Formula-1
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Formula-1
a hype megvan. voltak jó kis pilótamozgások és a középmezőnyben is kivételesn erős a felhozatal. várom az első futamot mert ott el is dől hogy milyen év lesz.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen, most úgy néz ki, egyben van az eleje (első 15 egy mp-en belül jól mutatott az fp2 végén), még lehet reménykedni. Aztán ha holnap az időmérőn a merci, megint előkap 5-6-7 stb. tizedet a kalapból, akkor... Akkor nem lesz miben, max izgi középmezőny harcban. De az engem spec. nem hoz lázba, hogy vérre megy a csata a 3-6ik helyért.. Az azoknak a csapatoknak fontos.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Hamiltont max (deszarlegaljapoén ) Verstappen előzi meg majd.lestat írta: Na ki mit mond a mai szabadedzesre?
Tudom ez még mindig nem a teljes kép de vannak érdekességek.
Norris ott a második helyen jol mutat
Egyébként egész egyben van az eleje, de a red bull merci ráfog még kapcsolni, 4-5 tized lesz mögöttük a következő.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
RaúlCF írta: ilyenkor jön az első 5 futamon az 1-2 merci. azt se hiszem el nekik amit gondolnak. majd ha látom hogy szenvednek akkor felvetődik hogy csak 90%ban kamuznak.
Ja igen ez a része tudjuk hogy kamu
De ugy kellett volna irnom hogy a merciket leszamitva a tobbi csapat erdekesen alakul eddig.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ilyenkor jön az első 5 futamon az 1-2 merci. azt se hiszem el nekik amit gondolnak. majd ha látom hogy szenvednek akkor felvetődik hogy csak 90%ban kamuznak.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Na ki mit mond a mai szabadedzesre?
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Rohadt nagy a logikai bukta a mondatodban. Írd azt, hogy azért jó, mert tolniuk kell a neve miatt és neki bundázik mindenki, akkor legalább nem wtf.Remy írta:Gondolom megint jó volt poénra venni a figurát. És azt is gondolom, hogy tavaly sem követted a pályafutását a gyereknek és, hogy milyen véleménnyel voltak róla a szurkolók. De jöttél és megmondtad a tutit.Kerlon írta:
Ha jól csinálja, akkor nem a neve miatt van ott, hanem a tehetsége miatt (is), de szép gondolat volt amúgy
Én meg hót letojom mit hoz, ZZ fiai se érdekeltek. Aki jó az azért jó, mert tud valamit, aki meg nem azt befizeti az apja, mint Strollt és Mazepint.
Mick is épp úgy csak egy pilóta, mint a többi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Szerintem ki fog kapni Mazepintől, az eddigi séma alapján neki több idő kell megszokni, belerázódni, viszont ha komfortba jön, akkor simán verni fogja az oroszt, mert jobb nála. Már akár év vége felé is pár futamon, de jövőre biztosan.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gondolom megint jó volt poénra venni a figurát. És azt is gondolom, hogy tavaly sem követted a pályafutását a gyereknek és, hogy milyen véleménnyel voltak róla a szurkolók. De jöttél és megmondtad a tutit.Kerlon írta:
Ha jól csinálja, akkor nem a neve miatt van ott, hanem a tehetsége miatt (is), de szép gondolat volt amúgy
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hátha Max meg tudja szorongatni Hamiltont... Egyébként igen, a közepe valóban érdekes lehet. Meg hogy mondjuk mennyire lesz közel a Mclaren az első kettőshöz. A sok csapatváltás kicsit felpezsdítette az állóvizet, már az sokat dob az egészen.wZoLee7 írta:én leszarom ki nyer, a középmezőny érdekesebb leszalexoxladjackoxi írta: Nagy csodát nem kell várni Schumitól tekintve, hogy elvileg sík uccsó lesz a Haas, de mondjuk Mazepint tényleg illene zsebre tennie, még akkor is, ha az F2-ben is kellett neki 1 év, hogy rendesen bemelegedjen.
Holnap már szabadedzés, valamiért most nagyon fel vagyok spanolva, aztán szombaton jön a pofára esés.
Ha jól csinálja, akkor nem a neve miatt van ott, hanem a tehetsége miatt (is), de szép gondolat volt amúgyRemy írta: Mondjuk én kifejezetten örülök az MSC rövidítésnek.
Azért ennek az éremnek ott van egy másik oldala is. Attól, hogy saját utat akarna járni, még a tiszteletet megadhatja az apjának. Pláne így, hogy tudjuk mi a helyzet vele.
Nem könnyű neki az biztos. Ha valamit elbasz, akkor: "Pfejj, nem lesz ebből semmi, köze nincs az apja szintjéhez."
Ha valamit jól csinálna: "Csak a neve miatt van ott ahol... "
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én leszarom ki nyer, a középmezőny érdekesebb leszalexoxladjackoxi írta: Nagy csodát nem kell várni Schumitól tekintve, hogy elvileg sík uccsó lesz a Haas, de mondjuk Mazepint tényleg illene zsebre tennie, még akkor is, ha az F2-ben is kellett neki 1 év, hogy rendesen bemelegedjen.
Holnap már szabadedzés, valamiért most nagyon fel vagyok spanolva, aztán szombaton jön a pofára esés.
- alexoxladjackoxi
Nagy csodát nem kell várni Schumitól tekintve, hogy elvileg sík uccsó lesz a Haas, de mondjuk Mazepint tényleg illene zsebre tennie, még akkor is, ha az F2-ben is kellett neki 1 év, hogy rendesen bemelegedjen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk én kifejezetten örülök az MSC rövidítésnek.
Azért ennek az éremnek ott van egy másik oldala is. Attól, hogy saját utat akarna járni, még a tiszteletet megadhatja az apjának. Pláne így, hogy tudjuk mi a helyzet vele.
Nem könnyű neki az biztos. Ha valamit elbasz, akkor: "Pfejj, nem lesz ebből semmi, köze nincs az apja szintjéhez."
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
Nagy karrier ebből biztos nem lesz, de jó látni. Más...Kis Schumi olyan sokszor elmondta, hogy Ő szeretné magának törni az utat és nem a névvel stb...ahhoz képest ahol lehet próbálja az embereket az apjára emlékeztetni. Rövidítés, sisak. Nekem ezzel semmi bajom, csak kicsit fura az eddigi kommunikáció után. Már most olvasni olyan híreket, hogy nem lesz csapaton belül akkora támogatottsága mint Mazepinnek stb, sehol semmi de már mosdatják hogy ha kikapna ne legyen ciki, nem értem én ezt. Az autó szar lesz, ez egyértelmű
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nyilván örülünk, de ahogy néztem a srác eddigi eredményei nem túl veretesek, sztem egy pontszerzés már jó eredmény lenne tőle, sokkal többet nem várok. És bennevan a korban is, 21 éves lesz a nyáron, ez F3-ban már kissé öregnek számít, de azért szurkolunk neki ofc. Jó lesz látni egy magyart az F1 második előszobájának számító formaautós mezőnyben, hajrá!
- wZoLee7
F3-ban lesz magyar induló
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Az a fél másodperc inkább 1- 1,3 leszalexoxladjackoxi írta: Elvileg elég sokat javult a Ferrari motor, teljesen felzárkóztak a többiekre, sőőőt... Jó lenne egy versenyképes erőforrás az olaszoktól, hogy az Alfa ne teljesen a mezőny végén vergődjön. Wéber azt mondta tegnap a Boxutca magazinban, hogy Kimiék eléggé feljöttek a középmezőnyre a tesztek alapján. Adnám ha ütnék a Ferkát. Kíváncsi leszek mi lesz ebből, hogy jajj nem olyan jó most a Merci, ilyenkor szoktak fél másodpercet odadurrantani az első időmérőn. De hátha lesz így az éra végére egy szorosabb szezon, és Max is beleszólhat majd a dolgokba. Várom már nagyon az első versenyt, eléggé felpezsdült a mezőny, sok érdekes átigazolás, Alonso is visszatért, és talán a Red Bull is veszélyes lehet a Mercedesre.
- alexoxladjackoxi
Elvileg elég sokat javult a Ferrari motor, teljesen felzárkóztak a többiekre, sőőőt... Jó lenne egy versenyképes erőforrás az olaszoktól, hogy az Alfa ne teljesen a mezőny végén vergődjön. Wéber azt mondta tegnap a Boxutca magazinban, hogy Kimiék eléggé feljöttek a középmezőnyre a tesztek alapján. Adnám ha ütnék a Ferkát. Kíváncsi leszek mi lesz ebből, hogy jajj nem olyan jó most a Merci, ilyenkor szoktak fél másodpercet odadurrantani az első időmérőn. De hátha lesz így az éra végére egy szorosabb szezon, és Max is beleszólhat majd a dolgokba. Várom már nagyon az első versenyt, eléggé felpezsdült a mezőny, sok érdekes átigazolás, Alonso is visszatért, és talán a Red Bull is veszélyes lehet a Mercedesre.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem azért mondtam, mert szerintem hátrányuk van, hanem mert már meg is van ez egy elsfülstöles és láss csodát pont Bottas szív vele. Egy pillanatig nem sajnálom öket.Remy írta: Majd akkor hiszem el ezeket a dolgokat, ha 2-3 futam után látszólag is vannak problémáik. Már lassan egy évtizede hazudnak mindenről, szóval majd, ha élesben is...
Amekkora előnyük van, kis túlzással teszelniük sem kell.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.