Football Manager

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
Realjoe
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Football Manager

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. szeptember 2., hétfő 14:15

Miért van az,hogy 2-3 meccs után a játék egyszerűen lefagy és csak a CTRL+Alt+Delete segít? Valamikor meccs előtt..valamikor egy sima kattintás a játékon belül is szétbarmolja az egészet...Eléggé unalmas minden meccs előtt mentegetni,mert soha nem tudom,mikor üt be a krach... Egyébként már a második verziót tettem fel,mert az elsőnél is ez volt a gáz...A legújabb(?) átigazolási patch van fent...A crush dumps mappában, a lefagyások után,mindig található fájl,de a mérete 0 :D Valaki nem tapasztalt hasonlókat? :/

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. augusztus 31., szombat 21:01

Na csak megkapták a magukét :D
Igazság szerint már az első meccsen megérdemeltünk volna egy minimális előnyt. Nem sok meccsen rúg összesen hármat kapura a barcelona.

Jöhet a következő :D
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. augusztus 30., péntek 16:12

BBarni írta:Mit cseszhettem el ha eltűnt ez a inbox jel? :lol: Szóval csak maga az ábra amire ha rákattintottam előjött az inbox!2013-mal tolom...
F4.
Én speciel a squad-ra is F3-al megyek, nem pedig team->squaddal :) Főleg gyorsabb.
Ja és valami a skineddel lesz.

FM14 news már várom.
30 euroert lattam a legolcsobban, steamen 50 -.-...lehet h megveszem mar, ezeven is vartunk a tort verziora egy fel evet.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 30., péntek 16:03

Mit cseszhettem el ha eltűnt ez a inbox jel? :lol: Szóval csak maga az ábra amire ha rákattintottam előjött az inbox!2013-mal tolom...

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. augusztus 29., csütörtök 8:15

A fegyelmezési problémákra van valami ütős megoldás?
Az MU-val tolom és Scholes szinte minden meccsen besárgul, de volt már egyből pirosos belépője is.
Meg az is előfordult hogy Rafael 2 perc alatt 2 sárga.. :D

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. augusztus 26., hétfő 17:29

A játék editorában belehet állítani, azt, hogy a magyar 1. osztály:

a, ne 16, hanem pl. 20 csapatos legyen. (Ha igen, akkor gondolom a dátumokat is át kell variálni)
b, legyen kieséses illetve a bajnoki címért is rájátszás?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 26., hétfő 12:05

Utálom ezt a játékot :lol:

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. augusztus 25., vasárnap 10:43

a beígért képek :)

áttekintés
csapat
átigazolások
bajnokság

év elején már írta a játék, h az utolsó fordulóban hazai pályán búcsúzunk a loki ellen. amikor már eldőlt, h megnyertem a bajnokságot, akkor gondoltam mekkora lenne vmi komolyabb nézőszám előtt átvenni a kupát, erre majdnem teltház jött össze. :) az eredmény másodlagos, már a jövő évi csapat játszott az utolsó fordulókban. azért is komoly ez a nézőszám, mert az újpest ellen se lett meg a 10000 szurker. ezt az újpest kuka teljesítményével indokolnám, mert bár 6. helyen zártak, de félévkor kiesők voltak... aztán jött sisa mester. :D tavalyi átlagnézőszám: 6240, idei: 9405. ez nyilván a bl-nek köszönhető, mert a selejtezőkben is 13 fölött voltak. jövőre elég komoly fizetési sapkát kaptam, kétszeresét a mostaninak, úgyhogy megpróbálok virítani vmi profit. :)

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. augusztus 25., vasárnap 0:06

Fradi 2012-2013

az első évvel nem is foglalkoznék, sima bajnokság, leadott kupa, nagy jövés-menés volt jellemző. a bajnoki cím feljogosított minket a bl selejtezőkre, melyeket sikerrel abszolváltunk (bár az utolsó körben majdnem beszoptuk, 1 árva öngóllal mentünk tovább). sok-sok pénz, esetleg némi sikerélmény, és persze az azzal járó bónuszpénz volt igazán csábító. arra még véletlenül se gondoltam, h valós továbbjutási esélyeim lehetnek, mert erős csoportot fogtunk meg (psg, villarreal, benfica). ugyanakkor egészen az utolsó meccs lefújásáig azzal a lehetőséggel léphetett pályára a csapat, h megvan a sansz, természetesen csak az el-re. sajnos ez nem jött össze, kikaptunk 1-0-ra a villarreal vendégeként. várható volt, h megbosszulja magát a kihagyott büntető a benfica ellen. mindegy, remek eredmény, és mivel a bajnokságot ismét simán hoztuk, jövőre megpróbálhatjuk újra.

most viszont nem bízok a csoportkörben, mert elkezdem beépíteni a fiatal generált játékosaimat, akik idén még felváltva játszottak a fradi 2 és a nagycsapat között. szeretnék eljutni a play-offig, mert ha ott kiesek, akkor az is megér egy el csoportkört, ami önmagában szép eredmény, és még az is bejöhet, h őszre összeáll a csapat, és esetleg továbbmegyek. sok-sok generáltam van, nincsenek álmatlan éjszakáim amiatt, h alig van magyar a felnőtteknél. ha meglesz csinálva az utánpótlás, akkor lesznek magyarok. addig esetleg szakály-böde-szekeres félék jöhetnek szóba, saját nevelések nem igazán. elszomorító a válogatott gyengélkedése is (80. hely a világranglistán), de 2 év alatt 1 épkézláb fiatalt dobott a gép egész mo-ra... amint kihozza az új generációt, nézem is őket (F5, nemzetiség-kor beállítás és mehetnek a szkutok), innen tudom belőni, h nagyjából mi a helyzet. az az 1 persze nem jönne, mert debreceni, és még előttem vannak a rangsorban, de nem sokáig. :) folyamatosan fejlesztem a fejlesztenivalókat, főleg a bl pénzből ment ilyen dolgokra, játékost nem igazán veszek nagy pénzért. favágók ingyen, vagy olcsón is jöhetnek, komolyabb spílerek meg egyelőre felénk se köpnek. viszont már tudtam pár 15 évest ingyen elhozni (bosman rulz) a franciáktól, ami azt jelenti, h megjelentünk a térképen.

nincs igazán kedvem képekkel bíbelődni, mert bűzlök a szesztől. legyen elég annyi, h holnap is lesz nap... :mrgreen:

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. augusztus 23., péntek 23:20

Videoton 2013/2014

Kisebb szünet után a héten tudtam folytatni a karrieremet a Videoton élén. Nagy reményekkel vágtam neki az új szezonnak, lévén nagyon jól sikerült megerősítenem a csapatot, csupa kiemelkedő játékosokkal, viszont Paulo Viníciust egy buta záradék miatt elcsenték tőlem.

Sikerült megnyernem a Szuperkupát egyből a Győr ellen. Közben a BL-selejtezőben sikerrel vettük az akadályokat és bejutottunk a csoportkörbe, ahol túlzás nélkül egy halálcsoportba kerültem: Barcelona, PSG, Shakhtar, Videoton. Sima 4. hely, gondoltam én.. Azonban a srácokkal megtréfáltuk a ukránokat, kétszer is, így sikerült megkaparítanunk a 3. helyet. Az EL-ben az Intert kaptuk, ez már nagy falat volt a csapat számára, de legalább idegenben a 70. percben vezettünk. :) Eredmények itt: kép.

A Ligakupát és a Kupát sikerült megnyernem, utóbbi nagyon szoros és izgalmas meccsen dőlt el.

A bajnokságot is 1-2 kisebb megingást leszámítva sikerült újra megnyernünk, még meggyőzőbb teljesítménnyel.

A szezonba szinte végig kiemelkedőt nyújtott pár játékosom, őket ki is emelném: Air Xanyi, Bozovic, Bolado (ő megint a végére hagyta a termelést), Meite-Mitrovic duó a középpályaközepén, Danilo Ferreira, Filipe Oliveira és a generált ifim: Szűcs.

És a végére egy kép a keretről illetve az áttekintés.

Köszi, hogy elolvastad! :)
#happyshitting

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. augusztus 23., péntek 21:25

... anyád :) nagy derbi lesz a villarreal elleni utolsó meccs: mi 5 pont, ők 2, de az egymás elleni eredmény az első ugyanannyi pontnál, és itthon x lett. viszont otthon veretlenül zártunk, ami egy ilyen csoportban megsüvegelendő. :) nagyon jó lenne az a 3. hely! de sztem elvernek, mint buzi a faszát.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 23., péntek 18:52

grat, beszámolót is csatolhatsz, ha lesz időd. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. augusztus 23., péntek 18:37

szenzáció az üllői 129-ben :) sajnos vezéráldozattal is járt, szekeres 4 hónap.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. augusztus 20., kedd 11:52

Savant írta:Valaki tudna olyanban segíteni (megmagyarázni), hogy az, ha beszélek egy játékossal és teszem azt azt mondom neki hogy jó lenne ha keményebben, jobban edzene mert kibasom a frászba.. majd erre jól reagál "papíron"..... akkor az mit is jelent valójában? Tehát valóban meg fog ez látszani a játékán / a mutatói javulni fognak?
Csak azért kérdem, mert nekem baromira nem így tűnik. Legalábbis 10 ilyen beszélgetést követően ha 1-2 embernek elkezdett javulni a mutatója akkor talán sokat mondok. És nem az idősebb arcokról van szó, akik nyilván nem fognak úgy fejlődni, hanem a 18-26-os korosztály. :/
Nekem ez abban szokott meglátszódni , hogy nem nyafognak tovább az edzés miatt. Ezt a Realnál rendre Marcelonál és Benzemánál használtam ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. augusztus 20., kedd 11:30

Valaki tudna olyanban segíteni (megmagyarázni), hogy az, ha beszélek egy játékossal és teszem azt azt mondom neki hogy jó lenne ha keményebben, jobban edzene mert kibasom a frászba.. majd erre jól reagál "papíron"..... akkor az mit is jelent valójában? Tehát valóban meg fog ez látszani a játékán / a mutatói javulni fognak?
Csak azért kérdem, mert nekem baromira nem így tűnik. Legalábbis 10 ilyen beszélgetést követően ha 1-2 embernek elkezdett javulni a mutatója akkor talán sokat mondok. És nem az idősebb arcokról van szó, akik nyilván nem fognak úgy fejlődni, hanem a 18-26-os korosztály. :/
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 19., hétfő 12:30

lehet, hogy van, mindenesetre tudtommal ez a legfrissebb.
nem tudom, mennyire sűrűn adnak ki ilyen update-ket.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 19., hétfő 8:40

nem kell sokat visszaolvasnod, egy oldalt sem.
értelek, de azért írtam és emeltem ki külön, hogy nagyon nagyon friss. azért a július vége lassan 3 hete volt. mármint, ha arra gondolsz, amit te linkeltél be.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 19., hétfő 2:45

Toti írta:fm 12höz valami nagyon nagyon friss transfer update van?
nem kell sokat visszaolvasnod, egy oldalt sem.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 18., vasárnap 19:03

fm 12höz valami nagyon nagyon friss transfer update van?

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. augusztus 18., vasárnap 15:50

ezt nem igazán tudom hova tenni. :lol: :lol:

amúgy király karrier, kivettem a ligakupát, úgyhogy 1 igen nagy problémával kevesebb. első évben sima bajnokság, most pedig a ventspils ellen megyek a bl főtábláért (dinamo, majd fc inter [finn]). sajnos több játékos nem igazán akart hosszabbítani, így a védelem közepe távozott (klein, otten, egy ukrán, és grúz tamás), továbbá hakola is - ezek most az fm12-ben jónak mondható spílerek. túl sok magyar nem szaladgál a kezdőben, ráadásul elég nagy csalódás volt az első éves utánpótlás, mindössze 1 csatárt dobott, de belőle is csak egy fradi II szint lesz sztem.. a lokinál viszont kijött egy "next tököli", rá odafigyelek. :D

ja, fasza az nb3 is, ha lenne türelmem hozzá, akkor elkezdeném vmi igazi kiscsapattal, de nekem sosem ment, h 6-8 évig 1 csapatnál nyomjam, ide meg ráadásul legalább 10 év kell, hogy tessék lássék meghatározó csapatot csináljak egy nb3-as gárdából. főleg az örök vesszőparipám miatt: normális stadion. nem szeretek erre költeni, ráadásul itthon évekig kellene könyörögni, és ha a nézőszám miatt is indokolttá válna, akkor se fejlesztenek. szerencsére a fradinál 1 év alatt elértem egy ifi akadémiát, és edzésfejlesztést, világméretű scoutrendszert, bővített edző- és gyúrólétszámot, plusz nyereséges a klub, úgyhogy sikeres éven vagyok túl.

gerzsont szívesen hazahoztam volna, de a fizetése tizedét tudtam volna állni, úgyhogy megvárom, amíg lejár a szerződése, utána hátha. az mk donsos karrierben hazajött a pécshez, majd 1 év után kipróbálta hollandiát is (asszem vitesse). :) kicsit bánom, h nem csináltam egy transfer updatet, besiccsel, leonardoval, és egy csipetnyivel feljebb turbózott mezőnnyel érdekesebb lehetne (tavaly a haladás lett a 2., a kaposvár a 3. :| ). persze lehet, hogy nekiugrok, viszonylag hamar elkészülne, és ha már pénzem nincs, akkor hasznosan töltsük el ezt a 2 napos szünetet. :D és utána mehet egy nb2. juteszembe, akinek van tapasztalata a bajnokságkészítésben, segíthetne, mert ugye a 2 csoportból kéne 1-et, és vhogy szétosztani a maradékot az nb3-ba.. vagy azt hagyom a csába, de akkor meg tök nehéz feljutni. :D 16 csapatból csak az első.. a 13-mal még nem is játszottam, de ha tartom a tendenciát, azaz a 09 után jött csak a 12, akkor még van majdnem másfél évem elpöcsölni ezzel a szériával. :)

Vissza: