Még azt is el tudom képzelni,ha Allegri valahogy behúzza a BL-t,Perez képes lesz idehozni...de itt jön képbe, hogy ő szerintem legfőképpen Ancelotti miatt jönne, aki kvázi elköszönt tegnap. :hmmm:
Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem tudom ki beszelt vkp-rol. Neked milen fogalom jut eszedbe egy kozepsokp-rol? Vagy egy b-to-b-rol? Segitek, a box-to-box annyit tesz tamad es vedekez(bejatsza az egesz palyat), Pogba siman bele illik barmelyikbe... Aztan majd meglatjuk, h hova tud kiforrni.CS0ki írta:Hogy alapból mi, azt nehéz belőni, mivel kb akkor sosem játszik a helyén. És nem is fog már. Nem azért akarják itt 100 millióért megvenni a csapatok, mert milyen jól megszűri majd a támadásokat meg milyen faszán fog védekezni a a védelem előtt. Az olyan lenne, mintha Bale-t megvettük volna 100 millióért, majd betesszük baloldali védőnek. Pogba ennél már csak előrébb fog játszani, szerintem konkrétan a csatár mögött fog kikötni, amolyan yaya touresan. Jó is lesz ott, szó se róla, ezért mondom, ha támadó kell, akkor lehet hozni. Csak eszünkbe ne jusson, hagy na majd ő stabilizálni fogja a középpályát, meg fele annyi gólt fogunk kapni. Ne is vegyünk egy védekező középpályást 100 millióért, mert nincs értelme, nem is szokott senki ennyit fizetni értük.Pogba alapban kozepso kp, csak a Juveban toltak fel ennyire, mert jobb adotsagokkal rendelkezik mint a masik 3.
Hany evesen kotott ki Yaya a csatarok mogott? amikor mar nem volt ereje annak a stilusnak megfelelni amit olyan magas szinten hozott elotte.
Ott van Kroos a vedelem elott, nem kell ketto inkabb kell ket olyan aki betudja jatszani az egesz palyat. Ha Kroos kiesne akkor meg mindig ott lenne Modric arra a vedelem ele.Nálam veratti, vagy valaki, aki a védelmünk előtt játszik, sokkal nagyobb prioritás.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Munyban benne.Mert, mi volt? Korán kellett feküdnöm és kelnem, és nem tudtam olvasni erről semmit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
FFP nélkül is elég nehéz lenne betuszkolni a kezdőbe, ha nem kerül ki valaki.Realista24 írta:Azt kell megérteni, hogy Pogba ide csak akkor jön, ha egy nagyágyú, Bale, CR, James elmegy, vagy esetleg Karim áron felül.
Mert máskülönben nem hinném, hogy ki tudjuk hozni a ffp miatt.
Nagyon, nagyon húzós ez a Pogba ügy: sok csapat akarja, nem is biztos, hogy ő kell nekünk, az ügynöke egy kretén, a Juve durván meg fogja kérni az árát, nem egyszerű helyzet.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ebben még bele is mennék talán, ha ennyire akarjátok (én nem láttam sokat játszani, én a VB alapján szűrtem le), de akkor is csak ilyen 50-70 milláért nagyon max.Realista24 írta:Azt kell megérteni, hogy Pogba ide csak akkor jön, ha egy nagyágyú, Bale, CR, James elmegy, vagy esetleg Karim áron felül.
Mert, mi volt? Korán kellett feküdnöm és kelnem, és nem tudtam olvasni erről semmit.Realista24 írta:legfőképpen Ancelotti miatt jönne, aki kvázi elköszönt tegnap.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt kell megérteni, hogy Pogba ide csak akkor jön, ha egy nagyágyú, Bale, CR, James elmegy, vagy esetleg Karim áron felül.
Mert máskülönben nem hinném, hogy ki tudjuk hozni a ffp miatt. De majd Csoki kijavít, ő nagy tudója ennek, én közel sem
Más esetben szerintem nincs realitása. Ha egyik sem megy el, akkor marad Verratti, akivel szintén nagyon jól járhatunk, de itt jön képbe, hogy ő szerintem legfőképpen Ancelotti miatt jönne, aki kvázi elköszönt tegnap.
Mert máskülönben nem hinném, hogy ki tudjuk hozni a ffp miatt. De majd Csoki kijavít, ő nagy tudója ennek, én közel sem
Más esetben szerintem nincs realitása. Ha egyik sem megy el, akkor marad Verratti, akivel szintén nagyon jól járhatunk, de itt jön képbe, hogy ő szerintem legfőképpen Ancelotti miatt jönne, aki kvázi elköszönt tegnap.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem sokunkban jogosan merül fel, hogy minek ide. Ha magának akar játszani, nem védekezik, pluszban még 100(vagy még többért jönne) milláért jönne, ez eleve bökné a csőrömet (de szerintem másnak is). Tegyük fel, hogy nem jönne be, mert mittudom én. Akkor? Bale 2.0 lesz? Én ezt nem akarom, inkább menjünk a biztosra.Realista24 írta:Értem én, hogy nem csíped, de hogy ennyire ne lásd benne a lehetőséget, az azért kemény.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én nem gondolnám hogy tegnap rajta ment el,és hát szerintem is jobb volt mint Pogba,de nem bántom a franciát,mivel vannak sokkal inkább savazhatók,csak éppen pont a fehér oldalon...sajnos.Realista24 írta:HA Isco két szinttel jobb lett volna, akkor mi vagyunk a döntőben.Kerlon írta:Tele volt hibával az előre játéka. Isco szerintem két szinttel jobb volt, pedig neki több védekező feladata is lehetett.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Értem én, hogy nem csíped, de hogy ennyire ne lásd benne a lehetőséget, az azért kemény.Kerlon írta:fél megoldás, mint a legtöbb esetbenRealista24 írta:Nekem ez azért nem baj, mert a meccsek többségén bőven elfér, és kompenzálni tud a tudásával. Az éles meccseken, ahogy azt láthattuk is fegyelmezett tud maradni, követni a taktikát amit kérnek tőle.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hogy alapból mi, azt nehéz belőni, mivel kb akkor sosem játszik a helyén. És nem is fog már. Nem azért akarják itt 100 millióért megvenni a csapatok, mert milyen jól megszűri majd a támadásokat meg milyen faszán fog védekezni a a védelem előtt. Az olyan lenne, mintha Bale-t megvettük volna 100 millióért, majd betesszük baloldali védőnek. Pogba ennél már csak előrébb fog játszani, szerintem konkrétan a csatár mögött fog kikötni, amolyan yaya touresan. Jó is lesz ott, szó se róla, ezért mondom, ha támadó kell, akkor lehet hozni. Csak eszünkbe ne jusson, hagy na majd ő stabilizálni fogja a középpályát, meg fele annyi gólt fogunk kapni. Ne is vegyünk egy védekező középpályást 100 millióért, mert nincs értelme, nem is szokott senki ennyit fizetni értük.Pogba alapban kozepso kp, csak a Juveban toltak fel ennyire, mert jobb adotsagokkal rendelkezik mint a masik 3.
Nálam veratti, vagy valaki, aki a védelmünk előtt játszik, sokkal nagyobb prioritás.
fél megoldás, mint a legtöbb esetbenRealista24 írta:Nekem ez azért nem baj, mert a meccsek többségén bőven elfér, és kompenzálni tud a tudásával. Az éles meccseken, ahogy azt láthattuk is fegyelmezett tud maradni, követni a taktikát amit kérnek tőle.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Pogba alapban kozepso kp, csak a Juveban toltak fel ennyire, mert jobb adotsagokkal rendelkezik mint a masik 3.
Ha amost mi betennenk Modric es Kroos melle, vagy Modric vagy Kroos melle kozepre abban is ugyanugy hozna magas szintet...az mellett meg ha nagyon szukseges akkor feljebb is lehetne tolni. Szereintem az elsodleges opcionak kellene lennie. Veratti jatekat is szeretem nagy, de vele varnek Modric kovetkezo 1-2 evenek fuggvenyeben...de remelem idovel o is nalunk lesz.
Ha amost mi betennenk Modric es Kroos melle, vagy Modric vagy Kroos melle kozepre abban is ugyanugy hozna magas szintet...az mellett meg ha nagyon szukseges akkor feljebb is lehetne tolni. Szereintem az elsodleges opcionak kellene lennie. Veratti jatekat is szeretem nagy, de vele varnek Modric kovetkezo 1-2 evenek fuggvenyeben...de remelem idovel o is nalunk lesz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csak megint az lenne, hogy hoznánk egy inkább támadó mentalitású játékost az amúgy is támadó KKP-ra.
Nem pártolom azt, hogy álljunk vissza VKP-s ütő játékra, de így sem oké, hogy nincs aki inkább védekező mintsem támadó mentalitású.
Aláírom, amit Carlo mond, hogy a védekezés hozzá állás kérdése, de kijöttek idén azért a hibák olykor-olykor. Második hullám stb
Csak a Verratti
Nem pártolom azt, hogy álljunk vissza VKP-s ütő játékra, de így sem oké, hogy nincs aki inkább védekező mintsem támadó mentalitású.
Aláírom, amit Carlo mond, hogy a védekezés hozzá állás kérdése, de kijöttek idén azért a hibák olykor-olykor. Második hullám stb
Csak a Verratti
ZIDANE
- numberone1
Pogba pedig balkozep, azon a poszton sem jatszott igazan eddig..foleg nem egy Real szintu csapat ellen.Kerlon írta:Tele volt hibával az előre játéka. Isco szerintem két szinttel jobb volt, pedig neki több védekező feladata is lehetett.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem ez azért nem baj, mert a meccsek többségén bőven elfér, és kompenzálni tud a tudásával. Az éles meccseken, ahogy azt láthattuk is fegyelmezett tud maradni, követni a taktikát amit kérnek tőle.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem annyi a bajom vele, hogy támadó. Ha támadó játékos kell, akkor hozzuk. De ha azt akarjuk, hogy a védelmünk előtt a középpálya jöjjön rendbe, akkor felejtsük el.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
HA Isco két szinttel jobb lett volna, akkor mi vagyunk a döntőben.Kerlon írta:Tele volt hibával az előre játéka. Isco szerintem két szinttel jobb volt, pedig neki több védekező feladata is lehetett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tele volt hibával az előre játéka. Isco szerintem két szinttel jobb volt, pedig neki több védekező feladata is lehetett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem az tetszett, ahogy hozzányúlt a labdához, ahogy átvette, ahogy fordult vele, ha kellett, akkor egyből tette....ez foci. Nem erőlködés. Négy védő volt? Megpróbálta. Nálunk mit csinál James vagy Bale? Visszafordul, hazaadja. És ahogy írtam, vissza volt fogva, követte amit kértek tőle.
Olyan fizikuma és dinamikája van, hogy beszarsz.
Olyan fizikuma és dinamikája van, hogy beszarsz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
pogba nem emelkedett ki...ja de igen, egyszer mikor a gólpasszt adta...haha...na jó tényleg, nem villogott, viszont amit allegri kért tőle azt kirázta, és amellett meg amikor egyetlen egyszer lehetőség adódott előtte, akkor határozottan és OKOSAN kihasználta azt.Realista24 írta:Nem egy meccset néztünk, de ahogy láttam sok emberrel nem.Kerlon írta:Hát emberek. Pogba tegnap egy kalap ratyi volt. Nekem ezek után biztos nem kéne.