Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Ilyen méretnél sajnos mindig megvan az esély, hogy a test nem bírja az élsporttal járó terhelést. Nagy kár érte, mert amikor pályán volt, akár egyetemen, akár edzéseken, mindig szuperlatívuszokban beszéltek róla.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az kemény. Milyen sérülés lehet az, ami nem gyógyul meg 1 év alatt?
A Sixersnek még mindig azt mondom, hogy megérte kockáztatni, ha már a top2 játékost elhúzták előlük. Ha soha nem lesz játékos Embiidből, akkor viszont pech.
De szerencséjük volt, mert idén kirántották Okafort.
A Sixersnek még mindig azt mondom, hogy megérte kockáztatni, ha már a top2 játékost elhúzták előlük. Ha soha nem lesz játékos Embiidből, akkor viszont pech.
De szerencséjük volt, mert idén kirántották Okafort.
Embiidnek vége.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Stat a Heatben.
DWill a Dallasban.
Egyik sem rossz.
DWill a Dallasban.
Egyik sem rossz.
Dallas benyelte a szopórollert, a Clips meg visszatért a bajnokesélyesek közé.
Duplán szívás ez a Mavsnek, mert ugye Chandlert elengedték emiatt, de nem tudom sajnálni őket, az összes dallasi csapatot rühellem.
Duplán szívás ez a Mavsnek, mert ugye Chandlert elengedték emiatt, de nem tudom sajnálni őket, az összes dallasi csapatot rühellem.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Nagyon nagy patkány. De amit Pierce meg Griffin trollkodtak twitteren az egészen parádés. :DDD
- Anthony
Ritka nagy türhő ez a Jordan, szeirntem Cuban felbérel egy bérgyilkost ezek után.
- Anthony
http://kezdo5.hu/nba/blogok-mit-nyert-e ... purs-18372
Érdekes lesz ez így, de ez még nem a végleges keret. Legrosszabb esetben februárban összehoznak valamilyen cserét.
A héten kezdenek a Summer Leagueban, és ott lesz Rundle meg Russell is, kíváncsi vagyok!
Érdekes lesz ez így, de ez még nem a végleges keret. Legrosszabb esetben februárban összehoznak valamilyen cserét.
Fura egy helyzet, mert ha minden igaz gyenge a jövő évi draft, ráadásul ha nem top3, akkor elvesztik a picket, nem nagyon bírnak most mit csinálni. Kérdés az is Kobe teste még mit fog bírni, ha igen akkor meg mennyire lesz káros a játéka a csapatra nézve, lesz-e ebből egyáltalán csapat?hehe írta:lou will, bass, hardaway, hibbert én még hoznám kryptonate-et, és aszondom 7-8. helyen talán van esély a PO-ra.
természetesen bussnak mennie kell jövőre, akármi van.
A héten kezdenek a Summer Leagueban, és ott lesz Rundle meg Russell is, kíváncsi vagyok!
- nmate
West a spursben, mo will cavs.
spurst mar most jobban utalom barmelyik masik csapatnal
spurst mar most jobban utalom barmelyik masik csapatnal
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
lou will, bass, hardaway, hibbert én még hoznám kryptonate-et, és aszondom 7-8. helyen talán van esély a PO-ra.
Ja meg még cserelunk Hardawayert. Adná. Majd a Lou Swaggy Kobe lineupra kiváncsi leszek. :DDD
- nmate
meg egy jr smith elferne.
Nick Young után még egy streaky volume shooter. Fogjatok le. :DDDD 2 baratnos Lou Williams
- Anthony
Ja ténylegZsombor írta:Bejutottak a PO-ba.
Én kedvelem New Orleanst, szurkolok nekik, de nem voltak képesek CP3 köré egy normális csapatot építeni, most meg AD járhat ugyanúgy...FY-k..
Bejutottak a PO-ba. Igazából ezzel a Holiday-Gordon duoval nem lehet építkezni és akkor még jóindulatúan elsiklottam Tyreke felett. Amúgy elmebeteg Davis fizuja de ezt le kellett tenniük érte. A srác MVP kaliber, nem lepodnek meg ha 2-3 éven belül meg is kapná. Ritka az ekkora tehetség.
- nmate
AD fizuja amúgy eszméletlen.
- Anthony
Nem rossz offseason Divactól. Rondo is megér 1 próbát, 1 éves szerződéssel meg lehet próbálni bőven.
Mondjuk Nyugaton a top6 az kb. ki van adva: GSW, Spurs, OKC, Houston, Mavs, Grizzlies. És kb. az összes többi csapat esélyes a másik 2 helyre. Én a Pelicansnak nem tudom mik a tervei, gyakorlatilag újraigazolátk azokat az embereiket, akikkel nem jutottak be a PO-ba, nem tudom mit csinálnak és mit nem, de AD köré nagyon gyorsan rakjanak össze egy contender csapatot, mert ideges leszek ha nem
Mondjuk Nyugaton a top6 az kb. ki van adva: GSW, Spurs, OKC, Houston, Mavs, Grizzlies. És kb. az összes többi csapat esélyes a másik 2 helyre. Én a Pelicansnak nem tudom mik a tervei, gyakorlatilag újraigazolátk azokat az embereiket, akikkel nem jutottak be a PO-ba, nem tudom mit csinálnak és mit nem, de AD köré nagyon gyorsan rakjanak össze egy contender csapatot, mert ideges leszek ha nem
Lehet, hogy megpróbálják Cousins mellett. Most nem találtam még semmi szakértői véleményt de a görög elég korrektül védekezik, tehát kell DMC mellé ráadásul Cousins simán tud pf-et játszani. Kíváncsi vagyok ebből mi sül ki.
- Anthony
33 milláér szereztek cserecentert? Vagy akkor elpasszolhatják Cousinst?
Divac kezd értelmeseket húzni, még valahogy Karlt kell eltűntesse a képből
Divac kezd értelmeseket húzni, még valahogy Karlt kell eltűntesse a képből