A fenét, aki ismer az tudja, hogy totál hidegen hagy a magyar foci úgy 15 éve, klubcsapat és válogatott szinten is. Ezért ez a pár komment, megsérteni senkit nem akartam.Enrique írta:Nekem lenézés jött át, mintha magyar meccsre menni valamiféle leereszkedés lenne. Ezért írtam, hogy sokaknak, nekem is, ezek a meccsek még mindig többet jelentenek bárminél, így rosszul esik ilyet olvasni.Realista24 írta:Nem tudom mi a problémád.
Mennyei futball
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mennyei futball
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem lenézés jött át, mintha magyar meccsre menni valamiféle leereszkedés lenne. Ezért írtam, hogy sokaknak, nekem is, ezek a meccsek még mindig többet jelentenek bárminél, így rosszul esik ilyet olvasni.Realista24 írta:Nem tudom mi a problémád.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
csütörtökön már indítja is a vidim.hu-t
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy rossz szót nem szóltam azokra, akik a magyar foci szerelmesei. Nem tudom mi a problémád.Enrique írta:Azért ne legyen már geg az, hogy valaki kimegy egy magyar meccsre.
Lehet hogy hihetetlen a mai világban, de sokaknak még mindig a hazai klubok jelentik a mindent, nem csak a tévé előtt tapsikolnak valamelyik külföldi klubnak.
Nekem például többet jelentenek a kupacsapataink meccsei, vagy éppen a szeptemberi válogatott meccseink, mint bármi ami külföldön zajlik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért ne legyen már geg az, hogy valaki kimegy egy magyar meccsre.
Lehet hogy hihetetlen a mai világban, de sokaknak még mindig a hazai klubok jelentik a mindent, nem csak a tévé előtt tapsikolnak valamelyik külföldi klubnak.
Nekem például többet jelentenek a kupacsapataink meccsei, vagy éppen a szeptemberi válogatott meccseink, mint bármi ami külföldön zajlik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=9G-niyKgN3Aziro4vr írta:Ha látsz egy fura ballonkabátos fazont akkor tudod mi a dolgod.
Ja és ha a közeledben lesz Lang, mondd meg neki, hogy ziro nem felejti azt a belépőt amit anno edzésen elszenvedett tőled te tarack.
Hangolódjunk
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha látsz egy fura ballonkabátos fazont akkor tudod mi a dolgod.
Ja és ha a közeledben lesz Lang, mondd meg neki, hogy ziro nem felejti azt a belépőt amit anno edzésen elszenvedett tőled te tarack.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Mennyit kaptál Burcsától? Kíváncsi leszek egyébként de nagyon meglepne ha nem lenne meg nekik a továbbjutás Viszont kéne az erősítés arra a támadósorra nagyon.Realista24 írta:Bazzeg, szerdán megyek Vidi meccsre meglepődök magamon
Szórol szóra adom. Szerintem egyébként ha nem is óriási mértékben,de mint valamiféle tanácsadó akár kerethirdetéskor akár máskor jelen lesz azért a válogatott életében. De ez lehet hülye gondolatDárdai egyébként nem jött ebből ki rosszul. Így megmaradt a kultusza, jó pillanatban adta át a csapatot úgymond. Ha kikapunk a románoktól, nagyon komoly dárdaizás lesz, ha verjük őket, akkor is, hogy ő fektette le az alapokat.
Dettó. Nagyon remélem lemélystorckoztatjuk a románokatElső válogatott meccs lesz amire megyek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogy viszem, szeretném ha gondtalan maradna a gyerekkora
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Csak a gyerkőcöt ne vidd. Bár szerintem be tudod neki magyarázni, hogy ez egy másik sportág. Úgy talán nem szeret ki belőle.Realista24 írta:Bazzeg, szerdán megyek Vidi meccsre meglepődök magamon
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bazzeg, szerdán megyek Vidi meccsre meglepődök magamon
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Dárdai egyébként nem jött ebből ki rosszul. Így megmaradt a kultusza, jó pillanatban adta át a csapatot úgymond. Ha kikapunk a románoktól, nagyon komoly dárdaizás lesz, ha verjük őket, akkor is, hogy ő fektette le az alapokat.
Nem illik.
MegelőztélR.M.C.F írta:Magyarok vagyunk...ezt ne feledd. Az egész dárdai vs válogatott a kezdetektől fogva egy vicc volt,azon csodálkozom hogy eddig mehetett.zt tényleg mindenképpen bele kellett írni... ez annyira felesleges volt szerintem... a Hertha szívességet tett nekünk, de azért rúgjunk oda, hogy szemetek voltak, amiért visszahívták.
4 meccsre akarták még. Mégis, hogy? Ha kijutunk, az eb előtt nevezünk ki új edzőt?
Az orosz meccs után úgy kellett volna egyezkedni, hogy addig míg versenyben vagyunk az ebn ő az edző. Ha nem mennek bele hozunk mást
de értem én. Dárdai nagyon népszerű lett. Szurkolók így elégedettek voltak, az MLSZ addig nem kapott semmi kritikát
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Magyarok vagyunk...ezt ne feledd. Az egész dárdai vs válogatott a kezdetektől fogva egy vicc volt,azon csodálkozom hogy eddig mehetett.zt tényleg mindenképpen bele kellett írni... ez annyira felesleges volt szerintem... a Hertha szívességet tett nekünk, de azért rúgjunk oda, hogy szemetek voltak, amiért visszahívták.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Első vállogatott meccs lesz amire megyek. Nagyon remélem, hogy nem hiába megyek fel vonattal...kupak17 írta:azért az itthoni oláhok elleni meccset megvárhatták volna szerintem...
NoDardaiNoParty.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
azért az itthoni oláhok elleni meccset megvárhatták volna szerintem...
NoDardaiNoParty.
NoDardaiNoParty.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Tudtuk hogy előbb-utóbb ez lesz, a végtelenségig nem lehetett sem Palit, sem a Herthát ebben a helyzetben tartani, de azért mégis fáj a dolog, mert eddig volt egy kis remény.
Nem tudom Storck mit tud adni a csapatnak, de félek hogy Pali szellemisége, taktikai felkészültsége pótolhatatlan, és visszaesés lesz innentől.
Nem tudom Storck mit tud adni a csapatnak, de félek hogy Pali szellemisége, taktikai felkészültsége pótolhatatlan, és visszaesés lesz innentől.
- András93
Mondjuk ha nálunk nem lesz szövetségi kapitány, jó eséllyel a Herthát sem vehette volna át.Ezt tényleg mindenképpen bele kellett írni... ez annyira felesleges volt szerintem... a Hertha szívességet tett nekünk, de azért rúgjunk oda, hogy szemetek voltak, amiért visszahívták.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Ezt tényleg mindenképpen bele kellett írni... ez annyira felesleges volt szerintem... a Hertha szívességet tett nekünk, de azért rúgjunk oda, hogy szemetek voltak, amiért visszahívták.Az MLSZ tudomásul veszi és tiszteletben tartja a Hertha döntését, amelyet azonban a két fél által korábban aláírt szerződés alapján jogilag, és az elmúlt nyolc hónap tapasztalatai alapján szakmailag is nehezen indokolhatónak tart – mondta el dr. Csányi Sándor, a szövetség elnöke az mlsz.hu-nak. - Pár héttel a magyar férfi válogatott számára sorsdöntő Európa-bajnoki selejtező mérkőzések előtt ugyanakkor – a Herthával történt hosszas egyeztetések után – most nincs értelme a jogászkodásnak, egy hónapokkal később véget érő esetleges per visszamenőleg nem oldaná meg az őszi kapitánykérdést.
Itt meg fényezzük magunkat egy kicsit... kell ez. Felsőbbrendűség érzést nyomatni ezerrel.Az MLSZ elnöksége megköszöni a német klubnak, hogy egy számunkra nehéz időszakban hozzájárult Dárdai Pál magyarországi szerepvállalásához. Úgy tűnik, most ők szorulnak a mi sportszerű hozzáállásunkra, ami az elmúlt szűk egy év eseményei alapján kötelességünk.
Pali megmutatta a hazai szakmának szerintem, hogy profi hozzáállással sokkal többet el lehet érni... örülök, hogy beindult az ő karrierje is. Kár, hogy az MLSZ nem vette át rendesen ezt a profi hozzáállást.