Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
flori

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 18., hétfő 20:47

Ez nem elfogultság kérdése, még az a csepp mellizma is rándult Vininek, amikor pattanta rá a labda. A Camásat lehetett volna fújni. :) (Mondjuk az Auba-Kroos belépő után pont nem a katalánoknak kéne ezeket számon kérni.)
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 18., hétfő 20:43

hehetheoriginal írta:
Más kérdés hogy a var segít ha baj van, gondolok itt a kezezesre.
ja hat az nem is kerdes, hogy az osszes var kezelo balfasz egy dilettans nyomorult, en csak azt tudom elkepzelni itt is, angliaban is, hogy ezeket feketen feheren lefizetik, mert annyira evidens egyertelmu dolgokat neznek be folyamatosan, hogy nem tudok masra gondolni.

a tegnapinal felig megertem, mert lehetett olyan szög, ahol a felkarjat erte a labda, kisember kis testreszein a nagy labda sok ponton erintkezik.

a piros is adhato lett volna, ugyhogy aki nem ert egyet ezzel a 2 dologgal, az szimplan elfogult, nincs ertelme vitazni
Nem lehet semmit megérteni, egyértelműen mellel vette le, sehogy se volt az kéz bármilyen szögből is nezzük. Amúgy meg nem a támadó focit kéne segíteni kétes szituknál? Bár ez még kétes se volt.

Plusz a meccs eleji tiszta Diego Carlos kezezést az 5-ösön ne is említsük. Tavaly a bajnoki címünkbe került a mocsok bírók ténykedése, idén bármennyire is akarják annyival jobbak vagyunk mindenkinél, hogy még ezt is elbírjuk.

Nonszensz amúgy.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 18., hétfő 20:02

ja hat az nem is kerdes, hogy az osszes var kezelo balfasz egy dilettans nyomorult, en csak azt tudom elkepzelni itt is, angliaban is, hogy ezeket feketen feheren lefizetik, mert annyira evidens egyertelmu dolgokat neznek be folyamatosan, hogy nem tudok masra gondolni.

a tegnapinal felig megertem, mert lehetett olyan szög, ahol a felkarjat erte a labda, kisember kis testreszein a nagy labda sok ponton erintkezik.

a piros is adhato lett volna, ugyhogy aki nem ert egyet ezzel a 2 dologgal, az szimplan elfogult, nincs ertelme vitazni
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 18., hétfő 19:25

hehetheoriginal írta: Nezzuk ojjektiven: (downvote szamlalo enabled :kalapos: )
Camavinganak be lehetett volna szurni a masodik sargat, mert hatulrol rugta fel az embert, labdat nem erte el. Sztem ez tiszta mindenkinek, manapsag ilyenert gyakran adnak lapot.

Vinyo kezezeses golja, ezert rossz, ha 170 centis kisember vagy, mert 15 centi hosszu az egesz felkarod, aztan persze hogy hozzáér a labda, nem csak vall es cici volt, amivel atvette. Szoval kis rosszindulattal, ami meg is volt, be is fujhato.

Mas mar kecialmos voltam, nem tudom miert eresztett le ennyire a felido utan a sevilla, nem nagyon gondolom, hogy miutan azt csinaltak az elsoben, amit akartak, azutan ekkora kulonbseg lenne es ennyire ra tudtuk volna kenyszeriteni az akaratunkat.

Mindegy harom pont, az gg, nagy comeback.
Egyetlen up tőlem jött :kalapos:

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 18., hétfő 18:52

Realista24 írta: Ivan Rakitic: “For me, tonight, the referee was against us.”
Dear Ivan!
For me he wasn't.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. április 18., hétfő 18:46

a sárgát azért kapta mert a vizes palackot földhöz vágta. ezt mutatta a bíró sztem.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2022. április 18., hétfő 18:46

realbeckham írta: Nem úgy volt, hogy szabadrúgás kifele es Martial sárga azért volt, mert mielőtt Cama kaszált, a francia hátrautott egy pofonnal a nagy birkózás közepette?
Nem, mehetett tovább. Martial hiszti miatt kapta
(földhöz bta a kulacsot a spori mellett meg gondolom hozzatette közben hogy már megint meleg vizet kapott)

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. április 18., hétfő 18:42

Nem úgy volt, hogy szabadrúgás kifele es Martial sárga azért volt, mert mielőtt Cama kaszált, a francia hátrautott egy pofonnal a nagy birkózás közepette?
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 18., hétfő 18:29

Nezzuk ojjektiven: (downvote szamlalo enabled :kalapos: )
Camavinganak be lehetett volna szurni a masodik sargat, mert hatulrol rugta fel az embert, labdat nem erte el. Sztem ez tiszta mindenkinek, manapsag ilyenert gyakran adnak lapot.

Vinyo kezezeses golja, ezert rossz, ha 170 centis kisember vagy, mert 15 centi hosszu az egesz felkarod, aztan persze hogy hozzáér a labda, nem csak vall es cici volt, amivel atvette. Szoval kis rosszindulattal, ami meg is volt, be is fujhato.

Mas mar kecialmos voltam, nem tudom miert eresztett le ennyire a felido utan a sevilla, nem nagyon gondolom, hogy miutan azt csinaltak az elsoben, amit akartak, azutan ekkora kulonbseg lenne es ennyire ra tudtuk volna kenyszeriteni az akaratunkat.

Mindegy harom pont, az gg, nagy comeback.
thereisonly1ronaldo

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. április 18., hétfő 18:16

:mrgreen:
Nevetseges mar :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. április 18., hétfő 18:14

Bolondok ezek. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. április 18., hétfő 17:47

Fede szó szerint majdnem a gatyáját is adta a győzelemért :mrgreen:

https://twitter.com/realmadrid/status/1 ... ev74b7FvAQ

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 18., hétfő 17:32

Ivan Rakitic: “For me, tonight, the referee was against us.”

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. április 18., hétfő 17:20

https://t.co/tMylHw0zXo

CSALÁD! :agree: :salute: :sziv:

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 18., hétfő 13:29

Halfkey írta:
Realista24 írta: Ancelotti: "If the referee gave a red card to Camavinga, his plan would've been complete, it would have worked perfectly." #rmalive
Ezt amúgy felesleges pont bedobnia, az pont jogos lett volna.
Az egyáltalán nem volt sárgalapos eset. Birkóztak, elestek, ennyi. Sima szabálytalanság.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 18., hétfő 13:23

wZoLee7 írta:
raul 4 ever írta: Ilyen bánat meccset Móni.. Az ilyen vak sporikat sose értem. Hoz egy rossz döntést a Cama esetnél, majd később azt "kompenzálni" elvesz egy szabályos gólt -> csak ezzel absz. értékben már 2 hibánál jár, nem működik a -1+1=0.. Na mindegy..
Nem mind1, mert nem Cama esete volt az első komoly hiba. Oké, hogy Lopetegui az unott képével nem látta a meccs elején azt a kézilabda kuposokat megszégyenítő mozdulatot, de hogy vissza sem nézték. Csak azért nem írom, hogy pofátlan csalás ment tegnap, mert akkor 10 emberrel fejezzük be, egyszerűen ez a bírói banda balfaszok gyülekezete volt megint. Ott ha 11 essel kezdünk egészen más a meccs. Azt próbálta kompenzálni azzal, hogy nem adott pirosat, ami mindenki szerint teljesen jogos lett volna. De kérdem én, mi a hétszentség történt annál az elvett gólnál? Az a bohóc percekig mutogatott a képernyőre meg nézte vissza, rajta meg a hülyéken kívül mindenki látta, hogy vállal tette maga elé a labdát. Megnézte legalább 10x, megnézték a var szobában és elvettek egy teljesen szabályos gólt. Nevetséges.*
Ja, persze.. bár az esl óta megszokott, hogy kezezhetnek, az benne van.. A bíró(k) hülyeségei alaposan belenyúltak a meccsbe.. Sima 0-2 lehetett volna.. De nekem mindegy, mert a csapat nem vesztett rajta, nem idegeskedek.

Viszont 1 dolgot kihagytam: Nacho: szerintem sérült volt tegnap, a sebessége/mozgása nem volt az igazi, de jobb volt, hogy Alaba ment ki bh-nek a csere után..

Benz meg ilyen, ha úgy is tűnik, x napon nincs minden rendben, ha úgy van, a következőt be fogja rúgni..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 18., hétfő 11:18

RealMadridFanatic írta: 18 pont van meg bent, Barcanak 24.
igaz igaz, nem tudom miért 2 ponttal számoltam a wineket :lol:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. április 18., hétfő 11:04

18 pont van meg bent, Barcanak 24.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 18., hétfő 10:58

raul 4 ever írta: Ilyen bánat meccset Móni.. Az ilyen vak sporikat sose értem. Hoz egy rossz döntést a Cama esetnél, majd később azt "kompenzálni" elvesz egy szabályos gólt -> csak ezzel absz. értékben már 2 hibánál jár, nem működik a -1+1=0.. Na mindegy..
Nem mind1, mert nem Cama esete volt az első komoly hiba. Oké, hogy Lopetegui az unott képével nem látta a meccs elején azt a kézilabda kuposokat megszégyenítő mozdulatot, de hogy vissza sem nézték. Csak azért nem írom, hogy pofátlan csalás ment tegnap, mert akkor 10 emberrel fejezzük be, egyszerűen ez a bírói banda balfaszok gyülekezete volt megint. Ott ha 11 essel kezdünk egészen más a meccs. Azt próbálta kompenzálni azzal, hogy nem adott pirosat, ami mindenki szerint teljesen jogos lett volna. De kérdem én, mi a hétszentség történt annál az elvett gólnál? Az a bohóc percekig mutogatott a képernyőre meg nézte vissza, rajta meg a hülyéken kívül mindenki látta, hogy vállal tette maga elé a labdát. Megnézte legalább 10x, megnézték a var szobában és elvettek egy teljesen szabályos gólt. Nevetséges.

Én már a döntetlenek is örültem volna, de így ez még jobban esett. A csapat eszméletlenül egyben van. Militao hibái majdnem sokba kerültek, de megoldották az urak. Borzasztóan érdekelne a bírói szövetség, hogy ítéli meg ezt a tegnapi produkciót, mi áll majd az értékelésben. Bárhol a 16oson kívül így levett labdát le sem fújnák, de lefogadom már jövőhéten születik egy ilyen szabályos gól a bajnokságban. Olyan érzésem volt tegnap varozás közben h valakik pénzt dobnak fel h mi legyen az ítélet mert gőzük sincs. Ez addig így is fog menni amíg nem fognak rendesen megfizetett, külföldi bírókat importálni, mert a spanyolok kritikán aluliak, teljesen mind1 kinek a javára vagy kárára, de szinte minden meccsre jut több olyan hibás ítálet ami megváltoztatja a meccset.

Egyébként tegnap Karimnak sem ment, Kerlon ki is emelte meccs közben és egyetértettem vele, aztán paff gól. Nehéz levenni azt akiben bármikor ott van egy gól. Rodrygo beküldése is jó húzás volt, nehé eldönteni, hogy azért nem ment a jobb oldal mert megint Valverdét erőltettük ott, vagy mert LV segítette a támadásokat. Carlo cseréi ültek, magára vállalta az első félidőt, én csak annyit kérek tőle, hogy ha valami rossz, ilyen ütemben változtasson, akkor nem lesz baj.

12 szerezhető pontra van 9 pont előnyünk? Barca 2 meccs mínuszban van, de én nem hiszem, hogy minden meccset behúznak

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. április 18., hétfő 10:55

Az elmúlt 1 hónapba ez volt a harmadik történelmi meccs amit letolt a csapat. :lol:
Nem gondoltam volna hogy a hétközi 120 perc után simán lenyomják a srácok fizikálisan őket.Amikor Benzema beverte a harmadik gólt egyből az jutott eszembe,hogy amikor Lopetegui volt az edzőnk ugyanilyen szar volt a fizikális állapota az egész csapatnak mint most a Sevillanak.
A bíró meg nonszensz volt.Remélem eltiltsák jó sok időre.
Egy tizenegyest egy piros lapot meg egy szabályos gólt amit nem adott meg lehet csak a számlájára írni.Az meg hogy még meg is nézi ki is hívják hogy nézd meg mert rosszul döntöttél erre ő csak nem változtat az ítéleten na az gáz.
Brutális a csapat az egész teamet beleértve. :-*

Vissza: