Kommentáld a híreket
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Kommentáld a híreket
ha jönni fog Pogba vagy Verratti, akkor Isco és James is a padon találja magát a jelenlegi helyzetet nézve. Márpedig ahhoz elég nagy kedvencek ők a szurkolóknál, hogy hosszútávon elviseljék hogy Bale szerencsétlenkedik a kezdőben, ők meg a padon szotyiznak
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
wZoLee7 írta:A barnabeu népe meglincseli párszor őt is meg az edzőt is aki állandóan a kezdőbe teszi, akkor majd történni fog valami
Én is így vagyok ezzel.
Persze aztán jönnek a kommentek hogy plastic fanok, de ha ez kell akkor történjen meg minél hamarabb.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A barnabeu népe meglincseli párszor őt is meg az edzőt is aki állandóan a kezdőbe teszi, akkor majd történni fog valami
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha nem tudjuk eladni, be kell törni. Az a baj nem tudom hogyan lehetne, kényelmes helyzetben van a faszi.
+1RealRaúl77 írta:na akkor lesz az, hogy teljesen elmegy a kedvem az egésztől.....LiamGallagher írta:Szerintem kezdjetek el hozzászokni, hogy nem megy sehova a póniló.
és sajnos szerintem is rajtunk marad még egy évig ez a ....... csodagyerek
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
na akkor lesz az, hogy teljesen elmegy a kedvem az egésztől.....LiamGallagher írta:Szerintem kezdjetek el hozzászokni, hogy nem megy sehova a póniló.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Szerintem kezdjetek el hozzászokni, hogy nem megy sehova a póniló.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
r24 nem cikkeznek véletlenül olyanokat, hogy de geát a bale bizniszbe vonná bele a mu?
vagy az már túl szép lenne?
vagy az már túl szép lenne?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Annyira jellemző...de ha Carlo ezt simán lenyeli,akkor-minden tiszteletem mellett-tényleg hülye.VanillaSky írta:Azért remélem nem ezt csinálják ami le van írva. Ancelottit vagy erősítsék meg, hogy a maradása biztosított történjék bármi vagy mondják meg neki, hogy keressen új csapatot. Kellemes lehet úgy dolgozni, hogy te vagy a szamár aztán ha lesz ló, akkor mehetsz. (főleg egy ekkora névnél)Nos, legalább gondolkoznak, mielőtt cselekednének, én már ennek is tudok örülni..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Bízom nagyon Verrattiban, hogy ő kerül ide. Alázatosabbnak, védekezőbbnek látom Pogbánál.
Amúgy ha Ancelotti marad, akkor Verrattira nagy eséllyel pályázhatnánk, mert tudtommal imádják egymást a PSG óta. Remélem, így is lesz, hogy mindketten itt lesznek jövőre.
Amúgy ha Ancelotti marad, akkor Verrattira nagy eséllyel pályázhatnánk, mert tudtommal imádják egymást a PSG óta. Remélem, így is lesz, hogy mindketten itt lesznek jövőre.
- wZoLee7
Jah, Courtois-t meg állítólag lekapták a madridi reptéren
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarug ... ir-2413731
Ebbol ugy jon le hogy De Gea távozni akar...remélem tényleg jön.
Ebbol ugy jon le hogy De Gea távozni akar...remélem tényleg jön.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- wZoLee7
Ezekkel nem is lehet mást, csak támogatni. Carvajal rotálva Daniloval atom jobb oldalt eredményezne. 442-ben még a kp-ra is felmehet ez egyik, szóval taktikailag újabb ajtók nyílnának ki. Jesének mennie kell, mert nincs játékban, az arca meg túl nagy lett. Egy közepes spanyol vagy német csapatnak kellene adni, és ha jó lesz gondolkodás nélkül hozni vissza. Cherysev nem tudom mennyire lenne itt jó, de úgy tippelem hogy semennyire. Egy jó üzletbe a Dortmunddal belelehetne vonni.RealMadridFanatic írta:Az összeset támogatom. Carvajalt nem kellene elboltolni semmiképpen.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, CR, R9, Kroos, Modric, Marcelo, Varane, Sergio
Anthony írta:Egyrészt nem védekező középpályás, másrészt de, Businak, és most Rakiticnek sokkal nagyobb szerepe van, mint hinnéd.fernandoredondo írta:Arra kíváncsi lennék ki a védekező középpályás a Juvéban ?
A juvéról beszéltem, hogy nincs védekező középpályás!!!
A csodaBarca nálam a Pep-féle, ez valami MSN-s szar , Busiban nincs meg az az erő és gyorsaság ami nálam a klasszikus védekező középpályássá tenné, egy mandiner volt aki kellett az ellenfél mentális lefárasztásához, illetve a kontrák megfékezéséhez.
- RealMadridFanatic
De Gea allitolag heti 200.000 fontos fizetést utasított vissza.
Egy masik hir szerint hozzánk ir ala évi 4,5-5 millióért. (Ez nekem kevésnek tűnik, de udvozolnem).
Nekem is meglepő lenne kissé, de azért el tudom képzelni, hogy Spanyolország első számú csapatának hálóőre szerepéért egyelőre megelégszik kevesebbel is, illetve ebben a MU-ban nem lát már perspektívát. Nálunk meg bármennyire is félrement az idei szezon, néhány igazolással és egy kis türelemmel jövőre megint ott lehetünk az összes kupa közelében, nem érzem olyan drasztikusnak a helyzetet.
AS is lehozott egy pár hírt; Carvajalt állítólag vinné a MU, 'Pool, Bayern, PSG kvartett, de Ő maradna harcolni a kezdőért Daniloval.
Jesét eladnák visszavásárlási opcióval, mint Carvajal és Morata esetében.
Cherysev csak azért jönne vissza, hogy valamilyen biznisz részét képezze a nyáron.
Van Gaal meg állítólag eléggé szeretné Balet (és eladná Van Persie-t és Di Maríát).
Az összeset támogatom. Carvajalt nem kellene elboltolni semmiképpen.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De Gea allitolag heti 200.000 fontos fizetést utasított vissza.
Egy masik hir szerint hozzánk ir ala évi 4,5-5 millióért. (Ez nekem kevésnek tűnik, de udvozolnem).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Azért remélem nem ezt csinálják ami le van írva. Ancelottit vagy erősítsék meg, hogy a maradása biztosított történjék bármi vagy mondják meg neki, hogy keressen új csapatot. Kellemes lehet úgy dolgozni, hogy te vagy a szamár aztán ha lesz ló, akkor mehetsz. (főleg egy ekkora névnél)Nos, legalább gondolkoznak, mielőtt cselekednének, én már ennek is tudok örülni..
Ancelotti marad, ha nem találnak jobbat, Zidane elvetve.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
mármint mire a plan b és nem?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nos, legalább gondolkoznak, mielőtt cselekednének, én már ennek is tudok örülni..Realista24 írta:Sokat mondó a Marca egyik fő híre.
Ancelotti plan B, Zidane no.