Felejtsd el.....sentry írta:Juvés haverom szerint 2 alapember kezd csak ma a Juvében a Cagliari ellen azok közül, aki ott lesznek szerdán is ellenünk.
Remélem nyáron ezt a problémát megoldjuk, hogy nem csak 13 játékkossal nyomjuk végig az egész szezont.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Juvés haverom szerint 2 alapember kezd csak ma a Juvében a Cagliari ellen azok közül, aki ott lesznek szerdán is ellenünk.
Remélem nyáron ezt a problémát megoldjuk, hogy nem csak 13 játékkossal nyomjuk végig az egész szezont.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Heti két meccset ha nem bírnak lejátszani akkor én már nem is várok semmit. A juve beáll majd védekezni, rohangálni fognak mint a mérgezett egerek, be kell rúgni a helyzeteket ellenük és sima továbbjutás lesz, nem még tartalékolni is...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szóval Carlo nem áldozza be a bajnokit a visszavágóra készülés/pihenés oltárán, és harcba száll mindkét kupáért (ez a helyes hozzáállás egyébként egy Real Madridtól), de akkor alap követelmény, hogy a hátvégi meccset is behúzza, valamint a Juvét is kiüsse a párharcból! Ez utóbbi a fontosabb, én nem leszek megelégedve egy 3 pont + bl kiesés kombóval (fordítva inkább kiegyeznék). Az lenne a pofáraesés, ha egyik sem sikerülne ( mondjuk ha a hétvégi meccs kivesz a csapatból annyit, hogy szerdán ne tudjanak normálisan teljesíteni)
Amúgy meg úgysem a legjobb kezdőt küldi fel, tudjukki miatt.
Amúgy meg úgysem a legjobb kezdőt küldi fel, tudjukki miatt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lehet nem is mennek már, otthon egy kávé mellet benyomják a generátort aztán kiadják.BLaZE írta:ezek a sablon nyilatkozatok. nem is éri meg elmenni az újságíróknak
De amúgy tényleg akkor van nyugi a csapat körül amikor ezek a sablon nyilatkozatok vannak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
ezek a sablon nyilatkozatok. nem is éri meg elmenni az újságíróknak
halálomig madridista leszek
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Most ebredtem, ennel szebb hirre nem is lehetett volna.Realista24 írta:2015. május 8. Pogba napja.
Állítólag közölte Zizouval, hogy a Realba akar igazolni.
Állítólag így már csak a vételáron megy a tökölés, a Real 70 körül adna érte.
Állítólag az ügynöke Torinóba egyeztetett a Real vezetőivel.
Állítólag Pogba elhagyta a zűrös életét, erről be is számoltak a Realnak, ahol pozitívan fogadták.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Annyira tudtam hogy összekeverem megintKedden verheti, szerdán ne tegye :Đ
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kedden verheti, szerdán ne tegye :Đmorientes írta:Remélem nem kedden fog hozzá mégjobban felverni az árátMax akkor lesz több, ha mondjuk a Real és a Chelsea is akarja, mind a kettőhöz menne...akkor indul(hat) a licitháború, vagy a játékos/ügynök/apuka megkenése.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Remélem nem kedden fog hozzá mégjobban felverni az árátMax akkor lesz több, ha mondjuk a Real és a Chelsea is akarja, mind a kettőhöz menne...akkor indul(hat) a licitháború, vagy a játékos/ügynök/apuka megkenése.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Egy legújabb pletyka szerint a FIFA csak ősszel dobná be a büntit és csak egyetlen egy átig. szezonra; vagyis a január, februári időszakra szólna (+ pénzbüntetés). Ergo nem befolyásolna semmit.Amúgy azzal a hírrel mi van, hogy ti sem igazolhattok majd? Nagy tanulás közben lemaradtam kicsit a dolgokkal, de sehol nem látom azóta se, volt valami fejleménye, vagy csendben lepergett az ügy?
A fentebb említett PLETYKA szerint van 3 sáros ügy, de amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik, nyilván tiszták vagyunk.mivel mind az ötvenx ügyben minden dokumentációt átadott és mindent rendben találtak.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elvileg valaki felkapta a januári hírt, amit a Real akkor azonnal megcáfolt, mivel mind az ötvenx ügyben minden dokumentációt átadott és mindent rendben találtak.Amúgy azzal a hírrel mi van, hogy ti sem igazolhattok majd? Nagy tanulás közben lemaradtam kicsit a dolgokkal, de sehol nem látom azóta se, volt valami fejleménye, vagy csendben lepergett az ügy?
Isco előbb fejlődjön, aztán puffogjon. Csípem a srácot meg minden, de nem ő lenne az első és az utolsó, aki nem tudja megugrani a szintet. Elismerem, hogy nincs egyszerű dolga, de ennél akkor is több kell.Meg én valamiért Pogbat se bírom annyira, remélem Isco háttérbe szorul majd miatta, aztán jövőre jön a Verratti-Isco pakk hozzánk..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Örülnék a hírnek, ez azt jelentené, hogy Verratti nem megy hozzátok - nagy eséllyel. Meg én valamiért Pogbat se bírom annyira, remélem Isco háttérbe szorul majd miatta, aztán jövőre jön a Verratti-Isco pakk hozzánk.. :Đ Vagy egy Thiago-Gündogan csomag, még azt is elfogadnám.Realista24 írta:2015. május 8. Pogba napja.
Állítólag Pogba elhagyta a zűrös életét, erről be is számoltak a Realnak, ahol pozitívan fogadták.
Amúgy azzal a hírrel mi van, hogy ti sem igazolhattok majd? Nagy tanulás közben lemaradtam kicsit a dolgokkal, de sehol nem látom azóta se, volt valami fejleménye, vagy csendben lepergett az ügy?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nincs mese, kell pogbinho, mert modric esik-kel a sanitanál állandóan, krósznak jövőre többet kell pihennie, mert értelmetlen agyonhajszolni, úgyhogy bőven elfér itt, ráadásul varane és bencema országos haveráról van szó.
még ha bélt eladnánk, lehetne hozni krósznak pajtásnak honfitársat, egy reus olcsóba pl, bár én még mindig lucasról álmodozok, ő bontana rendesen sztem.
még ha bélt eladnánk, lehetne hozni krósznak pajtásnak honfitársat, egy reus olcsóba pl, bár én még mindig lucasról álmodozok, ő bontana rendesen sztem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igazából, ha a játékos nem akar Barcelonába igazolni, akkor adhattok érte 120 milliót is...ugyanez van nálunk Bale-lel, hogy a villám vágna mellé. Egy rakat lóvét kapnánk érte, de kevés esély van az üzletre.GT37 írta:A Tuttosport szerint meg épp most utasította vissza a Juve a 80 milliós ajánlatunkat Pogbáért. (Nem tudom, ők mennyire számítanak megbízhatóak, bár mivel torinóiak, ezért csak nincsenek teljesen vakon.)Realista24 írta:2015. május 8. Pogba napja.
Egyébként Juvésok írják, meg korábban is ez a hír járta, hogy 75 millió az ára. Aki kifizeti ezt és a játékos is rábólint, az nyer.
Max akkor lesz több, ha mondjuk a Real és a Chelsea is akarja, mind a kettőhöz menne...akkor indul(hat) a licitháború, vagy a játékos/ügynök/apuka megkenése.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hát a legtöbb médium szép finoman figyelmen kívül hagyja az átigazolási tilalom tényét, ez főleg a katalán lapokra igaz. Persze kiskapukat a legtöbben így is találnak, hogy hihetőbbnek tűnjön a sztori, az egyik az, amit említesz, a másik az, hogy egészen 2016 nyaráig marad a jelenlegi klubjánál az adott játékos.Toti írta:de nem is értem, h ti mit akartok. nem is igazolhattok.
ja vagy majd nyílván belemegy ilyen hülyeségbe ő is meg a klubja is, h nem játszhat a bl-ben jövőre.
de nem is értem, h ti mit akartok. nem is igazolhattok.GT37 írta:A Tuttosport szerint meg épp most utasította vissza a Juve a 80 milliós ajánlatunkat Pogbáért. (Nem tudom, ők mennyire számítanak megbízhatóak, bár mivel torinóiak, ezért csak nincsenek teljesen vakon.)
ja vagy majd nyílván belemegy ilyen hülyeségbe ő is meg a klubja is, h nem játszhat a bl-ben jövőre.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A Tuttosport szerint meg épp most utasította vissza a Juve a 80 milliós ajánlatunkat Pogbáért. (Nem tudom, ők mennyire számítanak megbízhatóak, bár mivel torinóiak, ezért csak nincsenek teljesen vakon.)Realista24 írta:2015. május 8. Pogba napja.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
2015. május 8. Pogba napja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema