Úgy bizony. 3 remekmű készült. A 2. rész annyira nívósra sikeredett, hogy még Fing Dízel se merte eljátszani a főszerepetRealista24 írta:Akkor ez melyik volt? Ez a Neymaros Hogy ez már a harmadik?donor írta: A kettőben nincs is benne Neymar. Itt nagy keveredések vannak
Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Izgalom és feszültség? Nem azt írom, hogy az első perctől, de nagyon hamar lehetett tudni a végét, minden karakterhez kapcsolódóan. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annyira adta magát, hogy a nőt kinyírják, a kiscsaj révbe ér, az öreg és Logan meghal, stb. Egyszerű vonalvezetésű sztori,meglepetések nélkül.ericco írta:A Logan jó volt, üdítő kivétela mai felhozatalban. Karakterek, story, ritmus, feszültség, akciók, stb., mind az átlag felett. Nem lesz egy mérföldkő, de engem végig lekötött és a legtöbb dolog rendben volt.Realista24 írta:Logan, John Wick, TriplaX2, a három film ért egyet nagyjából. Vagy velem van a baj, vagy a filmekkel, de nagyon régen kötött le igazán egy film.
Szóval Veled lesz a baj
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor ez melyik volt? Ez a Neymaros Hogy ez már a harmadik?donor írta: A kettőben nincs is benne Neymar. Itt nagy keveredések vannak
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A kettőben nincs is benne Neymar. Itt nagy keveredések vannakBarçaNorbi írta:Neymar jeleneteziro4vr írta:Tudnám mi késztetett téged arra, hogy a tripla x kettőt megnézd..
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A Logan jó volt, üdítő kivétela mai felhozatalban. Karakterek, story, ritmus, feszültség, akciók, stb., mind az átlag felett. Nem lesz egy mérföldkő, de engem végig lekötött és a legtöbb dolog rendben volt.Realista24 írta:Logan, John Wick, TriplaX2, a három film ért egyet nagyjából. Vagy velem van a baj, vagy a filmekkel, de nagyon régen kötött le igazán egy film.
Szóval Veled lesz a baj
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Neymar jeleneteziro4vr írta:Tudnám mi késztetett téged arra, hogy a tripla x kettőt megnézd..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondoltam kezdem a legaljával, hogy az agyonszopkodott Logan még jobban üssönziro4vr írta:Tudnám mi késztetett téged arra, hogy a tripla x kettőt megnézd..Realista24 írta:Logan, John Wick, TriplaX2, a három film ért egyet nagyjából. Vagy velem van a baj, vagy a filmekkel, de nagyon régen kötött le igazán egy film.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tudnám mi késztetett téged arra, hogy a tripla x kettőt megnézd..Realista24 írta:Logan, John Wick, TriplaX2, a három film ért egyet nagyjából. Vagy velem van a baj, vagy a filmekkel, de nagyon régen kötött le igazán egy film.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Logan, John Wick, TriplaX2, a három film ért egyet nagyjából. Vagy velem van a baj, vagy a filmekkel, de nagyon régen kötött le igazán egy film.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
na ki lett a legjobb színész cannesban?
<-----
Ruben Östlund (Lavina) Square című filmje nyerte az Arany Pálmát a Cannes-i Filmfesztiválon. Nicole Kidman különdíjban részesült, a legjobb rendezőnek Sofia Coppola-t választották a Csábításért, a legjobb színésznő Diane Kruger lett az In the Fade c. Fatih Akin filmért, a legjobb színész Joaquin Phoenix a You Were Never Really Here című filmért, a Zsűri Díját a Loveless című orosz film kapta, a Grand Prix díjat pedig a 120 Beats per Minute című mozi kapta. Mundruczó Kornél Jupiter Holdja című mozija nem részesült elismerésben a gálán.
<-----
Ruben Östlund (Lavina) Square című filmje nyerte az Arany Pálmát a Cannes-i Filmfesztiválon. Nicole Kidman különdíjban részesült, a legjobb rendezőnek Sofia Coppola-t választották a Csábításért, a legjobb színésznő Diane Kruger lett az In the Fade c. Fatih Akin filmért, a legjobb színész Joaquin Phoenix a You Were Never Really Here című filmért, a Zsűri Díját a Loveless című orosz film kapta, a Grand Prix díjat pedig a 120 Beats per Minute című mozi kapta. Mundruczó Kornél Jupiter Holdja című mozija nem részesült elismerésben a gálán.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Karib 5
Ez viszont nem volt rossz. A förtelmes 4. részt el kell felejteni és ezt kell 4. résznek tekinteni. Akkor kerek is a sztori.
Ez viszont nem volt rossz. A förtelmes 4. részt el kell felejteni és ezt kell 4. résznek tekinteni. Akkor kerek is a sztori.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Hát én is csak szórakoztam rajta Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Beckhamestül, mindenestül..... Mint film nem volt a legjobb, a sok érdekes dolgon viszont utólag lehetett mosolyogniKarim the king írta:Artúr király
Le kell írnom, mert ezen besírtam a film közben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Guy Ritchienél Artúr király, mielőtt király lett, strici volt! és ettől behugyozok a nevetesben. Hogy lehet ilyet kitalalni? Őrült
Amúgy szórakoztató volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor megjelentek az elején a 8 hegy magas elefántok, azt az ormányukra volt kötve 1-1 bontógolyó azt vártam, hogy rázoomolnak és rajta lovaglik Miley Cyrus....
Engem nagyon lefárasztott a film a végére, humoros akart lenni, az is tudott lenni, de biztos másra ülnék be.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Artúr király
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Guy Ritchienél Artúr király, mielőtt király lett, strici volt! és ettől behugyozok a nevetesben. Hogy lehet ilyet kitalalni? Őrült
Amúgy szórakoztató volt.
Amúgy szórakoztató volt.
Köszi az ajánlást, és gyere többet.El Flaco írta:Egy random poszt tőlem mára. Ajánlom a Get out c. thrillert. Szerintem az elmúlt 10 év egyik legjobban sikerült darabja a témában. Végig van benne egy nyomasztó feszültség és a rendezés is elég fasza lett. Főleg annak a tekintetében, hogy milyen irgalmatlan farokságokat csinált korábban a rendező úr.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kapd el nagyapa
Fakk mí, lehet újra elkezdek fórumozni.
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Véletlenül benéztem, de a fasza nick-em odaveszett, ahogy látom. Pedig még admirálom az alkoholikát... Na, de nem akarok off-olni.Realista24 írta:Aztarohadt Flakesz a fórumon!El Flaco írta:Egy random poszt tőlem mára. Ajánlom a Get out c. thrillert. Szerintem az elmúlt 10 év egyik legjobban sikerült darabja a témában. Végig van benne egy nyomasztó feszültség és a rendezés is elég fasza lett. Főleg annak a tekintetében, hogy milyen irgalmatlan farokságokat csinált korábban a rendező úr.
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aztarohadt Flakesz a fórumon!El Flaco írta:Egy random poszt tőlem mára. Ajánlom a Get out c. thrillert. Szerintem az elmúlt 10 év egyik legjobban sikerült darabja a témában. Végig van benne egy nyomasztó feszültség és a rendezés is elég fasza lett. Főleg annak a tekintetében, hogy milyen irgalmatlan farokságokat csinált korábban a rendező úr.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Egy random poszt tőlem mára. Ajánlom a Get out c. thrillert. Szerintem az elmúlt 10 év egyik legjobban sikerült darabja a témában. Végig van benne egy nyomasztó feszültség és a rendezés is elég fasza lett. Főleg annak a tekintetében, hogy milyen irgalmatlan farokságokat csinált korábban a rendező úr.
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Alien covenant
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy visszaolvasgattam, nem csak nekem volt hatalmas csalódás. A Prometheus jobban tetszett, pont egy hete néztem meg, hogy erre el tudjak menni moziba, de az sokkal jobban lekötött.
Itt nulla a sztori, nullák a karakterek, én egy másodpercig sem tudtam izgulni semmin és senkiért, szóval valami nagyon el volt cseszve.
Kő buta mindenki, amit a szöszi művelt lenn, az kb. olyan volt, mintha vmi alien paródia filmet néznék épp.
Aztán egész addig, amíg nem volt tiszta az alienek "teremtése", sokkal misztikusabb volt ez az egész, megfoghatatlan és pont ez a jó benne. Ezt szerintem hiba volt elvenni, vagy ha már elveszi a rendező, akkor ne ilyen faék egyszerű és bugyuta sztorival, hogy a furulyázó androidnak épp kedve szottyant Alieneket gyártani ááá
A többi kínos jelenetet meg már kitárgyaltátok..
Az Űrben játszódó részeknél csak én vártam baromira, hogy valamikor végre betoppan Vader nagyúr???. Ő még esetleg megmenthette volna a filmet.
Na és ezt az egészet megspékeltük egy kis 4dx élménnyel, nem tudom ti hogy vagytok ezzel, hát nekem ez inkább elvesz a filmélményből, minthogy adna hozzá.
Kipróbáltam, de ennyi bőven elég is volt belőle, a 3d-t sem szeretem, de az több pluszt ad, mint ez a rángatózás, meg, hogy néha vizet locsolnak a képembe..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy visszaolvasgattam, nem csak nekem volt hatalmas csalódás. A Prometheus jobban tetszett, pont egy hete néztem meg, hogy erre el tudjak menni moziba, de az sokkal jobban lekötött.
Itt nulla a sztori, nullák a karakterek, én egy másodpercig sem tudtam izgulni semmin és senkiért, szóval valami nagyon el volt cseszve.
Kő buta mindenki, amit a szöszi művelt lenn, az kb. olyan volt, mintha vmi alien paródia filmet néznék épp.
Aztán egész addig, amíg nem volt tiszta az alienek "teremtése", sokkal misztikusabb volt ez az egész, megfoghatatlan és pont ez a jó benne. Ezt szerintem hiba volt elvenni, vagy ha már elveszi a rendező, akkor ne ilyen faék egyszerű és bugyuta sztorival, hogy a furulyázó androidnak épp kedve szottyant Alieneket gyártani ááá
A többi kínos jelenetet meg már kitárgyaltátok..
Az Űrben játszódó részeknél csak én vártam baromira, hogy valamikor végre betoppan Vader nagyúr???. Ő még esetleg megmenthette volna a filmet.
Na és ezt az egészet megspékeltük egy kis 4dx élménnyel, nem tudom ti hogy vagytok ezzel, hát nekem ez inkább elvesz a filmélményből, minthogy adna hozzá.
Kipróbáltam, de ennyi bőven elég is volt belőle, a 3d-t sem szeretem, de az több pluszt ad, mint ez a rángatózás, meg, hogy néha vizet locsolnak a képembe..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy 007-essel kevesebb van a Földön. Elhunyt Roger Moore.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Aranyat nézzétek meg inkább. Nem olyan rossz film mint ahogy lehúzták, Mekkánehéj meg kiváló benne.