Ez számomra is rejtély.... Abszolút hiányposztra jött volna, kurva jó játékos, fiatal és német is... Érthetetlen!!ziro4vr írta:Én azt nem érted Draxlerre miért nem cuppantatok rá? Nem a dortmundból lett volna és úgy már nem kell?
Bundesliga
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Bundesliga
Mia san mia
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Majd Hamesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én azt nem érted Draxlerre miért nem cuppantatok rá? Nem a dortmundból lett volna és úgy már nem kell?
Nem illik.
- ziro4vr
Boateng idén alig játszott, szerintem nem meglepő hogy nincs a toppon. Martinez tényleg jó, nem azt mondom, de Hummels nálam a csúcs jelenleg, ha csak a védőmunkát nézzük. Egy Ramos-Hummels...
És még megy hozzátok Süle is, aki szintén nagy tehetség. Jobbra szerintem Kimmich lesz a Lahm utód, középre megy vissza Martinez, meg oda cserének jó lesz a mésik tag akit elhoztatok már.
És még megy hozzátok Süle is, aki szintén nagy tehetség. Jobbra szerintem Kimmich lesz a Lahm utód, középre megy vissza Martinez, meg oda cserének jó lesz a mésik tag akit elhoztatok már.
Nem illik.
-
Costa mindig is maximum kiegészítő ember lesz egy Bayern szintű csapatnál, én nem látom benne azt, hogy húzóember legyen. Comanról ezt nem jelenteném ki ilyen egyértelműen, mert nagyon fiatal még, de jelenleg nincs azon a szinten, hogy hosszútávú megoldást jelentsen az egyik szélsőnk kiesésére. Idővel ki fog derülni, de a Bayern nem engedheti meg magának, hogy kísérletezés miatt gyengébb évek csússzanak be.MesQueUnClub írta:Costa és Coman erre nem megoldás? Azért kérdezem, mert csak a BL-ben nézek Bayern meccset, így hátha jobb összképet kapok.
Mindenképpen mélyen a pénztárcába nyúlnék a vezetőség helyében, hogy legalább Ribery posztja biztosítva legyen a következő években, valószínűleg ő vonul vissza/megy el levezetni hamarabb.
Szerk: Látom, közben megelőztek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jo. A csúcs Ribéryt kevesen fogjak elérni. Nem tudom most hogy keni a sebhelyes, meg hű társa, Robben. De ők ketten tipikusan azok a játékosok akik fel tudjak magukat szívni egy-egy meccsre. Marci mostani vedomunkaja es gyorsasága mellett, könnyű dolguk lesz, ha nem történik gyökeres változás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ááááh. Costa produkált egy remek félévet, aztán kb ennyi. 1v1-ben erős, de nincs olyan szervezőképessége mint Ribérynek. Coman pedig egyelőre annyiból áll, hogy meghúzza az alapvonal felé és beadja. Többnyire rosszul.
Van benne potenciál nem azt mondom, de rengeteg idő kell mire érett játékos lesz. Egy klasszis kellene mindenképpen valamelyik szélre.
Van benne potenciál nem azt mondom, de rengeteg idő kell mire érett játékos lesz. Egy klasszis kellene mindenképpen valamelyik szélre.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Costa és Coman erre nem megoldás? Azért kérdezem, mert csak a BL-ben nézek Bayern meccset, így hátha jobb összképet kapok.misafeco írta:Elsősorban Ribery és Robben hosszú távú pótlására gondolok.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
Elképzelhetőnek tartom én is ezt a forgatókönyvet. Kimmich átvenné Lahm helyét, Martinez Alonsóét, és akkor komolyabb igazolás nélkül megúsznánk a visszavonulók pótlását, lehetne a támadószekció megerősítésén dolgozni. Elsősorban Ribery és Robben hosszú távú pótlására gondolok.mia san mia írta:Ez így van. Boateng mintha kicsit megzuhant volna mentálisan Hummels érkezésével. Martinez szépen csendben élt a lehetőséggel, és bejátszotta magát a kezdőbe. Persze ehhez kellett az is, hogy Boa rengeteget volt sérült ebben az idényben.
Alapvetően örülnék ha jövőre Boa Hummels lenne az alap és JAvi feljebb lépne egy sort. Számomra még mindig ő A vkp a mai futballban.
Süle jó lesz harmadiknak a fent említett kettős mögé.
-
Ezen a fórumon nem folynék nagyon bele az ügybe, így csak annyit mondok, hogy normális kritikával illetni bármelyik játékost, vagy az edzőt mindig is jogában állt minden fórumozónak. Pep hibáztatása mindenért viszont egy olyan túlreagálása volt a dolgoknak, ami ellen fel kellett lépni.peto.isti írta:Sok értelme nincs. Egy régen jól működő fórum darabjaira esett. Kommunista az admin, akinél Pep volt a szent tehén, szidni nem lehetett az isteni gárdiólát. Ha nem tetszik neki egy komment, akkor törlésre kerül.
-
Ez így van. Boateng mintha kicsit megzuhant volna mentálisan Hummels érkezésével. Martinez szépen csendben élt a lehetőséggel, és bejátszotta magát a kezdőbe. Persze ehhez kellett az is, hogy Boa rengeteget volt sérült ebben az idényben.misafeco írta:Ebben az idényben Hummels és Boateng között nagyobb a különbség, mint Hummels és Martinez között. Én nagyon kellemesen csalódtam Martinez védőmunkájában, vkp poszton eddig is kiválóan helytállt, de azt is be kellett látnom, hogy egy sorral hátrébb is képes klasszis teljesítményre.ziro4vr írta:Ha Hummels meg Martinez egy minőség khv poszton, akkor fosi kefirje meg a bolti is egy szint.
Lényeg a lényeg, nagy luxus, hogy három ilyen belsővédőnk van, bármelyik kettő kombinációját elfogadnám a negyeddöntőben. Thiago, Robben, vagy Lewa kiesését sokkal jobban megsínylenénk, mint Hummelsét (akit a legjobb védőnknek tartok).
Alapvetően örülnék ha jövőre Boa Hummels lenne az alap és JAvi feljebb lépne egy sort. Számomra még mindig ő A vkp a mai futballban.
Süle jó lesz harmadiknak a fent említett kettős mögé.
-
Azért ennyire nem durva a helyzet szerintem. Ha valaki nem anyázódik, hanem szépen fogalmaz meg kritikát akkor nem fogják törölni a kommentjét.
Amúgy meg ketten regisztráltak itt, rajtam kívül, de én már aránylag régi motoros vagyok itt.
Amúgy meg ketten regisztráltak itt, rajtam kívül, de én már aránylag régi motoros vagyok itt.
-
Ebben az idényben Hummels és Boateng között nagyobb a különbség, mint Hummels és Martinez között. Én nagyon kellemesen csalódtam Martinez védőmunkájában, vkp poszton eddig is kiválóan helytállt, de azt is be kellett látnom, hogy egy sorral hátrébb is képes klasszis teljesítményre.ziro4vr írta:Ha Hummels meg Martinez egy minőség khv poszton, akkor fosi kefirje meg a bolti is egy szint.
Lényeg a lényeg, nagy luxus, hogy három ilyen belsővédőnk van, bármelyik kettő kombinációját elfogadnám a negyeddöntőben. Thiago, Robben, vagy Lewa kiesését sokkal jobban megsínylenénk, mint Hummelsét (akit a legjobb védőnknek tartok).
-
- Kedvenc játékosaid: Kovács Márk
Ne haragudj Realista amiért hülye voltam. Norbii
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hasonlít rám
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Sok értelme nincs. Egy régen jól működő fórum darabjaira esett. Kommunista az admin, akinél Pep volt a szent tehén, szidni nem lehetett az isteni gárdiólát. Ha nem tetszik neki egy komment, akkor törlésre kerül.misafeco írta:Helló!KAG írta:Amúgy, a bayernes forumokra is ennyire sok realos regelt fel?
Itt lehet regisztrálni:
http://fcbayernmunchen.hu/index.php/forum
Mia san mia
-
Pedig az a durva, hogy a spanyol nagyon felnőtt a két német mellé... Fantasztikusan játszik idén újra, s az osztályzatok is ezt mutatják. Közel Hummelsel azonos szinten van.ziro4vr írta:Ha Hummels meg Martinez egy minőség khv poszton, akkor fosi kefirje meg a bolti is egy szint.
Kicker:
Hummels: 2,85 (Bundesliga) 2,83 (DFB kupa) 3,07 (BL)
Martinez: 3 (Bundesliga) 2,75 (DFB kupa) 2,75 (BL)
Mia san mia
- ziro4vr
Ha Hummels meg Martinez egy minőség khv poszton, akkor fosi kefirje meg a bolti is egy szint.
Nem illik.
-
Helló!KAG írta:Amúgy, a bayernes forumokra is ennyire sok realos regelt fel?
Itt lehet regisztrálni:
http://fcbayernmunchen.hu/index.php/forum