Kondogan vagy mi volt, emlékszem egyszer valaki ezt írta, azota azon szakadokmadridronie írta:Majd hozzuk Kondogbiat.Azért ha a Gündogan, Verratti, Pogba hármasból egyik sem költözik Madridba, Barcelonába viszont egy vagy akár kettő is, akkor infarktust kapok.
Kommentáld a híreket
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Majd hozzuk Kondogbiat.Azért ha a Gündogan, Verratti, Pogba hármasból egyik sem költözik Madridba, Barcelonába viszont egy vagy akár kettő is, akkor infarktust kapok.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Carlo A terve szerintem Verratti, ami oké, de ha az olasz nem jön össze akkor Gündi egyértelmű választás lenne. Persze lehet tök mindegy lesz már mit akar Carlo. Ha esetleg Klopp jönne, akkor ő is simán hozhatná magával. Nem értem miért nem merült fel komolyabban, bizonyított már az utóbbi időszakban, nem lenne különösebben drága és akár a padon is lehet hagyni néha(persze akkor mennének az emailjeim). Most már késő szerintem, a Barcelona nyeregben van, 16 januárjában oda fog menni.Kerlon írta:Mondjuk Gündogan most is kézen fekvő lenne a számunkra. Kijelentette, hogy nem hosszabbít, nem volt túl jó időszaka, ezért nem várhatná el, hogy folyamatosan kezdő legyen. Olcsón lehetne nagyot húzni és pont olyan posztra, ahova nagyon kell még egy megbízható ember.
Nem illik.
Mondjuk Gündogan most is kézen fekvő lenne a számunkra. Kijelentette, hogy nem hosszabbít, nem volt túl jó időszaka, ezért nem várhatná el, hogy folyamatosan kezdő legyen. Olcsón lehetne nagyot húzni és pont olyan posztra, ahova nagyon kell még egy megbízható ember.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- schranzer
Kb errol van szo.ziro4vr írta:Amúgy azt az előszerződést akkoriban bontották fel, mikor terhes volt Ilkay, nem? Részben érthető, részben meg a... Azért ha a Gündogan, Verratti, Pogba hármasból egyik sem költözik Madridba, Barcelonába viszont egy vagy akár kettő is, akkor infarktust kapok.
Persze ha jön Benitez akkor minden ok, meg fogok nyugodni.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- ziro4vr
Amúgy azt az előszerződést akkoriban bontották fel, mikor terhes volt Ilkay, nem? Részben érthető, részben meg a... Azért ha a Gündogan, Verratti, Pogba hármasból egyik sem költözik Madridba, Barcelonába viszont egy vagy akár kettő is, akkor infarktust kapok.
Nem illik.
- schranzer
A Mundo Deportivo szerint a Real Madriddal korábban egy azóta felbontott előszerződést kötő Ilkay Gündogan átment a Barcelona előzetes orvosi vizsgálatán, és megállapodtak a feltételekről, így a következő évben valamikor csatlakozhat a katalán klubhoz.
Kratulálok. Kacsa vagy sem, nem érdekel,de mi meg Benitezt hajkurásszuk?A katalán Sport szerint Paul Pogba elfogadta a Barcelona közeledését, és szívesen lenne a katalán klub játékosa, amennyiben a két együttes megállapodik.
Fuera Perez.
-
- Kedvenc játékosaid: ronaldo09
- Kedvenc csapatod: realmadrid
Csak benitezt ne könyörgöm.Ennyire nem mehetett el az agya.
de nem érti?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Azóta ott áll a taktikai táblák előtt és nézi.Kerlon írta:Khedira még itt van?
Nem illik.
Khedira még itt van?
K
K
- ziro4vr
-jobb lenne ha a bm-et mérgezné, de zsírdannen írta:-állítólag khedira közel a juvehoz
-baleért 120 millát fizetne a manu
-ancelotti már vasárnap távozhat
-nagyon zsír
-pls ne
Nem illik.
Benítez bassza meg.Benítez.
Ancelotti helyett Benítez.
Hihetetlen ilyen a világon nincs.
Azt tudom,hogy ő nagyon akarná már régóta a csapatot irányítani,de akkor is.
Ancelotti helyett Benítez.
Hihetetlen ilyen a világon nincs.
Azt tudom,hogy ő nagyon akarná már régóta a csapatot irányítani,de akkor is.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Benitez pasztmek.
Hát egy ilyen után nem csodálkoznék, ha Ronaldo vagy akárki távozni, hát ki a görcs akar dolgozni ezzel a 0-val?
Nem tudom mennyire fér bele a klub etikába, de jó lenne ha a hétvégén, egy gólunknál, a csapat kiszaladna Carlohoz...Muszáj Perezt meggyőzni. Bár annak sincs értelme, hogy marad és az igazgatóság választja ki/cseréli le a szakmai stábot.
Hát egy ilyen után nem csodálkoznék, ha Ronaldo vagy akárki távozni, hát ki a görcs akar dolgozni ezzel a 0-val?
Nem tudom mennyire fér bele a klub etikába, de jó lenne ha a hétvégén, egy gólunknál, a csapat kiszaladna Carlohoz...Muszáj Perezt meggyőzni. Bár annak sincs értelme, hogy marad és az igazgatóság választja ki/cseréli le a szakmai stábot.
eddig nem gondoltam, h gareth balenél lehet rosszabb dolog a real madrid háza táján jelenleg, de ha ez összejön akkor az a csúcs.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát nekünk végünk ha Benítez madridba kerül. Nem is értem hogy merülhetett fel a neve
Ha abban a Benitezben látják a megoldást a jövőre, aki az Olasz ligában a második legjobb kerettel még egy BL helyet sem tud összehozni, akkor csak gratulálni lehet a vezetőségnek. Perez meg amennyi jó dolgot tett, kb. annyira bassza el megint az egészet. Kezdhetjük ott, hogy Bale-t idehozta.
K
K
- schranzer
Hát ha ez igaz, akkor ez a madridi vezetőség munkásságának a kicsúcsosodása lesz. Nemis értem, mit látnak Benítezben? Mit tett le az asztalra ??? Maradjon Ancelotti, de ha tavozik, akkor már inkább Klopp ...madridronie írta:Spanyol pletykák szerint kedden tárgyal Carlo és a klub egymással; a média döntő többsége biztos az olasz mester távozásában.
A 2 alternatíva egybehangzó híresztelések szerint Klopp és Benítez; közülük is sokkal inkább esélyes a spanyol, aki Perez jobbkezének José Ángel Sáncheznek már nagyon régóta a favoritja és jelen pillanatban is a leginkább kardoskodik Rafa szerződtetése mellett!
na ott lesz vége mindennek ha benitez madridot megközelíti. az az edző napoli szintű csapatokat irányíthat csak ahol azaz elvárás hogy legyen meg az EL helyezés. mert már a BL is erős neki. messze kerülje el. perez meg térjen már észhez. nevetséges hogy miket tud művelni. nulla szakmaisága van az ilyen döntésekhez. pénzt csinál bármiből de a többihez nem nagyon van gógyija.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
akkor ki kell ide szerinted rolivagy?rolivagyok írta:szerintem se pogba se veratti nem kell ide de ha muszáj veratti