Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 10., péntek 12:27

Amúgy persze Houllier lesz az. Morientes már a kiejtésben segített. :D
Jaja,ő az,mondom én hogy ez a sietség :D Houllier természetesen :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. július 10., péntek 12:23

Tegnap feljött egy másik topicban Morata, csak nem akarok már oda offolni.

Ehhez csak annyit fűznék, hogy szerintem biztos hogy ő még vissza fog térni, mert egyébként fejlődő képes, nem tehetségtelen srác, főleg a korosztályát tekintve. Nem is tudok olyat aki jelenleg 21-22 éves korára többet tett le az asztalra a posztján. Bár nem tartom real madrid szintűnek...de a jelenlegi felhozatalt - akár európai szinten, akár madridi szinten, hogy kik jönnek szóba és kik játszanak itt (chicha, lorrente, stb.) - még nem is csak az valószínű, hogy egyszer vissza fog térni, de néhány év múlva még akár ÖRÜLHET is neki majd a nagy többség. Én még nem tudom egyelőre megítélni, főleg nem azt, hogy a jövőben mire viheti, de egyáltalán nem látom annak a futballistának akin röhögni kellene...persze akkor, ha a realitások talaján maradunk és nem az öreg ronaldoról, raúlról, baggioról meg nem tudom kikről álmodozunk. Mert ők nem lesznek mégegyszer. Legalábbis a foci nem ebbe az irányba megy.
Jól mutatja ezt, az is, hogy Ibra, Drogba, RVP, Etoo(?), Raúl játékosok 30 felett is többet adtak az európai focinak, mint a fiatal generáció tagjai, akár klubtársak is. Egyiket sem tudták 32-34 évesen KISZORÍTANI a kezdőből, nem hogy minimum hasonlót leadni.

Szumma: Morata bőven lehet a következő 8 év top5-ös csatára. Legalábbis egyelőre feltételezhetjük. Az hogy ez mennyire szomorú, az szubjektív.

András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. július 10., péntek 1:20

Sierra írta:
morientes írta:egy bizonyos Gerard Ulliel nevű úriember
who? :lol: :lol:
Ő volt az, aki tavaly azt mondta, hogy teljesen megérdemelte Messi a vb-aranylabdát. Persze, mert a választóbizottság tagja volt. :lol:
Amúgy persze Houllier lesz az. Morientes már a kiejtésben segített. :D

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 9., csütörtök 23:33

morientes írta:egy bizonyos Gerard Ulliel nevű úriember
who? :lol: :lol:

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2015. július 9., csütörtök 23:25

A Marca szerint 180 fokos fordulat történt Casillas ügyében, mégis maradhat a kapus, mivel teljesen bedőltek a tárgyalások a felek között.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 9., csütörtök 15:39

Meg a csapatvédekezést ismét felhozta Pep első éveit idézőre, megtanultunk kontrázni, a pontrúgásokban baromi sokat fejlődtünk szintén.. Értem én, hogy itt full nímandnak tartják sokan, én se dobok hátast tőle, mert a támadásokat még nem annyira sikerült megkomponálnia - "MSN nyerje meg" szinten kívül -, de azért nem csak annyi szerepe volt, hogy pacsizott az épp lecserélt játékosokkal meccs közben.. :roll: 
Most nem Luchorol volt szó amúgy sem elsősorban,és igen,a meccsek 90%-át az MSN hozta le,de ha annyit dominált az a 10-15 kontra a szezonban,meg az a pár pontrúgás,hát legyen.
És grat LE-nek,természetesen,jó szezont futott,de nekünk ugye Benitez fontosabb,mert az évek óta látszik hogy mit művelt le a csapataival,kivéve a poolos időszak talán,de annak a csapatnak az alapjait egy bizonyos Gerard Ulliel nevű úriember fektette le,Rafanak csak le kellett aratnia a termést.
Szóval azt mondom,hogy nem érzek akkora megnyugvást,mint amikor Carlo mester jött,egy középszerű edző,akinek sem karizmája,sem tekintélye nem igazán van,de cáfoljon csak rám.
Luchohoz még annyit,hogy avval a kerettel kb egy Roberto Martinez,Rudy Garcis vagy egy Emeri is hasonló magasságokba juthatott volna,bár annyi fórja azért LE-nek van,hogy nagyon ismeri a klubot.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 9., csütörtök 14:39

realistahuni írta:
Az elkövetkezendő 1-2 hétben kell rájönnie majd, hogy egy Modrichoz hasonló játékos kell a kp-ra (igen, az olasz).
És ami még fontosabb hogy Balenek menni kell.
Most nem akarok júliusban megmondóemberkedni de amíg ő kezdő az minusz 1 ember, úgy meg nehéz bármit is nyerni.
valami hasonlóra gondolsz? :mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 9., csütörtök 14:10

ericco írta:Idén a PSG eladja nekünk Verrattit mondjuk 50-60 millióért, cserébe jövőre mi átengedjük nekik CR-t 100 millió körül. Tuti erről tárgyalt Perez a sejkkel :Đ B-)
Hozzátok én aláírom :lol:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. július 9., csütörtök 14:06

Idén a PSG eladja nekünk Verrattit mondjuk 50-60 millióért, cserébe jövőre mi átengedjük nekik CR-t 100 millió körül. Tuti erről tárgyalt Perez a sejkkel :Đ B-)
Merci Zizou!

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 9., csütörtök 13:27

Kerlon írta:99%, hogy Benedito szavazatok próbál gyűjteni.
Ugyan, biztos nem tenne ilyet.. :D Mondjuk szerintem egyik hír sem túl megalapozott, de Benedito már olyat is mondott, hogy 40-45 között elhozná az olaszt. Legalább valami hihetőt kamuzna.. :lol:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 9., csütörtök 13:27

a másik meg vevőket.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2015. július 9., csütörtök 13:27

Kerlon írta:Az a baj, hogy Benítez nem idevaló...
Amikor ide érkezett rázott a hideg. De ahogy telt az idő és utánanézegettem az eredményeinek akkor kezdtem belenyugodni. Persze nem ő a legjobb edző a világon és lehet hogy soha nem is lesz az de attól ő még bőven jó lehet itt. Most már inkább eljutottam odáig hogy nem Beniteztől félek hanem mások miatt aggódok. Többek közt:

- Perez ténylegesen mennyi szabadságot add neki
- az átigazolásaink
- mikorra kap kész keretet
- a játékosok képesek lesznek-e elfogadni /persze ebbe neki is nagy szerepe lesz/

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 9., csütörtök 13:25

palesz77 írta:
dannen írta:az meg, hogy csak hagynia kellett játszani a csapatot..persze. meg beépíteni rakiticet, meg egy suarezt aki októberig pályára se léphetett. ez a barca valószínűleg edző nélkül is jól játszana de azért ne vegyük el luis enrique érdemeit, mert nagy dolgot csinált.
Meg a csapatvédekezést ismét felhozta Pep első éveit idézőre, megtanultunk kontrázni, a pontrúgásokban baromi sokat fejlődtünk szintén.. Értem én, hogy itt full nímandnak tartják sokan, én se dobok hátast tőle, mert a támadásokat még nem annyira sikerült megkomponálnia - "MSN nyerje meg" szinten kívül -, de azért nem csak annyi szerepe volt, hogy pacsizott az épp lecserélt játékosokkal meccs közben.. :roll:

Verratti meg Benedito szerint a Barcába akar jönni, a SER szerint meg hozzátok.. Valaki hazudik! :lol:
Uborkaszezon. :sziv:
99%, hogy Benedito szavazatokat próbál gyűjteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2015. július 9., csütörtök 13:28-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 9., csütörtök 13:22

dannen írta:az meg, hogy csak hagynia kellett játszani a csapatot..persze. meg beépíteni rakiticet, meg egy suarezt aki októberig pályára se léphetett. ez a barca valószínűleg edző nélkül is jól játszana de azért ne vegyük el luis enrique érdemeit, mert nagy dolgot csinált.
Meg a csapatvédekezést ismét felhozta Pep első éveit idézőre, megtanultunk kontrázni, a pontrúgásokban baromi sokat fejlődtünk szintén.. Értem én, hogy itt full nímandnak tartják sokan, én se dobok hátast tőle, mert a támadásokat még nem annyira sikerült megkomponálnia - "MSN nyerje meg" szinten kívül -, de azért nem csak annyi szerepe volt, hogy pacsizott az épp lecserélt játékosokkal meccs közben.. :roll:

Verratti meg Benedito szerint a Barcába akar jönni, a SER szerint meg hozzátok.. Valaki hazudik! :lol:
Uborkaszezon. :sziv:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 9., csütörtök 12:57

Az elkövetkezendő 1-2 hétben kell rájönnie majd, hogy egy Modrichoz hasonló játékos kell a kp-ra (igen, az olasz).
És ami még fontosabb hogy Balenek menni kell.
Most nem akarok júliusban megmondóemberkedni de amíg ő kezdő az minusz 1 ember, úgy meg nehéz bármit is nyerni.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 9., csütörtök 12:56

dannen írta:
szerencsére sokat tett már nálunk azért, hogy ezt gondold róla. minek ilyeneket írni mikor még egy meccsünk se volt? mert a barca biztos azt gondolta tavaly, hogy a full átlag eredményeket hozó luis enrique oda való. bumm, tripla. :shutup:
Lucho egy fiatal felfelé ívelő pályájú edző. Benítez meg egy lefelé szálló, megújulni nem tudó pincér. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 9., csütörtök 12:50

dannen írta:
szerencsére sokat tett már nálunk azért, hogy ezt gondold róla. minek ilyeneket írni mikor még egy meccsünk se volt? mert a barca biztos azt gondolta tavaly, hogy a full átlag eredményeket hozó luis enrique oda való. bumm, tripla. :shutup:
Luchonak szart se kellett csinálnia,csak hagyni játszani a csapatot,kis túlzással.Aztán az eleje hozta neki a triplát.
De itt,már megint felborult a nyugalom,fel lett forgatva minden,+egy egoista elnök lassan ámokfutássá váló regnálása...nem tudom hogy oldja meg,gyengén lesz rajta nyomás.
LE-n meg nem volt igazán,hisz amolyan ideiglenes edző volt először...ha bejön oke,ha nem,akkor az sem katasztrófa,így gondolkodtak kb arrafelé...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 9., csütörtök 12:46

Javi martinez nek 1 év volt vissza amikor 40ért megvették? Akkor őket is jól lerántották.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 9., csütörtök 12:44

Bevállhat Benitez, ha itt is eredményesen tud rotálni...az meg külön pozitívum, hogy nem kezdte kapásból kiszórni az embereket, először megnézi őket és aztán dobja ki azt aki nem szimpi :mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 9., csütörtök 12:30

Az a baj, hogy Benítez nem idevaló...
K

Vissza: