Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
18%
Xabi Alonso
79
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 103

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 12., kedd 16:36

Nem tudom ki hogy van vele, de a hétvégi X után én már az ilyen éppen hogy összedrótozott de fontos játékosokat hagynám a bl-re. A bajnokságot befejezi Chicha, Illarra, Lucas meg Jesé...a bl-ben az első kivételével úgy sem jelentenének nagy erősítést.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2015. május 12., kedd 16:12

Victor írta:
Kroos allapotarol tudunk valami ujat az optimista tweet-je ota?
--->
Jó hírek a Real Madrid háza táján a mai tréningről: Toni Kroos és Karim Benzema is teljes értékű edzést tudott végezni, így készen állnak a holnapi, Juventus elleni Bajnokok Ligája elődöntő visszavágójára. A nagyokkal edzett továbbá Martin Ödegaard, Llorente, és a Castilla fiatal hálóőre, David Oliveiros is.
ez a legfrissebb és a legjobb :)
Kozben olvastam, kiraly, koszi! :) :lilasalas:

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 12., kedd 16:09

--->
Jó hírek a Real Madrid háza táján a mai tréningről: Toni Kroos és Karim Benzema is teljes értékű edzést tudott végezni, így készen állnak a holnapi, Juventus elleni Bajnokok Ligája elődöntő visszavágójára. A nagyokkal edzett továbbá Martin Ödegaard, Llorente, és a Castilla fiatal hálóőre, David Oliveiros is.
ez a legfrissebb és a legjobb :)

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2015. május 12., kedd 15:39

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. május 12., kedd 10:44

a riazorban csak 18 - +-1 - volt :mrgreen:

egyébként ami a legaggasztóbb a dologban az az, hogy mennyire motiváltak lesznek az olaszok szerdán.. előnnyel érkeznek, akár egy 0-0 is elég nekik, de láthattuk, hogy a kontráknál nem elveszettek, szóval ha nem tudunk legalább 2-t lőni, elég esélyes a kiesés.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 12., kedd 10:23

A Riazorban is valami ilyen szar rekordunk volt, nem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 12., kedd 10:23

Egyszer minden sorozat megszakad, most ez is megfog szakadni. B-)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 12., kedd 9:54

Kerlon írta:Akkor mégis csak én gondoltam jól. B-)
Akkor ericco kapja be.

:mrgreen:
A csapat 27 éve nem jutott tovább olasz ellenfél ellen, oda-visszavágós meccsen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 12., kedd 9:52

Akkor mégis csak én gondoltam jól. B-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 12., kedd 9:39

A lényeg az volt, hogy ő sem kapott azonnal búcsúmeccset, csak később, amikor jött az arabokkal (a vezetőség kapott az alkalmon, és elbúcsúztatta). Abban tévedtem, hogy visszavonult, de igazatok van, még rúgja a bőrt az amcsiknál. A mondanivalóm lényege attól még helytálló volt :mrgreen:
Merci Zizou!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 12., kedd 9:34

h3x0r írta:
ericco írta:Nem visszavonul, hanem eligazol. Még Raúl sem kapott búcsúmeccset, csak miután szögre akasztotta a stoplist.
nem ez volt a bucsumeccse?
:'(
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 12., kedd 9:19

ericco írta:Nem visszavonul, hanem eligazol. Még Raúl sem kapott búcsúmeccset, csak miután szögre akasztotta a stoplist.
nem ez volt a bucsumeccse?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 12., kedd 9:14

Többszöri elolvasás után se vagyok biztos abban, hogy jól fogalmazott. :D Meg ugye tavaly előtt azért volt egy meccse.
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 12., kedd 9:06

Raúl még most is aktív focista, nem akasztott ő szögre semmit se.
Ezt írta ericco is, hogy majd csak akkor fog búcsúmeccset kapni, ha szögre akasztotta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 12., kedd 9:06

ericco írta:
Galacticos írta:sztem ha cr elmegy az "előlesz készítve" előtte már hetekkel tudni fogjuk hogy melyik az utolsó meccse, szépen el lesz búcsúztatva az utolsó hazai meccsén..
nem pedig egy bombarobbanás hogy a psgnél bejelentik hogy leigazolták. :)
Nem visszavonul, hanem eligazol. Még Raúl sem kapott búcsúmeccset, csak miután szögre akasztotta a stoplist.
Ám engen nem nagyon zavarna, ha igaz lenne a hír. Persze sajnálnám, meg gond lenne helyettesíteni az idényenkénti 50 gólját, legenda, de egyre kevesebbszer veszi ki a részét a csapatjátékból, már nem annyira meghatározó a pályán. Fiatalabb sem lesz, aggasztóak a térdével kapcsoaltos hírek, és most még talán drágábban el lehet adni, mint amennyiért vettük (mondjuk a pénz nálam az utolsó szempont, már réges-rég lefocizta az árát). Előbb utóbb el kell kezdeni a Ronaldo utáni életet is.
Raúl még most is aktív focista, nem akasztott ő szögre semmit se.

A további mondanivalóddal egyetértek. Én sem látok többet már CR-ben, mint 2 év. Most tavasszal is már érződött, hogy nem az igazi, hiába jöttek a gólok, de játékban nagyon messze volt már az őszitől.
K

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 12., kedd 8:39

Galacticos írta:sztem ha cr elmegy az "előlesz készítve" előtte már hetekkel tudni fogjuk hogy melyik az utolsó meccse, szépen el lesz búcsúztatva az utolsó hazai meccsén..
Nem visszavonul, hanem eligazol. Még Raúl sem kapott búcsúmeccset, csak miután szögre akasztotta a stoplist.
Ám engen nem nagyon zavarna, ha igaz lenne a hír. Persze sajnálnám, meg gond lenne helyettesíteni az idényenkénti 50 gólját, legenda, de egyre kevesebbszer veszi ki a részét a csapatjátékból, már nem annyira meghatározó a pályán. Fiatalabb sem lesz, aggasztóak a térdével kapcsoaltos hírek, és most még talán drágábban el lehet adni, mint amennyiért vettük (mondjuk a pénz nálam az utolsó szempont, már réges-rég lefocizta az árát). Előbb utóbb el kell kezdeni a Ronaldo utáni életet is.
Merci Zizou!

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 11., hétfő 23:05

Hát en sem hallottam sokszor a nevét ennek a tatanak de nekem igy elsőre olyan Feeling-je van hogy hagyjátok békén őket mert hanem elmennek.
Szegény Casillas nem tudom mit kellene legyen hogy újra tapsoljak a szurkolok... Ronaldo pedig remélem még mindig akarja azt hogy a legjobb gollovo legyen a Real Madrid történelmében...valaki csesztet direkt hogy összhang Legyen es senki se kapjon futtyszot!!!
- Hasta el final, Vamos Real -

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 11., hétfő 23:00

Valahogy én is így gondolom. De lehet a bácsi, az ottani Phul Sanyi... aki részegen jár a műsorokba, aztán most José António kerítésszaggató borából kicsit sok csúszott le... és annak a hatása manifesztálódott meg ekkora irgalmatlan nagy baromságként. :mrgreen: :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 11., hétfő 22:54

sztem ha cr elmegy az "előlesz készítve" előtte már hetekkel tudni fogjuk hogy melyik az utolsó meccse, szépen el lesz búcsúztatva az utolsó hazai meccsén..

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 11., hétfő 22:51

Remélem csak a példányszámot akarják növelni vele, nem ismerem a fazont mennyire hiteles de valahogy nem hihető ez nekem :hmmm: :kivagyhe: Casillas még érhető na de Cé. Nincs itt még az idő.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: