+1Mike írta:hát nálam Verratti mindig is Pogba előtt volt. Imádom a kis olasz játékát.
Nálam is ő lenne a prioritás.
Nem sokszor láttam egyiket sem, de Verratti játéka engem jobban meggyőzött.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. május 29., péntek 15:16
+1Mike írta:hát nálam Verratti mindig is Pogba előtt volt. Imádom a kis olasz játékát.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 29., péntek 15:13
HozzászólásSzerző: fenomeno22 » 2015. május 29., péntek 14:57
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 29., péntek 14:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 29., péntek 14:13
Jo lenne ha egyszer értened amit irok. Bar felek hogy magadat sem erted.Remy írta:Ja, a CR előtti időszak, annyira jó volt. Zizouékig nem mennék vissza, mert ott voltak olyan focisták, akik képesek voltak nagy meccseket is eldönteni. Aztán kimentek ezek a sztárok a csapatból és jött a hanyatlás.Realista24 írta:Mert Cével szarrá nyertük magunkat.
Ha Bale-re bízzuk az egészet, akkor csúnya évek jönnek...
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 29., péntek 14:10
Ez rendben van, egy megfelelő kerettel ezek a felállások gyakorlatilag csak számok, rengeteg módon átalakítható egyikből a másikba. Az alap elképzelés, a játék lesz a döntő.Realista24 írta:A 4-2-3-1-et írják alapnak mindenhol, de ez idomul a játék képéhez és alakul át 4-4-2 vagy 4-1-4-1-é, végső esetben pedig 4-3-3-ba. Legalábbis most egy ilyen cikket olvastam.RealRaúl77 írta:Ehhez már csak egy fasza keret kell, meg hogy Benitez tudja, hogy mikor kit kell játszatni, meg pihentetni...
Ez egyértelműen pozitív vele kapcsolatban.. Egyedül a vele kapcsolatban sokat emlegetett begyöpösödött 4231-től félek, ha ezen túl tud lépni, akkor akár még nyerhetünk is vele (nem a kupákra értem, de azt is)
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 29., péntek 14:09
Ja, a CR előtti időszak, annyira jó volt. Zizouékig nem mennék vissza, mert ott voltak olyan focisták, akik képesek voltak nagy meccseket is eldönteni. Aztán kimentek ezek a sztárok a csapatból és jött a hanyatlás.Realista24 írta:Mert Cével szarrá nyertük magunkat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 29., péntek 14:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 29., péntek 14:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 29., péntek 13:43
A 4-2-3-1-et írják alapnak mindenhol, de ez idomul a játék képéhez és alakul át 4-4-2 vagy 4-1-4-1-é, végső esetben pedig 4-3-3-ba. Legalábbis most egy ilyen cikket olvastam.RealRaúl77 írta:Ehhez már csak egy fasza keret kell, meg hogy Benitez tudja, hogy mikor kit kell játszatni, meg pihentetni...
Ez egyértelműen pozitív vele kapcsolatban.. Egyedül a vele kapcsolatban sokat emlegetett begyöpösödött 4231-től félek, ha ezen túl tud lépni, akkor akár még nyerhetünk is vele (nem a kupákra értem, de azt is)
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 29., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 29., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 29., péntek 12:49
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 29., péntek 12:14
Kérdés hogy cristiano lesz nevezve a liga meccsire mint egyik csapat,vagy a real madrid?A spanyol EcoDiario szerint Cristiano nincsen túlságosan megbékélve Benítez érkezésével. A portugál minden meccsen játszani akar, és ezt meg is teszi, függetlenül attól, hogy fáradt-e vagy sem. Benítez azonban erősen hajlamos a keret megfelelő rotálására, így Ancelotti távozásával és a spanyol szakember érkezésével könnyen lehet, hogy Cristiano kevesebb perchez juthat majd a következő szezonban. A csapat számára ez az edzői felfogás természetesen kétség kívül pozitív, Cristianóra nézve azonban már kevésbé. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 29., péntek 10:31
Nem hihetetlen az, megy kifelé, ez az élet rendje. Viszont bőven lenne gondja a középcsatár szereppel, mert helyezkedni, beadásokra érkezni faszán tud. De ha még egy év ívelgetést kell nézni, akkor lefosom a falat. A védők közötti forgolódás meg küzdelem nem fog ízleni neki.BBeno írta:Barmennyire is hihetetlen sajnos oregszik o is. Cseleit nem eszik meg annyira. Terdere is figyelni kell. Fejelni tud. Helyezkedes 10/10. Es inkabb tavolrol hibazik. Inside the box meg ritkan teveszt kaput.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 29., péntek 10:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 29., péntek 10:24
Ezt a cikket néztem tegnap is, nagyon faszán néz ki, jó is a statisztika. Csak azt hagyják ki, hogy mennyi próbálkozása volt.BBeno írta:http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... _HP_RI_0_3 itt az uj csatarunk. Nem megtartokent kell jatszatni hanem befejezokent. Bale mehet ki balra hatha onnan jobban fog menni neki
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 29., péntek 10:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 28., csütörtök 22:44
HozzászólásSzerző: miVida » 2015. május 28., csütörtök 22:41
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem