En meg mindig nem hiszek abban hogy jovore nem Iker lesz a kapusunk...Remy írta:Pont ezen agyaltam tegnap. Ha ma Navas véd, akkor hazai közönség előtt fog búcsúzni Casillas az utolsó fordulóban. Valószínűleg előtte be is lesz jelentve. Ennél jobb alkalom nincs.
Kommentáld a híreket
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Kommentáld a híreket
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pont ezen agyaltam tegnap. Ha ma Navas véd, akkor hazai közönség előtt fog búcsúzni Casillas az utolsó fordulóban. Valószínűleg előtte be is lesz jelentve. Ennél jobb alkalom nincs.sentry írta:Szerintem ha ma az Espanyol ellen Navas kezd, akkor meglehet az esélye arra, hogy Casillas tényleg búcsúzik jövő héten.adamzz írta:Hálisten bíztatóak a hírek De Gea-val kapcsolatban. Érzik azért a felsőbb szinteken,hogy jobb túl lenni minél hamarabb a kellemetlenen. Ki kell rakni Ikert.
Ezt abból gondolom, hogy Ancelotti lenyilatkozta, hogy egy meccset mindenképp kap Navas majd a kettő hátralévő közül.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Szerintem ha ma az Espanyol ellen Navas kezd, akkor meglehet az esélye arra, hogy Casillas tényleg búcsúzik jövő héten.adamzz írta:Hálisten bíztatóak a hírek De Gea-val kapcsolatban. Érzik azért a felsőbb szinteken,hogy jobb túl lenni minél hamarabb a kellemetlenen. Ki kell rakni Ikert.
Ezt abból gondolom, hogy Ancelotti lenyilatkozta, hogy egy meccset mindenképp kap Navas majd a kettő hátralévő közül.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hálisten bíztatóak a hírek De Gea-val kapcsolatban. Érzik azért a felsőbb szinteken,hogy jobb túl lenni minél hamarabb a kellemetlenen. Ki kell rakni Ikert.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem tudom honnan szedte ezeket,lehet olvasta mit írtunk itt.......de elég jól leírja a problémákat. Ezeket írom hónapok óta...meg még páran,ami érdekes,hogy kommersz média nem szokott ennyire konkrét és szakmailag megfelelő írást közölni,tehát van egy gyanúm hogy innen lophatta a szerző.
http://index.hu/sport/futball/2015/bl/2 ... ka_kudarc/
http://index.hu/sport/futball/2015/bl/2 ... ka_kudarc/
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, akkor váltottam az idei szezonra, amikor Hámeszt meg Iscot említetted.
Egy Lucas Moura-féle szélsőt hoznék mögé a padra, ha marad. Aztán szedhetné a csülkeit.
Egy Lucas Moura-féle szélsőt hoznék mögé a padra, ha marad. Aztán szedhetné a csülkeit.
- sonic
En azt hittem mar a kovetkezo szezonrol beszelunk, mert azt irtad, hogy ha nem tudjuk eladni, akkor be kell torni. Feltetelezem Modric azert jovore nagyreszt bevetheto lesz. De gondolom azzal sem lovok melle nagyon hogy erkezni fog valaki a kozeppalyara.nmate írta:Jamest még talán, de 433-van sosem teljesített jól, 442 pedig Modric nélkül játszhatatlan volt. Szóval tartom, hogy gyakorlatilag nincs kit berakni helyette.
Amugy iden is boven lehetett volna berakni helyette mast csak az igenyelt volna nemi taktikai modositast. Ha nem egy makacs olasz ulne a padon ugye... Mast nem jatszottunk iden csak 433-at ami vedekezesben atmegy 442-be, ennyi volt a taktikai repertoar, raadasul ha a bbc egeszseges volt kezdett ami teljesen behatarolt mindent. Mikor Bale kikerult es James bekerult helyette a jobbszelre akkor is annyi valtozott hogy a kolumbiai rendesen ellatta a feladatat, es visszazart, nem ugy mint a walesi. Meg is latszott a jatekunkon. Aztan visszakerult Bale. De nem kell nagy fantazia ahhoz se hogy a 433-at ugy modositjuk hogy Benz es Ronaldo koze/kozvetlen moge kerul be James akinek amugy is ott a helye vagy eppen Isco, es Bale maris leulhet a padra gondolkozni.
En tartom hogy szamtalan megoldas lett volna ra hogy Bale elfoglalja melto helyet a padon a sorozatos gyenge teljesitmenye utan, de erre tobb okbol nem kerult sor, amit mar rengetegszer kitargyaltunk, es amik mind mind az edzoi dontesekre vezethetok vissza. Rotalas hianya, cserepad mellozese, kiegeszito emberek leepitese, taktikai rugalmassag teljes hianya, bebetonozott kezdotagsagok, es meg lehet tudnank soroloni.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Volt, hogy ott játszott pár meccs bizonyos szakaszain, mikor támadni kellett.LiamGallagher írta:Ez az egy dolog amiben én nem tudom megérteni az általam nagyon tisztelt Carlo Ancelottit, hogy miért nem próbálja meg oda átrakni?
Hogy miért nincs ott állandóan? Gondolj csak bele, hogy ki van a mi bal oldalunkon. Marcelo és Ronaldo. Tedd hozzá Bale védőmunkáját, és magadtól is rájössz a válaszra.
Arról nem beszélve, hogy már Kroos sem hozza a god mode-ot védekezésben. És Ő meg Ramos vannak még a "bal oldalon".
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Itt még az átigazolási szezon előtt villám gyorsan kiderül ki lesz jövőre az edző. Utána 1-2 hét alatt lezavarnak minden igazolást. Eddig sem véletlenül siettek. Hamar kiderül majd minden, addig meg napi 2 hír az alap
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Állítólag Bajner is szóba került....R.M.C.F írta:..és ez neked meglepő?
Ja nem.....de ömlenek a baromságok...ömlenek....
.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
..és ez neked meglepő?
Ja nem.....de ömlenek a baromságok...ömlenek....
- nmate
...és ez neked meglepő?R.M.C.F írta:Beszarás hogy jönnek a hírek....amióta kiestünk,a teljes csapatot edzőstül,konyhalányostól eladták,helyettük hoztak minden posztra 3at.
A 90%uk szimpla kitaláció,mintha én ideírnám,hogy : belső infókra hivatkozva,isco tárgyal az arsenallal,míg perez hozná fernando torrest.
Jamest még talán, de 433-van sosem teljesített jól, 442 pedig Modric nélkül játszhatatlan volt. Szóval tartom, hogy gyakorlatilag nincs kit berakni helyette.sonic írta:Jamest, Iscot siman be lehet rakni helyette
Bár úgy le lehetett volna rakni, hogy pofonszerűen érezze mi a szitu.
-
Beszarás hogy jönnek a hírek....amióta kiestünk,a teljes csapatot edzőstül,konyhalányostól eladták,helyettük hoztak minden posztra 3at.
A 90%uk szimpla kitaláció,mintha én ideírnám,hogy : belső infókra hivatkozva,isco tárgyal az arsenallal,míg perez hozná fernando torrest.
- sonic
Jamest, Iscot siman be lehet rakni helyette. Nem Bale helyett kell ember, hanem a kozeppalyara, hogy a tamadoinknak ne ott kelljen szerencsetlenkedni.nmate írta:Akkor kell olyan, akit be lehet rakni helyette.
- nmate
Akkor kell olyan, akit be lehet rakni helyette.sonic írta:Pedig nagyon egyszeru. Le kell ultetni, ha szar.nmate írta:Ha nem tudjuk eladni, be kell törni. Az a baj nem tudom hogyan lehetne, kényelmes helyzetben van a faszi.
Ha tényleg maradni fog (sanszos), akkor valahogy ki kell belőle hozni azt, ami végre jó a csapatnak. Ez elég hülyén hangzik, de annyira azért nem elveszett gyerek, csak vissza kéne valahogy téríteni az útra. Legalább az első szezonos szintet hozhatná, igaz az sem volt egy nagy eresztés, de legalább szerzett fontos gólokat. Aztán utána meg el kell adni. Vagy bebaszni balhátvédnek.
- sonic
Pedig nagyon egyszeru. Le kell ultetni, ha szar.nmate írta:Ha nem tudjuk eladni, be kell törni. Az a baj nem tudom hogyan lehetne, kényelmes helyzetben van a faszi.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem baj,jövőre megint ő lesz a jobb szélen a balfasz
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én szeptemberig bízni fogok abban hogy tiplizik, bár nem fog kelleni addig várni szerintem. Elég az ő szemszögéből vizsgálni a dolgot. Utálják. Szarul is játszik, amit nem ismer be, de ugyan már, tudja ő nagyon jól. A menedzsere már rég szólt neki, hogy sokkal jobban járna ha elhúzna angliába, vagy valahová ahol a jó tulajdonságai kijönnek. Így csak azt éri el hogy pár év és a kutyának se fog kelleni, Levy visszaveszi aprópénzért, de kupákért nem harcolhat majd. Amint ezt beismeri, és előbb utóbb befogja, önként és dalolva csomagol össze
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ezen a Plastic fanokon kitudok készülni. Nézik ezek a Real meccseket, és tetszik nekik az amit Bale csinál? Hogy szarik az egészre? Hogy cseszik hátramenni védekezni?Hogy a helyzetkihasználása a majdhogynem a nullával egyenlő?Hogy az átlagos jó passzolási százaléka kb. 60%? Oké, tavaly a kupában szép volt ahogy lefutott Barta Zsoltit, nem vitatom. BL döntőben is fontos gólt szerzett, bár azt ezek elfelejtik, hogy milyen szarul játszott ott is, de most tekintsük el ettől. Ezekért köszönet illeti, de basszus...fáj nézni hogy meccsről meccsre szarabb. Mert itt nem 1-2 meccsről van szó ahol szar volt, egy egész idényről., és nem volt Ő olyan jó ahhoz képest tavaly, hogy ebből kilehessen jönni. Hol vannak a füstölgős bombái? Teljesen leegyszerűsödött a játéka, az összes védő kiismerte. Lehet át kéne rakni a balosra, ott talán lenne valami haszna is...Ez az egy dolog amiben én nem tudom megérteni az általam nagyon tisztelt Carlo Ancelottit, hogy miért nem próbálja meg oda átrakni? Ez így senkinek nem jó, valamit változtatni kéne, gondolom sportpszichológus van a klubnál, nem tudom hogy szokott-e beszélgetni a játékosokkal, de ha nem, akkor beszélgethetne mindenkivel alaposan.realistahuni írta:wZoLee7 írta:A barnabeu népe meglincseli párszor őt is meg az edzőt is aki állandóan a kezdőbe teszi, akkor majd történni fog valami
Én is így vagyok ezzel.
Persze aztán jönnek a kommentek hogy plastic fanok, de ha ez kell akkor történjen meg minél hamarabb.