Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Kommentáld a híreket
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekem tetszett a Napoli második félidei játéka. Megtalálták az üres területeket, szépen passzolgattak, helyzeteket is kialakítottak, csak az a védelem szörnyű, mai sajnos nálunk is.
Sztem nem lesz nagy baj a pincérrel.
Sztem nem lesz nagy baj a pincérrel.
Kell 1 hónap, hogy eltöröljem magamba a negatív hendikepjét Beniteznek,de sikerülni fog, tudom
Jelen pillanatban Benitez érkezésével és De Gea lehetséges megszervezésével megoldunk és csinálunk egy-egy nagy problémát. Hogy melyik hatása lesz súlyosabb, és a további keret kialakítás hogyan alakul, majd kiderül a szezonban...
Jelen pillanatban Benitez érkezésével és De Gea lehetséges megszervezésével megoldunk és csinálunk egy-egy nagy problémát. Hogy melyik hatása lesz súlyosabb, és a további keret kialakítás hogyan alakul, majd kiderül a szezonban...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mert lehet tripláznak... Ilyenkor szaporodnak mint a parlagfű.
Komolyan nyomja magánrepülő stb.
Én sem akartam,hogy elmenjen Ancelotti de ha már Benítez jön akkor én előre nem árazom be az emberünket.
Reméljük a legjobbakat.
Más.
Míért van ennyi új barcás az oldalon?
Én sem akartam,hogy elmenjen Ancelotti de ha már Benítez jön akkor én előre nem árazom be az emberünket.
Reméljük a legjobbakat.
Más.
Míért van ennyi új barcás az oldalon?
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Két évre ír alá, nagy felé a bizalomAnthony írta:Pereznél úgy is 1, max. 2 éve van
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Pereznél úgy is 1, max. 2 éve van
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csak az első évét vészelje túl nagyobb baki nélkül és akkor rendben leszünk, azért a Mu-s első éve elég gyér volt,egy olyanért itt szétszednék.De mondjuk az más szituáció, más bajnokság stb... Ide meg úgymond hazatér
Egyébként benítez papíron eddig rendben van, legalábbis amilyen hírek jönnek róla, a terveiről, hogy nem örül a turnéknak stb... aztán kérdés,hogy ami papíron jól hangzik azt a valóságba át tudja-e ültetni.
Én nem variálnám túl, ha az öltözőt megtudja magának nyerni akkor sikeres lesz az ittléte.Van egy sajátos stílusa, ha nem balhézik össze a vezérbikákkal itt főleg CR-től tartok akkor nagy baj nem lehet.Kíváncsian kicsit félve várom a Benítez érát de már én se olyan borúlátóan állok hozzá.Hosszú gondolkodás után inkább az Ancelotti Mourinho Capello kalapba sorolom mint a Pellegrini, shuster,Carlos Queroz pakkba, remélem 1 év múlva nem kell visszategyem az utóbbi kategóriába
Egyébként benítez papíron eddig rendben van, legalábbis amilyen hírek jönnek róla, a terveiről, hogy nem örül a turnéknak stb... aztán kérdés,hogy ami papíron jól hangzik azt a valóságba át tudja-e ültetni.
Én nem variálnám túl, ha az öltözőt megtudja magának nyerni akkor sikeres lesz az ittléte.Van egy sajátos stílusa, ha nem balhézik össze a vezérbikákkal itt főleg CR-től tartok akkor nagy baj nem lehet.Kíváncsian kicsit félve várom a Benítez érát de már én se olyan borúlátóan állok hozzá.Hosszú gondolkodás után inkább az Ancelotti Mourinho Capello kalapba sorolom mint a Pellegrini, shuster,Carlos Queroz pakkba, remélem 1 év múlva nem kell visszategyem az utóbbi kategóriába
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Naponta lehozzak hogy megvan az egyezség, stb. Mar kummara elegem van belole.BBeno írta:Espn szerint degea kozolte a muval hogy lepni akar.
Jöjjön Rafa a het elso felében aztan jelentsék be gyorsan. Akkor megnyugszom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mert dugig vagyunk azon a poszton.KAG írta:Furcsa, hogy Coutinho neve még nem merült fel nálunk soha.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BBeno írta:Espn szerint degea kozolte a muval hogy lepni akar.
Hatalmas fogás lenne. Következő 8-10 évre újra meglenne oldva a kapusposztunk tényleg!
OFF:
Furcsa, hogy Coutinho neve még nem merült fel nálunk soha.
Pedig szerintem ott elől pont azt tudná nyújtani, ami nekünk hiányzik. Mégpedig a védelem megbontását. Ráadásul a Liverpool újra leszerepelt. Szóval szerintem nem lenne hozhatatlan kategória.
Ami picit hátrány, hogy Ő is, mint Ronaldo a baloldalon érzi jól magát.
Ez a videóból is kivehető.
De amit ezek leművelnének elől Benzemaval passzjátékban. Pff....
Na akkor álmodozásból vissza és jövőre újra Vadló
ZIDANE
Espn szerint degea kozolte a muval hogy lepni akar.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lesznek meglepetések, de most őszintén, a legszarabb hozzáállása Balenek van, szerintem senki sem lepődne meg ha eladnák
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nagyon remélem, hogy nem Iker nevével kezdődik jövőre a kezdő 11...minden tiszteletem a Kapitányé, de át kell adnia a helyét...lehetőleg De Gea-nak...kell egy jó kapus végre...Steve írta:Ez a Vidal egyébként mitöl olyan elfelejthetetlen sztár.
Èrtem, hogy neki a legextrémebb a feje, de miért lenne a játékára szükségünk.
Èn az eddig felmerülö nevek közül Verrattinak és Pogbának örültem. Utóbbitól tartok, azt gondolom sok gond lehetne vele.
De mint játékos, ha a tudást nézzük, mind a kettö remek, Real szintü.
Ezen kívül nagyon remélem, hogy De Gea érkezik tényleg, de nem brutális összegért.
Amúgy egyébként szerintem nem csak a 80millió árcetli feletti játékosokat kellene nézni, mert nincs jelenleg keret, nincs pad. Utánpótlásunk nincs, szóval jó lenne 1-2 értelmesebb jó tudású, 'jómunkásembert' is beszerezni és Arbeloa, Khedira brigádot frissíteni kicsit.
A "jó munkás embereket" meg nem kell hiányolni...Benitez csapatai mindig azokkal voltak tele...ahogy mondtam már korábban lesznek itt még meglepetés távozók és érkezők is idén nyáron...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Ez a Vidal egyébként mitöl olyan elfelejthetetlen sztár.
Èn az eddig felmerülö nevek közül Verrattinak és Pogbának örültem. Utóbbitól tartok, azt gondolom sok gond lehetne vele.
Ezen kívül nagyon remélem, hogy De Gea érkezik tényleg, de nem brutális összegért.
Amúgy egyébként szerintem nem csak a 80millió árcetli feletti játékosokat kellene nézni, mert nincs jelenleg keret, nincs pad. Utánpótlásunk nincs, szóval jó lenne 1-2 értelmesebb jó tudású, 'jómunkásembert' is beszerezni és Arbeloa, Khedira brigádot frissíteni kicsit.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem meg ez a tipikus nagy csapat mentalitás. Hogy mindenki ellen a maximumot hozni. Más kérdés, hogy ezt a csapat mennyire bírja erővel. Ilyen alapon Ancelotti jól csinálta, hogy kikaptunk az AtMától a szezonban, mert így nem fáradtunk el, de utána megvertük a kicsiket?BBeno írta:ahoyg nem rég a valencia köpte ki ellenünk a belét 1 pontétr !!! majd a következő bajnokin otthon szereztek szintén 1 pontot!!! ahelyett hogy megverték volna otthon a kicsiket úgy hogy ellenünk nem fáradnak ki teljesen és szereztek volna két meccsen 3 pontot a 2 helyett. tipikus kiscsapat mentalitás.
igen ez évek óta így megy és mindig meg is említem. ahoyg nem rég a valencia köpte ki ellenünk a belét 1 pontétr !!! majd a következő bajnokin otthon szereztek szintén 1 pontot!!! ahelyett hogy megverték volna otthon a kicsiket úgy hogy ellenünk nem fáradnak ki teljesen és szereztek volna két meccsen 3 pontot a 2 helyett. tipikus kiscsapat mentalitás.R.M.C.F írta:Ellenünk mindenki 110 % ot ad bele......régebben direkt néztem azokat a csapatokat,akik a tabellán hátrébb helyezkedtek el,hogy ha ellenünk mentek mint egy állat,xre vagy nyerni,a következő meccsen simán pitsán lettek verve egy alsóházitól is....
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Elmegy levezetni egy kisebb csapatba, egy gyengébb bajnokságba, van ez így.. :ĐR.M.C.F írta:az hogy lehet, Vidal "lefelé" igazol?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ellenünk mindenki 110 % ot ad bele......régebben direkt néztem azokat a csapatokat,akik a tabellán hátrébb helyezkedtek el,hogy ha ellenünk mentek mint egy állat,xre vagy nyerni,a következő meccsen simán pitsán lettek verve egy alsóházitól is....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
ellenünk Morata is zakatoltziro4vr írta:Nem tudom mennyi az igazság ebben...korábban úgy gondoltam, hogy lefelé tart a chilei, de ellenünk zakatolt megint, mint régen.Realista24 írta:Azt írják az okosok, hogy Khedira Juvéba való igazolása megnyitja az utat Vidal Madridba költözése előtt.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Vidal...na ne. Akkor is ellene voltam mikor nagyon ment neki. Továbbra is ugyan úgy gondolom, az az ember egyik percrol a masikra szét esik fejben. Bármikor benne van a piros lap, engedetlenség, éjszakai élet, a Sterlinges hírrel igazi rémálom ez így