Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 4., szombat 13:59

Realista24 írta:A transfermarkt szerint volt karrierje során 4 pirosa, abból egy ami egyből piros volt...tényleg egy vadállat. Ja, több, mint 300 meccsről beszélünk.
Ok, ez statisztika, ezzel nem vagyok tisztában. Én csak azt írtam, amit láttam tőle, és megjegyeztem, hogy szerintem itt -értsd: Spanyolországban- ezt nem fogják értékelni. Sokszor éreztem úgy, hogy rezeg a léc egy pirosra.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 13:52

eReMA írta:
vidal-a-real-madride-sajtohir
Nem érzem úgy, hogy ő jelentené a megoldást a középpályára. Ráadásul 2 év múlva "öreg" lesz, 30 év körül már bőven mindenki a pótláson gondolkozik. Már most pl. Modric utódját keresi(te)k, hozzáteszem, jogosan.
Vidal leigazolását még a német karrierje közben tudtam elképzelni, akkor még más kaliberek alkották a Real középpályályát, akkor komoly előrelépés lett volna. Most már nem tartom egy végleges megoldásnak (habitus, poszt, kor stb...)
A pályán mutatott játékát itt nem igazán fogják tolerálni. Az Atlético stílusát látom benne, lesz még egy ember, akit ki lehet kezdeni, lehet utálni és cikkezni róla, mi meg a nagy meccseket tolhatjuk emberhátrányban.
A transfermarkt szerint volt karrierje során 4 pirosa, abból egy ami egyből piros volt...tényleg egy vadállat. Ja, több, mint 300 meccsről beszélünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 4., szombat 13:50

vidal-a-real-madride-sajtohir
Nem érzem úgy, hogy ő jelentené a megoldást a középpályára. Ráadásul 2 év múlva "öreg" lesz, 30 év körül már bőven mindenki a pótláson gondolkozik. Már most pl. Modric utódját keresi(te)k, hozzáteszem, jogosan.
Vidal leigazolását még a német karrierje közben tudtam elképzelni, akkor még más kaliberek alkották a Real középpályályát, akkor komoly előrelépés lett volna. Most már nem tartom egy végleges megoldásnak (habitus, poszt, kor stb...)
A pályán mutatott játékát itt nem igazán fogják tolerálni. Az Atlético stílusát látom benne, lesz még egy ember, akit ki lehet kezdeni, lehet utálni és cikkezni róla, mi meg a nagy meccseket tolhatjuk emberhátrányban.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 13:47

Vidallal egy gondja van Péreznek, hogy nem eladható. Ezt tavaly már eljátszotta Suareznél, bele is bukott a szezon.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 4., szombat 13:47

Mondjuk én nem venném készpénznek a hírt, nem tudom milyen hiteles az a chilei lap, de egy Copa döntő előtt nem szokás szerződésekről tárgyalgatni - bár Vidal totálon is autókázott torna közben, szóval nála lehet nem gáz :D -, meg ha a család nyilatkozataira hagyatkozik egy cikk, ott már alapból bűzlik a dolog általában.. :hmmm: Persze aztán lehet, hogy tényleg megy hozzátok, de nekem gyanúsan kacsa szaga van ennek.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. július 4., szombat 13:45

Persze, sőt még Casillas is tudna azon a poszton játszani, nem? Csak az nem mindegy milyen minőségben. Vidal elmebeteg, neki nem kell kétszer mondani, hogy fusson és szerencsére labdaérzéke is van. Én örülnék neki nagyon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 4., szombat 13:26

Nagyon jók a hírek, jön Vidal....ja nem! Először megírják hogy Isco a csatár mögött fog játszani aztán elhozzák Vidalt ugyan arra a posztra amin Isco, James, Modric, Kroos de akár Bale és Benzema is tudna játszani....és Perez most enged az edzőnek? Ha ez igaz akkor a mi csapatunk vezetése a legfékeltebb

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. július 4., szombat 10:47

Fifa 09-ben Bale-t is szépen megjósolták 90-esre bal hátvédként :mrgreen:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 4., szombat 9:44

Vidal ügynöke: “Vidal minden bizonnyal az a játékos, akit nagyon kedvel Benítez. Már a Napolinál arról álmodott, hogy együtt dolgozzanak.” Forrás: Madridom.hu
az a baj hogy már a nyilatkozatoknak sem tudok hinni. azokat is képesek a firkászok kitalálni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 3., péntek 19:32

Norbii írta:én csak az evertonról tudok, aki használná. :D
Ha Mirrallast onnan szedték akkor grat :D De nem hiszem :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 3., péntek 18:56

én csak az evertonról tudok, aki használná. :D

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 3., péntek 16:31

Bale meg James mindig a kezdőben kacsáztak, az már Carlo döntése volt
Ne légy már naiv Matt...virágnyelven is lehet közölni az óhajokat,Perrz meg igen jó politikus ehhez...
Enrique írta:Valamikor tavaly asszem olvastam egy cikket, hogy PL csapatok is használják egyébként a játékot, mármint az adatbázisát.
Szóval viccesen hangzik leírva, hogy FM-ben is jó, vegyük meg, pedig tényleg jó kiindulópont lehet.
Így már értem,miért ilyen szinvonalas a PL :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 3., péntek 16:18

Elvileg Llorente a Monacoba megy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 3., péntek 16:16

általában olyan cikkek jönnek ki amikben összeszedik azokat a talenteket akik nem váltak be, olyanokat nem szoktak hogy "tessék az FM megmondta előre" mert akik beváltak azok mind meghatározó játékosokká váltak FM-ben is. 15 éves neymar már akkoriban is tuti vétel volt. de ez csak egy példa.

az viszont tény hogy pl az everton szakmai stábja is előszeretettel használja az adatbázisukat és több menedzser, edző is. nem egy légből kapott játék ez. hatalmas munkák vannak mögötte.

itt van két cikk. nem túl hosszúak.

http://whatculture.com/gaming/15-footba ... ons.php/15

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ow-4455687

a 2. cikknél látszik hogy amikor még az adatbázisuk kisebb volt sokkal több emberük vált be mint a 2010-esnél de itt csak PL-es csapatok vannak. itt már az is csőd ha egy gyerek mint a delph megmaradt az aston villánál és nem lépett feljebb.

latin amerikai talentoknál az már egész jó ha egy top5-ös bajnokságban stabil kezdő a gyerek akit "felfedeztek" ott már mondhatni bevált a jóslat.

de ilyen hazárdjátékot játszik a sahtart is és a porto is. eddig min pozitívan jött ki ezekből a talentigazolásokból. ők is buktak már bele egy-egy játékosba de a végösszeg őket igazolja. ezt persze egy real madrid nem játszhat el, mert az eredményesség is fontos de látszik ennél a két klubnál is hogyha okosan csinálják akkor lehet belőle pénzt csinálni

GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 3., péntek 16:12

sentry írta:Nem feltétlen neked szól Sierra!

De gyerekek, kérlek, sőt könyörgöm! Ne legyetek buták! A sajtónak pont ez a lényege, hogy pörögjön, csámcsogjanak rajta az olvasók, ilyen és ehhez hasonló f_szságokkal generálják - szándékosan - az olvasottságot... Persze hogy sokat írnak róla, mert ez mindenkinél kib_ssza a biztosítékot!

Sajnos - mivel nincs egy f_szszo*** újságíró sem felelősségre vonva, ha hazugságot ír le és rémséget/ijedtséget kelt az emberekben - azt írnak le amit csak akarnak. És naná hogy le fogják 56x mindenfélre kamu dumával írni, hogy Ramos megy, ha így reagál rá a madridizmus....

Hihetetlen, hogy ez másoknak nem esik le...
De ez nem jelent jót, ha már ennyiszer megemlítik, biztos van valóságalapja. :( Utóbbi időben ha valaki vagy valami ennyiszer szerepelt a hírekben, az azzal kapcsolatos hírek megtörténtek. Mert ha egyszer-kétszer megemlítik okés, de ez, hogy lassan 2 hete megy, nem hiszem, hogy a vak világba írogatnák ezeket.

De legyen igazad, és reméljük, hogy tényleg csak szórakoznak.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 3., péntek 16:10

PEEtör írta:
Bazd ki, értelmezzétek már legalább azt, amit saját magatok írtok.
Egész évről beszéltem, nem két meccsről. Szövegkörnyezetből talán leszűrhetted volna...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 3., péntek 16:04

Enrique írta:Valamikor tavaly asszem olvastam egy cikket, hogy PL csapatok is használják egyébként a játékot, mármint az adatbázisát.
Szóval viccesen hangzik leírva, hogy FM-ben is jó, vegyük meg, pedig tényleg jó kiindulópont lehet.
Sokan használják biztos, ezt olvastam én is korábban. Ezzel nincs is gond. De beírni olyat, hogy 4,5 milla, aprópénz, belefér, hülyeség.
Ennek akkor lenne értelme, ha egy csapat megvenne 10-15 ilyen játékost, 2-5 millió között, és ha abból egy vagy kettő világklasszis lesz, akkor megérte.
Bár az FM-be gond nélkül becsaphatod a csapatodba, mert eleve klasszisnak van megcsinálva és fejlődni fog mint a *icsa...csak hát a való élet az a való élet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. július 3., péntek 16:01

Valamikor tavaly asszem olvastam egy cikket, hogy PL csapatok is használják egyébként a játékot, mármint az adatbázisát.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 3., péntek 15:57

BBeno írta:több gyerek vált be a segánál mint amennyi nem. több váltotta be a hozzá fűzött reményeket mint amennyi teljesen becsődölt, süllyesztőbe került. de mivel ez a veszély nem érint minket hogy minden zsenit megvegyünk így mindegy is a dolog.
Ezt vezeted egy excelben vagy volt róla cikk? Ha utóbbi, azt meglesném szívesen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. július 3., péntek 15:55

PEEtör írta:
Ami nagyon bántó, hogy a Nápoly keretével esélye sem volt megszorongatni a Juventust. Sőt... Mi meg partyban voltunk minden téren, elég sok sérüléssel kellett megküzdenünk és a Bale faktor, amit Benítez sem kerülhet ki.
Azért a Nápoly kerete meg a miénk köszönőviszonyban sincs egymással.
Kerlon írta:Ki beszélt erről? Nézd meg a Napoli, hogy szerepelt az elmúlt bajnokságban és nézd meg, hogy a keretük mire lett volna hivatott. 5. hely... Juventustól meg lemaradva 24 ponttal lemaradva.
Bazd ki, értelmezzétek már legalább azt, amit saját magatok írtok.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Vissza: