Nacho
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Nacho - 6
Kifejezetten örülök hogy marad. Igazi madridista, és ezek szerint fontosabb neki, hogy itt legyen mint az a pár plusz meccs máshol.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nacho elvileg új szerződést írt alá, 2022-ig hosszabbított, 2021 helyett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tényleg jó meccse volt, de erre reagálnék. CR tényleg úgy csinálta, ahogy az egy klasszistól elvárható, de nem csak a rutin miatt lett belőle büntető. Feleslegesen lépett ki Nacho nulla sebességgel a tempóból érkező támadóra, csak ez lehetett a vége. Fel kellett volna vennie a mozgás irányát és biztosítani. Ennél az is jobb lett volna, ha hagyja, hogy menjen. Még csak izgulnia sem kellett, hogyha a másik irányba indul CR, akkor gáz van, mert rengetegen voltak mögötte. Szerintem hiba volt.Rasta írta:Senki nem írt ide? A büntetőnél nem hibázott, CR rutinból hozta azt a helyzetet.
Ellenben támadásban meglepett, baromi jól tartotta és hozta ki a labdákat a középső harmadban. Védekezésben talán a kelleténél többet késett el és forgott, de megbízható volt a részemről bakija ellenére. A góljánál meg felugrottam, az parádés volt.
A spanyolok baromi önveszélyesek voltak a visszarendeződésnél és a könnyelmű labdaeladásokkal. Piqué pedig hozott egy Nacho-szerű faultot, amiből a szabadrúgás jött, majd a gól. Nagy balszerencséjük, hogy CR topformában került velük szemben 1 az 1-ben, neki pedig enyhe "szerencséje", hogy ennyire bután közeledtek hozzá a spanyol védők. Kidolgozta, jól csinálta, nyilván nem szerencséje, de értitek. Nem is értem, mit gondoltak annál a két szituációnál.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Senki nem írt ide? A büntetőnél nem hibázott, CR rutinból hozta azt a helyzetet. Viszont utána nagyon jó meccse volt, ezt meg azért csak ideteszem, mert azért na. Így nem mindenki találja el.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Felépült (?)
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Három hét off.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
he has been diagnosed with an injury to the semitendinosus muscle in the right thigh. He has travelled with the squad but won't be available to play.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Bocsi, benéztem egy kicsit, egyértelműen a lábszárat írja, csak az "isquio" megzavart, mert az inkább az ülőcsontra utalt, csodálkoztam is.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Jobbulást kívánok!
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Nagy itt a csend, pedig ez a nagyon szimpatikus, igazi madridista srác több figyelmet érdemelne szeritnem attól, hogy ki kinek ad át büntetőket nyert meccsen. Valaki tud valamit az állapotáról ?
A marca nyúlfarknyi módon kipipálja annyival, hogy ez az első sérülése profiként, valahol máshol olvastam, hogy Nacho azért tört le, mint a bili füle, mert a BL meccsen mivül a VB szereplést is félti, szerintem érthető módon. Új a ahelyzet neki, hogy fájhat valahol.
Eddig a legbővebb ez volt:
"Las primeras aproximaciones, una vez que el jugador fue al vestuario cuando llegó el descanso del encuentro, han revelado que Nacho sufrió un pinchazo en el isquio de la pierna derecha. No apunta a nada grave, pero se deberá esperar al diagnóstico definitivo tras las pruebas que pasará el lunes." (elbernabeu.com)
Nagyjából: a félidőben annyi derült ki, az öltözőben, hogy egy szúrást érzett a jobb lába csípőcsontjában, ha jól értelmeztem. Húzódásról (distensión) nincs szó. Nem tűnik súlyonak, de meg kell várni a hétfői végleges diagnózist.
Jobbulást neki, megérdemli, hogy ott lehessen a csapatával Torinóban, majd, bár messzebb van még, de a VBn is. Locsolkodást kihagyja, kipheni, reméljük nem lesz gond.
A marca nyúlfarknyi módon kipipálja annyival, hogy ez az első sérülése profiként, valahol máshol olvastam, hogy Nacho azért tört le, mint a bili füle, mert a BL meccsen mivül a VB szereplést is félti, szerintem érthető módon. Új a ahelyzet neki, hogy fájhat valahol.
Eddig a legbővebb ez volt:
"Las primeras aproximaciones, una vez que el jugador fue al vestuario cuando llegó el descanso del encuentro, han revelado que Nacho sufrió un pinchazo en el isquio de la pierna derecha. No apunta a nada grave, pero se deberá esperar al diagnóstico definitivo tras las pruebas que pasará el lunes." (elbernabeu.com)
Nagyjából: a félidőben annyi derült ki, az öltözőben, hogy egy szúrást érzett a jobb lába csípőcsontjában, ha jól értelmeztem. Húzódásról (distensión) nincs szó. Nem tűnik súlyonak, de meg kell várni a hétfői végleges diagnózist.
Jobbulást neki, megérdemli, hogy ott lehessen a csapatával Torinóban, majd, bár messzebb van még, de a VBn is. Locsolkodást kihagyja, kipheni, reméljük nem lesz gond.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
helyes
a legmegbízhatóbb játékos a védelemben
a legmegbízhatóbb játékos a védelemben
Hét legjobb híre.Realista24 írta:Hamarosan aláírja új szerződését, egész karrierjét a Realban fogja tölteni.
Vini után
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hamarosan aláírja új szerződését, egész karrierjét a Realban fogja tölteni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
"Megy a meccs" topikbol athozva:
"Annyira nem lenne méltó ilyen búcsú Zizoutól... Valami történjen már!
A szezontól már csak egy dolgot szeretnék bármi is lesz, Nacho legyen alapember a VB-n a spanyoloknál, és tartsuk meg a legjobbjainkat, de a felesleget kukázzuk...
Augusztusban nem gondoltam volna, hogy azok a kellemes 2006 és 2010 közötti élmények újra előjönnek "
Sajnos ez esélytelen, hiába univerzális, sajnos mindegyik posztrs van előtte legalább 1 játékos
"Annyira nem lenne méltó ilyen búcsú Zizoutól... Valami történjen már!
A szezontól már csak egy dolgot szeretnék bármi is lesz, Nacho legyen alapember a VB-n a spanyoloknál, és tartsuk meg a legjobbjainkat, de a felesleget kukázzuk...
Augusztusban nem gondoltam volna, hogy azok a kellemes 2006 és 2010 közötti élmények újra előjönnek "
Sajnos ez esélytelen, hiába univerzális, sajnos mindegyik posztrs van előtte legalább 1 játékos
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nem akarok geci lenni, ezért ide írom, nem Karim topikjába, de
La Liga 17/18:
Nacho - 3 gól
Benzema - 2 gól
Tudom, nem igazságos, Karim két meccsel kevesebbet jászott.
szerk.: de amúgy perc/gól: Nacho 397, Karim 455
La Liga 17/18:
Nacho - 3 gól
Benzema - 2 gól
Tudom, nem igazságos, Karim két meccsel kevesebbet jászott.
szerk.: de amúgy perc/gól: Nacho 397, Karim 455
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én már akkor Nachost ettem a moziban, amikor még nem is hatosban játszottál!lordgabi írta:Nálam is érik a Nacho mez, én is hatosban játszottam világ életemben, 2-3 éve is már nagyon szimpatikus volt, akárki pedig nem iratkozik be a kedvenceim közé, de ő ott volt már akkor is, amikor sokan nem láttak benne semmit.
Nagyobb szurkolója vagyok, kérlek többet ne írj ide!
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mert ő már 15 éve is megmondta, hogy csúcs a srác, mi?Realista24 írta:Ziro jön és kivégzi lg-t
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ziro jön és kivégzi lg-t
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nálam is érik a Nacho mez, én is hatosban játszottam világ életemben, 2-3 éve is már nagyon szimpatikus volt, akárki pedig nem iratkozik be a kedvenceim közé, de ő ott volt már akkor is, amikor sokan nem láttak benne semmit.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Lassan érik egy mez a nevével, bár még vannak ketten elötte a sorben amiket be kell szerezni.
Nyilván hibázik, mint mindenki. De évek óta konstans teljesítményt nyújt, akárhova beteheted, és mindig szívvel lélekkel játszik. Illetve elég sok csapatban fix kezdö lehetne, de ö a Madridot a "karrierje" elé helyezi.
Nyilván hibázik, mint mindenki. De évek óta konstans teljesítményt nyújt, akárhova beteheted, és mindig szívvel lélekkel játszik. Illetve elég sok csapatban fix kezdö lehetne, de ö a Madridot a "karrierje" elé helyezi.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.