Kommentáld a híreket
- RealMadridFanatic
Re: Kommentáld a híreket
Amennyiben kizarjuk az ujsagiroi baromsagokat, semmi olyan nem tortent, amiert meg kellene botrankoznia barkinek. Persze azon kivul, hogy ez minden idok egyik leggyengebb tamadosora, foleg Vini serulesevel, de alapvetoen is harmatos lesz, ha Bellingham nem tartja ezt a hihetetlen magas szintet.
Szoval ami tortent es teny: Mbappe kijelentette, hogy nem hosszabbit, de kitoltene a szerzodeset. Perez kijelentette, hogy erkezni fog, de nem iden.
Abban a pillanatban, hogy hosszabbit Mbappe, zarulni fognak elotte Madrid kapui, ez evidens. Viszont Perez kijelentesere alapozva nem hiszem, hogy ez lesz. O regi vagasu uzletember, igy benne van, hogy az adott szot felrugja a francia, de ebben az esetben nincs is jelentosege, nincs itt helye.
Haalandnak meg elvileg van egy zaradek a szerzodeseben ami jovore aktivalodik, mintha 175M-s kivasarlasi arat olvastam volna. Az ugynoke is nyilatkozta, hogy szeretnek olyan szerzodeseket kotni, hogy a jatekosai sorsa valamilyen szinten a sajat kezukben legyen.
Szoval ami tortent es teny: Mbappe kijelentette, hogy nem hosszabbit, de kitoltene a szerzodeset. Perez kijelentette, hogy erkezni fog, de nem iden.
Abban a pillanatban, hogy hosszabbit Mbappe, zarulni fognak elotte Madrid kapui, ez evidens. Viszont Perez kijelentesere alapozva nem hiszem, hogy ez lesz. O regi vagasu uzletember, igy benne van, hogy az adott szot felrugja a francia, de ebben az esetben nincs is jelentosege, nincs itt helye.
Haalandnak meg elvileg van egy zaradek a szerzodeseben ami jovore aktivalodik, mintha 175M-s kivasarlasi arat olvastam volna. Az ugynoke is nyilatkozta, hogy szeretnek olyan szerzodeseket kotni, hogy a jatekosai sorsa valamilyen szinten a sajat kezukben legyen.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
De Halland eseteben mi lenne a motivacio a valtasra? Sztem szeret ott lenni, a csapat legnagyobb sztarja, jelenleg a vilag legjobb csapataban van es nem hiszem hogy gyengulnenek az elkovetkezendo evekben. Elso eveben triplaztak, meglett a BL is. Persze a Real az Real de a Cityben mindene megvan, nem latom hogy miert akarna eligazolni 2 ev utan.
Szerencsere nem is egy megalomanias arabbal. Csak egy sima arabbal.miro. írta:Lehet hogy elengedné,csak mi nem Guardiolaval tárgyalnánk.kodo írta:
Guardiola el fogja engedni ha menni akar, főleg hogy Alvarez ott toporog sarkában Haalandnak.
Szerintem 200-bol hozhato lenne Haaland, a mai piacon az vallalhato valakiert aki kimaxolta a Premier Leaguet. Ha nem lenne a Messi koruli hype, a csavo fixen aranylabdas lenne iden.
Plusz mentalitasra sem olyannak tunik a tag, aki ott akar megoregedni.
Egyik se, hivatalos ajanlat tuti nem volt. De targyalasrol sem esett szo itt egesz nyaron, pedig a hirek folyamatosan jottek a temaval kapcsolatban. A Real teljesen passziv volt e teren, Perez igazat beszelt, hogy iden nem igazoljuk le, igy nem is volt lepes eziranyba. Minden mas a twitteres kocsogok agymenesei. 2021-ben volt hivatalos ajanlat, az volt 180 vagy 200 millio, arra emlekszem, iden ilyesmirol szo se volt.miro. írta:Hivatalos ajánlat nem volt,vagy tárgyalás?Sierra írta:
Aztan hogy, ha nem voltak targyalasok? tavaly johetett volna de akkor hosszabbitott, az lezongorazott ugy mar. Iden viszont ha nem is targyaltunk veluk akkor hogy jott volna, meg ha akar is? Egyebkent totalisan megertem hogy nem akartak targyalni ezekkel a barmokkal, na meg egy eurocentet is adni nekik. Gyomorforgato banda, hanyszor pocskondiaztak mar minket, gondolom az oreg is megelegelte aztan basszak meg a kurva edes kecskejuket.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Hivatalos ajánlat nem volt,vagy tárgyalás?Sierra írta:
Aztan hogy, ha nem voltak targyalasok? tavaly johetett volna de akkor hosszabbitott, az lezongorazott ugy mar. Iden viszont ha nem is targyaltunk veluk akkor hogy jott volna, meg ha akar is? Egyebkent totalisan megertem hogy nem akartak targyalni ezekkel a barmokkal, na meg egy eurocentet is adni nekik. Gyomorforgato banda, hanyszor pocskondiaztak mar minket, gondolom az oreg is megelegelte aztan basszak meg a kurva edes kecskejuket.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Aztan hogy, ha nem voltak targyalasok? tavaly johetett volna de akkor hosszabbitott, az lezongorazott ugy mar. Iden viszont ha nem is targyaltunk veluk akkor hogy jott volna, meg ha akar is? Egyebkent totalisan megertem hogy nem akartak targyalni ezekkel a barmokkal, na meg egy eurocentet is adni nekik. Gyomorforgato banda, hanyszor pocskondiaztak mar minket, gondolom az oreg is megelegelte aztan basszak meg a kurva edes kecskejuket.hehetheoriginal írta: de pappe ügyében nem hibázott, tartom, hogy ha itt akart volna játszani, akkor itt lenne.
- miro.
Lehet hogy elengedné,csak mi nem Guardiolaval tárgyalnánk.kodo írta:
Guardiola el fogja engedni ha menni akar, főleg hogy Alvarez ott toporog sarkában Haalandnak.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Guardiola el fogja engedni ha menni akar, főleg hogy Alvarez ott toporog sarkában Haalandnak.miro. írta:Mbappenal is arra varunk,hogy lejárjon a szerződése.kodo írta: Szerintem jövő nyáron már Haaland lesz a sláger és nem is bánom.
Haalandnak van még 4 éve. Mit mondana a City? 500 millió euró?
- miro.
Mbappenal is arra varunk,hogy lejárjon a szerződése.kodo írta: Szerintem jövő nyáron már Haaland lesz a sláger és nem is bánom.
Haalandnak van még 4 éve. Mit mondana a City? 500 millió euró?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Szerintem jövő nyáron már Haaland lesz a sláger és nem is bánom.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
én pl nem szidtam, annyi baj van az öreggel, hogy nem csap az asztalra, es utasitja a vének tanácsát, hogy márpedig a hiányposztokat be kell tölteni.Kerlon írta: Egész nyáron egy ember mondott igazat, akit itt mindenki szid, hogy hulyere veszik, Florentino Perez.
de pappe ügyében nem hibázott, tartom, hogy ha itt akart volna játszani, akkor itt lenne.
thereisonly1ronaldo
Egész nyáron egy ember mondott igazat, akit itt mindenki szid, hogy hulyere veszik, Florentino Perez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
nyomorultak
egész futballvilág rajtatok röhög.
keressetek normális munkát, csináljatok valami hasznosat.
szedjetek szemetet, etessetek méheket faszomtudja...
egész futballvilág rajtatok röhög.
keressetek normális munkát, csináljatok valami hasznosat.
szedjetek szemetet, etessetek méheket faszomtudja...
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
google translate.Kerlon írta:https://twitter.com/psgcommunity_/statu ... 4952w&s=19gutihaz14 írta: rodrigo faez es psgcommunity lefottek?
hol a penz hol a hivatalos dokumentum?
nem tudok franciaul se, de valamit kibofiztek
Kylian Mbappe will not join Real Madrid this year.
This is the result of a soap opera that lasted more than two months. On June 22, we revealed to you the underside of an agreement between the Emir and Florentino Perez against an amount of 250 million euros bonus included for the transfer of Kylian Mbappe to Real Madrid.
The transfer did not ultimately take place and Kylian Mbappe will therefore continue his adventure at PSG.
The transfer window reminds us every year that there are many twists and turns and this year was no exception to the rule.
Another example is the Luis Enrique case. When some colleagues announced with certainty that Julian Nagelsmann would be the next PSG coach, we told you that Luis Enrique was the chosen one.
Regarding Kylian Mbappe, we recognize that we were wrong about the purpose of the information, despite an unfailing desire at PSG Community to provide you with the best information with humility, ethics and respect for you readers.
https://twitter.com/psgcommunity_/statu ... 4952w&s=19gutihaz14 írta: rodrigo faez es psgcommunity lefottek?
nem tudok franciaul se, de valamit kibofiztek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
rodrigo faez es psgcommunity lefottek?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
Profi versenysportolo vagy?Anthony írta: Ne tedd össze a meniszkuszt egy NBA játékossal aki folyamatosan 1 métereseket ugrál a deszka padlón, sokkal nagyobb terhelést kap ott a térd, mint egy fociban.
Nekem is volt meniszkusz sérülésem a világon semmi bajom nincs vele.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ne tedd össze a meniszkuszt egy NBA játékossal aki folyamatosan 1 métereseket ugrál a deszka padlón, sokkal nagyobb terhelést kap ott a térd, mint egy fociban.
https://www.karlstorz.com/hu/en/product ... 1000107500hehetheoriginal írta:Igaz, koran volt meg nekem, mcl-t irtam, de meniscusra gondoltam.Nika91127 írta:
A meniscust szokták varrni.
Meniscus sérülésről volt szó.
Se MCL = medial collateral ligament
Se ACL = anterior cruciate ligament
Nem szólt a fáma. Ezeket augmentális/pótolni lehet. A keresztszalagot mostanában elkezdték kutatni, hogy akutan varrják...
Konyhanyelven szamomra az mcl az oldalszalag, a meniszkusz meg a porc, a párna a csontok között.
Tehat tartom, hogy ha meniscus gond van, az nem igazan gyogyithato, szamtalan nba jatekos es ismerosom a megmondhatoja.
Genetika, es/vagy sport miatti terheles miatt, ki mennyire szerencses
Megfelelő gyakorlattal ezzel megoldható a gyökszakadás
- hehetheoriginal
Igaz, koran volt meg nekem, mcl-t irtam, de meniscusra gondoltam.Nika91127 írta:A meniscust szokták varrni.hehetheoriginal írta: Felig szakadt szalagot varrni, en ott meg jatekosnal sosem lattam olyat, ahol kesobb ne szakadt volna el az egesz a faszba mutet utan.
De meniszkusszal nem vagyok sajnos/szerencsere annyira kepben, mint az acl-lel.
En egyszer tennem rendbe rendesen, mar ha egyáltalán lehet...remélhetőleg nem olyan a gyerek genetikailag, hogy fokozatosan egyre szarabb allapotban lesz a terde.
De ugye nyilvan megvizsgálták gondosan madridban, mielott sietve megvették...
errol beszelek, igy kell tonkrebaszni egy indulo palyafutast.
Meniscus sérülésről volt szó.
Se MCL = medial collateral ligament
Se ACL = anterior cruciate ligament
Nem szólt a fáma. Ezeket augmentális/pótolni lehet. A keresztszalagot mostanában elkezdték kutatni, hogy akutan varrják...
Konyhanyelven szamomra az mcl az oldalszalag, a meniszkusz meg a porc, a párna a csontok között.
Tehat tartom, hogy ha meniscus gond van, az nem igazan gyogyithato, szamtalan nba jatekos es ismerosom a megmondhatoja.
Genetika, es/vagy sport miatti terheles miatt, ki mennyire szerencses
thereisonly1ronaldo