hu most meg nem mondom, de talán az ipon.hu-n írtak róla. Egyébként köszi ezt a monster posztot A jövőben jobban átgondolom majd. A zsanért egyébként nem használom sokat, azt meg fogom tudni őrizni remélem.Anyaka írta:A hűtést kijavították dolgot hol olvastad? Végül is rá lehet fogni a javulást, a burkolati 50 fok, meg a belső 90-98 tényleg kevesebb (most direkt megnéztem a magyar, és külföldi tesztek eredményeit, mert mondom, nehogy hülyeséget beszéljek, hátha rosszul emlékszem.), mint az ezelőtti 100+, meg a kikapcsolás, de ne felejtsük el, hogy egyel kevesebb vga van.
Elektronika
- realmadridfan
Re: Elektronika
Throttling
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Volt nálam y50, három napig, aztán elég is volt, telepítettem, meg tesztelgettem, mert megkértek rá.
Alieneket is kapni használtan 300-ért, abban meg a végtelenségig tudod cserélni a vga-t, mert játékhoz az kell, a többi alkatrész általában elég 5-6 évre, vagy tovább. De én nem is ezekre gondoltam, mert ezek 600 körül kezdődnek újonnan, 17+-os gépekre inkább.
Azért tartom viccnek ezt a 300 körüli összeget, ezért a gépért, mert 1 hdd hely 2014-ben önmagában nevetséges volt már, de még egy úgynevezett játékgépnél, annál inkább, 5 dollár kb. egy ilyen csatlakozó ára, persze akkor nincs már rajta akkora haszon. Kabaré egyébként ez az iparág is, ha megkérdeznének én mit vennék, lehet azt mondanám inkább semmit, vagy a legolcsóbbat, legstabilabbat, ahogy utoljára is tettem, made in germany fujicúú , i5, hd4600 meg bele a régi 480-as ssd-m, és még benne egy 1 tb-s hdd, a dvd író meg ment usb házba, és matt kijelzőm van. Videókat, és zenéket vágni kell, arra tökéletes, de még a cs:go is elfut rajta maxon, más játék nem is kell. Mellette meg tartaléknak meghagytam a régi probook-om, mert az örök. Játszani meg nem játszok sokat, arra vettem egy konzolt, aztán nem kell gondolkoznom, hogy fut e vagy sem.
A hűtést kijavították dolgot hol olvastad? Végül is rá lehet fogni a javulást, a burkolati 50 fok, meg a belső 90-98 tényleg kevesebb (most direkt megnéztem a magyar, és külföldi tesztek eredményeit, mert mondom, nehogy hülyeséget beszéljek, hátha rosszul emlékszem.), mint az ezelőtti 100+, meg a kikapcsolás, de ne felejtsük el, hogy egyel kevesebb vga van.
Aztán ott a beépített akkumulátor, játék alatti hőmérsékleten, amit az kap, olyan szépen fog elhalni, hogy venni se érdemes bele újat (mert ugye ez nem három évig garanciás), eleve ki illik venni ez miatt terhelés alatt notebookból a telepeket.
Amúgy, ha nem lenne az automata cpu vezérlés, fogadni mernék rá az első 15 percben lekapcsolna, nem csak a te géped, de másik húsz gyártó gépe is...
Szó se róla megy így is a gép, de így is már le van szabályozva, csak esetleg nem tudsz róla menet közben, mivel 3,4 ghz tudna menni az a processzor, de azt nem éri el terhelve soha, így lényegében ugyanott lesz, mint egy i5, ezért mondom, hogy az elég mindenre, a többi meg átverés, minden vásárlót becsapnak ezzel lényegében, hiszen a 280-ból kifizetsz kb. 40 ezer felárat a processzorért, közben ugyanazt tudja, mint az alatta lévő, extrém esetben még rosszabbat, ebből a 40 ezerből, meg lassan már 500-as ssd-t rakhatna bele az ember a gépbe. (Vagy a gyártó is már, de ha én azt megélem, hogy meglépik, akkor megemelem a kalapom nekik.)
A telepítésnél neked is ssd kéne, a lassú gyári hdd helyett (5400 rpm játékgépben, 2014-ben szintén...), azon gondolkodj inkább ne ramon, akkor nem akadnál be. Ramból hova több? Játékra? Ha renderelnél, akkor esetleg, de egyébként pénzkidobás, i7 is munkára megy már.
Amit én mondtam az 220 volt karácsonykor, most 235. (i5) Annál a wifi jel jön gyengébben az miatt, mert full alumíniumra sikerült megcsinálni a gépet, ami egyébként nagyon jó dolog, csak a zseni tervezők nem hagytak helyet az antennának műanyagból.
i7, már abból felesleges ugyanúgy, az az igazság, hogy nem tudnak hűteni azok kicsi kínai ventilátorok, amiket belepakolnak, meg a kispórolt réz, vagy éppen már alumínium csövek hiánya sem előnyös, amit meg a súlycsökkentésre fognak, mert az a divat. Pár modellnél lehet tuningolni kicsit a hűtést, azok előnyös dolgok, csak ez ritka.
Persze nem, azért írom én ezt, hogy most aggódni kezdj, vagy bármi hasonló, mert 90%, hogy menni fog a géped 3 évig legalább (kivéve az akksi, arra nem fogadnék), csak jobb ha látod mit adnak ennyiért, meg mi az, ami csak látszat. Zsanérburkolat repedés miatt ne vidd vissza a gépet semmi esetre se, ha előfordulna, amíg kicserélik már új gépet akarsz venni, és abban is ugyanúgy lesz repedés, szériahiba, ráadásul a működést sem befolyásolja, mert ugyanúgy tartani fog, csak esztétikailag, meg az elv, hogy 300-ért ilyet adnak, nem korrekt.
Értelme, akkor van javítani, ha eladni szeretnéd, és nem kell ez az értékcsökkentő dolog a gépre. De, ha bővíted a gépet, akkor, mintha porcelánból lenne, úgy kell szétszedni, mert még a bolt, és a szerviz is megrepeszti.
Ezektől függetlenül remélhetőleg nem lesz baja a gépnek, és sok szerencsét hozzá, mert ugye csak akkor szr egy gép, ha az embernél megy tönkre.
Alieneket is kapni használtan 300-ért, abban meg a végtelenségig tudod cserélni a vga-t, mert játékhoz az kell, a többi alkatrész általában elég 5-6 évre, vagy tovább. De én nem is ezekre gondoltam, mert ezek 600 körül kezdődnek újonnan, 17+-os gépekre inkább.
Azért tartom viccnek ezt a 300 körüli összeget, ezért a gépért, mert 1 hdd hely 2014-ben önmagában nevetséges volt már, de még egy úgynevezett játékgépnél, annál inkább, 5 dollár kb. egy ilyen csatlakozó ára, persze akkor nincs már rajta akkora haszon. Kabaré egyébként ez az iparág is, ha megkérdeznének én mit vennék, lehet azt mondanám inkább semmit, vagy a legolcsóbbat, legstabilabbat, ahogy utoljára is tettem, made in germany fujicúú , i5, hd4600 meg bele a régi 480-as ssd-m, és még benne egy 1 tb-s hdd, a dvd író meg ment usb házba, és matt kijelzőm van. Videókat, és zenéket vágni kell, arra tökéletes, de még a cs:go is elfut rajta maxon, más játék nem is kell. Mellette meg tartaléknak meghagytam a régi probook-om, mert az örök. Játszani meg nem játszok sokat, arra vettem egy konzolt, aztán nem kell gondolkoznom, hogy fut e vagy sem.
A hűtést kijavították dolgot hol olvastad? Végül is rá lehet fogni a javulást, a burkolati 50 fok, meg a belső 90-98 tényleg kevesebb (most direkt megnéztem a magyar, és külföldi tesztek eredményeit, mert mondom, nehogy hülyeséget beszéljek, hátha rosszul emlékszem.), mint az ezelőtti 100+, meg a kikapcsolás, de ne felejtsük el, hogy egyel kevesebb vga van.
Aztán ott a beépített akkumulátor, játék alatti hőmérsékleten, amit az kap, olyan szépen fog elhalni, hogy venni se érdemes bele újat (mert ugye ez nem három évig garanciás), eleve ki illik venni ez miatt terhelés alatt notebookból a telepeket.
Amúgy, ha nem lenne az automata cpu vezérlés, fogadni mernék rá az első 15 percben lekapcsolna, nem csak a te géped, de másik húsz gyártó gépe is...
Szó se róla megy így is a gép, de így is már le van szabályozva, csak esetleg nem tudsz róla menet közben, mivel 3,4 ghz tudna menni az a processzor, de azt nem éri el terhelve soha, így lényegében ugyanott lesz, mint egy i5, ezért mondom, hogy az elég mindenre, a többi meg átverés, minden vásárlót becsapnak ezzel lényegében, hiszen a 280-ból kifizetsz kb. 40 ezer felárat a processzorért, közben ugyanazt tudja, mint az alatta lévő, extrém esetben még rosszabbat, ebből a 40 ezerből, meg lassan már 500-as ssd-t rakhatna bele az ember a gépbe. (Vagy a gyártó is már, de ha én azt megélem, hogy meglépik, akkor megemelem a kalapom nekik.)
A telepítésnél neked is ssd kéne, a lassú gyári hdd helyett (5400 rpm játékgépben, 2014-ben szintén...), azon gondolkodj inkább ne ramon, akkor nem akadnál be. Ramból hova több? Játékra? Ha renderelnél, akkor esetleg, de egyébként pénzkidobás, i7 is munkára megy már.
Amit én mondtam az 220 volt karácsonykor, most 235. (i5) Annál a wifi jel jön gyengébben az miatt, mert full alumíniumra sikerült megcsinálni a gépet, ami egyébként nagyon jó dolog, csak a zseni tervezők nem hagytak helyet az antennának műanyagból.
i7, már abból felesleges ugyanúgy, az az igazság, hogy nem tudnak hűteni azok kicsi kínai ventilátorok, amiket belepakolnak, meg a kispórolt réz, vagy éppen már alumínium csövek hiánya sem előnyös, amit meg a súlycsökkentésre fognak, mert az a divat. Pár modellnél lehet tuningolni kicsit a hűtést, azok előnyös dolgok, csak ez ritka.
Persze nem, azért írom én ezt, hogy most aggódni kezdj, vagy bármi hasonló, mert 90%, hogy menni fog a géped 3 évig legalább (kivéve az akksi, arra nem fogadnék), csak jobb ha látod mit adnak ennyiért, meg mi az, ami csak látszat. Zsanérburkolat repedés miatt ne vidd vissza a gépet semmi esetre se, ha előfordulna, amíg kicserélik már új gépet akarsz venni, és abban is ugyanúgy lesz repedés, szériahiba, ráadásul a működést sem befolyásolja, mert ugyanúgy tartani fog, csak esztétikailag, meg az elv, hogy 300-ért ilyet adnak, nem korrekt.
Értelme, akkor van javítani, ha eladni szeretnéd, és nem kell ez az értékcsökkentő dolog a gépre. De, ha bővíted a gépet, akkor, mintha porcelánból lenne, úgy kell szétszedni, mert még a bolt, és a szerviz is megrepeszti.
Ezektől függetlenül remélhetőleg nem lesz baja a gépnek, és sok szerencsét hozzá, mert ugye csak akkor szr egy gép, ha az embernél megy tönkre.
- realmadridfan
1080p
- P. Krisz
720p vagy 1080p-ben ment az Unity ?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- realmadridfan
Azt mondjuk nem mondtam, hogy tökéletes a gép, azért nem alienware Nem tudom miért gondolod, hogy nem néztem utána. De akkor a kritikák hazudtak vagy a lenovo pénzelte Nem a bolt ajánlotta, nem is voltam boltban. Ahogy olvastam az y510p melegedési problémáját elvileg kijavították. Akkor ezek szerint később előjön a dolog? Van neked személyes tapasztalatod erről? Bár mondjuk most már mindegy. Egyébként 280 volt a cucc (+dragon age ), ennyiért ez volt a legerősebb hardver (i7 4710HQ, 860M, 8GB Ram, igen, a ram azért lehetne több, 3 év gari). AC Unity very high grafon megy szépen, ultrán elég nagy fps drop van a cutscene-eknél, ezért vettem le very highra, nekem ez elég. Ami teljesítmény gebaszt észrevettem az a nagyobb játékok telepítése alatt még egy adobe readert se nagyon tudok lapozni úgy belassul, de amúgy a játék meg megy szépen. Igaz még viszonylag friss a gép (1 hónap), meglátjuk mi lesz vele 1-2 év múlva. Amit ajánlottál az drágább egy picivel azért. Másrészről meg valahogy sosem tetszettek az asusok, nem tudom miért, nem éreztem az enyémnek Irracionális vásárló vagyok sajnos. Ez a lenovo egyébként gyönyörű. Amíg el nem baszódik és megy hónapokra a szervizbe, addig elégedett vagyok Ha majd megtörténik mindenképpen jelentkezem.Anyaka írta:
Vettél régen egy rossz gépet évekkel ezelőtt, gondolom nem olvastál róla semmit, vagy a bolt ajánlotta, most ugyanazt megteszed? Bár ez kevésbé vészesebb, de a tökéletestől távol áll.
A gyárilag zsanérhibás y50? (bár ez hazugság, csak minden tízből kilenc reped meg) Annak a hűtése sokkal jobb lesz. Csak vicceltem. Ebből a szériából utoljára a y500 volt normális, azóta csak mennek lefele a lejtőn.
Ha i5-el vetted nem lesz vele annyi bajod. Mert az i7 párszor leszabályozza a gépet terhelés alatt.
Játékra laptop ilyen olcsón sajnos nincs, csak megkötésekkel, ezek nem is arra valók. Ahonnan indul az 400+.
Én inkább egy n550-es asus-t ajánlanék olcsóbban, ips kijelzővel. Annak csak a wifije gané, de legalább olyan hideg, hogy nyáron nem kell légkondi.
Ha bármi garanciás ügyed lenne vele, (bár az isten mentsen meg tőle) csak személyesen vidd be, előtte fotózd körbe. Képesek ezek visszaadni, egy g50-et is a y50 helyett.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
én lenovot soha többet... hatalmasat szoptam vele.. nincs hozzá kedvem.. nem szeretném, még ha fasza is.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Vettél régen egy rossz gépet évekkel ezelőtt, gondolom nem olvastál róla semmit, vagy a bolt ajánlotta, most ugyanazt megteszed? Bár ez kevésbé vészesebb, de a tökéletestől távol áll.realmadridfan írta:
Az tényleg igaz, hogy a dell gari gyors és hibátlan, "cserébe" állandóan hibásodnak is a gépeik. Ellenségemnek se ajánlanám a dellt, legalábbis az inspiron n szériát. Haveri társaságban ha jól számolom 6-an is egyszerre vettünk dell-t mikor volt egy kumma nagy akció 200ért 3-4 éve. Most sikerült megszabadulnom tőle, már csak 1 embernek van meg. A hűtése valami katasztrófa. A végén kb. 5 perc játékot bírt és kikapcs magától, csak böngészni lehetett vele. Lehet neked szerencséd volt, de nekünk nagyon nem vált be. Most Lenovo y50 70-re váltottam.
A gyárilag zsanérhibás y50? (bár ez hazugság, csak minden tízből kilenc reped meg) Annak a hűtése sokkal jobb lesz. Csak vicceltem. Ebből a szériából utoljára a y500 volt normális, azóta csak mennek lefele a lejtőn.
Ha i5-el vetted nem lesz vele annyi bajod. Mert az i7 párszor leszabályozza a gépet terhelés alatt.
Játékra laptop ilyen olcsón sajnos nincs, csak megkötésekkel, ezek nem is arra valók. Ahonnan indul az 400+.
Én inkább egy n550-es asus-t ajánlanék olcsóbban, ips kijelzővel. Annak csak a wifije gané, de legalább olyan hideg, hogy nyáron nem kell légkondi.
Ha bármi garanciás ügyed lenne vele, (bár az isten mentsen meg tőle) csak személyesen vidd be, előtte fotózd körbe. Képesek ezek visszaadni, egy g50-et is a y50 helyett.
- ___Samy___
közbe már tárgytalan, találtam egyet
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
még egy olyan oldalra lenne szükségem, ahol a videókártyákat rangsorolják, egy pár hsz-el visszább linkelt vki egy ilyesmit, csak abban a procik voltak
tud ilyet valaki?
tud ilyet valaki?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
Szuleimnek akarok venni egy 80 centis TV-t. (sajnos pont olyan a szekreny, hogy a 100 centis mar nem fer be)
Eddig egy Samsung 32H5500-at neztem ki, az egyik uzletben akciosan 100k-bol ki is telne.
Hasonlo aron tudnatok jobbat ajanlani? Samsung, LG, Sony johet. Philipset nem akarnak.
Eddig egy Samsung 32H5500-at neztem ki, az egyik uzletben akciosan 100k-bol ki is telne.
Hasonlo aron tudnatok jobbat ajanlani? Samsung, LG, Sony johet. Philipset nem akarnak.
Pedig érdemesebb lenne. Ha elsül akkor dobhatod ki az egészet, a HDD-t, RAM-ot meg majd olx-en lehet árulni.miro írta:fölhívtam egy két helyet, 4-5000 lenne.Ennyit nem akarok rá áldozni..
Használj laptoptartót, ha nem asztalon gépezel!miro írta:Amúgy ez a legnagyobb baj,hogy én sosem asztalon laptopozok,hanem a pecó minden zugába.(fotel,ágy stb.)tucsoki írta:Ha már lekapcsol a gép akkor egyáltalán nem megoldás. Annyi plusz szellőzést házilag is tudsz neki biztosítani, hogy az asztalon pl. egy könyvvel alápolcosz hogy jobban tudjon járni a levegő (nyilván a szellőző nyílásokat ne takarja el). No meg hogy nem az ágyban fekve betakarózva használod
szerk,fölhívtam egy két helyet, 4-5000 lenne.Ennyit nem akarok rá áldozni..
Amúgy házilag is simán meg tudod oldani, ha pedig mázlid van, youtube-n gépedre is találsz külön szétszerelésős videót. Viszont a paszta mellett sűrített levegőt is szerezz be, akkor már takarítsd ki rendesen.
(ha pedig spórolni akarsz, ismerőstől kérj pasztát, rohadt sokáig elég pár mg is, szokott maradni...)
tick. tick. tick.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Amúgy ez a legnagyobb baj,hogy én sosem asztalon laptopozok,hanem a pecó minden zugába.(fotel,ágy stb.)tucsoki írta:Ha már lekapcsol a gép akkor egyáltalán nem megoldás. Annyi plusz szellőzést házilag is tudsz neki biztosítani, hogy az asztalon pl. egy könyvvel alápolcosz hogy jobban tudjon járni a levegő (nyilván a szellőző nyílásokat ne takarja el). No meg hogy nem az ágyban fekve betakarózva használod
szerk,fölhívtam egy két helyet, 4-5000 lenne.Ennyit nem akarok rá áldozni..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Ha már lekapcsol a gép akkor egyáltalán nem megoldás. Annyi plusz szellőzést házilag is tudsz neki biztosítani, hogy az asztalon pl. egy könyvvel alápolcosz hogy jobban tudjon járni a levegő (nyilván a szellőző nyílásokat ne takarja el). No meg hogy nem az ágyban fekve betakarózva használod
- miro
Esetleg a hűtőlap? Nem lenne jobb megoldás? Érnek valamit?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- miro
Lenovo laptop,és ha jól emlékszem 2 éves.Attól is függ milyen gépről van szó (?), illetve hány éves, meglehet, hogy csak a venti nem bírja már a kiképzést, beporosodott. Pl. ha egy jó anyagokból készült jól szerelhető üzletiből, és tudod hogy a szalagkábeleket hol nem szabad elszakítani, illetve mit-merre (youtube), akkor simán kivitelezhető némi ügyességel (azért nem árt ha már legalább 1x teljesen szétszedtél egy asztalit meg összeraktál a semmiről, bár nem ugyan az...). Ha egy olcsó szegmenses cuccról, akkor inkább rászánnám azt a 3-5 ezer forintot, még mielőtt egy ártatlan mozdulattól elreccsen benne a szuper minőségű műanyag. Nem árt hozzá egy megfelelő csavarhúzó sem amivel nem csak szétbarmolod. Illetve hűtőpasztából MX2/MX4 ami ajánlott, olyan helyet kell keresni ahol meg is veheted/vagy már megvetted és garantáltan rákenik, nem valami fehér gagyi vacakot használnak ami semmit nem ér.
Régen is volt vele ilyen probléma,kb olyan 1 éve,de akkor megoldódott,viszont most újra előjött a gebasz.
Látom azért ez nem annyira egyszerű dolog,de azért nem adom fel,megpróbálom..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Ha elolvastad amit írtam akkor láthattad hogy benne volt, az Inspiron nem egyenlő a Latitude szériával.realmadridfan írta:Az tényleg igaz, hogy a dell gari gyors és hibátlan, "cserébe" állandóan hibásodnak is a gépeik. Ellenségemnek se ajánlanám a dellt, legalábbis az inspiron n szériát. Haveri társaságban ha jól számolom 6-an is egyszerre vettünk dell-t mikor volt egy kumma nagy akció 200ért 3-4 éve. Most sikerült megszabadulnom tőle, már csak 1 embernek van meg. A hűtése valami katasztrófa. A végén kb. 5 perc játékot bírt és kikapcs magától, csak böngészni lehetett vele. Lehet neked szerencséd volt, de nekünk nagyon nem vált be. Most Lenovo y50 70-re váltottam.
Az Inspironokhoz egyébként sem jár NBD gari, ettől függetlenül a konzumer szervízhátterük is korrekt, pl. az 5521-es szériát gyártási hiba (a műanyag széle elkopik/törik) miatt szó nélkül javítják/cserélik, nem mindenhol megy ez így...
Attól is függ milyen gépről van szó (?), illetve hány éves, meglehet, hogy csak a venti nem bírja már a kiképzést, beporosodott. Pl. ha egy jó anyagokból készült jól szerelhető üzletiből, és tudod hogy a szalagkábeleket hol nem szabad elszakítani, illetve mit-merre (youtube), akkor simán kivitelezhető némi ügyességel (azért nem árt ha már legalább 1x teljesen szétszedtél egy asztalit meg összeraktál a semmiről, bár nem ugyan az...). Ha egy olcsó szegmenses cuccról, akkor inkább rászánnám azt a 3-5 ezer forintot, még mielőtt egy ártatlan mozdulattól elreccsen benne a szuper minőségű műanyag. Nem árt hozzá egy megfelelő csavarhúzó sem amivel nem csak szétbarmolod. Illetve hűtőpasztából MX2/MX4 ami ajánlott, olyan helyet kell keresni ahol meg is veheted/vagy már megvetted és garantáltan rákenik, nem valami fehér gagyi vacakot használnak ami semmit nem ér.miro írta:Srácok lenne egy kérdésem,a laptopom újabban egyre jobban melegszik,van amikor kikapcsol.
Hűtőpasztán gondolkozom,látom hogy pár száz forintért már lehet kapni,az a kérdésem hogy ha megveszem föl tudom ezt én kenni,vagy van valami okosság benne,mert akkor nem kockáztatnék,hanem bedobnám egy szervizbe,csak ott megtartok tőle hogy elkérnek több 1000 forintot.
- miro
Köszönöm Srácok,megtaláltam a videót,elszórakozok vele,aztán ha esetleg úgy van akkor beadom..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale