Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
ez tényleg nemsemmi volt, mit érezhettek pedig..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Megérte fent maradnom. Nem hiszem el. 1 tizednél is kevesebben múlott. Pierce bevágta az egyenlítőt,de elveszik. Emiatt az ember miatt már emlékezetes marad ez a playoff nekem. 37évesen,egy ilyet lenyom. Parádé,röviden tömören. Nem tudom hogy láttam-e ilyet már. Rajta nem múlott most,és múltkor se. Nagyon sajnálom a Wizardsot. (Celticsesként felültem a Wiz bandwagonra az öreg miatt (mellette Cavs)) Beal is jól nyomta,meg Wall is azért.
Lényeg Pierce
Lényeg Pierce
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Grat Thibo, grat Clippers. Ezek után tenyleg hajrá GSW
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kicsit sajnálom a Bullst.
Valahogy elhittem,hogy bejutnak a Nagydöntőbe, és csinálnak valami kampányt, régi nagyok eljönnek a meccsekre, Pippen ( ), Jordan, Rodman, Longley, Grant, Armstrong...Kerr ugye ott lesz, csak más miatt
Persze lehet csak én vagyok túl szentimentális,és nem is jött volna ez így létre, de én belegondoltam ebbe...
Nem tudom,de remélem Atlanta-Washington duóból bármelyik kinyomja a Cavst...
Clippers azt hittem lezárja...nekem nem szimpatikus a Houston valamiért, sorry. Jó kis hetedik meccs lesz így.
GSW lezárja ma remélem, én őket favorizálom idén (ha már Celtics,Thunder nincs), de túl meseszerű lenne ha végigvinnék.
Valahogy elhittem,hogy bejutnak a Nagydöntőbe, és csinálnak valami kampányt, régi nagyok eljönnek a meccsekre, Pippen ( ), Jordan, Rodman, Longley, Grant, Armstrong...Kerr ugye ott lesz, csak más miatt
Persze lehet csak én vagyok túl szentimentális,és nem is jött volna ez így létre, de én belegondoltam ebbe...
Nem tudom,de remélem Atlanta-Washington duóból bármelyik kinyomja a Cavst...
Clippers azt hittem lezárja...nekem nem szimpatikus a Houston valamiért, sorry. Jó kis hetedik meccs lesz így.
GSW lezárja ma remélem, én őket favorizálom idén (ha már Celtics,Thunder nincs), de túl meseszerű lenne ha végigvinnék.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Elhitték... Innen minden a Rocketsnak áll, parádés így elbukni egy szériát. Harden meg. Ahogy ült, egyből pörgött a Houston.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
What? What?? Whaat???
Ennyit tudok kinyögni. Otthon megnéztem az állást, 19-el vezetett a Clippers, még volt 1 negyed, beérek munkába, kikaptak 12-vel. Ez miii
Ennyit tudok kinyögni. Otthon megnéztem az állást, 19-el vezetett a Clippers, még volt 1 negyed, beérek munkába, kikaptak 12-vel. Ez miii
- Galacticos
Sirook basszus..
Mar majdnem minusz 20 is volt, asszem -18 volt a legnagyobb difi, erre -3ra visszajon a rockets es elkell induljak az info erettsegire.
Hat ez vicc.
De mostmar legalabb +10, ha ekkora lelektani elonnyel nem lesz meg a game7 akk sose.
Mar majdnem minusz 20 is volt, asszem -18 volt a legnagyobb difi, erre -3ra visszajon a rockets es elkell induljak az info erettsegire.
Hat ez vicc.
De mostmar legalabb +10, ha ekkora lelektani elonnyel nem lesz meg a game7 akk sose.
PEEtör írta:Azért ez a McHale is megér egy misét. A Rockets remek ritmusban játszik, 6-tal mennek, erre elkezdi 2 perccel félidő előtt a HackaJordant (wtf?).
Na ez olyan jól sikerült, hogy miután válaszként a Clips is alkalmazza a HackaHowardot, elmennek kettővel, összességében 11-0-s futással a Clips.
Az a hatos 9-es.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Azért ez a McHale is megér egy misét. A Rockets remek ritmusban játszik, 6-tal mennek, erre elkezdi 2 perccel félidő előtt a HackaJordant (wtf?).
Na ez olyan jól sikerült, hogy miután válaszként a Clips is alkalmazza a HackaHowardot, elmennek kettővel, összességében 11-0-s futással a Clips.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Pierce megvan? Túlcsordult a swagger a vén bohócnál, a triplája után odaszólt a Hawks kispadnak, hogy "Series". Hát az.
Inkomptens ez az ember, mindenki tudja. A Bulls ezzel így ki is esett.Zsombor írta:Ez a tibodó egy kibaszott nagy idióta. Rose dobóókeze elszállt, szinte felemelni nem tudta, időkérések alatt jegelték. Szoros a meccs állása, erre kire volt felrajzolva a figura? Hát persze hogy Rosera. Igaz olyan jól sikerültek ezek, hogy született ebből to, illetve értékes másodpercek pörögtek le, sebaj. Hogy Butler és Dunleavy hozták vissza a meccsbe a Bullst, -17-ről? Kit érdekel? Rose volt MVP, nem ők.
Ez a tibodó egy kibaszott nagy idióta. Rose dobóókeze elszállt, szinte felemelni nem tudta, időkérések alatt jegelték. Szoros a meccs állása, erre kire volt felrajzolva a figura? Hát persze hogy Rosera. Igaz olyan jól sikerültek ezek, hogy született ebből to, illetve értékes másodpercek pörögtek le, sebaj. Hogy Butler és Dunleavy hozták vissza a meccsbe a Bullst, -17-ről? Kit érdekel? Rose volt MVP, nem ők.
Azért mindig rácsodálkozok, hogy milyen inkompetens barom emberek dolgoznak az NBA csapatokban. Kivágták Monty Williamst.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
jumpshooting team sosem fog gyűrűt nyerni.nmate írta:Curry gyökkettő mióta megkapta az MVP-t.
legutóbb talán a jordan-pippen féle bulls volt legközelebb ehhez a felfogáshoz, de ott is inkább a triangle offense meg az említett két úriember volt a faktor.
ahogy nézem hiába puhult és nőiesedett el a liga, még mindig az inside-out játék a legkifizetődőbb, ha vki bajnok akar lenni.
hiába na, azért annyira nem lehet megerőszakolni a kosárlabdát.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Curry gyökkettő mióta megkapta az MVP-t.
A Clips lehet a sötét ló az idei PO-ban, én szurkolok nekik, nagy küzdők lettek. A Wizardsot még mindig nem tudom hovatenni, de ők is hajtanak erre a címre.
A Cavs meg tovább fog menni, James nem fog mindig ennyire botrányosan hajigálni, akármennyire is jól védi Butler, illetve Gasol sérülése megpecsételheti a Bullst.
A Cavs meg tovább fog menni, James nem fog mindig ennyire botrányosan hajigálni, akármennyire is jól védi Butler, illetve Gasol sérülése megpecsételheti a Bullst.
Noah büntetőzése a PO-ban: 1/14. Fo real bruh. Ezt hogy? Van olyan ember a világon aki ezt nem tudja megcsinálni?
Miroticot nagyon nem használják ki, pedig meg lehet nézni a kezdők sérülésekor beugró helyettesként simán kezdő szintet hozott. Ennél mindenképpen többet kéne használni. Rose meg amilyen inkonzisztens a következő meccsen megint szétdobja az agyát, aztán megint semmi, kérdés mire lesz ez elég, mert ha nem megy neki, és erőltetik is, saját magukat verik meg, de ez lerágott csont.
Ez meg Shaq puffanása a stúdióban.
Ez meg Shaq puffanása a stúdióban.
Ki lehet kapni, nem ezzel van a gond.(Hozzáteszem Butler megint elég nagyot melózott LeBronon, 13/29 mezőnyből)
Arról van szó, hogy mennyire vaskalapos, amire rámegy a Bulls egész PO runja, mert azért az egyértelmű, hogy ezt a csapatot keleten behozni 4-be nem nagy tudomány.
Az első meccsen a pick and rollokkal verték a Cavst, persze Rose is extra volt, elég sok jumpere volt miután a zárást adó emberbe belevezette Irvinget/Dellavedovát/akárkit. Erre most mi volt a meccsen? Pick and rollokkal kaptak ki. Képtelen volt Thibodeau erre reagálni.
Az meg a világ vicce, hogy szopnak 20-szal és első félidőben kap 1 percet Mirotic. 1 percet. Védelem nulla, támadás kevés, minek is kísérletezni? Minek berakni azt, aki márciust 21 pontos átlaggal lehozta Gasolék hiányában. Nyomatja Gasolt, Noaht, aki támadásban nullák voltak. Ott volt Gibson is. 5/5 mezőnyből, erre ezek után is a két kezdőt hozza ki a második félidőre. Azt képtelen belátni, hogy ha már ilyen jól védekezik Butler LeBronon az ereje nem fog a támadásokra is kitartani és simán be lehetne hozni Snellt tehermentesíteni olykor-olykor. Csapágyasra hajtotta eddig is a kezdőt, most is leszarja hogy Rose úgy dob mint én, hajtja tovább.
Ez a Mirotic-mellőzés cseszi fel az agyamat a legjobban. Mikor már mindegy volt, meccs végén behozta, gurított is 7 perc alatt 8 pontot. Néha Thibodeau is utána nézhetne a dolgoknak. Threekola mikor 30 perc felett játszik 59,1 ts%-kal dolgozik, ami ligaelit. (Klay Thompson 20. volt az alapszakaszban ugyanilyen százalékkal). Mikor ma small-ballt játszott, akkor is annyira adta volna magát, hogy felhozza. Első meccsen is mikor fent volt, a spacing miatt voltak könnyű kosarak, mert a védője kiment vele a triplavonalhoz.
Mindegy, nem gondolnám, hogy olyan sok esélye lenne a Bullsnak ezután, alapszakaszban elég gyengék voltak otthon, kevés az esély arra hogy mindkettő hazait elhozzák. Az a baj, hogy ezen a szinten már az edzői húzásokon rengeteg múlik, és láthatóan az első meccsre jól tudott reagálni Blatt, TT meg azt hitte hogy nem kell semmit se változtatni, akkor se, ha 25-tel megy az ellenfél.
Arról van szó, hogy mennyire vaskalapos, amire rámegy a Bulls egész PO runja, mert azért az egyértelmű, hogy ezt a csapatot keleten behozni 4-be nem nagy tudomány.
Az első meccsen a pick and rollokkal verték a Cavst, persze Rose is extra volt, elég sok jumpere volt miután a zárást adó emberbe belevezette Irvinget/Dellavedovát/akárkit. Erre most mi volt a meccsen? Pick and rollokkal kaptak ki. Képtelen volt Thibodeau erre reagálni.
Az meg a világ vicce, hogy szopnak 20-szal és első félidőben kap 1 percet Mirotic. 1 percet. Védelem nulla, támadás kevés, minek is kísérletezni? Minek berakni azt, aki márciust 21 pontos átlaggal lehozta Gasolék hiányában. Nyomatja Gasolt, Noaht, aki támadásban nullák voltak. Ott volt Gibson is. 5/5 mezőnyből, erre ezek után is a két kezdőt hozza ki a második félidőre. Azt képtelen belátni, hogy ha már ilyen jól védekezik Butler LeBronon az ereje nem fog a támadásokra is kitartani és simán be lehetne hozni Snellt tehermentesíteni olykor-olykor. Csapágyasra hajtotta eddig is a kezdőt, most is leszarja hogy Rose úgy dob mint én, hajtja tovább.
Ez a Mirotic-mellőzés cseszi fel az agyamat a legjobban. Mikor már mindegy volt, meccs végén behozta, gurított is 7 perc alatt 8 pontot. Néha Thibodeau is utána nézhetne a dolgoknak. Threekola mikor 30 perc felett játszik 59,1 ts%-kal dolgozik, ami ligaelit. (Klay Thompson 20. volt az alapszakaszban ugyanilyen százalékkal). Mikor ma small-ballt játszott, akkor is annyira adta volna magát, hogy felhozza. Első meccsen is mikor fent volt, a spacing miatt voltak könnyű kosarak, mert a védője kiment vele a triplavonalhoz.
Mindegy, nem gondolnám, hogy olyan sok esélye lenne a Bullsnak ezután, alapszakaszban elég gyengék voltak otthon, kevés az esély arra hogy mindkettő hazait elhozzák. Az a baj, hogy ezen a szinten már az edzői húzásokon rengeteg múlik, és láthatóan az első meccsre jól tudott reagálni Blatt, TT meg azt hitte hogy nem kell semmit se változtatni, akkor se, ha 25-tel megy az ellenfél.