numberone1 írta:Ja es meg egy dolgot meg kilehet igy probalni, 4-2-3-1-ben, h Kroost feltolni a csatar moge, mogotte Cazmer es Veratti,
Csak ezt az ötletet emelném ki. Ha Jamessal az a bajod, hogy tetű lassú előre, akkor Kroos miért lenne jobb a csatárok mögé? Hámesznál is lassabb a német szerintem, egyedül annyi "előnye" van, hogy nem olyan egylábas, de ha a kolumbiaiban nincs meg a dinamika oda előre, akkor a németben még inkább.
Verrattit meg nem tudom elhinni..
Mondjuk szerintem a PSG csak akkor adná el, ha az asztalra csapna, és úgy követelné a távozását, ezt valahogy nem tudom kinézni belőle, szóval én még optimista vagyok, de ha mégis hozzátok megy, nem lesz kicsit sok a minőségi középpályásból? Nem lesz ott hiszti? Mert Iscot amúgy megint mindenki padra teszi, és írtátok, hogy ha jól játszik, akkor úgyis kezdő lesz, de igazából eddigi 2 éve alatt folyamatosan javulgatott, de folyton hoznak elé valakit, hogy lenne így kezdő bármikor is? Kiegészítő szintnél meg bőven jobb, ezt szerintem ő is érzi azért. Ha most megy Verratti és/vagy Pogba, akkor szerintem is távozni fog 1 év múlva. Teszem hozzá szerintem nem is teljesen jogtalanul..