláne nem, hogy jövőre lejár a szerződése. Konkrétan elég lett volna januárig várni, aztán akkor már meg is lehetett volna állapodni.R.M.C.F írta:Bődületes baromság...de a madridnál megszoktuk....40 milla nevetséges. Nagyon nevetséges. Ingyen jöhetett volna egy év múlva.
Ha mondjuk Casillas lépne, ott lenne még Navas, azért nála -rendszeres játék mellett- nem kéne úgy félni, mint Casillasnal. Szóval optimális esetben én várnék jövő nyárig, és ingyen elhoznánk a világ egyik legjobb kapusát, addig meg Keylor állná a sarat szerintem.Kerlon írta:Elég Kroost nézni, ő is rengeteget adott, DDG is rengeteget adhat.
Ezt én is olvastam, állítólag 90 akárhány alatt nem adja senkinek.Realista24 írta:Napoli have rejected Arsenal’s €60 million (£43m) bid for Gonzalo Higuain.
De tuti kamu ez is, Arsenal se hülye, hogy egy játékosért ennyit adjon.
Szerintem majd, akkor nevess, ha 65-70-ért meg is veszik! :Đ
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Napoli have rejected Arsenal’s €60 million (£43m) bid for Gonzalo Higuain.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Hat ha egyszer most fog a rendelkezesere allni a keret, akkor nincs mit tenni.morientes írta:Nem értem miért nem a téliszünetben fog hozzá...vagy a jövő nyáron...Felesleges ezt a temerdek pletykat elhinni. Meg lett mondva, hogy majd Benitez az eloszezon elejen felmeri a keretet, es majd eldonti, hogy kire nincs szuksege.
Zlatan?Vele már elkéstünk...úgy 6-7 évet...
Viszont nevetseges, hogy az eltiltott barca honapokkal elobb lezsirozza maganak a jovo evi keretet. Kellett nekunk edzot cserelni...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Nem tartom bődületes baromságnak még a tények tükrében sem. Elég Kroost nézni, ő is rengeteget adott, DDG is rengeteget adhat.
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mondjuk legalább a fizetése abszolút rendben lenne. Engem melep, hogy "csak" ennyi. Már csak azért is mert a MU valami brutál összeget ígért neki, csak írjon alá. Azt hittem az induló is lesz vagy 7-8 millió.R.M.C.F írta:Az El Confidencial a Real Madrid megegyezett a Manchester Uniteddel, aminek értelmében a Királyi Gárda 40 millió eurót fog fizetni De Geáért. A spanyol kapus hat évre fog aláírni, évi nettó 5 milliós fizetésért. Forrás: Madridom.hu
Bődületes baromság...de a madridnál megszoktuk....40 milla nevetséges. Nagyon nevetséges. Ingyen jöhetett volna egy év múlva.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Bődületes baromság...de a madridnál megszoktuk....40 milla nevetséges. Nagyon nevetséges. Ingyen jöhetett volna egy év múlva.Az El Confidencial a Real Madrid megegyezett a Manchester Uniteddel, aminek értelmében a Királyi Gárda 40 millió eurót fog fizetni De Geáért. A spanyol kapus hat évre fog aláírni, évi nettó 5 milliós fizetésért. Forrás: Madridom.hu
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Benatia is lázad, fix kezdő akar lenni és ha nem garantálják neki a BMnél, akkor lép. és örül a Juve és a Real érdeklődésének.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nyilván fordított esetben BB-nél lopásnak számítana,de ezt csak ide a margóraRealista24 írta:De általában előbb a játékosnál/ügynökénl puhatolózik mindenki. Elhint, hogy mennyit kereshet, fix kezdő, stb. Elülteti a bogarat a fülében. Mi meg ugye megígértük, hogy ilyet nem teszünk.BBeno írta:nem tudtam hogy lopásnak számít valaki leigazolni egy másik csapatból. ez két klub és a játékos döntése jóesetben. lopásról szó sincs.
(Kivéve a chelseat.Akkor csak szimpla üzlet )
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...