nagyon ráérek most úgyhogy.
kicsit fm-fifa kombó.
iker, imádom szeretem, nem egy olyan védése volt, amit sose felejtek el. de eljárt felette az idő, de gea jöhet, csípem. és legalább több az esély rá hogy bale tiplizik.
arbeloa, a spártait is nagyon bírom, mert hiába sunyi, meg alattomos sokszor de legalább mindig odateszi magát, de ő szerintem elmegy mert jön az a danilo akiről fingom sincs h mit tud.
coentraot is csípem nagyon, de szerintem ő is tiplizik a nyáron, és hozunk vmi bhv-t, leszarom hogy kit akiket felhoztak azokat nem ismerem.
illarramendi nem érdekel, remélem elmegy, ha marad nem zavar, úgyse játszik ha tét van.
szóval kell degea és akkor a védelem adott, ramosszal és varanenal középen.
bízzunk benne h modric felépül és nem lesz annyit sérült mint idén, kroosszal remek páros, pogba és verratti is jó választás lenne. verratti okosabb játékos, pogbába inkább benne van hogy elborul mint ramos. mindkettőnek tudnék örülni.
isco, én akartam szerintem leginkább hogy hozzuk el, aztán perezt is meggyőztem, de a saját karrierje szempontjából jobb lenne ha lelépne, mert kérője tuti hogy lenne és máshol alap kezdő lenne, itt meg ha felépülnek az irreális áron vett márkanevek, akkor padozik, hiába tehetségesebb a keret 80%-ánál. de én megtartanám, és ígérnék neki minden szépet és jót.
james, elején tetszett hogy úgy nézett ki hogy tényleg ez álmai klubja, aztán volt egy idő mikor nagyon felbaszott a lassúsága és az hogy ennyire egylábas, utóbbi még mindig idegesít mert most hétvégén is volt hogy vezette a labdát és látszott hogy jobbal nem akarja ellőni, aztán elvállalta és épp hogy elgurult a kapuig a labda. de legalább küzd, és bale helyett hozza a bombákat.
gareth. takarodj, nincs más hozzáfűznivalóm, de ha ezt az 1 hónapot megnyomja és sorsdöntő gólokat lő megint, hát akkor nem tudom basszus.
cr,benzema, érinthetetlenek remélem.
chichat is megtartanám cserének, csak többet kéne játszatni, és jesét kölcsön kell adni vagy el. ekkora pofával ilyen teljesítménnyel én még ennyit se játszatnám.
ha hozzuk reust örülök, ha nem akkor:
------------------degea-----------------
carvajal--varane--ramos---marcelo
-------modric--kroos----verratti-----
--------------isco/james---------------
--------benzema---------cr-----------
isco előtt le a kalappal hogy így odateszi magát védekezésbe, de a játéka szépségét öljük ki azzal hogy a felezővonalhoz van láncolva, a kapuhoz közelebb kéne játszania.
ancelotti, meg természetesen maradjon.