Kommentáld a híreket
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Hát nemtudom, Carlo nyilatkozata nemsok jót sugall, elég lekoszono jellegu, es egyre tobb oldalon is cikkeznek egy eloszerzodesrol a Cityvel. Konnyen lehet, hogy Carlo belefaradt a ra nehezedo hatalmas nyomasra.
Vannak neki is hatalmas hianyossagai, hogy egyik Chelseas haverom idézzem: "idén semmit sem nyer a Real, Ancelotti az elso évet nagyon megnyomja, de ez a második éve, ahol a hibái mindig kimutatkoznak; nem rotál, es egyfajta taktikai repertoárja van amihez makacsul ragaszkodik, teljesen kiismerik a csapatát; nemtud ujitani, se belenyulni a meccsekbe; mindig abbol dolgozik amije van, hosszabb tavra tervezni vele es csapatot kiépiteni nemlehet."
Ha nincs mit tenni, és nem marad, akkor en Kloppot hoznám. Nemtudom mennyire felelne meg, de en 1x megneznem, mit tudna itt alkotni. Amugyis, inkabb o jojjon mint ilyen Benitez félék.
Vannak neki is hatalmas hianyossagai, hogy egyik Chelseas haverom idézzem: "idén semmit sem nyer a Real, Ancelotti az elso évet nagyon megnyomja, de ez a második éve, ahol a hibái mindig kimutatkoznak; nem rotál, es egyfajta taktikai repertoárja van amihez makacsul ragaszkodik, teljesen kiismerik a csapatát; nemtud ujitani, se belenyulni a meccsekbe; mindig abbol dolgozik amije van, hosszabb tavra tervezni vele es csapatot kiépiteni nemlehet."
Ha nincs mit tenni, és nem marad, akkor en Kloppot hoznám. Nemtudom mennyire felelne meg, de en 1x megneznem, mit tudna itt alkotni. Amugyis, inkabb o jojjon mint ilyen Benitez félék.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Matuidit nem mondanam vkp-nek inkabb b-t-b, Pogbat is ilyennek szeretnem itt csak egy klasszissal jobb teljesitmennyel.soroslop írta: Amúgy most néztem meg. A legutóbbi meccsen a favorit Veratti mellett a PSG 3 fős kp-ján 2 védekező középpályás játszott.
Szóval ő is kitűnő választás, nyilán menni fog neki az itteni szerep, és szuper lesz az egyensúly is, ahogy szokott, ha őt hozzuk el.
Kroosnak is kevesebbet kellene vedekeznie, ha mellette van egy Modric es Pogba kettos.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Az ő véleményéről annyit, hogy szerinte Khedira tavaly nagyon fontos tagja volt a csapatnak és a mai napig nem érti miért lett eladva ÖzilAnthony írta:
Henrik kifejezetten Juve drukker, de azért jókat szokott írni, 2
Tényleg, mindenki látja a problémát, nem értem Perez miért nem veszi észre, vagy a tanácsadói miért nem szólnak neki.Az említett, védekezésben súlytalan középpályája miatt a Real ugyan technikai tudásával és félelmetes támadópotenciáljával a meccsei 90 százalékát megnyeri, de a fennmaradó 10 százalék lenne az, ami igazán fontos. A kupában az Atlético ellen bukott el, a bajnokságban a Barcelona ellen, a Bajnokok Ligájában pedig a Juventus állította meg Ancelotti csapatát. A három ellenfél közül egyik sem engedi meg magának azt a luxust, hogy komoly labdaszerző középpályás nélkül álljon fel.
Modric kiesett a szezon több, mint felére, ennyi a probléma. Nem az, hogy nincs a keretben vkp
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na az még szebb lenne Visszahozná Albiolt, Callejont meg Higuaint, aki mondjuk jön most egy visszavonulással
- soroslop
- Kedvenc csapatod: Darnózseli SE
Igen, a keret sem volt elég jó, de másrészről meg igen, tegye be a védekező játékost a védekező posztra, mert még mindig jobban járunk mint, ha ott egy támadó van, aki sem nem tud védekezni, de a kapu közelébe sem ér fel, vagy feltesz egy védőt, aki élete harmadik meccsét játssza ott, és nem meglepő módon bűnszarul.
Utálom Khedirát mint a szart, de három évig kezdő volt és nem rajta mentek el a BL elődöntők. És ha Carlonak annyi beleszólása se volt, hogy az általa semmibe vett Illarát sem tudta lecserélni, és télen is beérte egy bohóccal, akit egyből bedobott 3 meccsre, majd kb. soha többet nem merte játszatni, akkor meg úgyis mindegy ki ül a padon.
Amúgy most néztem meg. A legutóbbi meccsen a favorit Veratti mellett a PSG 3 fős kp-ján 2 védekező középpályás játszott.
Szóval ő is kitűnő választás, nyilán menni fog neki az itteni szerep, és szuper lesz az egyensúly is, ahogy szokott, ha őt hozzuk el.
Utálom Khedirát mint a szart, de három évig kezdő volt és nem rajta mentek el a BL elődöntők. És ha Carlonak annyi beleszólása se volt, hogy az általa semmibe vett Illarát sem tudta lecserélni, és télen is beérte egy bohóccal, akit egyből bedobott 3 meccsre, majd kb. soha többet nem merte játszatni, akkor meg úgyis mindegy ki ül a padon.
Amúgy most néztem meg. A legutóbbi meccsen a favorit Veratti mellett a PSG 3 fős kp-ján 2 védekező középpályás játszott.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy másik hír szerint meg a Cityvel versenyzünk Benítez kegyeiért.wZoLee7 írta:Amit a csapat tavaly felépített, azt idén nagyon könnyedén sikerült lerombolni. Volt egy jó csapat, egy jó edző. Most meg, a szurkolók a saját játékosokat fütyülik ki, meccsek után megvárják őket, hogy esetleg rájuk támadhassanak. Az ellenfél csapat szurkolóival verekednek. Ma már jött a hír hogy a real madrid németországban van hogy tárgyaljon Kloppal. Csak gratulálni tudok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Amit a csapat tavaly felépített, azt idén nagyon könnyedén sikerült lerombolni. Volt egy jó csapat, egy jó edző. Most meg, a szurkolók a saját játékosokat fütyülik ki, meccsek után megvárják őket, hogy esetleg rájuk támadhassanak. Az ellenfél csapat szurkolóival verekednek. Ma már jött a hír hogy a real madrid németországban van hogy tárgyaljon Kloppal. Csak gratulálni tudok
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
az edző mindig csak abból főzhet, ami van... most tegye be khedirat? illarraból láttunk eleget, nem szint, lucas silva pedig nagy talány. esélye sem volt beilleszkedni, mert nem volt lehetőség kísérletezgetni. folyamatosan ment az eredménykényszer minden fronton, láthattuk, hogy még a schalke is majdnem tragédiát okozott, amikor khedirambo a pályára került.
- soroslop
- Kedvenc csapatod: Darnózseli SE
pirlo-vidal-pogba marchisio vs. isco-kroos-james + bale besegít, ha van kedve (nincs). 10 skálán 11 a különbség védekező potenciálban. És ahhoz is Real Madridnak kell lenni, hogy igazoljunk 80 millióért egy támadót, majd megpróbálunk csinálni belőle egy félig-meddig védekező középpályást. Persze azért melléteszünk még egy támadót, és Kroost, aki bár mindenki Alonsonak szeretne látni, teljesen máshogy helyezkedik. Alonso meccsenként 12 másodpercet töltött a labda előtt, Kroos meg szerdán néha be sem fért a képbe, amikor a Juve már a térfelünkön volt.
Totál megerőszakolt volt a felállás, szinte egész évben, a kezdő felének nem feküdt a posztja és a szerepe. Perez előbb nyáron baszta el a keretet, Ancelotti meg egész évben asszisztált ehhez a baromsághoz, és hátradőlve nézte, hogy majd a sztárok megoldják.
Totál megerőszakolt volt a felállás, szinte egész évben, a kezdő felének nem feküdt a posztja és a szerepe. Perez előbb nyáron baszta el a keretet, Ancelotti meg egész évben asszisztált ehhez a baromsághoz, és hátradőlve nézte, hogy majd a sztárok megoldják.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Egyrészt nem védekező középpályás, másrészt de, Businak, és most Rakiticnek sokkal nagyobb szerepe van, mint hinnéd.fernandoredondo írta:Arra kíváncsi lennék ki a védekező középpályás a Juvéban ?
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, CR, R9, Kroos, Modric, Marcelo, Varane, Sergio
Henrik, igen. Szoktam nézni Puzsér műsorát ott is ő szakkomentál, mondjuk nekem furcsa, hogy Conte-t meg sem említeni Allegri ajnározása közben. Mindegy!Anthony írta:A három ellenfél közül egyik sem engedi meg magának azt a luxust, hogy komoly labdaszerző középpályás nélkül álljon fel.
Arra kíváncsi lennék ki a védekező középpályás a Juvéban ?
A 40 éves Pirlo,Vidal aki a csatárok mögött játszott, Marchisio aki sokszorosan lebutított Modric-nak felel meg vagy Pogba akit a fórum épp ezért nem szeretné, hogy leigazoljuk???
Csapatvédekezés volt, egyértelműen!
A csodaBarca sem azért volt stabil mer Busi ott volt, hanem mert csapatként futva védekeztek, szerintem ilyen egyszerű!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Anthony írta:Mi a bánattól lett hirtelen népszerű Casemiro?
Egész jól látják a dologt a Marca olvasói, Bale legyen még 100% el, és szerintem Chicha sem valami jó megoldás. Coentrao: hát őt tavaly még szerintem jó pénzért el lehetett volna passzolni, idén nem hiszem hogy sokat érne már (most nézem transfermarkton csak 2 millát esett tavalyhoz képest, az nem vészes végülis)
Lucas helyére gondolják szerintem Casemirot.
Bale: nekem elég ha egy ember úgy gondolja, hogy nem kell a csapatba :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
Mi a bánattól lett hirtelen népszerű Casemiro?
Egész jól látják a dologt a Marca olvasói, Bale legyen még 100% el, és szerintem Chicha sem valami jó megoldás. Coentrao: hát őt tavaly még szerintem jó pénzért el lehetett volna passzolni, idén nem hiszem hogy sokat érne már (most nézem transfermarkton csak 2 millát esett tavalyhoz képest, az nem vészes végülis)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Marca olvasói elküldenék:
Casillast, Arbeloát, de Khedira, Illarra, Coentra és Lucas Silva sincs a kedvencek között, Chicharito megosztja a népet.
CR és Bale veszített a népszerűségéből. A szavazók felének nem kellene Bale.
Kroos, James és Modric érinthetetlenek. (A képen Isco is ott van mondjuk)
De Geát, Verrattit, Pogbát és Casemirot igazolná le a többség.
59% folytatná Carlóval.
Benzemáról nem olvastam, tudják, hogy a védelmem alatt áll
Casillast, Arbeloát, de Khedira, Illarra, Coentra és Lucas Silva sincs a kedvencek között, Chicharito megosztja a népet.
CR és Bale veszített a népszerűségéből. A szavazók felének nem kellene Bale.
Kroos, James és Modric érinthetetlenek. (A képen Isco is ott van mondjuk)
De Geát, Verrattit, Pogbát és Casemirot igazolná le a többség.
59% folytatná Carlóval.
Benzemáról nem olvastam, tudják, hogy a védelmem alatt áll
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Realista24 írta:Bale's transfer to Man Utd is nearly done and its another record transfer.
(The telegraph & MUTV)
The telegraph....
Aztan jovore megy tovabb a BBC nalunk.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy a MU állítólag ráment Kane-re is, 60 millió körül fizetnének érte, bár Levyvel nem egyszerű üzletelni, de van az a pénz, amiért lehajol...
Ha ez a biznisz is összejön, akkor csak a Chelseaben lehet bízni, viszont akkor nagy licit nem várható.
Ha ez a biznisz is összejön, akkor csak a Chelseaben lehet bízni, viszont akkor nagy licit nem várható.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... nokok.html
Henrik kifejezetten Juve drukker, de azért jókat szokott írni, 2 részt emelnék ki:
Mondjuk most szerintem tuti rá van izgulva Pogbára, találkoztak is ugye az ügynökével.
Bale: te úristen, remélem igaz a hír, menjen minél hamarabb
Henrik kifejezetten Juve drukker, de azért jókat szokott írni, 2 részt emelnék ki:
ésKroos nyolcszor próbálta megállítani az ellenfelet, de csak háromszor járt sikerrel, James Rodríguez 0/0-s mutatója pedig mindent elmond arról, miért rossz ötlet három, egyébként a tízes posztján jól használható játékost egymás mellé tenni a középpályán.
Tényleg, mindenki látja a problémát, nem értem Perez miért nem veszi észre, vagy a tanácsadói miért nem szólnak neki.Az említett, védekezésben súlytalan középpályája miatt a Real ugyan technikai tudásával és félelmetes támadópotenciáljával a meccsei 90 százalékát megnyeri, de a fennmaradó 10 százalék lenne az, ami igazán fontos. A kupában az Atlético ellen bukott el, a bajnokságban a Barcelona ellen, a Bajnokok Ligájában pedig a Juventus állította meg Ancelotti csapatát. A három ellenfél közül egyik sem engedi meg magának azt a luxust, hogy komoly labdaszerző középpályás nélkül álljon fel.
Mondjuk most szerintem tuti rá van izgulva Pogbára, találkoztak is ugye az ügynökével.
Bale: te úristen, remélem igaz a hír, menjen minél hamarabb
emberekRealista24 írta:Bale's transfer to Man Utd is nearly done and its another record transfer.
(The telegraph & MUTV)
indulhat ennél szebben egy péntek reggel???
én úgy bebaszok ha idén nyáron eligazol, mint még soha.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91