+Callejon (Xabi, Arbeloa es Albiol is ott volt az eskuvon )Anyaka írta:Ma valami nemzetközi házasodási nap van? Pedro, Rakitic, Varane.
Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ma valami nemzetközi házasodási nap van? Pedro, Rakitic, Varane.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Akkor megnyugodhatunk, Bigliatól megkímél minket a sors.h3x0r írta:Na kiderult miert kellett Grande El Pipita Higuaínnak tavoznia:
Higuain apja: „A válasz egyszerű, Florentino Pérez utálja az argentinokat. Ezért kellett Fernando Redondónak, Esteban Cambiassónak, Santiago Solarinak, Fernando Gagónak és Ángel Di Maríának is távoznia, A Real Madrid elnöke gyáva, sosem mondja a szemedbe, ha problémája van veled, inkább hátba támad. A teljes spanyol média és a vezetőség a zsebében van, így tudta kirakni Carlo Ancelottit is”(NSO)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Bár csak igaz lenne, hogy Verratti lépni akar...olyan szopás nincs, hogy ő is inkább a barcába akarjon menni, vigyék Pogbát, legyenek vele boldogok.
Ez a két edzés meg nem tudom miért ilyen felháborító...amatőrben egy városi csapatnál is megszokott, ha ők ezt nem bírják majd és elkezdenek panaszkodni akkor húzzanak a fenébe.
Megnéztem egy friss 2015-ös skill show videót a csapatról, hát pontosan látszik, hogy kik játsszák a focit a pályán. Isco nagyon kell nekünk.
Egyébként RMCF írta, hogy a legjobb az lenne, ha Illarra lépne és Verratti mellett Pogba is jönne. Én is írtam már korábban, de akkor Bale-t is passzolni kell, és a Modric, Verratti, Kroos, Pogba négyesből 1 mindig padon kezdene (rohadtul ez lenne az ideális).
Ez a két edzés meg nem tudom miért ilyen felháborító...amatőrben egy városi csapatnál is megszokott, ha ők ezt nem bírják majd és elkezdenek panaszkodni akkor húzzanak a fenébe.
Megnéztem egy friss 2015-ös skill show videót a csapatról, hát pontosan látszik, hogy kik játsszák a focit a pályán. Isco nagyon kell nekünk.
Egyébként RMCF írta, hogy a legjobb az lenne, ha Illarra lépne és Verratti mellett Pogba is jönne. Én is írtam már korábban, de akkor Bale-t is passzolni kell, és a Modric, Verratti, Kroos, Pogba négyesből 1 mindig padon kezdene (rohadtul ez lenne az ideális).
ja oké akkor nme szóltam akkor is felejtsük el.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jó,de vételnél nem....csak eladásnál számít hogy argentin.úgyis utálja perez az argentínokat nme is értem hogy lett bedobva a neve :Đ
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
amúgy én radja-t adom. képzeljetek el egy nigel de jong alkatot egy kis ésszel fűszerezve . jógyerek. bigliát messziről kerüljük. úgyis utálja perez az argentínokat nme is értem hogy lett bedobva a neve :ĐKondogbia aláírt az Inter Milan csapatához, Benítez kiszemeltjei közül már csak Biglia és Radja Nainggolan elérhető...
egyelőre az internél tényleg van pénz a milánnál meg megy a trafikmutyi. ki tudja mi van ott és mi nincs. igazolás egyelőre nincs.
- h3x0r
Na kiderult miert kellett Grande El Pipita Higuaínnak tavoznia:
Higuain apja: „A válasz egyszerű, Florentino Pérez utálja az argentinokat. Ezért kellett Fernando Redondónak, Esteban Cambiassónak, Santiago Solarinak, Fernando Gagónak és Ángel Di Maríának is távoznia, A Real Madrid elnöke gyáva, sosem mondja a szemedbe, ha problémája van veled, inkább hátba támad. A teljes spanyol média és a vezetőség a zsebében van, így tudta kirakni Carlo Ancelottit is”(NSO)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Írja a goal is.BBeno írta:az hírlik hogy az inter nyerte a küzdelmet kondogbiáért. nem tudom mennyire megbízható a forrás.
itt a kép az aláírásról. ha igaz.
és a cikk
http://transfernewscentral.com/2015/06/ ... oin-inter/
Mi történik Milanóbab?
Komolyan vásárolgat az Inter is, a Milan is fog a hírek szerint.
Felébredtek a kómából?
az hírlik hogy az inter nyerte a küzdelmet kondogbiáért. nem tudom mennyire megbízható a forrás.
és a cikk
és a cikk
Realista24 írta:Dehogy őkBBeno írta:hagyd a fb-t. legtöbbször nincs hivatalos oldal sem ha van akkor meg valaki más kezeli. kövesd őket instán meg twitteren és kész. ott legalább ők írnak.
micsoda?
nem szoktad olvasni az angolok mit lecsatáznak egymással twitteren? imádják. sokkal nagyobb számban ők írják a twiteket mint az fb postokat.
Azért ne gondold hogy nem bírják, még amatőr szinten is előfordul hogy napi 2 edzés van, tudtommal Mourinho idejében is így volt, nem fognak letargiába esni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Lesz zúgolódás tuti, meg a felkészülési meccseken is kóvályogni fognak a pályán, kapják majd itt az ívetR.M.C.F írta:Na akkor röviden összefoglalom.....nem lesz túl népszerű sok játékosnál,lesz majd zugolódás,fúrás.....ellenben fele ennyi sérülés lesz, fasza kondival egyetemben.A MARCA mai címlapján arról számol be, hogy Rafael Benítez dupla edzéseket fog tartani a Real Madridnál, és a játékosok csak a meccsnapokon “ússzák majd meg” a szigorított edzéstervet. A blancók új vezetőedzője július elsejével kezdi meg a munkát a spanyol fővárosban. Forrás: Madridom.hu
Azért remélem szezon közben ésszel csinálja, mert ha túledzi őket, és hullafáradtak lesznek a meccsekre az sem buli.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dehogy őkBBeno írta:hagyd a fb-t. legtöbbször nincs hivatalos oldal sem ha van akkor meg valaki más kezeli. kövesd őket instán meg twitteren és kész. ott legalább ők írnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hagyd a fb-t. legtöbbször nincs hivatalos oldal sem ha van akkor meg valaki más kezeli. kövesd őket instán meg twitteren és kész. ott legalább ők írnak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor én milyen kamupogbát követek ?nmate írta:Egy Messi posztot nem találtam így hirtelenjében.dzsi91 írta:Pogba olyan szinten cumizza Messit fb-n, hogy kézlem hogy idejönne.Asszonyról nem szokás ennyit posztolni mondjuk én amúgy is inkább Verratti párti vagyok
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
idáig napi 1 edzés volt csak? josé alatt én 2-re emlékszem. ancelotti hogy csinálta?
vagy itt a dupla edzés az időre vonatkozik? még erre tudok gondolni
vagy itt a dupla edzés az időre vonatkozik? még erre tudok gondolni
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Na akkor röviden összefoglalom.....nem lesz túl népszerű sok játékosnál,lesz majd zugolódás,fúrás.....ellenben fele ennyi sérülés lesz, fasza kondival egyetemben.A MARCA mai címlapján arról számol be, hogy Rafael Benítez dupla edzéseket fog tartani a Real Madridnál, és a játékosok csak a meccsnapokon “ússzák majd meg” a szigorított edzéstervet. A blancók új vezetőedzője július elsejével kezdi meg a munkát a spanyol fővárosban. Forrás: Madridom.hu
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egy Messi posztot nem találtam így hirtelenjében.dzsi91 írta:Pogba olyan szinten cumizza Messit fb-n, hogy kézlem hogy idejönne.Asszonyról nem szokás ennyit posztolni mondjuk én amúgy is inkább Verratti párti vagyok