Elektronika
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Újra pasztáztam a procit mert az előző már rá volt száradva nem ért már semmit. Lakcím kártyával óvatosan lekapartam aztán nyomtam a közepére egy kicsit elkentem vékonyan.(a széléig nem kentem ki teljesen csak középtájon) viszont mikor bekapcsolom a gépet a monitoron halványan látszik bal oldalt, ahogy szét kentem. Ez hogy lehetséges? Tuti ez miatt van valami, mert mielőtt szétszedtem nem volt ilyen.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Anyaka írta:Nem tudom. Csináld azt, amit kiír. Töröld a cookie-t, próbáld más böngészőből. Ha nem jó írj a support-nak.
Én rámentem most, és működött, meg is rendelte, commit to buy után jön majd a pay now gomb, azt nem próbáltam ki, le is mondtam a rendelést.
F*szom..
No mind1,majd még próbálgatom.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Nem tudom. Csináld azt, amit kiír. Töröld a cookie-t, próbáld más böngészőből. Ha nem jó írj a support-nak.
Én rámentem most, és működött, meg is rendelte, commit to buy után jön majd a pay now gomb, azt nem próbáltam ki, le is mondtam a rendelést.
- miro
Erre lenne kérdésem,rámegyek hogy buy it now utána hogy commit to buy és azt írja ki hogy:Anyaka írta:Ez licitálós hirdetés, nem fix áras. Lassan le is jár. Ha meg nem az lenne, akkor van buyer protection paypal-on. Amúgy is azzal kell fizetni.
Persze nem a tízezer forintost kell megvenni.
60-ért ingyen kiviszik:
http://www.ebay.com/itm/Lenovo-S850-3G- ... 2edacec033
The eBay page or feature you are attempting to access is not responding.
Please try the options below:
Try to access the feature directly from the eBay Home Page, instead of using a bookmark.
Wait a few minutes and try to access the feature again.
If you have waited ten to fifteen minutes and you still can't access your page:
Check our Announcement Board to see if the feature is currently unavailable.
If what you are looking for is unavailable, you may still be able to access other parts of the site from the eBay Home page
Bármit csinálok,ezt dobja ki.Valaki,valamit?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Nekem is probléma fennforgás van... Adott egy iPhone 5S, a kérdés pedig az lenne, hogy a benne lévő (nano)SIM-ről hogyan tudnék legyalulni minden adatot? A iPhone nem kezeli a SIM-en lévő adatokat (egy régebbi telefonról maradhatott rajta adat és a kártya csak körbe lett vágva), ráadásul céges, így a szolgáltató is csak úgy törölné (gondolom), ha meghatalmazás van róla. Esetleg érdemes bevinni egy sufni telefonoshoz? Ha van ötlet, akkor nagyon THX!
Realista24? Tudom, hogy Te iPhone tulaj vagy...
Realista24? Tudom, hogy Te iPhone tulaj vagy...
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- miro
Köszönöm,ez tetszik! Szerintem meg is rendelem!Anyaka írta:Ez licitálós hirdetés, nem fix áras. Lassan le is jár. Ha meg nem az lenne, akkor van buyer protection paypal-on. Amúgy is azzal kell fizetni.
60-ért ingyen kiviszik:
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Anyaka
Ez licitálós hirdetés, nem fix áras. Lassan le is jár. Ha meg nem az lenne, akkor van buyer protection paypal-on. Amúgy is azzal kell fizetni.
60-ért ingyen kiviszik:
60-ért ingyen kiviszik:
- miro
Néztem de ilyen 30-40 ezer,nem erős ez így kicsit?(Boltba pedig 70)Anyaka írta:Nő piros körmökkel, mint teszt?
A telefont meg ebay-ről, amazon-ról be lehet szerezni.
Félek hogy gagyi..
Túl nagy a különbség.
pl.
http://www.ebay.com/itm/Lenovo-S850-Sma ... 3cf6506ab7
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Anyaka
Nő piros körmökkel, mint teszt?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
az iphonek is szétkaphatók, szét is szoktuk szedni őket, hogy a sok port kifújjuk belőle, ami odasül. csak ugye akkor a garancia elvész, ami vagy probléma valakinek, vagy nem.
én nem szoktam ezzel foglalkozni, sokszor a hivatalos szerviz még el is cseszte a cuccaimat... ha meghal az alaplap, akkor meghal. nem kell hagyni hogy túlmelegedjen a készülék. szoftverhibákat meg itthon megoldom.
én nem szoktam ezzel foglalkozni, sokszor a hivatalos szerviz még el is cseszte a cuccaimat... ha meghal az alaplap, akkor meghal. nem kell hagyni hogy túlmelegedjen a készülék. szoftverhibákat meg itthon megoldom.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
a régit már nem találtam meg de találtam egy újat igaz ez nem mondja hogy ha vége az akksinak akkor kuka a telefon. Csak annyit hogy nem cserélhető az akkumulátora. 9:17-től.Mutass ilyen videót.
Az "unibody" telefont is valahol össze kell illeszteni a kijelzővel. Kézzel szétszedhető, még régen a saját OneX-em is én javítgattam.
https://www.youtube.com/watch?v=yZj7JQBZ7Ts
- miro
hamesz-t baszogatjátok,de nekem senki nem tud választ adni?!?!?!?!
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Anyaka
hamesz írta:akkor sorry. Anno még youtube néztem ilyen bemutató/teszt videókat róla és ott mondta a csávó, hogy tönkre megy az akksi akkor mehet a teló is a kukába. :ĐEl Maestro írta:már hogy a fenébe ne lehetne benne akksit cserélni? Az enyém is beépített és volt már akksi csere benne.
Mutass ilyen videót.
Az "unibody" telefont is valahol össze kell illeszteni a kijelzővel. Kézzel szétszedhető, még régen a saját OneX-em is én javítgattam.
- hamesz
akkor sorry. Anno még youtube néztem ilyen bemutató/teszt videókat róla és ott mondta a csávó, hogy tönkre megy az akksi akkor mehet a teló is a kukába. :ĐEl Maestro írta:már hogy a fenébe ne lehetne benne akksit cserélni? Az enyém is beépített és volt már akksi csere benne.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
már hogy a fenébe ne lehetne benne akksit cserélni? Az enyém is beépített és volt már akksi csere benne.
- miro
Köszi hamesz,utána nézek azért ennek.
Esetleg t-mobile-ban lehet ilyen telót venni,mert akkor nem rendelek?
Esetleg t-mobile-ban lehet ilyen telót venni,mert akkor nem rendelek?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- hamesz
Sose volt még olyan telóm, de gondolom, hogy valami reset gomb van rajta. De én azokban akkor se bízok. + ha tönkremegy az akksi akkor vége is mert nem cserélhető. Nekem azok a fajták nem jönnek be, de ez csak az én véleményem. Egyébként megnéztem a véleményeket megint a telefonról és elég jókat írnak róla.Ugye nem gondolod, hogy a beépített akkumulátoros telefonoknál fagyás esetén meg kell várni míg lemerül?
Ugye nem gondolod, hogy a beépített akkumulátoros telefonoknál fagyás esetén meg kell várni míg lemerül?hamesz írta:Ha jól emlékszem régebben én is ezt nézegettem és ha nem tévedek azért nem választottam ezt, mert nem levehető a hátulja szóval ha lefagy az akksit nem tudtam volna ki meg berakni. De nem esküdök meg rá, hogy ez volt az. De ha van időd akkor nézz utána szerintem.miro írta:Srácok,akarok Ausztriába telefont rendelni (dual sim miatt),tud valaki olyan oldalt ahol kihozzák ide is,vagy esetleg külföldit?
Amúgy Lenovo S850-re esett a választásom.
Esetleg ha valami vélemény,tapasztalat,akkor azt megköszönöm.
- hamesz
Ha jól emlékszem régebben én is ezt nézegettem és ha nem tévedek azért nem választottam ezt, mert nem levehető a hátulja szóval ha lefagy az akksit nem tudtam volna ki meg berakni. De nem esküdök meg rá, hogy ez volt az. De ha van időd akkor nézz utána szerintem.miro írta:Srácok,akarok Ausztriába telefont rendelni (dual sim miatt),tud valaki olyan oldalt ahol kihozzák ide is,vagy esetleg külföldit?
- miro
Srácok,akarok Ausztriába telefont rendelni (dual sim miatt),tud valaki olyan oldalt ahol kihozzák ide is,vagy esetleg külföldit?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale