Alvaro Morata - 21
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Alvaro Morata - 21
A hírek szerint Morata a konditeremben a lábára ejtett egy súlyzót, és a hírek szerint olyan mértékű a zúzódás, hogy kizárt a játéka vasárnap. Aztán közöltek egy updatet, hogy a baleset még hétfőn történt és a Bernabéu kupán ugye játszott is.
Pedig már kezdtem örülni, hogy Mariano ismét bizonyíthat.
Pedig már kezdtem örülni, hogy Mariano ismét bizonyíthat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Iden is lesz kit savazni, azt hiszem, es most jogosan... szornyu...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elmondta hogy idén nem vált csapatot. Moratat akkor adtuk volna el ha kell a pénz Pogbara.KAG írta:Mehetett volna 60-80 ért.
Annyiért meg bőven lehetett volna hozni Aubemeyangot pl.
Szerintem Ő sem teljesen idevaló, de vszleg itt akar lenni és Moratanál egy-két fokkal talán jobb is.
Egészen addig a levegőben lógott a sorsa. Ahogy aláírt a ManUhoz, jött is a szerződés, bemutatás, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Valahogy nem tudom elhinni ezeket a 70 milliós híreket, egyszerűen nem értem. Igaz Higunál a mai napig nem dolgoztam fel a 90-et.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mehetett volna 60-80 ért.
Szerintem Ő sem teljesen idevaló, de vszleg itt akar lenni és Moratanál egy-két fokkal talán jobb is.
ZIDANE
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sokatokkal ellentétben nálam tisztalappal indult.Úgy gondoltam cserének bőven jo lesz.
Másfél meccs alatt sikerült kiverje a biztositékot,azt leszarom hogy szar, de egy saját nevelés nekem ne áljon trófea átadásnál mint egy darab szar, ez a gól öröm meg... Ilyet Cristiano Ronaldonak nézek el 360 Real góllal és 4 aranylabdaval...
Nem tom miafalloszt akar így de nekem az a gyanúm,hogy ő menni akart nekünk viszont kellett egy csatár és ezért duzzog... Javíthat még de nálam is leszerepelt most.
Másfél meccs alatt sikerült kiverje a biztositékot,azt leszarom hogy szar, de egy saját nevelés nekem ne áljon trófea átadásnál mint egy darab szar, ez a gól öröm meg... Ilyet Cristiano Ronaldonak nézek el 360 Real góllal és 4 aranylabdaval...
Nem tom miafalloszt akar így de nekem az a gyanúm,hogy ő menni akart nekünk viszont kellett egy csatár és ezért duzzog... Javíthat még de nálam is leszerepelt most.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Morata kb 2 évet tolt le a felnőtt keretben, meg volt, hogy fel lett hozva nagy ritkán még a Castillából is. Ugyan ezt az emlitett játékosok nem mondhatják el magukról...
- Chris
Carvajalt is bemutatták amikor visszajött a Leverkusenből. És Asensiot is be fogják. Igaz, hogy ők annyi vizet sem zavartak a kölcsönadásuk előtt, mint Morata, de ez a rendszer. Gondolom egyrészt egy kis show, megadják a módját meg a játékosnak is egy gesztus.
Egyébként én nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mit művel idén. Csak nem lehet sétálgatni egy idényen át, értelme sem lenne. Emlékeim szerinte a juvés korszak előtt, amikor lehetőséget kapott hajtott normálisan. Talán észbe kap és leszáll a földre.
Egyébként én nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mit művel idén. Csak nem lehet sétálgatni egy idényen át, értelme sem lenne. Emlékeim szerinte a juvés korszak előtt, amikor lehetőséget kapott hajtott normálisan. Talán észbe kap és leszáll a földre.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
wZoLee7 írta:azt azért valaki halkan mondja már el miért kellett bemutatni oké, hogy megvettük, de éltünk az opciónkkal, ha jövőre eladjuk, megint opcióval, amit kihasználunk, ismét be lesz mutatva?
Mert ő az idei sztár igazolásunk.
Más Pogbát mutatja be. Ő nekünk a 70 milliós szuper igazolásunk.
Spanyolország első számú csatára, Real nevelés.
Csak mi gondoljuk itt páran, hogy ez xart sem ér és kevés. Perezéknek top igazolás a visszaszerzése.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Az a baj, hogy az elmúlt időben(rövid távon) nem igazán volt olyan játékos aki kiakasztott minden meccsen és zsigerből utáltam a játékát és őt is.
Attól félek Morata ez a típus lesz.
Szerintem mocskosul felháborítóan sétálgatott a Sevilla ellen is. Jó példa Asensio aki futott, küzdött.
Bizonyítaniuk kellene és küzdeni a kezdő helyért, de ez a félpénisz úgy sétált, mint ha legalább ő nyerte volna meg nekünk a legutóbbi két BL-t. Aztr hiszi top játékos, azt hiszi ténylegesen ő Spanyolország legjobb csatára, de megmutatta az EB-n is mennyit ér...
Ha így folytatja nem leszünk jóba.
Nem egy labdaügyes, cselezős csatár. Egyáltalán nem élmény nézni a fociját. De ezt elviselném ha látnám a szándékot...de azt sem láttam eddig.
Attól félek Morata ez a típus lesz.
Szerintem mocskosul felháborítóan sétálgatott a Sevilla ellen is. Jó példa Asensio aki futott, küzdött.
Bizonyítaniuk kellene és küzdeni a kezdő helyért, de ez a félpénisz úgy sétált, mint ha legalább ő nyerte volna meg nekünk a legutóbbi két BL-t. Aztr hiszi top játékos, azt hiszi ténylegesen ő Spanyolország legjobb csatára, de megmutatta az EB-n is mennyit ér...
Ha így folytatja nem leszünk jóba.
Nem egy labdaügyes, cselezős csatár. Egyáltalán nem élmény nézni a fociját. De ezt elviselném ha látnám a szándékot...de azt sem láttam eddig.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
azt azért valaki halkan mondja már el miért kellett bemutatni oké, hogy megvettük, de éltünk az opciónkkal, ha jövőre eladjuk, megint opcióval, amit kihasználunk, ismét be lesz mutatva?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Attól, hogy arra a 4-5 meccsre egész jó volt, attól még ugyanúgy nem szint az ember... De ha még 4-5 meccsre lesz csak jó az még hagyján... de hogy a semmire legyen valakinek ekkora pofája...Chris írta:Biztos azt is csak álmodtam, amikor kiejtett minket, meg amikor idén hülyét csinált a Bayern védelméből. Lehet utálni, de ettől még azokon a meccseken kulcsszereplő volt. Kezdettől fogva nem kedvelem a játékát, most sem örülök, hogy marad, de azért ennyire ne tegyük fel a szemellenzőt.Bocs, de nem igazán tudlak komolyan venni. Vagy trollkodsz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Morata egy hisztigép, Nacho és Carvajal a jó és követendő példa.Chris írta: Az miért ne lenne plusz motiváció, hogy egy magukfajta ott tud maradni az első csapatnál? Nyilván a CR félék a számukra az igazi példaképek, de nekem senki nem mondja, hogy a fiataloknak nem demoralizáló, hogy a legjobbak a Rayonál kötnek ki és esélyük sincs bekerülni a nagyok közé. Ezért is jó Carvajal, Nacho vagy épp Morata példája. Ez persze csak egy szempont, ezért önmagában én sem tartanám meg, de igenis ez szerintem pozitívum.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Chris
Biztos azt is csak álmodtam, amikor kiejtett minket, meg amikor idén hülyét csinált a Bayern védelméből. Lehet utálni, de ettől még azokon a meccseken kulcsszereplő volt. Kezdettől fogva nem kedvelem a játékát, most sem örülök, hogy marad, de azért ennyire ne tegyük fel a szemellenzőt.Bocs, de nem igazán tudlak komolyan venni. Vagy trollkodsz.
- Chris
Az miért ne lenne plusz motiváció, hogy egy magukfajta ott tud maradni az első csapatnál? Nyilván a CR félék a számukra az igazi példaképek, de nekem senki nem mondja, hogy a fiataloknak nem demoralizáló, hogy a legjobbak a Rayonál kötnek ki és esélyük sincs bekerülni a nagyok közé. Ezért is jó Carvajal, Nacho vagy épp Morata példája. Ez persze csak egy szempont, ezért önmagában én sem tartanám meg, de igenis ez szerintem pozitívum.Realista24 írta:A kábszi rossz.Jó példa a megtartása a fiatalok számára. Érdemes energiát belefektetni a fociba, mert bárkiből ( ) lehet első kerettag. De tényleg számíthat ez, nagy példakép lehet Morata sokaknak,
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Bocs, de nem igazán tudlak komolyan venni. Vagy trollkodsz.Chris írta:Nézzük azért a pozitív dolgokat: Jó példa a megtartása a fiatalok számára. Érdemes energiát belefektetni a fociba, mert bárkiből ( ) lehet első kerettag. De tényleg számíthat ez, nagy példakép lehet Morata sokaknak, h amár Jesének nem jöttek össze a dolgai.
Nagy meccseken, meg úgy általában is fejben elég erős. van önbizalma. Csereként behozva igenis benne van a gól bármikor, tud plusszt hozzátenni a csapathoz.
Ezek a dolgok szerintem sem összevethetőek a 70 milliós árával, amit kaptunk volna érte, de azért próbáljuk meg ezeket értékelni, ha már itt maradt. Amúgy meg jövőre is el lehet sózni legalább 50 körül, BL-ben lő 1-2 gólt és a 70-et is tarthatja...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A kábszi rossz.Jó példa a megtartása a fiatalok számára. Érdemes energiát belefektetni a fociba, mert bárkiből ( ) lehet első kerettag. De tényleg számíthat ez, nagy példakép lehet Morata sokaknak,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Chris
Nézzük azért a pozitív dolgokat: Jó példa a megtartása a fiatalok számára. Érdemes energiát belefektetni a fociba, mert bárkiből ( ) lehet első kerettag. De tényleg számíthat ez, nagy példakép lehet Morata sokaknak, h amár Jesének nem jöttek össze a dolgai.
Nagy meccseken, meg úgy általában is fejben elég erős. van önbizalma. Csereként behozva igenis benne van a gól bármikor, tud plusszt hozzátenni a csapathoz.
Ezek a dolgok szerintem sem összevethetőek a 70 milliós árával, amit kaptunk volna érte, de azért próbáljuk meg ezeket értékelni, ha már itt maradt. Amúgy meg jövőre is el lehet sózni legalább 50 körül, BL-ben lő 1-2 gólt és a 70-et is tarthatja...
Mondjon bárki bármit Morata bőven van az a szint, ami elég a Real cserecsatárának.
Fejben el kell fogadnia, hogy ő most cserecsatár és kész, egyáltalán nem olyan bfasz amennyire be van itt állítva.
Igen, azért a pénzért nagy kár, amennyiért vitték volna, de ha fejben helyrerakja magát nagy gond nem lesz vele.
Fejben el kell fogadnia, hogy ő most cserecsatár és kész, egyáltalán nem olyan bfasz amennyire be van itt állítva.
Igen, azért a pénzért nagy kár, amennyiért vitték volna, de ha fejben helyrerakja magát nagy gond nem lesz vele.