Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 2., szombat 8:12

Felig szakadt szalagot varrni, en ott meg jatekosnal sosem lattam olyat, ahol kesobb ne szakadt volna el az egesz a faszba mutet utan.
De meniszkusszal nem vagyok sajnos/szerencsere annyira kepben, mint az acl-lel.
En egyszer tennem rendbe rendesen, mar ha egyáltalán lehet...remélhetőleg nem olyan a gyerek genetikailag, hogy fokozatosan egyre szarabb allapotban lesz a terde.

De ugye nyilvan megvizsgálták gondosan madridban, mielott sietve megvették... :coffee:

Nem ertek hozza, de nem hiszem, hogy varrtak, mert szeptember vegere varjak a visszatereset
errol beszelek, igy kell tonkrebaszni egy indulo palyafutast.
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 2., szombat 8:08

Nika91127 írta:
hehetheoriginal írta:
Ha mcl problema, akkor en iden nem jatszatnam, ugy ertem nem csak a naptari evben, hanem a szezonban, alapos normalis rehab es felkeszules, es utana kövi szezon.
Inkabb legyen egy westbrook palyafutas, mint szetesni fiatalon es visszavonulni, mert lepni se tud.

Remelem nem ostobak se a csalad, se az ugynok, se a madrid, hogy nyomjak a gyereket, hogy jatsszon vegre.

Nem belső oldalszalag sérülése van, hanem medialis meniscus. A kérdés csak az, hogy rezekálták vagy megvarrták. A kettőnek a rehabja nem ugyanaz. Remélem az utóbbi. Akkor hosszabb a rehab (3 hónap tuti kiesik), de később panaszmentesebb.

Nem ertek hozza, de nem hiszem, hogy varrtak, mert szeptember vegere varjak a visszatereset.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. szeptember 2., szombat 8:06

hehetheoriginal írta:
Galacticos írta: Arda mikor epulhet fel?
Ha mcl problema, akkor en iden nem jatszatnam, ugy ertem nem csak a naptari evben, hanem a szezonban, alapos normalis rehab es felkeszules, es utana kövi szezon.
Inkabb legyen egy westbrook palyafutas, mint szetesni fiatalon es visszavonulni, mert lepni se tud.

Remelem nem ostobak se a csalad, se az ugynok, se a madrid, hogy nyomjak a gyereket, hogy jatsszon vegre.
Nem belső oldalszalag sérülése van, hanem medialis meniscus. A kérdés csak az, hogy rezekálták vagy megvarrták. A kettőnek a rehabja nem ugyanaz. Remélem az utóbbi. Akkor hosszabb a rehab (3 hónap tuti kiesik), de később panaszmentesebb.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 2., szombat 7:59

Galacticos írta: Arda mikor epulhet fel?

thereisonly1ronaldo

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. szeptember 2., szombat 7:45

Donát írta: Idén először fordult elő - mióta az internet a mindennapjaim része -, hogy nem követtem (, csak nagyon felületesen, szinte csak a hivatalos bejelentéseket) a nyári transfer ablakot. Hát nem bántam meg. :D Részemről ne jöjjön soha a teknős, nem éri meg lebomlasztani vele az öltözőt, Kane sokkal jobb lett volna a csapat szempntjából, de a mai piacot nézve azt is értem, miért nem jött.

Nagyon szeretnék idén bajnokságot nyerni, neadjisten spanyol triplát, a keretet is alkalmasnak tartottam alapból, de ezek a sérülések baromi pesszimistává tesznek. BL-t is szeretnék nyerni, de az más kávéház, ott még ennyi értelme sincs jósolni. Nem tudom mi lesz idén, de továbbra is izgulok a csapatért. Hajrá Real, Hala Madrid! :lilasalas:
Erről van szó...
De 1000% hogy télen ismét jön az mpappe fgelyezet köv. felvonása. Nekünk pedig szükségünk lesz egy minőségi gólfelelősre.
( Azért Ardara meg Endrere kíváncsi leszek, a későbbiekben )

Ami a sérüléseket illeti, sztm ezt most ki tudjuk gazdálkodni, a keret kellően változatos van benne variációs lehetőség , és Anci is bele fog nyúlni, úgy fest.
Bajnokságot remélem behúzzuk, sőt idehaza mindenféle kupákat is :agree: BL ben a továbbjutás az a minimum.

Odri is elment, ráadásul pénzé tettük :mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. szeptember 2., szombat 6:37

Arda mikor epulhet fel?

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2023. szeptember 2., szombat 6:02

Idén először fordult elő - mióta az internet a mindennapjaim része -, hogy nem követtem (, csak nagyon felületesen, szinte csak a hivatalos bejelentéseket) a nyári transfer ablakot. Hát nem bántam meg. :D Részemről ne jöjjön soha a teknős, nem éri meg lebomlasztani vele az öltözőt, Kane sokkal jobb lett volna a csapat szempntjából, de a mai piacot nézve azt is értem, miért nem jött.

Nagyon szeretnék idén bajnokságot nyerni, neadjisten spanyol triplát, a keretet is alkalmasnak tartottam alapból, de ezek a sérülések baromi pesszimistává tesznek. BL-t is szeretnék nyerni, de az más kávéház, ott még ennyi értelme sincs jósolni. Nem tudom mi lesz idén, de továbbra is izgulok a csapatért. Hajrá Real, Hala Madrid! :lilasalas:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. szeptember 2., szombat 4:22

Pad'em írta: Odri hivatalos a Socinál hálistennek. Féltem, hogy meghiúsul a végén.
Akkor lehet hozni Canc... oh wait
ZIDANE

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2023. szeptember 2., szombat 0:18

Pad'em írta: Odri hivatalos a Socinál hálistennek. Féltem, hogy meghiúsul a végén.
szuper :salute:

legalább a felesleget jól sikerült kisöpörni :kalapos:
jövőre csak Mendyt kell valakire rásózni, a többieknek lejár a szerződése, azok közül akik nem igazán kellenek

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2023. szeptember 2., szombat 0:00

Ezek a deadline dayek sem a regiek mar.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 1., péntek 23:57

Odri hivatalos a Socinál hálistennek. Féltem, hogy meghiúsul a végén.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. szeptember 1., péntek 23:55

Steve írta: Én csak azt remélem, hogy minél tovább megyünk majd a BL-ben és legfőképpen azt, hogy összekerülünk a péezsgével és mi ütjük ki őket..

Megmutatni újra, hogy mi a bohóc kategória és mi a profi szint.
Nekunk nem kell semmit sem bizonygatni, mar zsebre raktuk oket nem olyan reg azzal a ven kerettel, vegig vertuk egesz Europat. Be lehet setalni a muzeumba, aztan szamolgatni a trofeakat a vitrinben.
:goat:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 1., péntek 23:52

tubatibi írta: A bajnokságban top 3 a cél, remélem ezzel mindenki tisztában van, nem az első hely.
A top 3 cél? Mármint neked? Mert a csapatnak a bajnoki cím lesz abban biztos lehetsz.

Én is azt várom tőlük. Ezt a gyenge spanyol ligát ezzel a kerettel is simán hozni lehet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. szeptember 1., péntek 23:50

dzsi91 írta:
kodo írta: Akkor #Haaland2024
Én mondom sokkal egyszerűbb lenne egy cityben jóllakott motivált haalandot elhozni 250 millioért gvardiolától mint a bappé klánnal egyezkedni 200 milliós aláírási pénzekkel aztán évente újratárgyalni olyan messisen a szerződését.

Az egyetlen szerencsénk, hogy ez a gyerek nem 10 évvel korábban született mert még Céronaldorol is képesek lettünk volna lemaradni miatta. :lol:
Nem tudom, mennyi lehet a folyószámláján ( képletesen érte), de gondolom magasan 1000 millió, azaz egy milliárd felett. Vajon mennyire motiválhatja még egy 200 milliós aláírási pénz?

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 1., péntek 23:41

Én mondom sokkal egyszerűbb lenne egy cityben jóllakott motivált haalandot elhozni 250 millioért gvardiolától mint a bappé klánnal egyezkedni 200 milliós aláírási pénzekkel aztán évente újratárgyalni olyan messisen a szerződését.

Az egyetlen szerencsénk, hogy ez a gyerek nem 10 évvel korábban született mert még Céronaldorol is képesek lettünk volna lemaradni miatta. :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. szeptember 1., péntek 23:40

:lol:
Örülj, ha Joselut megvesszük végleg.

Ez most kibaszott szarul lett menedzselve, bár már várom a dadogást, hogy de Bellingham…az, oké.

Gyengültünk. Tavaly szarak voltunk, idén szarabbak leszünk. Nincs minőség a támadóink között Vinin kívül.
Nincsen normális jobb oldalunk.

Semmi nem változott tavalyhoz képest.

A bajnokságban top 3 a cél, remélem ezzel mindenki tisztában van, nem az első hely.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tubatibi 2023. szeptember 1., péntek 23:43-kor.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2023. szeptember 1., péntek 23:39

Akkor #Haaland2024

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2023. szeptember 1., péntek 23:33

Valószínűleg az egyetlen valós történés ebben a nyári sztoriban az Mbappé levele volt, hogy nem szeretne hosszabbítani és nyáron lelép. A többi a twitteren generált bullshit. Várom azt, hogy eljöjjön az idő, amikor ezeket büntetni lehet. A két psgcommunitys gyerek LÁTTA a hivatalos dokumentumot, most meg dobnak egy sorryt és el van felejtve. Hányinger. Jópofa dolog amit FabRomano felépített, de ő az egyik legnagyobb keltetője ennek a ráknak, ami megy a focis híreknél. Amúgy semmi sem fog változni, mert amíg nem ír alá szerződést, addig minden egyes PSG/Madrid zakó után jönnek majd a hírek számolatlanul.

Mbappé nem ígért semmit, Perez sem. Felveszi a bónuszokat, marad vagy kilovagol egy csomó pénzzel. Az, hogy ez mennyire szimpatikus, mindenki döntse el maga. Az szerintem fix, ha 24'-ben nem jön, akkor soha nem fog.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2023. szeptember 1., péntek 23:33

BlancoMark írta: Ertem hogy nem akartuk szorni a penzt B-megoldasokra, de hogy nem vettunk kolcson valakit ez szamomra erthetetlen. Rodrygonak kell brutalisan szintet lepnie, Brahimtol es Joselutol nagyjabol tudjuk hogy milyen maximumra szamithatunk.
őt úgy hívják hogy Joselu :mrgreen:

tehát ez a része pipa, Carlo kért tavaly 1 cserecsatárt, most megkapta :kalapos:

az más kérdés, hogy eltűnt előle a kezdő csatár...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 1., péntek 23:32

https://twitter.com/DjMaRiiO/status/169 ... 12/photo/1

na jóéjt. Holnap meccs. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: