Nem egy meccset néztünk, de ahogy láttam sok emberrel nem.Kerlon írta:Hát emberek. Pogba tegnap egy kalap ratyi volt. Nekem ezek után biztos nem kéne.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát emberek. Pogba tegnap egy kalap ratyi volt. Nekem ezek után biztos nem kéne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Írtam olyat, hogy Isco menjen? Mondom, ha Bale helyére hozunk valami új szupersztárt, akkor ismét be lesz betonozva egy hely a támadóknál, így James újfent csak a kp-n tudna játszani. De mivel oda tuti, hogy hozunk egy nagyobb nevet, így Isco igencsak megszívhatja.VanillaSky írta:Ja Isco - aki 10 hónappal idősebb Jesénél - mehet, de a 16-szor rosszabb és tehetségtelenebb Jesé csak kölcsönbe menjen. Minek? Menjen mindkettő, ha már valakinek menni kell!Jesé meg mehet kölcsönbe.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Ja Isco - aki 10 hónappal idősebb Jesénél - mehet, de a 16-szor rosszabb és tehetségtelenebb Jesé csak kölcsönbe menjen. Minek? Menjen mindkettő, ha már valakinek menni kell!Jesé meg mehet kölcsönbe.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Szerintem meg nem fog érkezni a francia és persze nem az ára miatt.Nem tudom, h ez a 100 millio honnan mennyire hiteles, de szerintem olyan 70 millio lesz Pogba ara.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem tudom, h ez a 100 millio honnan mennyire hiteles, de szerintem olyan 70 millio lesz Pogba ara. Ami meg mindig sok, de baratibb ar.
Csicsat nem tartanam meg, meg a padra sem.
Csicsat nem tartanam meg, meg a padra sem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jön Danilo, kell Pogba vagy Verratti, és el kell adni Bale-t, illetve meg kell venni De Geat. Végleg megvenném Hernandezt.
Megy Khedira, Illarra. (Ikernek is mennie kéne...) Visszajön Casemiro. Hoznám Boatenget vagy Bastiant. A középpálya ezzel készen is lenne. Bale helyére feltolnám Jamest. Viszont, ha igazolnánk Bale helyére egy Reust vagy Hazardot, akkor tuti biztos, hogy Isco is lelépne. Túl sokan lennének előtte a sorban.
Jesé meg mehet kölcsönbe.
Megy Khedira, Illarra. (Ikernek is mennie kéne...) Visszajön Casemiro. Hoznám Boatenget vagy Bastiant. A középpálya ezzel készen is lenne. Bale helyére feltolnám Jamest. Viszont, ha igazolnánk Bale helyére egy Reust vagy Hazardot, akkor tuti biztos, hogy Isco is lelépne. Túl sokan lennének előtte a sorban.
Jesé meg mehet kölcsönbe.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Verratti > Pogba. Sokkal jobban illene ide illetve a rendszerbe,Pogba ahogy telnek az évek egyre inkább játszik kapuhoz közel egyre kevesebb és kevésbé minőségi védőmunkával és nem is 100 millió lenne a kis olasz,amennyiben mozdítható és szeretne jönni .. De Gea meg akkora létszükséglet mint Bale-nak a hajzselé. Felőlem Coentaro is maradhat, én szeretem meg nagyon szimpatikus, hátha jövőre nem lesz ennyit sérült és lehetne Marcit is rendesen pihentetni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha Zizou lesz az edzo, remelem a nyar elott megfejeli Perezt es keri a Lucas-Pogba kettost De Gean es egy balhatveden kivul.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Gondolom Odegaard most se fog szóhoz jutni, minek is jutna.....
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Hierro, R. Carlos, Zizou
- Kedvenc csapatod: régiek :)
Ez a keret most megmutatta hogy kiégett. Elfogyott a tűz, a 10edik után már nem volt több erő. Nyáron nem érkeztek emberek olyan posztokra ahová kellett volna, valamint cseresor nélkül egy már mindent megnyert kerettel nehéz volt. Barca menetelésének is az éhes játékosok a kulcsai: Neymar, Suarez, Rakitic, Stegen. Ha csak Messi lenne nem lennének itt... Ez hiányzik tőlünk, hogy nincsenek sikeréhes játékosok, akik a padról beállva, vagy lehetőséget kapva bizonyítani akarnának. Kellenek az újak, talán még égetőbben mint nyáron. Iker, Arbeloa, Khedira, Bale, Illara sornak mennie kell, Pepe, Lucas, Chicha soron meg lehet gondolkozni. Kell a vérfrissítés, a tűz. Ami nyáron elmaradt azt most főleg kell pótolni.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
sebydani írta:Ő Matt
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
már kb 2hónapja kommentelget.dannen írta:molnár mátyás kommentelt a facebook poszt alá, az igen ő amúgy real drukker? jelentkezz matyi
most látom csak, hogy az eurobarcat is kedveli, áruló
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ő Matt
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hinni a templomban aranygyerek...pont neked kellene tudni a legjobban hogy bármikor képesek vagytok összeszerencsétlenkedni egy gólt...hogy az 1-0 ilyen meccsen mint ha nem is lenne...Sergio Ramos. – Nagyon jó csapat a Juventus, sokat fejlődött, de amikor vezetést szereztünk, azért azt hittem, hogy továbbjutunk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Remy
- Kapcsolat:
Benítez, Mancini, Boas Azért ekkora probléma nincs a csapatnál, hogy efféle edzőzseniket kelljen idehozni. Sven-Göran Eriksson-t még bedobtam volna, mint lehetséges edző. Vagy a jó öreg Raymond Domenech-et.a sajtó pedig Klopp, Benítez, Mancini és Villas-Boas nevét dobta be.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Valaki szóljon Pereznek, hogy vegye be a gyógyszerét, mert ha most a Preziből kijön Hulk és megy Ancelotti, Ronaldo, és még ki tudja kit áldoz fel, jövőre meg nézhetjük a Kloop, lewa, hazard féle csapatot Bale köré építve, akkor sírva fakadok.
Kloppal a padon sokáig kieső volt a dortmund, ami a slérültekkel együtt is dobogós kellett volna, hogy legyen. Minden edzőnél találsz ilyen eseteket.hagynám még egy évet Carlot, de azért kíváncsi is lennék, hogy Kloppal a kispadon mennyire történt volna ehhez hasonló.
Nem tudom, de nekem ez annyira...Felnőtt emberekről van szó, az edzőnek kell megmondania, hogy nincs elveszve semmi, vagy rúghatunk még gólt, nem kell összeesni fejben? Nálam az edzői pszihológia része oda kell, hogy a földön tartsa az embereket, hogy a kiscsapatok ellen is pörögni kell, meg hogy a mellőzötebb játékos is fontosnak érezze magát. Az, hogy gey játékos mentálisan stabil legyen, és ne zuhanjon össze ilyen helyzetben, az szerintem nem az edző dolga.Edzo? En nem tudok masra gondolni...
Pedig megy a kampany hogy Ancelotti mekkora pszichologus? Ilyenkor az hol van? Megroppanunk egy Juventustol hazai palyan..........
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
hagynám még egy évet Carlot, de azért kíváncsi is lennék, hogy Kloppal a kispadon mennyire történt volna ehhez hasonló.CS0ki írta: Egy BL győztes csapat, amiben van jó pár tapasztalt, válogatott vb-győztes meg nem tudom mi, hogy a tökömbe zuhan össze mentálisan hazai pályán úgy, hogy csak egy gól kell a hosszabbításhoz és még van fél óra??? Nevetséges ez a szöveg. Illetve nem a szöveg, hanem hogy tényleg ez történt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.