Nagyon a szívedre vetted ezt a játékost.Torquemada írta: Nézhetjük így is. De akkor kéretik FrancISCO "hatszázhuszonkettedikesély" Alarcónt is kivágni a csapatból. Ha olyan korrekt és fasza az edzői teljesítményünk, akkor neki is repülni kellett volna már régen. Ennek ellenére töretlen a bizalom felé, jó adag játékperccel. Solari helyén kezelte az Isco féle kérdést.
Amúgy tényleg jó ez az Arsenal-kölcsön, most kiderül, hogy mennyit is ér valójában. Egy biztos, az ágyúsok szurkolói már rá recskáznak. Persze, tudom, más kávéház egy Arsenal, mint egy Real Madrid, még akkor is, ha a jelek szerint szimpatikus középcsapat szeretnénk lenni mi is.
Az meg, hogy tavaly nem bizonyított, amikor lehetett volna, érdekes. Ha egy csapatban 11ből 7-8 nem akar vagy tud focizni, akkor nagyon nehéz dolga van annak, aki esetleg akar. Számtalanszor volt, hogy letette a labdát, indult, a laszti elakadt, mehetett vissza. Nehéz olyan csapatot mozgatni, amelyik nem akar mozogni, mert nincs taktika, esetleg erőnlét, vagy nem a megfelelő játékosok vannak fent. Ceba meg azért nem egy messi, aki ilyenkor megunja, elfektet három védőt, aztán megkérdezi a kapust, hogy hová rúgja. Na ezt mondjuk tényleg nem várjuk most el a mi keretünkben senkitől sem, tőle sem, ilyet nem fog tudni. De hogy Iscotól többet ért (ez most nem magas léc), az kurvaélet. Futásmennyiségben, labdaszerzésben, passzpontosságban, gól/percben, mindenben.
Lehet nem túl egészséges dolog, még a végén úgy jár majd, mint Kova. Nem biztos, hogy neki itt a későbbiekben lesz még szerepe.
De én is inkább neki adtam volna idén lehetőséget, Iscot meg eladtam...volna.
Viszont a dolgok nem így működnek.
Lassacskán cserélni kell a középpályát, egy nagyon jó ágyús teljesítménnyel, talán megkapja majd az esélyt.
De sztm nem rá fognak építeni a jövőben.