Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Na végre nem az R24 aktákat lehet itt olvasni vagy valami idetévedt pöcsfej barcást, hanem a negédes buzulást amit hehe meg Pipita tol.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nyilvan nem is az hogy augusztus ota achilles serulessel baszkodok, tavalyelott meg szetszakadt a bal vadlim.
de majd megyek ha összekaparom magam
de majd megyek ha összekaparom magam
alanyi jogon. hogy áradjon a szeretet.Amúgy nem értem miért kell szegény Stevet belekeverni már megint
thereisonly1ronaldo
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
ha el mernél jönni focizni, ugyebár.hehetheoriginal írta:az mi?Pipita írta:
április 13-án lesz a szülinapi buli
https://madridom.hu/blog/2013/04/26/egy ... -madridom/
adminok beallnak a kapuba bepucsitva mi meg szetlojuk oket labdaval?
vagy esetleg ziro es faust eloadjak a "hazastarsi kotelesseg mikor a fiam a szeretom" cimu Steve altal irt műremeket?
Amúgy nem értem miért kell szegény Stevet belekeverni már megint, semmi rosszat nem akart, nem értem miért kell folyton kötekedni, miért nem lehet kedvesen fórumozni?
- hehetheoriginal
az mi?Pipita írta:április 13-án lesz a szülinapi buli'shutterisland írta:
csak ennyit mutat.
akkor gondolom az oldal is 10 eves lesz a napokban mert en is az elsok kozott jottem at.
adminok beallnak a kapuba bepucsitva mi meg szetlojuk oket labdaval?
vagy esetleg ziro es faust eloadjak a "hazastarsi kotelesseg mikor a fiam a szeretom" cimu Steve altal irt műremeket?
thereisonly1ronaldo
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
április 13-án lesz a szülinapi buli'shutterisland írta:csak ennyit mutat.FÓRUMBELI AKTIVITÁSOD
Utoljára aktív:
2023.03.23, csütörtök 20:37
Hozzászólások száma:
6997 | Saját hozzászólások megtekintése
(Naponta 1.93 hozzászólás / Az összes hozzászólás 0.95%-a)
akkor gondolom az oldal is 10 eves lesz a napokban mert en is az elsok kozott jottem at.
- Sorrentino
Hát, ha Carlo majd húz egy váratlant és kiküldi ugyanúgy a srácokat, akkor tuti.Yazid írta:Szerintem mindegy mert hasonlóan elpicsáznak a kupában isToti írta:
nagyszerű, akkor marcos alonso megint lehozhatja élete meccsét, mint a bernabeuban.
Szerintem mindegy mert hasonlóan elpicsáznak a kupában isToti írta:nagyszerű, akkor marcos alonso megint lehozhatja élete meccsét, mint a bernabeuban.Realista24 írta: Christensen serult, elvileg nem lesz ott a kupameccs visszavagojan.
nagyszerű, akkor marcos alonso megint lehozhatja élete meccsét, mint a bernabeuban.Realista24 írta: Christensen serult, elvileg nem lesz ott a kupameccs visszavagojan.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Pad'em
Ha már hátvédek: Inigo Martinezzel teljes a megállapodás, ingyen menne nyáron, ha Tebas engedi
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
ki?Realista24 írta: Christensen serult, elvileg nem lesz ott a kupameccs visszavagojan.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Christensen serult, elvileg nem lesz ott a kupameccs visszavagojan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért, mert ők többnyire Milan, Arsenal és más csapatok szurkolói.dzsi91 írta: De én azt nemértem, hogy eurobarszán 3 ember beszélget egymással ide meg naponta regisztrál annyi
Csak nagyon érdekli őket a téma... itt a madrid forumon... semlegesként... a bárszát védelmezve.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
csak ennyit mutat.FÓRUMBELI AKTIVITÁSOD
Utoljára aktív:
2023.03.23, csütörtök 20:37
Hozzászólások száma:
6997 | Saját hozzászólások megtekintése
(Naponta 1.93 hozzászólás / Az összes hozzászólás 0.95%-a)
- h3x0r
5000 hsz felett nem mutatjaMester77 írta:Neved jobb felül és a nyíl, aztán felhasználói vezérlőpult. Rögtön az első oldal alján lesz, amit keresel. Mikor regisztráltál, hány db hszed van, legtöbbet hová küldted stb'shutterisland írta:
van valahol stat esetleg a hsz-ek megoszlasarol topiconkent ?
remlik, hogy regen valahol meg lehetett nezni a legaktivabb topicot felhasznalonkent, kivancsi lennek ra.
- Mester77
Neved jobb felül és a nyíl, aztán felhasználói vezérlőpult. Rögtön az első oldal alján lesz, amit keresel. Mikor regisztráltál, hány db hszed van, legtöbbet hová küldted stb'shutterisland írta:Shutter is inkabb idejön beszelgetni.
remlik, hogy regen valahol meg lehetett nezni a legaktivabb topicot felhasznalonkent, kivancsi lennek ra.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Inkább lett volna off, csak ezt ne írtad volna be…ferni írta: Csak hogy ne legyen teljesen off az eurobarcán 14 éves a regisztrációm 2345 kommenttel
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Elég sokan vagyunk akik 10 éve regiztek ide, mikor indult az oldal
2002 BL Döntő óta vagyok Real szurkoló, de ilyen hardcore szinten az biza a
2006/2007es szezon volt, amit szószerint telibe végigkövettem, előtte csak meccseket láttam jó párat. Gondolom vmikor utána regisztrálhattam a 'distára
Csak hogy ne legyen teljesen off az eurobarcán 14 éves a regisztrációm 2345 kommenttel
2002 BL Döntő óta vagyok Real szurkoló, de ilyen hardcore szinten az biza a
2006/2007es szezon volt, amit szószerint telibe végigkövettem, előtte csak meccseket láttam jó párat. Gondolom vmikor utána regisztrálhattam a 'distára
Csak hogy ne legyen teljesen off az eurobarcán 14 éves a regisztrációm 2345 kommenttel
Jesszusom, kevesebb mint egy honap, es 10 eve hogy ide regisztraltam. Azelott fasztudja hany ev madridista. Par embert itt regebb ota ismerek, mint a felesegemet vagy barmelyik kollegamat.
Bazmeg Robi, ez kurva nyomaszto.
Bazmeg Robi, ez kurva nyomaszto.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat mar pont 10 eve (10+ igazabol a regi madridistaval egyutt) itt muvelodok en is.Shutter is inkabb idejön beszelgetni.
- hehetheoriginal
intezhetne akkor ugyanugy egy bergyilkost is a nyomorult viktor es a slepp ellenziro4vr írta: R24 a madridom Frei Tamása hozza itt a titkos doksikat.
thereisonly1ronaldo