Formula-1
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Formula-1
Na, Red Bull elv vinné Russell-t. Adnám, ha komoly lenne az érdeklődés, és akkor a mercinek lépnie kéne, aztán lehet idő előtt kiraknák Ham...Bottast.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem Hamilton szobrát túl fényesre csiszolták ahhoz, hogy megkockáztasson egy bukást. Igazából 8 címmel a zsebében megtehet mindent. Hova kockáztasson? Igazából bármennyire is jó pilóta, ki tudja mennyire tudna felpörögni egy olyan pilóta ellen, aki éhesebb, mint ő. Többiek határon túl autóznak most is, Hamiltonnak ez nem kell. Helyében simán visszavonulnék és nem kockáztatnék meg egy bukott címet. Egy Alonso-McLaren-féle küszködést meg pláne nem és ugye 22-től bármi lehetséges.chronic írta: hogy amíg látja az esélyt további vb címre addig maradni akar.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nem tudni mennyire motivált, a 8x vb cím kb garantált neki, simán vissza is vonulhatna tényleg a jövő évi szezon után, de elvégre is brit, lehet van olyan arrogáns( ),hogy amíg látja az esélyt további vb címre addig maradni akar.alexoxladjackoxi írta: Szerintem sem mer majd kiállni már Russell ellen.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szerintem sem mer majd kiállni már Russell ellen. Sajnos.Remy írta:3 pilóta a mezőnyből fixen tudna Hamiltonnal versenyezni a VB címért, ha a csapattársaik lennének. Russell az egyik, a másik kettő meg Lec és Max.alexoxladjackoxi írta: Russell ha így ment elsőre random beülve, szerintem lehet meg tudná verni Hamiltont. Miért ne? Gondolom fokozatosan egyre jobb lenne csak.
De ezt úgysem fogjuk megtudni. Jövőre szerintem visszavonul az angol 8 VB címmel.
Egyetértek, Leclerc, Verstappen és Russell a jövő.Remy írta:3 pilóta a mezőnyből fixen tudna Hamiltonnal versenyezni a VB címért, ha a csapattársaik lennének. Russell az egyik, a másik kettő meg Lec és Max.alexoxladjackoxi írta: Russell ha így ment elsőre random beülve, szerintem lehet meg tudná verni Hamiltont. Miért ne? Gondolom fokozatosan egyre jobb lenne csak.
De ezt úgysem fogjuk megtudni. Jövőre szerintem visszavonul az angol 8 VB címmel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
3 pilóta a mezőnyből fixen tudna Hamiltonnal versenyezni a VB címért, ha a csapattársaik lennének. Russell az egyik, a másik kettő meg Lec és Max.alexoxladjackoxi írta: Russell ha így ment elsőre random beülve, szerintem lehet meg tudná verni Hamiltont. Miért ne? Gondolom fokozatosan egyre jobb lenne csak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Russell ha így ment elsőre random beülve, szerintem lehet meg tudná verni Hamiltont. Miért ne? Gondolom fokozatosan egyre jobb lenne csak.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5FF1AA7F
Russell amikor rájött, hogy mehet vissza a talcsika Williamsbe
Russell amikor rájött, hogy mehet vissza a talcsika Williamsbe
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Egy szerencséje az F1-nek, hogy a fiatalok köveket dobálnak az állóvízbe, ahol évek óta ugyanaz megy. Nagyon kell reménykedni, hogy 22-től legyen valami. Most rengeteg a jó és szimpatikus pilóta, akik nagyon jó versenyeket hoznának, ha nem lenne egy úrhajó elől, illetve nem lenne lehetetlen előzni a pályák 70%-án.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Hagyjátok már. Hamilton anno beült a mclarenbe és majdnem világbajnok lett, Russell meg megkapta a legjobb autót és tehetségét bizonyítva versenyzett.
Bottas meg egy gyökkető.
Kár, hogy az elején Leclerc elfékezte magát, mert ők Verstappennel talán még érdekesebbé tehették volna a versenyt, mint a Merci szervíz.
Bottas meg egy gyökkető.
Kár, hogy az elején Leclerc elfékezte magát, mert ők Verstappennel talán még érdekesebbé tehették volna a versenyt, mint a Merci szervíz.
K
K
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én Bottas nem értem egyébként. Neki kellet volna leiskolázni Russelt. Akármilyen jó is Russel nem ismeri annyira az autót, szóval ezt Bottasnak be kellet volna húzni, de már az elején elrontotta. George meg nagyon keményen ment. Ahogy elment Bottas mellet
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Russell teljesítménye azért mutatja, hogy Hamiltonnak milyen könnyű dolga van ezzel az űrhajóval.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Remy
- Kapcsolat:
Hallod. Ne. Menj aludni. Ez akkora baki volt, ami kb 10 évente van. Ez még a Ferrarit is alulmúlta._Bushido_ írta: de egy picikét meg lehetett érteni a Mercit, ők is talán elfáradtak fejben így az év végére.
Viszont Russell csúnyán beárazta az elmúlt sok-sok évet, függetlenül attól, hogy korszakos tehetségnek nézett ki már tavaly is. Újoncként a merciben, lényegében tapasztalatlanként az F1-ben. (2. szezonja). Úgy, hogy a kocsi nem rád van szabva, hozod a szabadedzéseket... 26 ezreddel kapsz csak ki a csapattársadtól... és a futamon meg 2x is simán nyerhetnél.
Hamilton lehozza, amit kell. Ezt nem lehet elvitatni. Ez tény. De az is, hogy ez a kocsi, már 7. éve annyira a mezőny előtt van, hogy lényegében a pilóták nagyrésze bajnok tudna lenni. Lehet nem ennyire verné a mezőnyt mindenki, mint Hamilton, de annyival jobb a merci mindenkinél, hogy ezzel csak elbukni lehet a VB-t.
Szomorú, hogy extrának kell történnie, hogy jó futamot láthassunk. Remélhetőleg 22-től ez változik. Túl sok a jó pilóta ahhoz, hogy kuka éveket nézzünk a továbbiakban is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Perez megmutatta
Russel nálam verte Bottast, a finn végleg beégett
Russel nálam verte Bottast, a finn végleg beégett
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
de kár, hogy ez itt az utolsó (előtti) futmon jön elő és nem Hamiltonnál... de egy picikét meg lehetett érteni a Mercit, ők is talán elfáradtak fejben így az év végére.Kercsó írta: Mercedes pitstop level 2020
seggfejek felbsztak.
És összecserélik a gumikat. Ezért megy a büntetés a végén
Viszont ahogy a kommentátorok is mondták, ha valakinek nyernie kellett, Perez az!
- babaking
Ja dehogy is - csak ironikus/ érdekes. Ez egy rutin stop kell volna, hogy legyen, csak a Merci elrontotta.Nika91127 írta:Na ne akarjuk már megmagyarázni. A Barca is azért kapott ki a hétvégén, mert eladták Suarezt, aki az Atleticoban most formában van...babaking írta: Azt vágjátok, hogy az egész katyvaszhoz az kellet, hogy Aitken hibázzon? Aki Russell autójában ül? Az Williams nem akarja, hogy Russel sikeres legyen
Ezt a Merci baszta el. Kőkeményen. Amatőr hiba.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ferni írta: Valaki leírná mi történt?????
Pont nem néztem....
Russell oktatta Bottast végig. Aztán 20 körrel a vége előtt a bokszban elintézték a dolgokat. Összecserélték a gumikat. Felrakták Bottas kerekeit, így szerintem nullás futam lesz ez Russell számára.
Perez ezt megérdemelte, jövőre simán helye lenne itt. De csapat nélkül van. azé ez kemény. a csicska Bottas meg jövőre is top autóban sunnyoghat
amúgy az első kör, 4.kanyarjában Leclerc ledózerolta Verstappent
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Na ne akarjuk már megmagyarázni. A Barca is azért kapott ki a hétvégén, mert eladták Suarezt, aki az Atleticoban most formában van...babaking írta: Azt vágjátok, hogy az egész katyvaszhoz az kellet, hogy Aitken hibázzon? Aki Russell autójában ül? Az Williams nem akarja, hogy Russel sikeres legyen
Ezt a Merci baszta el. Kőkeményen. Amatőr hiba.
- babaking
Azt vágjátok, hogy az egész katyvaszhoz az kellet, hogy Aitken hibázzon? Aki Russell autójában ül? Az Williams nem akarja, hogy Russel sikeres legyen
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Az önhibáján kívül... Kurva Mercedes, de tényleg...babaking írta: Russelt valószínűleg ki fogják zárni, szóval bukja az első pontjait.