Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Nem tudom ki hogy van vele, de a hétvégi X után én már az ilyen éppen hogy összedrótozott de fontos játékosokat hagynám a bl-re. A bajnokságot befejezi Chicha, Illarra, Lucas meg Jesé...a bl-ben az első kivételével úgy sem jelentenének nagy erősítést.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Kozben olvastam, kiraly, koszi!Victor írta:--->Kroos allapotarol tudunk valami ujat az optimista tweet-je ota?
ez a legfrissebb és a legjobbJó hírek a Real Madrid háza táján a mai tréningről: Toni Kroos és Karim Benzema is teljes értékű edzést tudott végezni, így készen állnak a holnapi, Juventus elleni Bajnokok Ligája elődöntő visszavágójára. A nagyokkal edzett továbbá Martin Ödegaard, Llorente, és a Castilla fiatal hálóőre, David Oliveiros is.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
--->Kroos allapotarol tudunk valami ujat az optimista tweet-je ota?
ez a legfrissebb és a legjobbJó hírek a Real Madrid háza táján a mai tréningről: Toni Kroos és Karim Benzema is teljes értékű edzést tudott végezni, így készen állnak a holnapi, Juventus elleni Bajnokok Ligája elődöntő visszavágójára. A nagyokkal edzett továbbá Martin Ödegaard, Llorente, és a Castilla fiatal hálóőre, David Oliveiros is.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Kroos allapotarol tudunk valami ujat az optimista tweet-je ota?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
a riazorban csak 18 - +-1 - volt
egyébként ami a legaggasztóbb a dologban az az, hogy mennyire motiváltak lesznek az olaszok szerdán.. előnnyel érkeznek, akár egy 0-0 is elég nekik, de láthattuk, hogy a kontráknál nem elveszettek, szóval ha nem tudunk legalább 2-t lőni, elég esélyes a kiesés.
egyébként ami a legaggasztóbb a dologban az az, hogy mennyire motiváltak lesznek az olaszok szerdán.. előnnyel érkeznek, akár egy 0-0 is elég nekik, de láthattuk, hogy a kontráknál nem elveszettek, szóval ha nem tudunk legalább 2-t lőni, elég esélyes a kiesés.
A Riazorban is valami ilyen szar rekordunk volt, nem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Egyszer minden sorozat megszakad, most ez is megfog szakadni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor ericco kapja be.Kerlon írta:Akkor mégis csak én gondoltam jól.
A csapat 27 éve nem jutott tovább olasz ellenfél ellen, oda-visszavágós meccsen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor mégis csak én gondoltam jól.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A lényeg az volt, hogy ő sem kapott azonnal búcsúmeccset, csak később, amikor jött az arabokkal (a vezetőség kapott az alkalmon, és elbúcsúztatta). Abban tévedtem, hogy visszavonult, de igazatok van, még rúgja a bőrt az amcsiknál. A mondanivalóm lényege attól még helytálló volt
Merci Zizou!
h3x0r írta:nem ez volt a bucsumeccse?ericco írta:Nem visszavonul, hanem eligazol. Még Raúl sem kapott búcsúmeccset, csak miután szögre akasztotta a stoplist.
K
K
- h3x0r
nem ez volt a bucsumeccse?ericco írta:Nem visszavonul, hanem eligazol. Még Raúl sem kapott búcsúmeccset, csak miután szögre akasztotta a stoplist.
Többszöri elolvasás után se vagyok biztos abban, hogy jól fogalmazott. Meg ugye tavaly előtt azért volt egy meccse.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt írta ericco is, hogy majd csak akkor fog búcsúmeccset kapni, ha szögre akasztotta.Raúl még most is aktív focista, nem akasztott ő szögre semmit se.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Raúl még most is aktív focista, nem akasztott ő szögre semmit se.ericco írta:Nem visszavonul, hanem eligazol. Még Raúl sem kapott búcsúmeccset, csak miután szögre akasztotta a stoplist.Galacticos írta:sztem ha cr elmegy az "előlesz készítve" előtte már hetekkel tudni fogjuk hogy melyik az utolsó meccse, szépen el lesz búcsúztatva az utolsó hazai meccsén..
nem pedig egy bombarobbanás hogy a psgnél bejelentik hogy leigazolták.
Ám engen nem nagyon zavarna, ha igaz lenne a hír. Persze sajnálnám, meg gond lenne helyettesíteni az idényenkénti 50 gólját, legenda, de egyre kevesebbszer veszi ki a részét a csapatjátékból, már nem annyira meghatározó a pályán. Fiatalabb sem lesz, aggasztóak a térdével kapcsoaltos hírek, és most még talán drágábban el lehet adni, mint amennyiért vettük (mondjuk a pénz nálam az utolsó szempont, már réges-rég lefocizta az árát). Előbb utóbb el kell kezdeni a Ronaldo utáni életet is.
A további mondanivalóddal egyetértek. Én sem látok többet már CR-ben, mint 2 év. Most tavasszal is már érződött, hogy nem az igazi, hiába jöttek a gólok, de játékban nagyon messze volt már az őszitől.
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem visszavonul, hanem eligazol. Még Raúl sem kapott búcsúmeccset, csak miután szögre akasztotta a stoplist.Galacticos írta:sztem ha cr elmegy az "előlesz készítve" előtte már hetekkel tudni fogjuk hogy melyik az utolsó meccse, szépen el lesz búcsúztatva az utolsó hazai meccsén..
Ám engen nem nagyon zavarna, ha igaz lenne a hír. Persze sajnálnám, meg gond lenne helyettesíteni az idényenkénti 50 gólját, legenda, de egyre kevesebbszer veszi ki a részét a csapatjátékból, már nem annyira meghatározó a pályán. Fiatalabb sem lesz, aggasztóak a térdével kapcsoaltos hírek, és most még talán drágábban el lehet adni, mint amennyiért vettük (mondjuk a pénz nálam az utolsó szempont, már réges-rég lefocizta az árát). Előbb utóbb el kell kezdeni a Ronaldo utáni életet is.
Merci Zizou!
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát en sem hallottam sokszor a nevét ennek a tatanak de nekem igy elsőre olyan Feeling-je van hogy hagyjátok békén őket mert hanem elmennek.
Szegény Casillas nem tudom mit kellene legyen hogy újra tapsoljak a szurkolok... Ronaldo pedig remélem még mindig akarja azt hogy a legjobb gollovo legyen a Real Madrid történelmében...valaki csesztet direkt hogy összhang Legyen es senki se kapjon futtyszot!!!
Szegény Casillas nem tudom mit kellene legyen hogy újra tapsoljak a szurkolok... Ronaldo pedig remélem még mindig akarja azt hogy a legjobb gollovo legyen a Real Madrid történelmében...valaki csesztet direkt hogy összhang Legyen es senki se kapjon futtyszot!!!
- Hasta el final, Vamos Real -
Valahogy én is így gondolom. De lehet a bácsi, az ottani Phul Sanyi... aki részegen jár a műsorokba, aztán most José António kerítésszaggató borából kicsit sok csúszott le... és annak a hatása manifesztálódott meg ekkora irgalmatlan nagy baromságként.Galacticos írta:sztem ha cr elmegy az "előlesz készítve" előtte már hetekkel tudni fogjuk hogy melyik az utolsó meccse, szépen el lesz búcsúztatva az utolsó hazai meccsén..
- Galacticos
sztem ha cr elmegy az "előlesz készítve" előtte már hetekkel tudni fogjuk hogy melyik az utolsó meccse, szépen el lesz búcsúztatva az utolsó hazai meccsén..
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Remélem csak a példányszámot akarják növelni vele, nem ismerem a fazont mennyire hiteles de valahogy nem hihető ez nekem Casillas még érhető na de Cé. Nincs itt még az idő.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa