Jaja, meg remélem elkezd passzolni is...Amennyire a szezon elején önzetlen volt, és szépen alájátszott a többieknek, ahhoz képest durván megfordult vele a világ, és rengeteg olyan eset van, amikor elönzőzi a helyzeteket. Nem kéne!Elso evnek ez nem is olyan rossz, de azert remelem hogy jovore meg ennel is jobb lesz.
Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- 43 meccs, 3481 perc, 22 gol, 13 assist.
- ebbol 2 kupat eldonto gol.
- 99 percenkent rug egy golt vagy ad egy golpasszt.
Elso evnek ez nem is olyan rossz, de azert remelem hogy jovore meg ennel is jobb lesz.
- ebbol 2 kupat eldonto gol.
- 99 percenkent rug egy golt vagy ad egy golpasszt.
Elso evnek ez nem is olyan rossz, de azert remelem hogy jovore meg ennel is jobb lesz.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Demes írta:(mondjuk sikerült bemondaniuk hogy a Decima-val megvan a 10.-ik La liga győzelmünk )
Félreértetted, ott azt mondták, hogy az Atleticonak is megvolt a Decima, csak nekik a bajnoki győzelem volt a 10. győzelmük a Ligában Arra értették a Decimát, azért ekkorát nem tévednének, azt meghagyják a Sport1-es barmoknak. IVÁÁÁÁÁN HOL VAGY?
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Na. Nem is tudtam,hogy Wales-ben lesz az Európai szuperkupa döntő. CR után most ő is hazai pályán játszhat majd, ez a BL siker nekünk lett megirva.
- Bullet T
A goljanal majd megorultem, viszont ma is es a barca elleni kupadonton is nagyon onzoen jatszott, ami rohadtul idegel....
Ha ezt nem huzzuk be, akkor biztos, hogy elovettek volna, pl. az elso felidoben mikor (asszem) Tiago labdavesztese utan Benzema es Ronaldo is uresen varta a labdat o meg siman ellotte a fenebe....egy donton azert erre figyelhetne, na meg mikor mar a 3. ilyet jatsza el, akkor azert szolhatnanak a csapattarsak, hogy azert passzolni se bun. Elhiszem,hogy bizonyitani akar de azert nezzen mar szet a palyan neha. Aztan lehet csak en latom igy. Mindenesetre nagyon nagyon orulok a vegkifejletnek es hihetetlen hogy mik mennek mas forumokon XD
Ha ezt nem huzzuk be, akkor biztos, hogy elovettek volna, pl. az elso felidoben mikor (asszem) Tiago labdavesztese utan Benzema es Ronaldo is uresen varta a labdat o meg siman ellotte a fenebe....egy donton azert erre figyelhetne, na meg mikor mar a 3. ilyet jatsza el, akkor azert szolhatnanak a csapattarsak, hogy azert passzolni se bun. Elhiszem,hogy bizonyitani akar de azert nezzen mar szet a palyan neha. Aztan lehet csak en latom igy. Mindenesetre nagyon nagyon orulok a vegkifejletnek es hihetetlen hogy mik mennek mas forumokon XD
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hogy őszinte legyek, sokáig bíráltam, mert miatta váltunk meg Özil-től. De a szívem mélyén tudtam, hogy kell ez a váltás a 4-2-3-1-ről a 4-3-3-ra és ott Özil-nek nincs helye. Nem csak én egyedül panaszkodtam, mert el szaladt a piac és ki perkáltunk érte 91 millát, de már az első évében vissza hozta! Hozta nekünk a spanyol kupát, meg bónuszba meghozta a 10-ket! (akárhogy Ramos egyenlített) Hiába jött volna a rá adás, lenne rá egy 100asom, hogy a tizi párbajt buktuk volna... Cortouis meg csinálta volna a szart... Úgyhogy már most felnőtt a feladathoz... mi lesz még jövőre, mikor az igazi Bale-t láthatjuk?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A meccsen kétszer elrobogott ismét, a másodiknál is csak egy egyenest tudott rúgni a labdába ballal, pedig ha most az egyszer kipróbálja a jobb lábát lövésnél is, akkor nem lett volna kérdés. Javított a hosszabbításban, hulla fáradtan is, köszönjük, Respect!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
odaért mert egy gőzgépRemy írta:Hónapok óta mondogattam, hogy Bale a BL-ben lehet hatalmas nagy király, erre eldöntötte. Kegyetlenül szarul játszott, de odaért, és befejelte. Így kell ezt.
kihagyott 3 helyzetett, rosszul döntött, kaki volt, de ő legalább helyzetbe került
Nem illik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
100 millióért alap!Remy írta:Hónapok óta mondogattam, hogy Bale a BL-ben lehet hatalmas nagy király, erre eldöntötte. Kegyetlenül szarul játszott, de odaért, és befejelte. Így kell ezt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hónapok óta mondogattam, hogy Bale a BL-ben lehet hatalmas nagy király, erre eldöntötte. Kegyetlenül szarul játszott, de odaért, és befejelte. Így kell ezt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
elég irónikus így ez a """"79"""" milliós, nagyot kűzdő, csapategység blabla ellen jön a """100""" milliós és elhozza a kupát
Nem illik.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Na jól van. Megszolgálta az árát... Ha az életben többet nem talál a hálóba Real mezben, már megérte. De jövőre csak jobb lesz.
Már lépni nem bírt a fiú, de azért bebólintotta.
Kis túlzással 2 gól, 2 kupa.
Kis túlzással 2 gól, 2 kupa.
Na gratulálok, behozta az árát, bár jobb lett volna ha az első 2-3 helyzetét b.ssza be.
Amúgy ne mondjátok már hogy ennek az embernek nincs akkora reklámértéke amikor a Sky sportson 0-24ben róla beszélnek, meg a meccs összefoglaló videó 90%a róla volt + az Ő kupafelemelését mutatták. Gyakorlatilag Bale-show megy itt.
(mondjuk sikerült bemondaniuk hogy a Decima-val megvan a 10.-ik La liga győzelmünk )
Amúgy ne mondjátok már hogy ennek az embernek nincs akkora reklámértéke amikor a Sky sportson 0-24ben róla beszélnek, meg a meccs összefoglaló videó 90%a róla volt + az Ő kupafelemelését mutatták. Gyakorlatilag Bale-show megy itt.
(mondjuk sikerült bemondaniuk hogy a Decima-val megvan a 10.-ik La liga győzelmünk )
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezért lett megvéve, hogy ha rohadtul szar is amikor kell lőjön egy gólt. Barca ellen, CdR döntőben? Pipia! BL döntőben? Pipa!csabi* írta:megérte azt a 91 millát
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
megérte azt a 91 millát
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Már megelőztek, de igen, az Elche elleni gólja óriási volt, és nagyon fontos pillanatban jött, mert akkor nagyon nyomott az Elche.én egy igazi bombagólt vártam volna tőle idén.
Mondjuk mára már rohadtul mindegy.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
dannen írta:szerintem benne is van még egy olyan szintlépés, mint amilyet modric produkált egy jó előszezonnal a második évében. várom
Abszolut...még mindig látszik a beszariság,az hogy szeptembertől ha megnézem,lassan....nagyon lassan hónapról hónapra vállalt egyre többet......és ez még karcsú.
Tehát mennie kell a vadlónak jövőre,felborzolt tarkószőr,csapkodó farok,lapát fogak ki....és nyihahahahaha.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Amit mondtam is,eleinte volt pár próbálkozása,de a nápolyiárusokat veszélyeztette,és elhagyta....mert nincsen még önbizalma......persze itt más a nyomás az elvárás és nem is próbálkozhat annyit.
Meglesz az.....idő kérdése,és ha lesz,akkor egyre lazább lesz,nézd meg az őszt,milyen merevgörcs minden megmozdulása,sarkos,szar.....tavasszal? egyre lazább,ment pár bicaj,sarok is,meg a mozgása is koordináltabb lett,oké a kondi megjött.....de összességében kell neki még idő.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Galacticos
erre nem is emlékeztem így már.Toti írta:itt van-eGalacticos írta:én egy igazi bombagólt vártam volna tőle idén.
egy olyan kurva nagyot amiket a tottenhamben zsákszámra lőtt.
na jó akkor akarok még egy ilyet.